50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Alıntı yapamıyorum nedense..

Benim menüyü kimse umursamadı anladığım kadarıyla...
İnsan iki kelime de olsa birşeyler yazardı.Cadılar sizi...:dilcikar:

Neyse ben de sözüm ona detoxtaydım bugün..
Amma öğlen yediğim azıcık da olda tavuk ızgara sanırım detoxu bozdu..senağlama

Sabah ben de zeytin yedim buda mı detoxu bozuyordu???Ama tuzsuz ve yağsız gibiydi...Ben sonuçta bitkisel bir şey diye tereddütsüz yedim..:kedi:

Amma velakin bu gün kendimi gerçekten hafif hissediyorum...kaydirigubbakcemile2

Alışverişe çıktım iki tane tişört aldım ve ikisi de 36 beden...Ammannn değmeyin keyfimezemuszemus...

yaaa ev cadisi ne vuruyosun yaaaa ( inanmazsan inanma gobegim kafam gibi oldu diyorum yaaaaa( hehe

yok sensecimmmmmmmmmmmmmmmm yirimmmm kuzum ne gergini ayyy ben mi gergin soyledim yoksa hehehhe bu bole gider:)

benmki de ama yağlı yağlı böyle..her kişi annar hamile karnı olmadığnı...bebekten değil yemekten yani:sinifsinif:

sabah
çay
pohaça(hastanedeydim yine çünkü)
öğlen
ay valla çaok cnm çekti 2 dilim ekmek arası sucuk
akşam
balık çorbası
1 dilim ekmek
5-6 midye dolması
ara
kahve ve kurabiye

oooooooooooooooooooo ULKERKCIM canimizin cekmesine bakarsak benimde canim neler neler cekiyorrrrr ooooooooooooooooooooo olmaz valla CEZAAAAAAAAAAAAAAAA kocummmmmmmmmmmmm nirdesinnnnnnn

LUNEPENANA canim ben senin menunu gordum begendim ondan bi sey yazmadim sadece zeytin miktarina tam takiliyordum ki yesilmis yagsiz tuzsuzmus o yuzden sahane :))

ama sen detoxda falan degilsin canim heheh kandirma kendini:)) menun guzel bence sadece detox deeeeellll

yaaa canlar simdi LESLIE 5 MILIN 1 MILINI yaptim google a slim in 6 sende zayifla yazdim bi halt cikmadi pump it yazdim onu indiriom onu yapayim bari anlamadim yardimmm :

selam herkese

voleybola gittim ama pek verimli olmadı çünkü yürüyemiyorum bile
kızlar benim bacaklar iptal otururken kalkarken çok canım acıyor
resmen ağlıycam o derece yani
şimdi ben bu ikinci videoyu yapayım mı yapmayayım mı?
valla bilemedim

siz de böyle olmadığım tamam 1 haftadır spor neyim yapmıyorum ama
hiç böyle olmamıştım
bacağımda ağrımayan acımayan yer yok
arka ön sağ sol alt üst heryer heryer

öyle oluyor hayatım, ben de hatırlarsan ilk yaptığımda saın yapmayın çok kötü demiştim yaptıkça alışıyorsun.

yesacım cadıcım
sende zayıflada videolar linkler kısmına bak orda görürsün slim in 6 yı
3 parttan oluşuyor
start it up videosu ama ben şu anda kımıldayamıyorum
6 hafta sonra ha böyle spatzcımın anchusacımın bacaklar gibi çırpıya dönmesin bizim bacaklar

ay ben de detoxdaydım bugun. dısarı cıktım yesilcay içtim sadece filan ama.. yanımda arkadaslar sigara içmeye baslayınca anam bir kötü oldum. ksucaktım midem bulanmaya basladı zangır zangır titremeye falan basladım. cok fenaoldum.. 2tane etiform yedim. umarım bozulmamıstır detoxum
bi de listede benim adım yook senağlama
callani nasıl güzel mi yapanlara soruyım bari..

hahahaah yesacım alalah dürüsttüm bak ne güzel yazıyorum..sucuk ekmek= ızgara et ve ekmekde yazabilirdim .....ya kuzum kaç zamandır karbonhidrat barsaklarımdan dolayı cnm et istedi baharatlı sonra aklıma sucuk geldi..birde saat 11 e kadar aç susuz bekledim ultrasom çektirecektim...

oooooooooooo ulkerkcim hep bahane hep bahane:))

buldum canlarimmm saolasiniz:)

canlarimmmmmmmmm DEMIN YAZMISTIM OLSUN YINE YAZAYIM:))

1- LESLIE 5 MILIN 1 MILINI YAPTIM

2- GECEN INDIRMISTIM SLIM IN 6 (SLIM & PACK ) YAPTIM

3-simdi de SLIM IN 6 START IT UP INDIRIYORUM:))

höööyyyyttttttttttttttt.
açılın koçunuz geldi

canım nesfit olayını bilmiyorum .iyimidir kötümüdür. bazen bende sabahları yulaf ezmesi yerim ama ben normal bi kahvaltıdan yanayım herzaman. peynirli domatesli . kepek ekmekli.
tavuk dürümü dışarda yemişsindir muhtemelenn sebzeli diyorsun. ekmeği büyük değildir inşallahh. hiç meyven yok menüde. biraz da meyve yesen hiç fena olmaz.hani yeşil çayın???
bu çörek otunu ağzında ezerek yiyorsun dimi.yoksa hiçbir faydası yok biliyorsun.
nerde öğle yemeğin???

ligh t migttt o kolaaa içilmeyecekkkkkkk. serinlemek istiyorsann git buz gibi suya limon sık taze nane neyim koy onu iççç.o kolayı gördümmm bütün menünğn güzelliği gitti gözümdeee
selam canim hosgeldin son haberlerini veriyim ben de hamileyim hehehhe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa bide detoksdayım demezmi içmiş kolalarıı
sabah
çay
pohaça(hastanedeydim yine çünkü)
öğlen
ay valla çaok cnm çekti 2 dilim ekmek arası sucuk
akşam
balık çorbası
1 dilim ekmek
5-6 midye dolması
ara
kahve ve kurabiye
hadi sabah pohaçayı yedin . o kurabiye ne öyle. umatım küçüktü kurabiyen.canının sucuk çekmesini anladımda keşke 1 dilim yeseydin

sadece yeşil çaymı içtin hani kahvaltın . hadi detokstaydın hani meyvenn????

melahatttcim sirf salata olmaz kuzum yaninda sebze yemegi ya da azicik et neyim ye yahuuu ama durrrrrrrrrrrr sen dun pasta yemistin deeeeeeemi birak mustehak sana salata ye evet evet hehe:)

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım.ama iyi ki burdasınız.
yesacım sırf salata yemedim az çorba 1dilim kepek ekmeği,ayran salat yedimm.
bi de senin adını duyunca aklıma hep yasa yani ben balıkesirliyim.susurlukta YASA diye bir restorant var .meşhur susrluk ayranı,çiğ börek,susurluk tostu var o geliyorr.benim aklıma zaten her daim yemek geldiği içinn :smiley-cool:

yaa kızlar bende
5 de
5 kaşık tavuklu pilav
1 kase tavuk çorbası içtim. yağlıydı biraz.
birde pump it up yapcaktım. dün temizlik yapmıştım. tabanlarım sızlıyordu yapamadımm

canim corba da tamam ayran da tamam kepek ekmegi olayi da guzel de gunluk 2 dilimi gecmesin ekmegin emii oooooooooooooo benim adimi yemeklerle bagdastirirsan isimiz varr yok olee YASAK gelsin benim adimi duyunca hehhe bi cok sey yasak sana gidecek o kilolar

CANLARIMMMMMM yazmistim zaten yine yazayim bi seyler daha yaptim ben

1-leslie 5milin ilk milini yapmistim

2- slim in 6 (sim &pack) yaptim

3- leslinin 5 milin ikinci milini de yaptim

4- simdi de start it up iniyor bi insin onu da yapacagim o inene kadar durun bakalim ne yapayimm :"))

KOCUMMMMMMMMMMM sen bana cok iyi geldinn ne zamandir SPOR YOKTU SENINLE YENIDEN DOGDUM BEN hehhe
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…