yaaa ev cadisi ne vuruyosun yaaaa( inanmazsan inanma gobegim kafam gibi oldu diyorum yaaaaa ( hehe
yok sensecimmmmmmmmmmmmmmmm yirimmmm kuzum ne gergini ayyy ben mi gergin soyledim yoksa hehehhe bu bole gider:)
selam herkese
voleybola gittim ama pek verimli olmadı çünkü yürüyemiyorum bile
kızlar benim bacaklar iptal otururken kalkarken çok canım acıyor
resmen ağlıycam o derece yani
şimdi ben bu ikinci videoyu yapayım mı yapmayayım mı?
valla bilemedim
siz de böyle olmadığım tamam 1 haftadır spor neyim yapmıyorum ama
hiç böyle olmamıştım
bacağımda ağrımayan acımayan yer yok
arka ön sağ sol alt üst heryer heryer
yaaa canlar simdi LESLIE 5 MILIN 1 MILINI yaptim google a slim in 6 sende zayifla yazdim bi halt cikmadi pump it yazdim onu indiriom onu yapayim bari anlamadim yardimmm :
Sensecim detoksu bi tek biz yapıyoz sanırsam olumunekankayizsmile
Zaten 14 de kalktım, şu ana dek sadece 1 yeşil çay içtim. Birazdan 1 adet domates yemeyi düşünüyom. Sıcakta zaten insanın canı bişi istemiyo ki :sinifsinif:
canım nesfit olayını bilmiyorum .iyimidir kötümüdür. bazen bende sabahları yulaf ezmesi yerim ama ben normal bi kahvaltıdan yanayım herzaman. peynirli domatesli . kepek ekmekli.selam bebekler,nilüfer gelince menüme bi yorum yap bakem
sabah kalkar kalkmaz mekik videosuyla mekik çektim.1 bardak sirkeli su içtim. bi porsiyon nesfit yedim meyveli.
öğlen tavuk dürüm yedim içi sebzeli idi(valla başka sansım yoktu ya aç kalacaktım,yada onu yicektim)
arada 1 kase kiraz yedim
akşamda yarım porsiyondan biraz fazla nesfit yedim gene,
yatana kadar yapacaklarım:300ip,slim in 6
bu çörek otunu ağzında ezerek yiyorsun dimi.yoksa hiçbir faydası yok biliyorsun.ben de menümü yazayım.ben de yorum isterim.
kalkınca çörek otu ve bir büyük bardak su.(12 de kalktım :kedi: )
1 saat sonra 2 dilim tam buğday ekmeği,domates,biber,5 zeytin,lor peyniri,2 bardak çay
ara:soda
ara:bir avuç beyaz leblebi
ara:yeşil çay
birazdan dışarıya çıkacağız akşam yemeği salata yemeği düşünüyorumm.
ligh t migttt o kolaaa içilmeyecekkkkkkk. serinlemek istiyorsann git buz gibi suya limon sık taze nane neyim koy onu iççç.o kolayı gördümmm bütün menünğn güzelliği gitti gözümdeeeEvvet kızlar ben de yediklerimi yazayım:
Sabah:
Uyanınca sirkeli ılık su
Yarım saat sonra:
2 koca kupa şekersiz çay
Bol domates salatalık
5-6 tane yeşil zeytin (tuzsuz-yağı iyice yıkanmışyerimseniben)
Ara:
bir kase kadar kiraz
4-5 tane yeşil erik
Gene Ara:
Yarım avuç beyaz leblebi
5 tane badem
Öğlen (aslında ikindi):İçinde iki küçük parça ızgara tavuk olan salata
1 bardak light kola
Akşam da nesfit yiyip günü kapamayı düşünüyorum (İyişallah:Saruboceq:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam canim hosgeldin son haberlerini veriyim ben de hamileyim hehehhe
yaa bide detoksdayım demezmi içmiş kolalarııAlıntı yapamıyorum nedense..
Benim menüyü kimse umursamadı anladığım kadarıyla...
İnsan iki kelime de olsa birşeyler yazardı.Cadılar sizi...:dilcikar:
Neyse ben de sözüm ona detoxtaydım bugün..
Amma öğlen yediğim azıcık da olda tavuk ızgara sanırım detoxu bozdu..senağlama
Sabah ben de zeytin yedim buda mı detoxu bozuyordu???Ama tuzsuz ve yağsız gibiydi...Ben sonuçta bitkisel bir şey diye tereddütsüz yedim..:kedi:
Amma velakin bu gün kendimi gerçekten hafif hissediyorum...kaydirigubbakcemile2
Alışverişe çıktım iki tane tişört aldım ve ikisi de 36 beden...Ammannn değmeyin keyfimezemuszemus...
hadi sabah pohaçayı yedin . o kurabiye ne öyle. umatım küçüktü kurabiyen.canının sucuk çekmesini anladımda keşke 1 dilim yeseydinsabah
çay
pohaça(hastanedeydim yine çünkü)
öğlen
ay valla çaok cnm çekti 2 dilim ekmek arası sucuk
akşam
balık çorbası
1 dilim ekmek
5-6 midye dolması
ara
kahve ve kurabiye
ay ben de detoxdaydım bugun. dısarı cıktım yesilcay içtim sadece filan ama.. yanımda arkadaslar sigara içmeye baslayınca anam bir kötü oldum. ksucaktım midem bulanmaya basladı zangır zangır titremeye falan basladım. cok fenaoldum.. 2tane etiform yedim. umarım bozulmamıstır detoxum
bi de listede benim adım yooksenağlama
callani nasıl güzel mi yapanlara soruyım bari..
melahatttcim sirf salata olmaz kuzum yaninda sebze yemegi ya da azicik et neyim ye yahuuu ama durrrrrrrrrrrr sen dun pasta yemistin deeeeeeemi birak mustehak sana salata ye evet evet hehe:)
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım.ama iyi ki burdasınız.
yesacım sırf salata yemedimaz çorba 1dilim kepek ekmeği,ayran salat yedimm.
bi de senin adını duyunca aklıma hep yasa yani ben balıkesirliyim.susurlukta YASA diye bir restorant var .meşhur susrluk ayranı,çiğ börek,susurluk tostu var o geliyorr.benim aklıma zaten her daim yemek geldiği içinn :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?