50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menum

06.00 civarı 1 bardak ceviz suyum

sabah 1 salatalık 1 yagsız ufacıcık kasarlı tost 1bardak yesil+bibwriyw cayı
ara: 1 elma
oglen: 2 kasık zyaglı barbunya 2 kasık bulgur pilavı 1 salatalık
ara: 3 kuru kayısı 3 badem
aksam: 4 kasık bezelye 4 kasık bulgur pilavı salatalık biraz yogurt
ara: 1 bardak sut

2 lt civarı su ve toplam 3 leylek bardak yesil+biberiye cayı
1 saat egzersiz ve 100 hayali ip atlama yada zıplamada denebilir

kocum bilgine arz edirim

ay bende kalınlaştırır die korkuom,full sertleşiolar çünkü bide kaslı kaslı kalın kalın olur muymuşdelikafadulden

abooooo çoşmuşusz bakıorumda,maşallah maşallah

KULLERIMDEN YENIDEN DOGDUMMMMMM ESKI YESA DONDU CANLAR

@babymom canim menun SAHANEEEEEEE babymom 1- melahatt 0 heheh

@zukseddin saolasin canim benim

VEEEEEEEEEEE 1 mil daha yaptim yani 5MILIN 3 MILI BITTI yaptim yaptim tamamlayim bari START IT UP hala inmedi yahuu

bugün yapma bence yarına maazallah pert olursun,start it up a yarın başla bence,ben bugün yaparken ne küfürler ede ede yaptım bilion mu?geçmek bilmedi 25 dk,zayıflamak için şu çektiklerime bak die hayıflandım sürekli,başladık bi kere bitircez artık,emek olmadan yemek olmaz ne de olsa?

saol tatlım bakalım temmuz 15 tr ye gidis ozamana kadar nekadar verebilcem.. bide acai berry alabilseydim ama burda bulamam sanırım oda baya etkiliymis

yesa evet cok yorma gece gece.. gaza geldin ama yarın devam edersin.ben yarın ara vercem spora

kombinin azizligine ugradım dusta su ısınmak bilmedi cıkamadımda girdim soguk suyun altına ..sonrasında usudum biraz ama karnım fena gazlandı .. su sezeryandan sonra ne cok gazlanıo insan yahu

slim in 6 ve callanetics yaptım, duşumu da aldım geldim, şuan çok rahat hissediyorum.

selülit sorunu olanlar için not, her gün slim in 6 dan sonra ya da callaneticsden ikisi de olursa süper olur, arka bacak kaslarınızı (şu hamstring denilen), onları plates lastiğiyle acıdan bağırana kadar esnetin, bir hafta sonra selülitlerinizde gözle görülür azalma olacak.
ebrunun plates dvd 2 sinde nasıl yapıldığını gösteriyor

şu slim in 6 da 2,videoda bi tane lastik var ya ayağa takıp kolu gerio,nerden bulcam ben onu,bende öle bişi yokakannehir

aaaa nası bişiy o hareket yaaaaaaaaaa??

şu slim in 6 da 2,videoda bi tane lastik var ya ayağa takıp kolu gerio,nerden bulcam ben onu,bende öle bişi yokakannehir

canım spor malzemesi satan yerde var al bi tane çok lazım oluyo kal bacak sırt kasları çalıştırmada leslie de kullanıyo 4 milinde canını çıkarıyo...

canım dısardayken dedim. kafede otururken hatır hutur elma yicek halim yoktu ya karpuz -elma kuruyemiş yedim bugun yiyecek olarak.

evt yiicektin sen daha cafede çantandakileri çıkarıp yemiyon mu???

İşte bunu yapmaya başladığında o kilolar gider

(nası gaz ama)

plates lastiğin varsa onu da kullanabilirsin, plates lastiği de her yerde var marketlerde bile:)

aaaa nası bişiy o hareket yaaaaaaaaaa??

canım callan da karın hareketlerinde callan teyze bacağını kafasına doğru çekiyor ya çılgın gibi, biz onu öyle yapamıycağımızdan lastikle yapıyoruz yani:) bacağını dümdüz gerip havaya kaldır sonra kafana doğru çek lastikle ne kadar gelirse iyi ce ger ama yanmaya başlayınca nefes alıp verirsin o arada açılıyor, ebru şallının dvdsinden de bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…