höööyyyyttttttttttttttt.
açılın koçunuz geldi
bu çörek otunu ağzında ezerek yiyorsun dimi.yoksa hiçbir faydası yok biliyorsun.
nerde öğle yemeğin???
[nilüfertcim evet ağzımda ezerek yiyorum.bi de saat 1 de kahvaltı yaptım.öğlene vakit kalmadı :1rolleyes:
ay bende kalınlaştırır die korkuom,full sertleşiolar çünkü bide kaslı kaslı kalın kalın olur muymuşdelikafaduldenyesacım cadıcım
sende zayıflada videolar linkler kısmına bak orda görürsün slim in 6 yı
3 parttan oluşuyor
start it up videosu ama ben şu anda kımıldayamıyorum
6 hafta sonra ha böyle spatzcımın anchusacımın bacaklar gibi çırpıya dönmesin bizim bacaklar
abooooo çoşmuşusz bakıorumda,maşallah maşallahoooooooooooo ulkerkcim hep bahane hep bahane:))
buldum canlarimmm saolasiniz:)
canlarimmmmmmmmm DEMIN YAZMISTIM OLSUN YINE YAZAYIM:))
1- LESLIE 5 MILIN 1 MILINI YAPTIM
2- GECEN INDIRMISTIM SLIM IN 6 (SLIM & PACK ) YAPTIM
3-simdi de SLIM IN 6 START IT UP INDIRIYORUM:))
höööyyyyttttttttttttttt.
açılın koçunuz geldi
canım nesfit olayını bilmiyorum .iyimidir kötümüdür. bazen bende sabahları yulaf ezmesi yerim ama ben normal bi kahvaltıdan yanayım herzaman. peynirli domatesli . kepek ekmekli.
tavuk dürümü dışarda yemişsindir muhtemelenn sebzeli diyorsun. ekmeği büyük değildir inşallahh. hiç meyven yok menüde. biraz da meyve yesen hiç fena olmaz.hani yeşil çayın???
nilifercim, 1 tabak kiraz yedim ayol yetmes mikaydirigubbakcemile2 ben pek meyvede aramıom gerçi çok kötü bi huy amaşu anda yeşil çayımda elimde içiodum
bu arada sevgili koçum sanırsam öğleki dürüm umarım ki erimiştir,gün içinde 150 ip atladım ve slim in 6 yaptım.
hiç kilo verememişim 1 gram bileeeeeeeeeeeee
sıkma canını ya geç olsun güç olmasın:lepi:
KULLERIMDEN YENIDEN DOGDUMMMMMM ESKI YESA DONDU CANLAR
@babymom canim menun SAHANEEEEEEE babymom 1- melahatt 0 heheh
@zukseddin saolasin canim benim
VEEEEEEEEEEE 1 mil daha yaptim yani 5MILIN 3 MILI BITTI yaptim yaptim tamamlayim bari START IT UP hala inmedi yahuu
KULLERIMDEN YENIDEN DOGDUMMMMMM ESKI YESA DONDU CANLAR
@babymom canim menun SAHANEEEEEEE babymom 1- melahatt 0 heheh
@zukseddin saolasin canim benim
VEEEEEEEEEEE 1 mil daha yaptim yani 5MILIN 3 MILI BITTI yaptim yaptim tamamlayim bari START IT UP hala inmedi yahuu
bugün yapma bence yarına maazallah pert olursun,start it up a yarın başla bence,ben bugün yaparken ne küfürler ede ede yaptım bilion mu?geçmek bilmedi 25 dk,zayıflamak için şu çektiklerime bak die hayıflandım sürekli,başladık bi kere bitircez artık,emek olmadan yemek olmaz ne de olsa?
slim in 6 ve callanetics yaptım, duşumu da aldım geldim, şuan çok rahat hissediyorum.
selülit sorunu olanlar için not, her gün slim in 6 dan sonra ya da callaneticsden ikisi de olursa süper olur, arka bacak kaslarınızı (şu hamstring denilen), onları plates lastiğiyle acıdan bağırana kadar esnetin, bir hafta sonra selülitlerinizde gözle görülür azalma olacak.
ebrunun plates dvd 2 sinde nasıl yapıldığını gösteriyor
slim in 6 ve callanetics yaptım, duşumu da aldım geldim, şuan çok rahat hissediyorum.
selülit sorunu olanlar için not, her gün slim in 6 dan sonra ya da callaneticsden ikisi de olursa süper olur, arka bacak kaslarınızı (şu hamstring denilen), onları plates lastiğiyle acıdan bağırana kadar esnetin, bir hafta sonra selülitlerinizde gözle görülür azalma olacak.
ebrunun plates dvd 2 sinde nasıl yapıldığını gösteriyor
şu slim in 6 da 2,videoda bi tane lastik var ya ayağa takıp kolu gerio,nerden bulcam ben onu,bende öle bişi yokakannehir
canım spor malzemesi satan yerde var al bi tane çok lazım oluyo kal bacak sırt kasları çalıştırmada leslie de kullanıyo 4 milinde canını çıkarıyo...
sadece yeşil çaymı içtin hani kahvaltın . hadi detokstaydın hani meyvenn????[/B]
canım dısardayken dedim. kafede otururken hatır hutur elma yicek halim yoktu yakarpuz -elma kuruyemiş yedim bugun yiyecek olarak.
şu slim in 6 da 2,videoda bi tane lastik var ya ayağa takıp kolu gerio,nerden bulcam ben onu,bende öle bişi yokakannehir
aaaa nası bişiy o hareket yaaaaaaaaaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?