50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaseminim hoşgeldin opuyorumnanaktan

lanet matematik beni bekler, kendi kendime 26 yaşımda matematiği keşfetmeye çalışıyorum beynim patlıyor valla kafamçokkarıştı

canlarimmmmmmmmm ben de LESLIE 5 MIL ve de SLIM IN 6 in slim&pack yaptim dusumu aldim valla ben de cok rahatladim:)) cok hafifledim ayni lachesis yoksa heheh:)

hala inmedi lanet start it up artik yarina

azicik gideyim de sut iceyim

NOT: HAREKETLERDEN SPORDAN SONRA MUTLAKA SUT VE SUT URUNLERI TUKETELIM ARKADASLAR YAG YAKIMINI HIZLANDIRIYOR:)

hıııı anladım nefes verince açılıyo haa ilginç ok deniycem hemen

YASUŞUM NABERRRRR???

hala meyve yiyorum yaa nedir bendeki bu durum yahu?

anacım ben tahmin ettim öyle patadanak bu iş olurmu yaa ilk önce yiceni içeceğini ayarlasaydınız:umursamaz: eziyet edi,yonuz kendinizee:1ninca:
yaseminim hoşgeldin opuyorumnanaktan

lanet matematik beni bekler, kendi kendime 26 yaşımda matematiği keşfetmeye çalışıyorum beynim patlıyor valla kafamçokkarıştı
hoşbuldum canım ahhh sizinkilerde ayrı bir sıkıntı yaaa sabır sabır emeklerinizin karşılığını alıcaksınız inşallah

anacım benim cadı kız pc yi aldı şimdi 10 dk lık istedimde öyle cvp yazıyorum

bugün pıump ıt up neredeyse ((tabiki arada bayaa aksklıklara rağmen )) bitirdim az bir yerini atladım 10 dk lık atladım :1shok:iyiyim dimiiibuyrunnnnnnnnn

vayyy süpersin ben onu bitiremem herhalde asla, çılgın bişey çok uzun kafamçokkarıştı

Kızlar meraktan insanın bi tarafı şişer mi sempatiksalakcinni :)) Ben de yapmak istiyom şu yeni videoları

ikisi de ağır videolar dulcim kuzum, pump it up dans eder gibi spor yapılan çok uzun ve hızlı olduğundan takip edilmesi zor bir video, slim in 6 da bacakları ezip geçen ama yaptıkça alışılan bir video.
ya sen niye geç geliyorsun tam ben çıkcakken aaa, ders çalışmam lazım.

çok öpüyorum seni, bildirim niye yapmadın merak ettim,
bu saatler de tam ders saatim matematik bitti, ay saat 2 olmuş 2 deneme çözmem lazım kaçıyım hemen çok öptüm opuyorumnanaktan

Pump it up ın bi kısmını izlediydim de, kolay ve komikti izlediğim kısmı :)
Bugün geldim türlü saatlerde canım, diğer günler baş ağrısı sebebiyle gelmiyodum.

Niye bildirim yapmadığımı da yazdım sana sempatiksalakcinni Çok kilo çıktım, bu haftalık böyle yapma ihtiyacı duydum :kedi: Ama haftaya bomba gibi döncem :lepi:

Canım yaw bu saatte çalışman ne kadar verimli olur ki, yat uyu yarın erken kalk, bomba gibi çöz denemelerini, kolay gelsin, iyi geceler opuyorumnanaktan

evt yiicektin sen daha cafede çantandakileri çıkarıp yemiyon mu???

İşte bunu yapmaya başladığında o kilolar gider

(nası gaz ama)

mehehe valla yaka paça kovarlar kaydirigubbakcemile3 dısardan bişiy getirmek yasak öyle yerlere yicek :1ninca: elimde su vardı bi keresinde.. kafeye girdik. garson şey dedi ''o suyu burada içmeyin,yasak'' dedi. ''e su içmek istersen napıcam'' dedim. ''servisle alırsınız'' dedi. elimden aldı götürdü pet şişeyi kaydirigubbakcemile3 peh peh! neyse.. sabah tartılsım 56.2ye düşmüşüm alkisalkisalkis mehehehehe sositososito sositososito sositososito sositososito
şu sınavlar bi bitse sporumu daha düzenli yapıcam eskisi gibi de. neyse artık.

8bucukta kahvaltımı yaptım bugün. cokacimcoook
-2dilim uno light ekmeğin arasına azcık light peynir koyup makineye attım tost yaptm.
-1salatalık
-3zeytin
-2fındık
-elma çayı içiyorum şimdi de..

Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
sıkıcı bi pazar günü. ama çook işim var bugun.çıkıp evlere apartlara filan bakıcam.. hede hödö. çok uykum var çoooook

Son düzenleme:
gunaydınn..

saat 6da bebegimi beslemek icin uyandım ama vucudum cok şiş hala dunkunden şişim yani.. tartıdada yuksek cıktım o saatte wcden sonra. bende kaale almadım o olcuyu .. ceviz suyumu ictim sonra form cayı ictim 150de hayali ip atladım yattım. 8de uyandım bidaha bebegim uyanınca.. kahvaltıyı tam menuyu yazarken.

katzi ne cok biliomus o garson oyle .. delumudur nedur:)

ay canım onlar bi acaip illa ki servis almak zorundasın bir de.. 3kişi içti. sen bisey almak istemedin diyelim ki..bazı kafeler sorun cıkarabiliyolar servis zorunlu.içmek zorundasınız bisey diye laelaelaelaelae laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 manyak mıdır nedir bunlar kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar, dün ton balıklı salata yapıp yemiştim ama içine de tuz basmıştım resmen. Bugün tartıda tam 1 kilo fazla çıktım, gözlerim ellerim şiş maydonoz kaynatıp suyunu içtim, kendimi berbat hissediyorum.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…