plates lastiğin varsa onu da kullanabilirsin, plates lastiği de her yerde var marketlerde bile:)
canım callan da karın hareketlerinde callan teyze bacağını kafasına doğru çekiyor ya çılgın gibi, biz onu öyle yapamıycağımızdan lastikle yapıyoruz yani:) bacağını dümdüz gerip havaya kaldır sonra kafana doğru çek lastikle ne kadar gelirse iyi ce ger ama yanmaya başlayınca nefes alıp verirsin o arada açılıyor, ebru şallının dvdsinden de bakabilirsin.
YASUŞUM NABERRRRR???
hala meyve yiyorum yaa nedir bendeki bu durum yahu?
hoşbuldum canım ahhh sizinkilerde ayrı bir sıkıntı yaaa sabır sabır emeklerinizin karşılığını alıcaksınız inşallahyaseminim hoşgeldin opuyorumnanaktan
lanet matematik beni bekler, kendi kendime 26 yaşımda matematiği keşfetmeye çalışıyorum beynim patlıyor valla kafamçokkarıştı
anacım ben tahmin ettim öyle patadanak bu iş olurmu yaa ilk önce yiceni içeceğini ayarlasaydınız:umursamaz: eziyet edi,yonuz kendinizee:1ninca:
hoşbuldum canım ahhh sizinkilerde ayrı bir sıkıntı yaaa sabır sabır emeklerinizin karşılığını alıcaksınız inşallah
anacım benim cadı kız pc yi aldı şimdi 10 dk lık istedimde öyle cvp yazıyorum
bugün pıump ıt up neredeyse ((tabiki arada bayaa aksklıklara rağmen )) bitirdim az bir yerini atladım 10 dk lık atladım :1shok:iyiyim dimiiibuyrunnnnnnnnn
vayyy süpersin ben onu bitiremem herhalde asla, çılgın bişey çok uzun kafamçokkarıştı
Kızlar meraktan insanın bi tarafı şişer mi sempatiksalakcinni :)) Ben de yapmak istiyom şu yeni videoları
ikisi de ağır videolar dulcim kuzum, pump it up dans eder gibi spor yapılan çok uzun ve hızlı olduğundan takip edilmesi zor bir video, slim in 6 da bacakları ezip geçen ama yaptıkça alışılan bir video.
ya sen niye geç geliyorsun tam ben çıkcakken aaa, ders çalışmam lazım.
çok öpüyorum seni, bildirim niye yapmadın merak ettim,
bu saatler de tam ders saatim matematik bitti, ay saat 2 olmuş 2 deneme çözmem lazım kaçıyım hemen çok öptüm opuyorumnanaktan
evt yiicektin sen daha cafede çantandakileri çıkarıp yemiyon mu???
İşte bunu yapmaya başladığında o kilolar gider
(nası gaz ama)
kızlzr günaydın
kılolarınız cok az zaten neden bu kadar zayıflıyorsunuz:)
sabah erkenden kalktım her zamanki mekiklerimi çektim,banyomu yaptım,nesfitimide yedim
boyunda cok kısa degıl canım kılon boyundan az 158 e 56
katzi ne cok biliomus o garson oyle .. delumudur nedur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?