50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüh yaa :çok üzgünüm: belki maydonoz indirir şişlikleri. tuz gercekten su tutuyo vucutta cok

günaydiin kizlar gecen hafta 69.300 bu hafta böyle 500 gramm gitmis sadece off ya bukadar az verdikce motivasyon felan kalmiyor bende ,haftada 1 kilo bir veremedim ne yapsam sasirdim iyice.simdi kahvaltimi yapicam müsli yicem yine öyle düsünüyorum....

sabah çok bitkin uyandım hatta sabahın köründe kedimin miyavlaması ile kalkıp salonda tekrar 1 saat daldım derken apartmanın dışı restro oluyor işcilerin sesine kalktım sürünüyorum...
sevgili koçummm nülifertttt...ya kurabiye yedim çünkü 2-3 güne kadar hasta olacam kendim yaptım ama bir daha yemem scotish kurabiyelerden şekerim...tatlı sevmem hatta 1 kaşıktan sonra hemen midem kalkar ...ama hastalık yaklaşınca bazen boyle sapıtıyorum..
ya çörek otunu neden çğniyorsunuz...yani ben yanlış bilmiyorsam iştah açıcı diye geçer literütürde...

olsum 500 gr gitsin öönemli olan gitmesi değilmi..kendini çok şartlama 1 kilo olmadı diye...

canım arkadaşım bu yöntemle kilo verdiğini söyledi.tvde izlemiş aç karnına kilo verdiriyormuş,tok karnına kilo aldırıyormuş.bende iştah açmadı.

canım benim gerçi senin kilon bizden biraz fazla daha rahat verirsin ama haftada 1 kilo da az bi rakam değil. lütfen motivasyonu nu bozma. bak benim de sorunum h .içi çalışıyorum. ama h. sonu eşimde evde olunca irademi zor tutuyorum.yaz geldi artık bundan sonra daha rahat veririz
canım bende çok bitkinim yaa .dün akşamüstü uyumuş kalmışım . gece tabi uyuyamadım.oturdum gece bütün yazlıkları şunu bunu ütüledim.
hastalığın yaklaşıyorsun tatlı istemene birşey diyemem çünkü aynı sorun bende de var sanki suya susamışım gibi tatlıya susuyorum.
çörek otu tokluk hissettirir diye biliyorum ben yemeklerden yarım saat önce. birde vücuda alınan yağların direk vücuutan attırıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.çiğnemin mantığıda bütün alınca miğde asidi kesinlikle onu sindiremediği için işe yaramadan gidiyormuş

canım arkadaşım bu yöntemle kilo verdiğini söyledi.tvde izlemiş aç karnına kilo verdiriyormuş,tok karnına kilo aldırıyormuş.bende iştah açmadı.

peki sende yararı oldumuz kuzucum....msl babam derki çörekotu ölüm hariç her derde deva derler...saçada çok iyi gelir....yani öyleyse bende sabahları çiğneyim

canımm benimmm demek hareketlere başladın sende.
ya bende spordan 45 -30 dak önce alınan süt yağ yakımını hızlandırıyor diye duymuştum. öncemi sonramı . gerçi aynı şeyler sanırım yaa

canımm benimmm demek hareketlere başladın sende.
ya bende spordan 45 -30 dak önce alınan süt yağ yakımını hızlandırıyor diye duymuştum. öncemi sonramı . gerçi aynı şeyler sanırım yaa

bende önce alınacak biliyorum sütün içindeki L-Carnitin maddesi yağ yıkımını hızlandırıyor...çünkü L-Carnitini sporlardan önce alınıyor...

valla canim bi deney yapmislar:)) bilenler bilir bu 768inci anlatisim

3 gruba ayirmislar insanlari hepsi ayni sporlari yapmis ama bir gruba spordan SONRA sut vermisler diger ikisine baska bi seyler iste o sut verilen kisima bi bakmislar digerlerine oranla yaglari daha da cok gitmis kas oranlari da daha da cok artmissss yaaaaaa

KOCUMMMMMMMM valla ne zamandir birakmistim spor neyim cok super oldu baslamam tekrardan nerde o eski gunler YAPTIKLARIM diye buyuk baslikla kac tane madde birden siralamam:)

8bucukta kahvaltımı yaptım bugün. cokacimcoook
-2dilim uno light ekmeğin arasına azcık light peynir koyup makineye attım tost yaptm.
-1salatalık
-3zeytin
-2fındık
-elma çayı

öğle yemeğim de karpuz ve peynir (abartmadan) :1ninca:

yok canim bayadir hic bi halt yapmiyordum da dun leslie 5 mil yaptim bi de su slim in 6 var ya onun pack var karin egzerleri onu yaptim bi de start it up indirmeye calisiyorum ona da bi bakayim diyorum ama sanirim bana callan cok yariyor yaa o kadar egzersiz denedim ama callan kadar etkisini cabuk gosteren gormedim callan bacak favorim diyorrrrrrrrrrr:)

herkezee tünaydııın

Dünkü menümü yazayım :
öhö öhööö

çoğunu hatırlamıyom yazmasam olurmu laelaelaelaelae

süperisn valla yaa.. ben de slim in 6 indirdim de.. senin sayende sen olmasan bulamazdım once videoyu..8min workout indirdim.. callan indiriyim bi de bari..

peki şöyle yapsak yesacım tatlı bıcırığım garantiye alırız...
spordan yarım saat önce bir bardak süt birde spordan sonra 1 bardak süt....valla acaba nasıl olur ben yarın spora gitmeden deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…