peki şöyle yapsak yesacım tatlı bıcırığım garantiye alırız...
spordan yarım saat önce bir bardak süt birde spordan sonra 1 bardak süt....valla acaba nasıl olur ben yarın spora gitmeden deneyeyim
süperisn valla yaa.. ben de slim in 6 indirdim de.. senin sayendesen olmasan bulamazdım once videoyu..8min workout indirdim.. callan indiriyim bi de bari..
ne o yesa hanım hiç pas vermiyorsunuzzzzalsanaalsanasmile
peki şöyle yapsak yesacım tatlı bıcırığım garantiye alırız...
spordan yarım saat önce bir bardak süt birde spordan sonra 1 bardak süt....valla acaba nasıl olur ben yarın spora gitmeden deneyeyim
ayyyyyyyyy kuzummmm o nasi soz menunu bekliyordum heheh yaz yahuu:)) ohaoldumsmile
Şeniz
ayy canim o senin superligin ben de slim in 6 cabaliorum da r a p i d share e bi sorun var sanirim ama KARIN GOBEK PROBLEMI OLANALARA bkn ben:) SLIM IN 6 (slim&pack) tavsiye edilir o 8 minlerden de yaptim ben canim onlardan 5 tane var bilirsin zaten her biri farkli bi yerini calistiriyor valla callan nedense bana cok iyi geliyor yaa bence herkes vucudunu bilir degisiklikleri fark eder ben callandan sonra ilk defa farkettim valla [/B]olumunekankayizsmile
aaaaaaaaaaaa katzi dogru dedin valla o zaman anlasmaya vardik zaten hem once hem sonra ama canlar sonra iceceksiniz 45dk icerisinde icin 45dk yi gecmesin
evet evet.. bi de onu deniyim.. o 8er dakkalıkları da 30 dakka eliptikten sonra yapıyodum ben. cidden faydasını görmüştüm 1 haftada filan..
internetin yavaslıgına açılmamasına gelince.. kötü haber canım.. gerci senle bi ilgisi var mı bilmiyorum ingilteredesin cunku.. ama şöyle ''Google yasağı ve etkilenen 28 site. Ha tabii bu uygulamaların erişime
engellenmesi ile bunları kullanan sitelerdeki yavaşlık, açılmama gibi
sorunlar düşünülürse aslında tablo çok daha vahim.''
hayatım senle muhabbet etmedimmi bi yanım eksik kalır vallaa mafoldumben
menümü unuttum((
-tatlicadiarzu- canım yeni yemek yedim spor neyin olmaz şimdi hem gün aşırı yapıyorum sporumuayyyyyy yirimmm ben de sana takilmayinca bi yerlerim sisiyor valla -tatlicadiarzu-
kusumm simdi cikmam lazim ben donene kadar bi seyler yap spor adina haa sen simdi o bi yerleri yemek falan anlarsin da heheh -tatlicadiarzu- gelince sorcam bak yap bi seyler :lepi:
anlamadımm?????:1ninca:
google bile yasak geldi bilmiyo musun.. sadece google değil pek cok siteye..
aa yok duymadımm bilmiyorumkismile ne yapıcaklarını nereye yasak koyucaklarını şaşırdılar akannehir
sebeb CADIARZU
nedenlerini bilmiyorum da.. devlet sanırım.öyle söylüyolar. insanların gözünün açılmasını istemiyolar galiba. google'ın bütün siteleri yasaklı bir de.. googletranslate falan.. cok karmasık cook.millet ayaklandı bu yüzden.
böyle giderse neti kapattırırım ben yani.. hiçbiseye giremiyorum.acaip yavas falan.
kaydirigubbakcemile3 oda olurrr:teytey:ya adamlar her türlü üstünlüklerini kullanıp aba altından sopa gösteriolar.... yok ki iki tane hackerimiz çıksın hacklesin google ders versin şunlara
hımmm orası doğru yavaş bir ilerleme!!!! neyse ben abartmıyımm konuyuCADIARZU
ben giriyorum yutubeye falan şu anda
ama sonra ne olur bilmem tabiii bi netimiz vardı eğlence ondanda mahrum bırakıcaklar irana benziycez yahu bu gidişle:1shok:
gerekli dns ayarlarını kurmustur birisi senin pc yeonun ceşitli programları var da.. bi süre sonra girilemez olucak. youtube bunun önlemini alıcak filan.. bi sürü sey işte. böyle internet mi olur valla yazık. neyse aç hissediyorum
yani şişman değilim tabi de.ne bileyim bikini giyebilmek istiyorum artık senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?