daha bir karara varamadik... bonie yi indirebiliyormuyuz bilemiyorum..ben hep yuuuutuuuub dan yapmistim.winsorun pilatesini de begeniyorum ben...
winsoru yapamam daha o kadar esnek değilim sempatiksalakcinni
uygundurr
bugun mu basliyoruz????
hii.. link deniyorsun sen.. dene bakalim....
klikcim doga nın kafeinsiz yesil cayı var hamile ve emzirenler icin bence onu al ve iç . emzirdigim surece ondan ictim ben. migroslarda bulabilirsin.
egzersize gelincede ilk 3 ay cok onemli bebeginin tutunması icin bence yapma bisey 4.aydan sonra dr um bana egzersiz vermisti dogum yapacagım sabaha kadarda yaptım cokta faydasını gordum hiç hımbıllasmadım . ama bence ilk 3 ay zorlama bedenini.. bakma sen ebru sallıya 6 aylık yapıo ..yinede karar senin tabikide
hımmm o çayıda denerimm..
ya egzersize doktor olur dedi ama dediğin gibi ben 3 ay bekleyeceğim..sonrada inşallah platesle devam edeceğimm..
evet başlıyoruzzzz yalnız ebrunun 1 ve 2 videosu bu kumsalda ve çatıda olan mı? eğer öyleyse çatıdakini yapıyim bugün yarn için de kumsaldakini indiriyim o daha güzel dediydinn :) duma duma dum kırmızı mum laelaelaelaelae
ya sırf seni oylamamak adına deniyorum..
ama indiremezsem eğer vazgeçmedin dimi göndermekten :Saruboceq:
[QUOTE
yok guzelim. her halikarda yollayabilirim elimdekileri....doktoruna danistiktan sonra baslarsin...
canım menünü çok beğendim.sevgili kocum
iste bugun yediklerim;
sabah
1 kucuk yuvarlak kepekli sandivich (peynir, domates, salatalikli)
limonlu siyah cay (yesil cayim bitmis )
ara
1 fincan limonlu ihlamur
ara2
200 ml yagsiz sut
ogle
1 tabak bezelye
1 tabak z.yagli semizotu
1 light yogurt
yarim dilim tuzsuz ekmek
simdilik bu kadar kocum,
yorumlarini bekliyorum
canım biraz daha renlendirsen diyorum detoksunu.kızlar merhaba bende öğle arası için eve geldimde yediklerimi yazayım cıkayım
bugun detoksdayım ınsaallah aksılık olmazsa yarında detoks yapacagm
sabah
domates
salatalık
1 dilim cok tahıllı ekmek
öğle
karpuz
aksamda heralde patates haslar marulla salata yaparım bu arada dehset boynum tutulmus napsam bılmem
Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
peppermint, sensewitch+, babymom, Lachesis+, kitikiti, zuzum24, nilufert+, melahatt, iskender83, klik+, anchusa+, sPatz+, suleulku+
niye yazmiyosunuz kizlarrr,
huu lachesis, spatzzz
nilufert, kocum menumu niye yorumlamadin :-((
s e n d e z a y i f l a . c o mhangi siteden indirdiniz o catı ve kumsalı
hımmm ok herkes indirsin yarın başlıyalım o zaman...yarın baslayalımmı .. ben sporumu hallettim bugun
canım keşke yeşillik yeseydin yanında sadece bulgur pilavı yoğurt çok yavan olmuş hareketlendircek bişiy yokselam,sabah müsliden sonra 1 bardak yesil cay ictim,
ögle 3 corbakasigi bulgur pilavi 4-5 kasik yagsiz yogurt yedim.gün icinde 1 litre su ictim daha
elmali karisim varya su karanfili karabiberli ,zayiflama kürleri topicde iste o karisimdan ictim 2 bardak birde.
hangi siteden indirdiniz o catı ve kumsalı
kizlar ben de ebru salli 1. video ile baslicam.
topumla lastigim de var;
bir de anchusanin soyyledigi bonnie's pilates'e de bakicam. belki haftada bir de onlari yaparim sikilinca..
ama en erken h.sonu baslayabilirim ben,
doktora danismadan yapamam, tam belim biraz iyi oldu derken, izdirapli gunler geri gelmesin.
plates e gelince
bende bir bakayım .
ebru şallının kini tv 8 den indirmiştim bi kaç bölüm.gündüz işteyken imndirirm akşamda yaparım diyorum.
peki kızlar bu platesi normal sporlarımız yaptıktan sonra yapcaz
ben birgün pump it up
irgünde plates yapayım diyorum nedersiniz?
selam,sabah müsliden sonra 1 bardak yesil cay ictim,
ögle 3 corbakasigi bulgur pilavi 4-5 kasik yagsiz yogurt yedim.gün icinde 1 litre su ictim daha
elmali karisim varya su karanfili karabiberli ,zayiflama kürleri topicde iste o karisimdan ictim 2 bardak birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?