evet.. konusur o silikonlu dudaklariyla... gozlerini kapayip dinleeyaa bu ördek dudaklı çok konuşuyor yaaa
kocum menumu begenmis,
yuppiii)
seni de dahil ediyoruz o zaman pilatesli gunlere....kızlar yaaa..öğlende bi çıktım, dizime kadar su oldu yemekten dönene kadar.
yapmur dinmek bilmiyo bi türlü..pff yaa bu havada çalışılır mı hiç...eve gitmek istiyorum!
peppercim okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya fırsatım olmuyor. yoğunum baya...2 gün içinde kocaman bi rapor tamamlamam lazım.
bu arada pilatese ben de katılırdım ama zaten spor salonunda yapıyorum. ama gitmediğim günlerde evde yaparım ben de şu dediklerinizi indirip.pilates kesinlikle müthiş bir spor.
aman ayni anda 30 tane cocukla ugrasiyorsunuz. kolaymi yaaaa????ayyy sene sonu koşturması öff yoruldum sabahtan beri.......öğretmen dediğin bir sene başında bir sene sonunda çalışırmış zaten -tatlicadiarzu-lülülülülülü
evet.. konusur o silikonlu dudaklariyla... gozlerini kapayip dinlee
benkoctan korkuma yazamiyorum menulerimi..... gecen hafta istemeden tam bir kilo verdim bu hafta tamamen kontrolden ciktim haliyle... yarim kalip eski kasar goturudum demin. durum o kadar vahim yaniiii.....
plates e gelince
bende bir bakayım .
ebru şallının kini tv 8 den indirmiştim bi kaç bölüm.gündüz işteyken imndirirm akşamda yaparım diyorum.
peki kızlar bu platesi normal sporlarımız yaptıktan sonra yapcaz
ben birgün pump it up
irgünde plates yapayım diyorum nedersiniz?
evet.. konusur o silikonlu dudaklariyla... gozlerini kapayip dinlee
benkoctan korkuma yazamiyorum menulerimi..... gecen hafta istemeden tam bir kilo verdim bu hafta tamamen kontrolden ciktim haliyle... yarim kalip eski kasar goturudum demin. durum o kadar vahim yaniiii.....
Bende menümü yazayımm
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 fincan şekersiz çay-3 çatal menemen-1 haşlanmış yumurta-3 s.zeytin-3 dilim kepek ekmeği
ara : 1 fincan elmalı yeşil çay
öğlen : 1 tabak sebzeli tavuk-1 kase çorba-2 kaşık yoğurt-1 kase kayısı hoşafı-1 dilim ekmeği
bu saate kadar bunları yedim
akşama allah kerim
anchusaaa
ayy ben o yazdıklarını kaçırmışım.
nee yarım kalıp peynir.Allah seni ne yapmasınn.
1 kilomu aldınn amaınnnnn.
kalk kalk bi spor bişey yapppp.
delllendirmee adamı
Bende menümü yazayımm
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 fincan şekersiz çay-3 çatal menemen-1 haşlanmış yumurta-3 s.zeytin-3 dilim kepek ekmeği
ara : 1 fincan elmalı yeşil çay
öğlen : 1 tabak sebzeli tavuk-1 kase çorba-2 kaşık yoğurt-1 kase kayısı hoşafı-1 dilim ekmeği
bu saate kadar bunları yedim
akşama allah kerim[/QUot
kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş bende yeni öğrendim buralardan.
canım sen her sabah yumurta yiyormusun. hadi şimdi hamilesin ye
hergün yumurta yemek fazla gelmyormu?
gerçi ben de çok az yiyorum o da iyi değil hafta 1 kere yada hiç
yok yanlis anladim kocummm
gecen hafta 1 belki 1.5 kilo verdim ben....iskelatora dondum...hic birsey yiyemedim... bu hafta regli oldum, bir de gecen hafta cok kilo verdim diye saldirdim buzdolabina... burnum buzdolabindan cikmiyor.. demin birsye bulamayinca eski kasari tirtiklamaya basladimmm. cok fena durum. ben su icip istahimi kapatayim bariiiiiii
mmmm.selam kızlar ben de yeni eve geldim .şimdi gezmeye çıkacağım.çıkamdan size uğradım boshayallersmile
ve menümü yazayım
sabah:
çörek otu ve su
1,5 dilim tam buğday ekmeği,domates,lor peyniri, 3 zeytin )yesa gördün mü,?)
ara:200 ml süt
öğle:
1 kepçe şehriye çorbası, 5 kaşık yaze fasulye,1 kaşık yoğurt
ara:soda
akşama:kabak yemeği ve et sote var.azar azar onlaradn yerim ve ayran..
nilufetrcim bilmiodum bezelyenin kalorili oldugunu..saol tatlım
truf senin su slim in 6 yapma azmin ve anlatısına bayılıorum
yok yanlis anladim kocummm
gecen hafta 1 belki 1.5 kilo verdim ben....iskelatora dondum...hic birsey yiyemedim... bu hafta regli oldum, bir de gecen hafta cok kilo verdim diye saldirdim buzdolabina... burnum buzdolabindan cikmiyor.. demin birsye bulamayinca eski kasari tirtiklamaya basladimmm. cok fena durum. ben su icip istahimi kapatayim bariiiiiii
canım reglilere birşey diyemiyorum . gerçekten zor bi dönem. yemeden duramıyor insan
hafta ya bende girerim krizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?