kizlar benim moralim bozuldu.
sanirim topikten ayrilma zamanim geldi.
baksaniza nerdeyse verdigim kilonun yarisini geri aldim.
sizler gibi degilim, spor yapamiyorum, diyet deseniz kor- topal gidiyor.
burda sizleri bosuna mesgul ediyorum varligimla..
:çok üzgünüm: artik ben menu falan yazmicam sanirim ya, ck canim sikildi.
yaaa koçum sen de ne ağır konuşuyorsun yaaaa...sen tembellik edince biz böyle mi diyoduk _?
Bende menümü yazayımm
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 fincan şekersiz çay-3 çatal menemen-1 haşlanmış yumurta-3 s.zeytin-3 dilim kepek ekmeği
ara : 1 fincan elmalı yeşil çay
öğlen : 1 tabak sebzeli tavuk-1 kase çorba-2 kaşık yoğurt-1 kase kayısı hoşafı-1 dilim ekmeği
bu saate kadar bunları yedim
akşama allah kerim[/QUot
kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş bende yeni öğrendim buralardan.
canım sen her sabah yumurta yiyormusun. hadi şimdi hamilesin ye
hergün yumurta yemek fazla gelmyormu?
gerçi ben de çok az yiyorum o da iyi değil hafta 1 kere yada hiç
Ya hamileyim diye hergüne çıkardım yumurta yemeyi
yoksa normalde her gün değilde haftada 2 gün falan yiyorum
yaaa sen nediyorsunnn:gitme:
nereye gidiyorsun.
delirdin galiba
menünün falan çok güzeldii.
Allah Allah .
iyi bırak kendinide iyice şişşş.
bak belin de rahatsız sonra kilo alırsan Allah korusun belin daha kötü olur.
kendine gel bakıyım.
yaa ben bi hafta seminere gitmiştim oda otelde tatil gibi bişedi.
bak döndüğümde 1 hafta bende kendimi toplayamadım. sonra normale döndüm.ki sizin sayenizde
yoksa bizden mi sıkıldın
hemen bozma moraliniii
sporsuz zayiflaman cok zor.. bir an once iyileski spora baslayabilesin
aldiysan bile daha tam vucuduna yapismadi onlar, simdi salarsan iyice yapisacaklar vucuduna. birakmanin depresyona girmenin hic zamani degil
birde: tiroid testi yaptirrr.. bak bende bile cikti ki ben kilo verebiliyorum.....belki kilo veremeyip hemen almanin sebebi o.. hemen ilaca baslarsin....ablamda senin gibi ayda 200 gram verebiliyor ac gezsede.. ve hasimato hastasi....
eppercim senin kilo veremem gibi derdin yokki.
en son tatile gitmeden 53 lerdeydin ben 54-55 lerde walla imrenmiştim sana.regl öncesi sıkıntılar canım bunlar. biraz alınganlık yapıyorsun kendine karşı
ama,sakız benii acıktırır+sakız olarakk NAZAR ı denee...
İyi geceler kızlarrr
nesfit muhabbeti gördüm bi sf da bu sayfada da olabilir tabi
ben müsli tüketiyorum nesfittense geçen gün bakıyim dedim neler var içinde (nesfit değil benzer bi ürünün) bir sürü katkı maddesi var yaaa dikkat kızlarrr
benim aldığım müsli 0 katkılı çok da memnunum 10 numara...
öğlee yemeğin yok .insan 1-2 kaşık bişey ler yer dimi.direk dalmışsın o keke
bende dün akşam ne zamandır yapmadğım koşu bandının üstüne bindim:)) yasemnn dediği gibi.
yaa aslında tam hızımı almıştım iyide gidiyordum pat pat koşarken alttakinler tak tak vurdu(
ama bacaklarım yorulmuş baya
akannehirBu boya-kiloya ne rejimi yahu..Merhaba arkadaşlar kaydirigubbakcemile2
Bende 52 kiloyum 20 yaşındayım 167 boyum var bide azcık böbeğim:sinifsinif:
48 kilo olmak istiyorummmmm
hah işte evet
leslie sansone ile evde yürüyüş
callanetics
nivea body ile dinamik sabahlar
slim in 6
zumba
pump it up mı ne öle bişi
bi sürü şey var
sende zayıfla sitesi videolar linkle bölümü
ben bu gidişle iyi bi ban yerim gibime geliyor
pepper yaa
nereye gidiyosun bakem sen
sensiz topik olmazzzz
bak bende şu an 55 im ama topikten kaçmıyorumm
çizelgemide değiştirmeye elim varmıyor
nane kardes,
tabii ki menu yazmak zorunda degilsin...bak ben de 10 gundur yazmiyorum. haftada 1 kere yaziyorum o da forumun boyle bir kurali oldugu icin... hic bozma moralini...hepimizin vucudu birbirinden farkli...
israrla inatla devam edecegiz saglikli beslenmeye....ben iki hafta once bir kilo almis duruyordum... neden hic anlamamistim...ne reglim yakindi ne tuzlu yedim...cok da az yedim.... iki hafta dobisko gezdim. ucuncu hafta de cok asiri kilo verdim...o zaman emin oldum aslinda benim ilk iki hafta kilo almamistim ama oyle duruyordum...
sen de mekan degistirdin, ben seyahat edince d ebir tuhaf reksiyonlar goruyorum vucudumda..sicaklik, tuvalet aliskanligi,mesrubat tuketmek, hazmedememek... bir suru sey etkiliyor vucudu.
bence bu hafta kendine izin ver.. rahatla biraz.. bol bitki cayi tukey, sebze yemeye calis.. ama baski yapma, uzme kendini....hemen toparlayacagindan eminim....
bir de kizma forumdaki arkadaslara elestiriince menulerini. Biliyorum insanin tolerans duzeyi her zaman ayni olmuyor, bazi elestirilere bende cok gicik olabiliyorum (her zmaan degil ve forumla alakali degil, bazen yalnizca gicik gunumde oluyorum) ama amacimiz birbirimizi elestirip daha saglikli beslenmeye yonlendirmek... bazen yersiz elestirilerde bulunuyoruz cunku unutuoruz insan oldugumuzu, birbirimize robot gibi davraniyoruz.. bizler makine degiliz insaniz, arada sagliksiz beslendigimiz elbette olacak.. ama bunu butun koclar ya da arkadaslar yapiyor ben de dahil, cunku amacimiz saglikli beslenmekk....ay birde voyage in acik bufesini bilirim. sen orada bile kendini tutabilmissin. ben tam gormemisler gibi 3 tur atiyorum yemek vakti kahvaltida ogle yemeginde,,... hele ki o a la carte lar, hersey yiyorsun.. bir de alkol tuketiliyor tatilde. coook amaaa coook normal su an biraz agir cikmann.. asma suratini... toparlan..ay birde hic spor yapamiyorsun sen.. ben sporsuz hic ama hic veremiyorum kilo.....biziml epilatese de baslayacaksin artik zaten birdoktoruna git konus....gunesli sideden sonra yagmurlu istanbul seni depresif yapmis bak.
Anchusacığım yaa
ben indiremedim hamile platesini :kedi:
pepper huuu huuuu
görüyorum seniii ordasınn:)))
düzeldimi canım moralin biraz.
walla döndüm döndüm trufun yazdığını okudum. canım şimdi belki banada kızaceksın ama walla kız bişey dememiş. şimdi burda olsa senin alındığını okusa oda çok üzülür. motive edilmiş sözler onlar.
hatta sen otelde sabahı öğleni hafif geçirdim diyince ben kendim ve bazı kızlar demiştik ne kadar iradelisin . ben hayyata açık büfeye karşı koymam diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?