50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa sen nediyorsunnn:gitme:
nereye gidiyorsun.
delirdin galiba
menünün falan çok güzeldii.
Allah Allah .
iyi bırak kendinide iyice şişşş.
bak belin de rahatsız sonra kilo alırsan Allah korusun belin daha kötü olur.
kendine gel bakıyım.
yaa ben bi hafta seminere gitmiştim oda otelde tatil gibi bişedi.
bak döndüğümde 1 hafta bende kendimi toplayamadım. sonra normale döndüm.ki sizin sayenizde

yoksa bizden mi sıkıldın

hemen bozma moraliniii
sporsuz zayiflaman cok zor.. bir an once iyileski spora baslayabilesin
aldiysan bile daha tam vucuduna yapismadi onlar, simdi salarsan iyice yapisacaklar vucuduna. birakmanin depresyona girmenin hic zamani degil
birde: tiroid testi yaptirrr.. bak bende bile cikti ki ben kilo verebiliyorum.....belki kilo veremeyip hemen almanin sebebi o.. hemen ilaca baslarsin....ablamda senin gibi ayda 200 gram verebiliyor ac gezsede.. ve hasimato hastasi....

ayy pepperrrr delirme yaaaalmaz:

lmaz:lmaz:lmaz:

kendine gel...seni bırakmayız biz...geçen sefer nasıl birlikte verdiysek kiloları, yine öyle vericez. itiraz istemiyoruuuuzzzzkaydirigubbakcemile3

eppercim senin kilo veremem gibi derdin yokki.
en son tatile gitmeden 53 lerdeydin ben 54-55 lerde walla imrenmiştim sana.regl öncesi sıkıntılar canım bunlar. biraz alınganlık yapıyorsun kendine karşı

spatzcım tatlım aslında ağır bişey demedim dediysemde walla içinde şaka barındıran birşey di o.afedersin canım benim

canim asla sizden sikilmadim.
bilmiyorum regl olacagim zaman da cok alingan hassas olurum ben.
ben kilo aldigimi da sanmiyorum aslinda, tatilde bitki cayi icmedim, tuzluya-tuzsuza dikkat etmedim, su da olabilir bende ki su an. bir de regl siskinligi cabasi.

ama bana bunlari soylemenizi beklerken "verdigin kilonun yarisini aldin zaten" diye bi soz beni gercekten cok kirdi.

valla simdi agllicam nerdeyse.

neyse ben cuma sabahina kadar tartilmama karari aldim. o gun bildirimimi yaparim artik, sizlerle de ogun gorusuruz.

hepinizi cok seviyorum, kusuruma bakmayin, dedigim gibi alinganim su an.

cok sagol canim benim.
tiroidime baktiricam,
bisey cikacagini sanmiyorum,
diyetime uysam hergun, duzenli sporumu da yapsam veririm,

yapamadim ben bunlari.

tabiki birakmicam diyeti sporu, sadece buraya menu yazmicam sanirim.
hep elestirilmekten cok yoruldum

ama,sakız benii acıktırır+sakız olarakk NAZAR ı denee...

Falımdan çok memnunum ama deneyeceğim nazarı da...

Ne idi bunu adı,yazmışsındır mutlaka ama göremedim canımcım..

öğlee yemeğin yok .insan 1-2 kaşık bişey ler yer dimi.direk dalmışsın o keke

Ben asla öğlen oturup yemek yiyemem nilufertcim..En fazla öğlen yediğim şey ya elmalı yoğurttur,ya da nesfittir..Bunun dışında çorba,ızgara,salata vs..(yani yemek)yiyemiyorum...

Ben de dün gece altımda oturana tıklattım biraz..
Spor yapana saygım sonsuzda gece 24:00 başlamış hatun..
Yastığın içinde motor dönüyordu sanki...opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar kaydirigubbakcemile2
Bende 52 kiloyum 20 yaşındayım 167 boyum var bide azcık böbeğim:sinifsinif:
48 kilo olmak istiyorummmmm
akannehirBu boya-kiloya ne rejimi yahu..
Vücut hatlarından memnun değilsen plates ve benzeri egzersizler ya bence...

Teşekkür ederimm canım deniyiceem kaydirigubbakcemile2

nane kardes,
tabii ki menu yazmak zorunda degilsin...bak ben de 10 gundur yazmiyorum. haftada 1 kere yaziyorum o da forumun boyle bir kurali oldugu icin... hic bozma moralini...hepimizin vucudu birbirinden farkli...
israrla inatla devam edecegiz saglikli beslenmeye....ben iki hafta once bir kilo almis duruyordum... neden hic anlamamistim...ne reglim yakindi ne tuzlu yedim...cok da az yedim.... iki hafta dobisko gezdim. ucuncu hafta de cok asiri kilo verdim...o zaman emin oldum aslinda benim ilk iki hafta kilo almamistim ama oyle duruyordum...
sen de mekan degistirdin, ben seyahat edince d ebir tuhaf reksiyonlar goruyorum vucudumda..sicaklik, tuvalet aliskanligi,mesrubat tuketmek, hazmedememek... bir suru sey etkiliyor vucudu.
bence bu hafta kendine izin ver.. rahatla biraz.. bol bitki cayi tukey, sebze yemeye calis.. ama baski yapma, uzme kendini....hemen toparlayacagindan eminim....
bir de kizma forumdaki arkadaslara elestiriince menulerini. Biliyorum insanin tolerans duzeyi her zaman ayni olmuyor, bazi elestirilere bende cok gicik olabiliyorum (her zmaan degil ve forumla alakali degil, bazen yalnizca gicik gunumde oluyorum) ama amacimiz birbirimizi elestirip daha saglikli beslenmeye yonlendirmek... bazen yersiz elestirilerde bulunuyoruz cunku unutuoruz insan oldugumuzu, birbirimize robot gibi davraniyoruz.. bizler makine degiliz insaniz, arada sagliksiz beslendigimiz elbette olacak.. ama bunu butun koclar ya da arkadaslar yapiyor ben de dahil, cunku amacimiz saglikli beslenmekk....ay birde voyage in acik bufesini bilirim. sen orada bile kendini tutabilmissin. ben tam gormemisler gibi 3 tur atiyorum yemek vakti kahvaltida ogle yemeginde,,... hele ki o a la carte lar, hersey yiyorsun.. bir de alkol tuketiliyor tatilde. coook amaaa coook normal su an biraz agir cikmann.. asma suratini... toparlan..ay birde hic spor yapamiyorsun sen.. ben sporsuz hic ama hic veremiyorum kilo.....biziml epilatese de baslayacaksin artik zaten birdoktoruna git konus....gunesli sideden sonra yagmurlu istanbul seni depresif yapmis bak.

Son düzenleme:
pepper yaa
nereye gidiyosun bakem sen
sensiz topik olmazzzz

bak bende şu an 55 im ama topikten kaçmıyorumm
çizelgemide değiştirmeye elim varmıyor

tamam cnm bir yere gitmiyorum. alingan oldum biranlik.. gecti simdi..

canim cok sagol,
usenmemis uzun uzun da yazmissin benim icin. dediklerin cok dogru.
regl oncesi sendromunun bir parcasi da boyle alinganlik seklinde beliriyor ben de.
evet bazen bazi yorumlar da bu alinganligi hakedecek sekilde oluyor.

ama haklisin
oyle surat asmakla olmaz.
zaten bugun de cok guzel beslendim, bu guzelligi bozmayayim, aynen devam edeyim.

sagol canim tekrar..

evet pilatese de baslicam sizlerle, aksam da size en son tatil fotolarini yuklicem, son halimi gorun.
ben bu tatilde kendimi bayag bi ince hissettim ve de fizigimi duzgun buldum. (iri yari alman kizlarin icinde cok citipiti kaldim) onun rahatligi da olabilir bende ki bu haller.

siz de bi bakarsiniz fotolara.

pepper huuu huuuu
görüyorum seniii ordasınn:)))
düzeldimi canım moralin biraz.
walla döndüm döndüm trufun yazdığını okudum. canım şimdi belki banada kızaceksın ama walla kız bişey dememiş. şimdi burda olsa senin alındığını okusa oda çok üzülür. motive edilmiş sözler onlar.
hatta sen otelde sabahı öğleni hafif geçirdim diyince ben kendim ve bazı kızlar demiştik ne kadar iradelisin . ben hayyata açık büfeye karşı koymam diyee

Anchusacığım yaa
ben indiremedim hamile platesini :kedi:

tamam canim. hamile aerobici fitnessi ve pilatesini cekicem sana....ama doktoruna danis e mi?? Ilk uc ay dusuk riski olabiliyor. olmadi 4. aydan sonra baslarsin...birde hamileler icin dizayn edilmis leslie benzeri birsey var..... herseyi cekicem ben... hatta bendeki pilatesleri de cekeyim dogumdan sonra yaparsinnn, ben butun spor arsivimi yollayayim sigarsa dvd ye..

Son düzenleme:
ayyy canım son yazdıkalrını ben yazarken yazmışsın görmediğim için yazdım
sevindim moralinin düzeldiğine

cok komiksin canim, guldurdun beni )
goruyosun beni demek..

dogru soyluyosun canim, demistiniz.. simdi iyiyim ben, bozmadim diyetimi, ara ogunumden sonra da bisey yemedim.
aksam da zararli bisey yemeyi dusunmuyorum.

optum seni cok.

masa basinda ne yapayim simdi sen onu soyle ;-)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…