50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peppermint Bak çözümü bulmuşsun tatlım, dediğin gibi ailene yardım edin paraydı alışverişti, alışveriş çeki falan verin ama işyerine yardım etmeyin, abinin üstüneyse o ödemek zorunda. kara geçince sonra işin üstüne konar o, hiç şaşırmam.
eşin abine kızmakta çok haklı.
aynen öyle yapın sakın kredi almayın işyerini elden çıkarsınlar, o işyerinden kimseye fayda gelmez. ev borcumuz olduğu için bize kredi vermiyorlar dersin babana da.
elinden arabayı aldı demek abin, inananmıyorumç canım sen nasıl sabırlıymışsın, tebrik ederim valla.

Son düzenleme:
peppercim kimsenin hakkı kimse de kalmaz canım unutma bunu
er ya da geç
burda ya da ahirette

zor isler valla.. kolay gelsin...esinin seni anlamasi cok guzel. ben de hic sevmem kredi falan... kredi karti bile kullanmam oyle soyliyeyim..kredisiz elinizden geleni yaparsiniz.bu da babana annene ders olur ve abinle yola cikilamayaacgini anlarlar birgun.

ben de nesfit yedim yarım kase kadar
üstünede az reçelli az yağlı 2 tane krep yedim
iyi yapmadım galiba ama ....
daha sporumu da yapmadım zaten:sinifsinif:

diy mi canim; son dusuncem iyi..
valla ben abimin nelerine sabrettim cnm. hala da onunla nasil konusuyorum biey olmamis gibi, yine saygida kusur etmiyorum.
o evlenirken ben elimden geldigince yardim ettim; ben evlenirken o bana bir igne almadi..

peppercim kimsenin hakkı kimse de kalmaz canım unutma bunu
er ya da geç
burda ya da ahirette

haklisin cnm
annem de oyle diyor,
kizim Allah herkesi goruyor diyorr

peppermint çok üzüldüm yaa. .ama dediğin gibi yaparsan çok mantıklı. o iş yerinden hayır gelemyecek gibi gözüküyor zaten. kapatılsa daha iyi gibi. abine de çok kzıdım. kızlar daha düşünceli oluyır.erkekler evlen,nce duyarsız oluyor genellikle.

neyse kizlar,

kusuruma bakmayin.

bugun kendi derdime dustum, sizinle ilgilenemedim. ne kocluk yapabildim dogru durust ne halinizi sordum.

tekrar kusura bakmayin

-- bir de ustune kilo da veremeim bu haftaa.

bugun yemeye verdim kendimi.

yazalim hemen

sabah
kasar peyn.
minik recel
1 karper
1 yuvarlak kepek ekmegi

yesil cay

ara
yagsiz sut
1 elmali kurabiye (ama buyuk, pogaca kadar var)

ogle
yarim tavuklu sebzeli sandwich

ara
yesil cay
yarim tavuklu sebzeli sandwich

cok cok sagol melehatcigimmmm

ayne ,

hep derler ya kiz cocuk evlenir kus gibi evden ucar gider

tam tersi ucup giden erkek cocuklar
kizlar herzaman ailesine bagli kaliyorr

kızlar ben 1 tabak daha yedim mantı akannehir ama şimdi midem bulanıyor keşke yemeseydim bu şimdi bende kilo yaparmı KOÇeyvahedigeldismile

1 elmalı kurabiye yemişsin olsun o kadar da canın sıkkın. üzme artık kendini, öyle yaparsınız en mantıklısı o.

menümü yazayımmm
sabah:8 gibii klasik kahvaltı
ara:1 avuç kadar ayçiçeği çekirdekkk
öğle:domates soslu azcıkta peynirli makarna+1 barda ayran
ara:türk kahvesiii içerimm
ara:erik yerimm
akşamatlıcan yememğii var+yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…