eveeeeet zile bastım bastım açmadın
bütün mantıları kendin yiyesin diye dimi
he hesempatiksalakcinni
sen gene kaybolmuştun
arayışa çıkacaktım ama kızarsın diye korktum
anchusa, truf, lachesis, kahvekokusu
hepiniz sagolun kizlar fikirleriniz icin.
benim esim cok anlayislidir; aileme yardim etmemize bisey demiyor; ama o da abime kiziyor; hem erkek evlat, hem babamlarin evinde oturuyor, hem kurulan is onun uzerine ve de hala yardim etmiyor, neden etmiyor diye kiziyor.
esim diyor ki ailene yine yardimci olalim, alisveris yapalim, para verelim.
ama esim kredi olayini hic sevmiyor; kredi karti bile kullanmaz, ev kredimiz var diye gun sayiyor, o bile geceleri uykularini kaciriyor. cok titizdir ve borclu olmayi sevmez..
dediginiz gibi abimle konusmam lazim,
ama kacinci konusmam; kizip kusuyor sonra, ya da dinlemiyor insani tlf.u hemen kaptiyor, zaten tlf disinda konusma sansimiz yok; biraraya geldigimizde bu konulari acmaya kalkinca hemen kapatiyor, kesinlikle konusmuyor.
neyse kizlar yaa, basinizi cok agrittim.
son dusuncem ben anneme kardesime butcem elverdigince yardim edicem, ama o is icin ne kredi cekerim ne para veririm;
o isi bozmalarini istiyorum cunku;
biliyorum ki simdi annem babam ben ceremesini cekicez, sonra kara gecince abim uzerine konacak.
fesat demeyin bana cunku tecrubeyle sabit;
abimle ortak araba aldik, aylarca kredinin yarisini ben odedim; hem de cok luks araba o zaman ki maasimin nerdeyse tamamini veriyordum;
evlendi,
arabayi hemen satip yenisiyle degistirdi, plakasina esiyle kendisinin bas harflerini yazdirdi ve arabanin ustune kondu.
zaten onun adinaydi,
bana hicbi hak vermedi.
yeniden para biriktirdim, yeniden kendime araba aldim ben
peppermint Bak çözümü bulmuşsun tatlım, dediğin gibi ailene yardım edin paraydı alışverişti, alışveriş çeki falan verin ama işyerine yardım etmeyin, abinin üstüneyse o ödemek zorunda. kara geçince sonra işin üstüne konar o, hiç şaşırmam.
eşin abine kızmakta çok haklı.
aynen öyle yapın sakın kredi almayın işyerini elden çıkarsınlar, o işyerinden kimseye fayda gelmez. ev borcumuz olduğu için bize kredi vermiyorlar dersin babana da.
elinden arabayı aldı demek abin, inananmıyorumç canım sen nasıl sabırlıymışsın, tebrik ederim valla.
peppercim kimsenin hakkı kimse de kalmaz canım unutma bunu
er ya da geç
burda ya da ahirette
peppermint çok üzüldüm yaa. .ama dediğin gibi yaparsan çok mantıklı. o iş yerinden hayır gelemyecek gibi gözüküyor zaten. kapatılsa daha iyi gibi. abine de çok kzıdım. kızlar daha düşünceli oluyır.erkekler evlen,nce duyarsız oluyor genellikle.
kızlar ben 1 tabak daha yedim mantı akannehir ama şimdi midem bulanıyor keşke yemeseydim bu şimdi bende kilo yaparmı KOÇeyvahedigeldismile
neyse kizlar,
kusuruma bakmayin.
bugun kendi derdime dustum, sizinle ilgilenemedim. ne kocluk yapabildim dogru durust ne halinizi sordum.
tekrar kusura bakmayin
-- bir de ustune kilo da veremeim bu haftaa.
bugun yemeye verdim kendimi.
yazalim hemen
sabah
kasar peyn.
minik recel
1 karper
1 yuvarlak kepek ekmegi
yesil cay
ara
yagsiz sut
1 elmali kurabiye (ama buyuk, pogaca kadar var)
ogle
yarim tavuklu sebzeli sandwich
ara
yesil cay
yarim tavuklu sebzeli sandwich
cok cok sagol melehatcigimmmm
ayne ,
hep derler ya kiz cocuk evlenir kus gibi evden ucar gider
tam tersi ucup giden erkek cocuklar
kizlar herzaman ailesine bagli kaliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?