50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen kepek ekmeği yerine yoğurt ayran olsa daha güzel olurdu......akşama çok az yemişin tabi aç olursun.... çorba ekmek yoğurt çok azzz.......

puanın 8

Bir de sorum olacak benim... Puanlama ne şekilde yapılıyor? Ve bir sorum daha var. Normal olan haftada ne kadar kilo vermektir?

düzgün kahvaltı: 1p

meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
pualama bu şekilde yapılıyr..... 1. kaçamğa izin var ama 2 .de - oluyr .....

en sağlıklı zayıflama ağırlığnın %10 kadar olmaı yanı enfazla 500-600 gr arası....

Tşk ederim menülerimi yorumladığın için :))) Dikkat etce bundan sonra ve zamanla doğru beslenmeyi öğrencem inşallah! :))

arkadaslar herkese selam, hemen menüme geceyim
sabah:
2dilim kepekli ekmek
salatalik,3tane siyah zeytin
kk beyaz peynir,1kasik bal,büyük fincan cay

ara:
1tane kücük kutu meyveli yogurt

öglen:
1tabak mercimek corbasi
1tabak tavuklu pilav
kücük kase cacik

ara.
2 kuru kayisi
3tane ceviz
1 tane cikolatali bisküvi

aksam:
1tabak ton balikli salata
1tane sigara böregi(kücüktü)

ara:
1muz

spor:40dk yürüyüs

selam suleulku,böyle olmus simdi dimi:79:

evet olmuş çok güzellllll puanın 10

iyi akşamlar kızlar

ben de menümü yazayım.

sabah: kaşarlıtost,çay

ara: yapamadım unutmuşum

öğle: 3 kaşık kereviz yemeği,1 sb ayran, 1 dilim denge ekmek

ara: 2 kuru kayısı

ara: 1 küçük dilim börek, çay

akşam: tavuk haşlama, 1 sb ayran, 1 dilim çavdar ekmeği

ara: 2-3 avuç çekrdek, yeşil çay

her zamanki gibi ok güzel bir menü yalnız çekirdek çok olmuş...uyaryım dedim puanın 9

öğlen kepek ekmeği yerine yoğurt ayran olsa daha güzel olurdu......akşama çok az yemişin tabi aç olursun.... çorba ekmek yoğurt çok azzz.......

puanın 8

ayyy çok yemişssin duymaktansa az yemişsin duymayı tercih ederım :) inşallah yarın daha iyi geçer. bugnluk herkese iyi geceler

iyi akşamlar kızlar, aygirlcüm durumdan haberdar et bizi tekrar geçmiş olsun canım, suleulku bugün daha iyi bir menüyle karşındadım :2: bakalım değerlendirmen nasıl olacak, merakla bekliyorum

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 fincan az şekerli çay,1 adet haşlanmış yumurta, 1 yemek kaşığı kadar az yağda kavrulmuş baharatlı patates,2 lokma peynir,3-4 tane küçük taneli yeşil zeytin, birazcık roka ve maydonoz

ara : 1 kupa sahlep( 1 su bardağından birazcık fazla, salepin kalori değerini bilmiyorum umarım fazla değildir)

öğle : 2 su bardağı ayran ve az yağlı çiğ köfte, bol limonlu ve marulluydu( çiğ köfteyi doyana kadar yedim ama ayranı çok içtiğim için midem şişti köftelerede pek yer kalmadı, kendim yaptım o yüzden yağını vs sini ayarladım)

ara : 1 kupa sahlep

akşam : 1 kase tavuk suyuna çorba ve yanında hamuru( arabaşı denilen yöresel bir yemektir, çorbası tavuk suyuyla yapılıyor yanındada un ve sudan yapılmış tavuk göğsü tatlısı görünümü ve kıvamında hamuru var, hamur çorbayla yutuluyor, hamuru ekmekten sayabiliriz)

ara :1 tane portakal

eşimle dışarı çıkmıştıkya beni kandırdı iki dilim pizza ile kola içtim
çok pişmanım
böhühü

Tamam canım, umarım yarın biraz daha çok bişeyler yiyebilirim

bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 bardak şekersiz çay,kkb peynir,2 zeytin,salatalık,1.5 dilim salam

ara:1 mandalina

öğle:1.5 krep ve yarım domates

ara:1 kase müsli

akşam:1 tabak etli nohut,1 kaşık pilav,2 salatalık turşusu

ara:1 kase patlamış mısır,1 mandalina,4 bisküvi
3 lt su,1 fincan yeşil çay

Bugün yediklerim:
  • Sabah:1 dilim cekirdekli ekmek, az tereyagli, bir fincan süt
  • Ara: 1 kuru kayisi,yarim dilim sünger kek
  • Öglen: "Garnitür salatasi", kidney fasülye, misir, kirmizi biber, bezelye, havuc,
    bolca maydonoz ve pul biber, yaninda 2yk kadar yogurt yedim
  • Ara: 1 yk yogurt, bir süre sonra bir mandalina
  • Aksam:bir bucuk dilim pideyle birlikte yumurtali ispanak kavurmasi, harikaydi
  • Ara:yarim Portakal, bir kivi, bir meyveli yogurt yemeyi düsünüyorum birazdan
  • Spor: 20 dakika Stepper

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar, aygirlcüm durumdan haberdar et bizi tekrar geçmiş olsun canım, suleulku bugün daha iyi bir menüyle karşındadım :2: bakalım değerlendirmen nasıl olacak, merakla bekliyorum
....

ay canim cok tatlisiniz düsüncelisiniz sizi yerim ben
doktoru aradim ama persembe günü ara dediler doktor bu arada magnezyum ve kalyum takviyesi vermisti. ümitliyim iyiyim, bisey cikmaz gibime geliyor artik

ooooo ben yazmasamm
şimdiii sabahh kahvaltım bi adet yumurtaa
3 4 tane yeşil zeytin
bi dilim kepek ekmeği
çookk açık yarım fincan çay

öğlen :

bi kase mercimek çorbası
yanında boll limonlu yeşil salata

ara olarak bi küçük paket lıqht bisküvi

akşamm yemeimm felakettii eşim lahmacun yaptırmış dayanamdım 1 buçuuk yedim
yanında salata
2 bardak ayran
ve yarım tabak çorba

içtiğim su ise qün içinde 4 bardak :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…