Karnabahar salçalı nasıl oluyo ki Aygirl?
Ben hiç sevmem de karnabaharı pek yemem ama faydalı biliyorum,yemem lazım,
Belki değişik güzel bi tadı oluyosa denerim diye sordum...:44:
Bugünkü menüm:
Sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 tatlı kaşığı beyaz peynir
2 tatlı kaşığı kahvaltılık ezme
2 tatlı kaşığı ballı tahin.
ara
bir avuç leblebi
öğlen
bir adet kakao kremalı kruvasan
ara
1 dilim ananas
akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
salata da yapabilirim.
ara
ananas olabilir.
spor:
yarım saat plates
kocum bana - ver.. dayanamayip o cikolatayi yidim((
öğlenki kruvasanı keşke ara öğün olarak kullansaydınnn az olmu öğün için akşam yemeğide aynı şekilde....çorba ekmek yoğurt öğün için az ama menün bu şekide olacaksa puanın 7
Şule canım dünkü menüm
Sabah:
1 tane tost
1 bardak portakal suyu
Ara:
-
Öğlen:
Yarım ekmek kokareç
1 bardak ayran
Ara:
-
Akşam
1 yemek tabğı melemen
Ara:
Yeşl çay bisküvi
gene aralr yokkkk gene meyve yokkkk....öğlen yemeğin çok güzelll akşam çok eksik arada meyve olsa çok daha iyi olurdu yada fındık ceviz üzüm ...puanın 6
ay evde yalnızım kim yemek yapcak şimdi:)
buharda pişiryada çok az yağda tavada kavurara pişri k. baharı. yemeğini sevmezsen salatanın içine kat garnitürle çok güzel oluyor tavsiye ederim.....
bugün herkeste balk var her halde....:)))) beinmde karnıbaharım var aslındaaa buzlukta haşlanmış... ama çıkartsam çözmez hemen..
yarın okula salata yapıp getircem ozaman ( börülceli kırmızı fasülyeli vs....) onun içinemi katsam acaba nasıl olurki??? öfff canım istedi şimdi...iyiki hamle faan değlim ne görsem canım çkerdi kesin.....
Karnabahar salçalı nasıl oluyo ki Aygirl?
Ben hiç sevmem de karnabaharı pek yemem ama faydalı biliyorum,yemem lazım,
Belki değişik güzel bi tadı oluyosa denerim diye sordum...:44:
sen bugün hiç kaçamak yapmadınkiiii o yüzden görmezdn geliyorum ama 2 si olursa - yi alırsın....
olsunnn yalnız olsanda az yemek yapabilirisn.... sen hi. tek bekar yaşamadın dimi ondan.....
ben bekarken kendime karnıyarık yapardım kürdan kebabı yapardım.. hep şaşırıdı evli arkadaşlar bekar olsam yemek pişirmem derlerdi.....
teksen yemekte pişirmek istemiyorsan salata ya ton balığı yada k.bahar brokoli koy olmadı garniütüre yeşillik doğra mısır koy viamini besleyiciği artsın
kızlar selam herkese ben bu hafta misafirim biliyorum ama yineden en azından iyi kötü az çok diye yorum alsam :18:
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 kk diyet peynir
1 salatalık (yaklaşık)
1 domates
Ara
0.5 mllik pet şişede yarım yağlı süt
Öğle
2 fincan 5 i bir yerde çay
1 orta boy dilim kepek ekmek
1 kk diyet peynir
yarım kase yeşillik (roka, marul, dereotu, maydanoz ve yarım biber)
beyaz ekmeğin en ucundan şöyle azıcık tadımlık :18:
10 adet leblebi
yarım muz
1 küçük mandalina
ve yaklaşık yarım saat sonra da bir çay kaşığı bal
Ara
henüz yemedim bu kısım ve sonrasını ama bir mandalina yemeyi düşünüyorum
Akşam
düdüklü tencerede kırmızı et var suluyesem mi yemesem mi diye düşünüyorum ama yiyeceğim sanırım yanında da bir bardak tuzsuz ayran içmeyi düşünüyorum sizce akşam menüm çok mu ve etten ne kadar yesem ki :26::26::26:
akşamdan sonra öğün koymuyorum hiç günde toplam (artık doğru yolu buldum) 2 lt su ve 40 dk tempolu yürüyüş ve 45 dk pilates
bence az, doğru dürüst tencere yemeği yememişsin, akşam ye bir tabak et bence.
Biz sogani ufak dograyip az zeytinyagiyla pembelesince salcayi ve karnabahari atiyoruz, sonra sicak su ilave edip az baharat döküp pismesini bekliyoruz. gayet güzel oluyor. annemler kiymali da yiyor onu ama ben sevmiyorum islak kiyma
ha ben birde piserken icine havuc diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?