50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karnabahar salçalı nasıl oluyo ki Aygirl?

Ben hiç sevmem de karnabaharı pek yemem ama faydalı biliyorum,yemem lazım,

Belki değişik güzel bi tadı oluyosa denerim diye sordum...
:44:

buharda pişiryada çok az yağda tavada kavurara pişri k. baharı. yemeğini sevmezsen salatanın içine kat garnitürle çok güzel oluyor tavsiye ederim.....

Bugünkü menüm:

Sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 tatlı kaşığı beyaz peynir
2 tatlı kaşığı kahvaltılık ezme
2 tatlı kaşığı ballı tahin.

ara
bir avuç leblebi

öğlen

bir adet kakao kremalı kruvasan

ara
1 dilim ananas

akşam

2 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
salata da yapabilirim.

ara

ananas olabilir.

spor:
yarım saat plates

Şule canım dünkü menüm
Sabah:

1 tane tost
1 bardak portakal suyu

Ara:
-
Öğlen:

Yarım ekmek kokareç
1 bardak ayran

Ara:
-

Akşam

1 yemek tabğı melemen

Ara:

Yeşl çay bisküvi

öğlenki kruvasanı keşke ara öğün olarak kullansaydınnn az olmu öğün için akşam yemeğide aynı şekilde....çorba ekmek yoğurt öğün için az ama menün bu şekide olacaksa puanın 7

kocum bana - ver.. dayanamayip o cikolatayi yidim ((

sen bugün hiç kaçamak yapmadınkiiii o yüzden görmezdn geliyorum ama 2 si olursa - yi alırsın....

Bugünkü menüm

Sabah:

1 tane tost
4 tane siyah zeytin
peynir

Ara:

1 bardak vişne suyu

Öğlen:

1 servis kaşığı erişte makarna
Karnıbahar
Yoğurt
Beyaz peynir

Ara:

1 tane kivi

Akşam :

1 tabak karnıbahar yemeği

Ara:

Kuru inicir
kuru kayısı
leblebi

Son düzenleme:
Şule canım dünkü menüm
Sabah:

1 tane tost
1 bardak portakal suyu

Ara:
-
Öğlen:

Yarım ekmek kokareç
1 bardak ayran

Ara:
-

Akşam

1 yemek tabğı melemen

Ara:

Yeşl çay bisküvi

gene aralr yokkkk gene meyve yokkkk....öğlen yemeğin çok güzelll akşam çok eksik arada meyve olsa çok daha iyi olurdu yada fındık ceviz üzüm ...puanın 6

gene aralr yokkkk gene meyve yokkkk....öğlen yemeğin çok güzelll akşam çok eksik arada meyve olsa çok daha iyi olurdu yada fındık ceviz üzüm ...puanın 6

Canım yaa evdeyken daha çok dikkt ediyorm aralara ama bütün gün dışarıda olnca insann aklna bile gelmiyorki ara yapmak

ay evde yalnızım kim yemek yapcak şimdi:)

olsunnn yalnız olsanda az yemek yapabilirisn.... sen hi. tek bekar yaşamadın dimi ondan.....

ben bekarken kendime karnıyarık yapardım kürdan kebabı yapardım.. hep şaşırıdı evli arkadaşlar bekar olsam yemek pişirmem derlerdi.....

teksen yemekte pişirmek istemiyorsan salata ya ton balığı yada k.bahar brokoli koy olmadı garniütüre yeşillik doğra mısır koy viamini besleyiciği artsın

Son düzenleme:
kızlar selam herkese ben bu hafta misafirim biliyorum ama yineden en azından iyi kötü az çok diye yorum alsam :18:

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 kk diyet peynir
1 salatalık (yaklaşık)
1 domates

Ara
0.5 mllik pet şişede yarım yağlı süt

Öğle
2 fincan 5 i bir yerde çay
1 orta boy dilim kepek ekmek
1 kk diyet peynir
yarım kase yeşillik (roka, marul, dereotu, maydanoz ve yarım biber)
beyaz ekmeğin en ucundan şöyle azıcık tadımlık :18:
10 adet leblebi
yarım muz
1 küçük mandalina
ve yaklaşık yarım saat sonra da bir çay kaşığı bal

Ara
henüz yemedim bu kısım ve sonrasını ama bir mandalina yemeyi düşünüyorum

Akşam
düdüklü tencerede kırmızı et var sulu yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum ama yiyeceğim sanırım yanında da bir bardak tuzsuz ayran içmeyi düşünüyorum sizce akşam menüm çok mu ve etten ne kadar yesem ki :26::26::26:

akşamdan sonra öğün koymuyorum hiç günde toplam (artık doğru yolu buldum) 2 lt su ve 40 dk tempolu yürüyüş ve 45 dk pilates

Son düzenleme:
buharda pişiryada çok az yağda tavada kavurara pişri k. baharı. yemeğini sevmezsen salatanın içine kat garnitürle çok güzel oluyor tavsiye ederim.....

Normalde haşlayıp limon ve zeytinyağ ile karıştırıp yiyebiliyorum,ama hiç aramam yani,

Eşim seviyo,o da ben yemiyorum diye almıyoruz pek,

Alışmam lazım benim bu sebzeye
...

hehe :) balikciyiz
bence o salatanin icine az miktarda olursa iyi gider. ona ben gaz salatasi diycem dünki sislik hala duruyo :) ama biraudan ara yapicam onla :)

Karnabahar salçalı nasıl oluyo ki Aygirl?

Ben hiç sevmem de karnabaharı pek yemem ama faydalı biliyorum,yemem lazım,

Belki değişik güzel bi tadı oluyosa denerim diye sordum...
:44:

Biz sogani ufak dograyip az zeytinyagiyla pembelesince salcayi ve karnabahari atiyoruz, sonra sicak su ilave edip az baharat döküp pismesini bekliyoruz. gayet güzel oluyor. annemler kiymali da yiyor onu ama ben sevmiyorum islak kiyma

ha ben birde piserken icine havuc diliyorum

Son düzenleme:
Koçum bugünkü menümü hemen yazıyorum;

sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği, kk peynir, domates, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı bal, şekersiz çay

ara:
1 tane elma

Öğle:
çeyrek dilim pizza , bir bardak ayran

ara:
1 mandalin

akşam:
şehriye çorbası, bir kaç parça yağsız, derisi yok tavuk eti, 3 kaşık pilav ve salata yemeyi düşünüyorum..

ara:
havuç ve portakal yiycem..

spor;
30 dk hızlı tempoda yürüyüş..

Umarım bugün menümü beğenirsin

yazları yalnız kalıyordum bekarken, sadece işyerinde yiyordum. ayda 2-3 kilo veriyordum o yüzden.
50 kiloya düşmüştüm. Ben bekar olsam yalnız yaşasam 50nin üstüne çıkmam herhalde :)

bence az, doğru dürüst tencere yemeği yememişsin, akşam ye bir tabak et bence.

Hmm...

peki karnabaharları haşlamadan mı atıyosun tencereye,sert olmuyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…