azul hangi menü dünkü....salı günüe ait 2 tane menü var yazdığı......
günaydinnn.... demin "saclari uzamayanlar" topiginde bir yazi okudum. maya özellikle hamilelik doneminde cok faydaliymis.. b5 ve diger aminoasitler oldugu icin.. sac uzatmasi icin ben 3 gunde 1 1 bardak sute 1 tatli kasigi ekleyip iciyorum..
:))
traslamayi ben de duymustum. ben 4 yasindayken annemler 2 ser hafta ara ile 2 kere tum kafami komple tiraslamislar. ince telli, sari ve cok cok az olan saclarim sonrasinda kestane tonunda ve oldukca gur cikti :))
tabi ünv sinavi ile birlikte bana dahil olan sac koparma takintim yuzunden suan acikliklar mevcutinsallah bu salak huydan kurtulabilirim... ama neredeyse 8 yil oldu hala stresli bir doneme girsem elim kafama gider, oynar oynar sonra elimde kalan teli ceker koparirim...
mayayi hergun icmek istemiyorum cunku diger kil tuy ne olur bilmiyorumbirden recep ivedik e donusmeyelim de P
ekmek mayasi mi cnm?
ekmek mayasi bagisikligida iyi geliyor.
immunex diye bi ikac var hatta; sirf ekmek mayasindan yapiliyor;
hasta olacaginizi hissettiginizde iciyosunuz bikac gun, hasta olmadan atlatiyosunuz
ben de onu tavs. ediyim size
en iyisini yapmislar canim benimkiler sifira vurulmamis galiba hic, saclarim ciliz oldu bitti. ince telli, agir ve sönükler. masa yaptigimda mesela, spreyli neli yarim saate sacim berbat olmaya basliyor..
bide iste ön kisimda sac az, cünkü alnim büyük, dolayisiyla ön kiisima sekil vermeside daha zor oluyor. bilmiyorum ise yariyacak mi ama ordaki belki 50 tel saci canlandirirsam bu bir kazanc benimicin..
o huy cidden kötüymüs. ben de okul dönemimde kirpiklerimi kaslarimi yolardim.. saclarimla oynamasini severim, catallanir ya, onlari tek tek kesmeye bayilirim. ama onun bi zarari yok tabi kiriklari almis oluyorum.
dikkat et evet, sac derken tüm saclar / tüyler uzayabiliyor. benim dudak üstündeki tüyler sac icin vitamin takviyeleri kullandigimda uzadilar :s normalde sarartiyorum ama almak zorunda kaliyorum öyle bazen..
Günaydın kızlar napıyorsunuz?
hemen atlıyım maya göbek yapar uyarıyım :)
ekmek mayasi mi cnm?
ekmek mayasi bagisikligida iyi geliyor.
immunex diye bi ikac var hatta; sirf ekmek mayasindan yapiliyor;
hasta olacaginizi hissettiginizde iciyosunuz bikac gun, hasta olmadan atlatiyosunuz
ben de onu tavs. ediyim size
evet kel kel fotolarim var :)) kafa ve gözler parliyor :)))
yaaakabarttigi icin mi die igrenc bir espiri yapmak geldi icimden
hergün icmiyorum zaten. pazar ictim bir de bugun haftada 3 gun icmeyi dusunuyorum :)
sabah kahvaltılarını hep poğaça açma ile geçirenlerin ve çok bira içenlerin o yüzden göbeği çıkıyor zayıf bile olsalar. tabi sen az içiyorsundur o kadardan bişey olmaz herhalde. :)
1 çay bardağı sahlep 80-90 kaloriymiş baktım....
öğle v akşam yeğenide 3. besin grubundan besin almaışın bunun dışına çok güzel puanın 8
öğlen krep hmur e sadece yarım domates yemişin olmamaış ve akşam 3. besin grubun yok bunu için puanın 7
haria bir menü tebik ederim........puanın 10
sabah birazda peynir yeseydin çok güzel olurdu......aran yok... öğle yemeğin çokaz.... ölen z yedn için arada biküvi yemişin çok sağlıklı deil onun yerine meyve ile yanında süt ayran yoğurt olsa daha iyi
en iyi öğün akşam çok dengeli olmuş... ama ara yok...
veee suuu eğer yeterince su içmezsen kilo veremezsin..... parçalanan yağlar su ile dışarı atılıyor.....2,5 lite şişeyi dodur akşama kadar gel git iç......
çok güzzel bir menüüü bir çok kişiye bu halinel bir örnek oluyorsunnn terik ederim.....akşam yemeğinde 1. bsin grubun eksik..bide aran yok puanın 8
sabah ekmek yokkkk olmamaış puan vermiyorum bu sefer dn uyarmıştım.......arların ve öğle yemeğin çok güzelllll akşam 3. besin grubun eksik
bidee kruvasan ekmek gibi bir şey değiimiydi tek onumu yedin
hmm sabahlari acma pogaca yemem, bira icmem.. bu durumda 3 gunde bir sütle alinan maya cok da dokunmaz herhalde yaaicmesem mi??
bu arada sanirim adi "bira mayasi" haplari var, onlarda gögüsleri dolgunlastirirmis. bi kere denedim, yani bir iki hafta aldim cidden de farkediyor. gercekten ilginc.. mayaliyor herseyi bu mayalar
kocum dunki menumu senin duzeltmelerinle aynen sadik kaldim :))
bugun ki menum de hazir :))
sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
1 bardak sut (mayali :)) )
aslinda 2 gundur bal da yemek istiyorum ama kavanozu acamiyorum sinir oldum
ara
1 muz
öglen
1 tabak patatesli barbunya
salata
ara
1 portakal
aksam (yanimda getirdim 7 gibi yerim)
4 adet firinda parmak balik
1 dilim kepek ekmegi
yogurt
ara
1 mandalina
ya oda arkadasim 15 gr lik cikolatadan verdi. dunkunden. ama bugun yemek istemiyorum... ben onu h.sonuna saklamaliyim :)) umarim dayanabilcem....
anaaaaaaaaaaaam ekmek yazmayı unutmuşum 1 dlm kızarmış ekmeğim var sulecimm ekmeksiz yumurta yenir mi hiçakşam da saat 11e doğru bi ara yaptım kruvasan ekmek gibi bişi tahıllı onu yedim o kadar
Suleulku Koçum,benim menüyü yorumlamamış mısın ben mi görmedim acaba?:44:
az önce 89-90 topiine baktım da millet 90 lardan 60 lı kilolara düşmüşler kimisi 15 kg vermiş bazısı 25-28 falan ben burda 1-2 kilonun hesabını yapıorum çok şanslıyım çok şükür ve tabiki bu kadar kg veren bayanlarıda gönülden tebrik edıorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?