50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocum dunki menumu senin duzeltmelerinle aynen sadik kaldim :))

bugun ki menum de hazir :))

sabah

2 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
1 bardak sut (mayali :)) )

aslinda 2 gundur bal da yemek istiyorum ama kavanozu acamiyorum sinir oldum

ara

1 muz

öglen

1 tabak patatesli barbunya
salata

ara

1 portakal

aksam (yanimda getirdim 7 gibi yerim)

4 adet firinda parmak balik
1 dilim kepek ekmegi
yogurt

ara

1 mandalina

ya oda arkadasim 15 gr lik cikolatadan verdi. dunkunden. ama bugun yemek istemiyorum... ben onu h.sonuna saklamaliyim :)) umarim dayanabilcem....

ekmek mayasi mi cnm?
ekmek mayasi bagisikligida iyi geliyor.
immunex diye bi ikac var hatta; sirf ekmek mayasindan yapiliyor;
hasta olacaginizi hissettiginizde iciyosunuz bikac gun, hasta olmadan atlatiyosunuz

ben de onu tavs. ediyim size

en iyisini yapmislar canim benimkiler sifira vurulmamis galiba hic, saclarim ciliz oldu bitti. ince telli, agir ve sönükler. masa yaptigimda mesela, spreyli neli yarim saate sacim berbat olmaya basliyor..
bide iste ön kisimda sac az, cünkü alnim büyük, dolayisiyla ön kiisima sekil vermeside daha zor oluyor. bilmiyorum ise yariyacak mi ama ordaki belki 50 tel saci canlandirirsam bu bir kazanc benimicin..

o huy cidden kötüymüs. ben de okul dönemimde kirpiklerimi kaslarimi yolardim.. saclarimla oynamasini severim, catallanir ya, onlari tek tek kesmeye bayilirim. ama onun bi zarari yok tabi kiriklari almis oluyorum.

dikkat et evet, sac derken tüm saclar / tüyler uzayabiliyor. benim dudak üstündeki tüyler sac icin vitamin takviyeleri kullandigimda uzadilar :s normalde sarartiyorum ama almak zorunda kaliyorum öyle bazen..

ekmek mayasi mi cnm?
ekmek mayasi bagisikligida iyi geliyor.
immunex diye bi ikac var hatta; sirf ekmek mayasindan yapiliyor;
hasta olacaginizi hissettiginizde iciyosunuz bikac gun, hasta olmadan atlatiyosunuz

ben de onu tavs. ediyim size

kuru mayaydi orada önerilen...

evet kel kel fotolarim var :)) kafa ve gözler parliyor :)))

Günaydın kızlar napıyorsunuz?

hemen atlıyım maya göbek yapar uyarıyım :)

yaaa kabarttigi icin mi die igrenc bir espiri yapmak geldi icimden

hergün icmiyorum zaten. pazar ictim bir de bugun haftada 3 gun icmeyi dusunuyorum :)

yaaa kabarttigi icin mi die igrenc bir espiri yapmak geldi icimden

hergün icmiyorum zaten. pazar ictim bir de bugun haftada 3 gun icmeyi dusunuyorum :)

sabah kahvaltılarını hep poğaça açma ile geçirenlerin ve çok bira içenlerin o yüzden göbeği çıkıyor zayıf bile olsalar. tabi sen az içiyorsundur o kadardan bişey olmaz herhalde. :)

sabah kahvaltılarını hep poğaça açma ile geçirenlerin ve çok bira içenlerin o yüzden göbeği çıkıyor zayıf bile olsalar. tabi sen az içiyorsundur o kadardan bişey olmaz herhalde. :)

hmm sabahlari acma pogaca yemem, bira icmem.. bu durumda 3 gunde bir sütle alinan maya cok da dokunmaz herhalde yaa icmesem mi??

bu arada sanirim adi "bira mayasi" haplari var, onlarda gögüsleri dolgunlastirirmis. bi kere denedim, yani bir iki hafta aldim cidden de farkediyor. gercekten ilginc.. mayaliyor herseyi bu mayalar

anaaaaaaaaaaaam ekmek yazmayı unutmuşum 1 dlm kızarmış ekmeğim var sulecimm ekmeksiz yumurta yenir mi hiç akşam da saat 11e doğru bi ara yaptım kruvasan ekmek gibi bişi tahıllı onu yedim o kadar

hmm sabahlari acma pogaca yemem, bira icmem.. bu durumda 3 gunde bir sütle alinan maya cok da dokunmaz herhalde yaa icmesem mi??

o kadardan bişey olmaz herhalde canım, bilmiyorum ki, farkettiğin anda bırakırsın ya da.

bu arada sanirim adi "bira mayasi" haplari var, onlarda gögüsleri dolgunlastirirmis. bi kere denedim, yani bir iki hafta aldim cidden de farkediyor. gercekten ilginc.. mayaliyor herseyi bu mayalar

ehehehe

herzamanki gibi çok güzel puanın tabiki 10

anaaaaaaaaaaaam ekmek yazmayı unutmuşum 1 dlm kızarmış ekmeğim var sulecimm ekmeksiz yumurta yenir mi hiç akşam da saat 11e doğru bi ara yaptım kruvasan ekmek gibi bişi tahıllı onu yedim o kadar

hıımmm o zaman puanın 9

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0 0 3 1 3 1 8
peppermint 1 1 3 1 2 0 8
lachesis 1 1 3 1 3 1 10
gzmnc 1 1 3 1 3 1 10
aygirl 1 1 3 1 3 1 10
RoseSpRİNq menüsü yok 0
eyllull 1 1 2 1 2 1 8
intlogistics 1 1 3 1 2 1 9
ca_cansu menüsü yok 0
erbesen 1 1 3 1 3 1 10
melahatt 1 0 3 1 3 1 9
daisy87 1 1 2 1 2 1 8
lyllyl 1 1 2 1 2 1 8
nazz 1 0 1 0 3 0 1 4
jelyb10 1 1 1 1 2 1 7
aybukeeslem 1 0 0 1 3 1 6
azul 1 1 2 1 3 1 1 8
tuğbaaa 1 0 1 1 3 0 1 5
coturnix 1 0 3 1 1 1 7

arkadaşlar

sebze,baklagil,et,tavuk,balık grubunda bir besin seçin

ekmek,pilav,makarna grubundan bir besin seçin

ayran,yoğurt,m.suyu,salata grubundan bir besin seçin

alarak öğle ve akşam yemeğinizi oluşturun.....

Son düzenleme:
Suleulku Koçum,benim menüyü yorumlamamış mısın ben mi görmedim acaba?:44:

az önce 89-90 topiine baktım da millet 90 lardan 60 lı kilolara düşmüşler kimisi 15 kg vermiş bazısı 25-28 falan ben burda 1-2 kilonun hesabını yapıorum çok şanslıyım çok şükür ve tabiki bu kadar kg veren bayanlarıda gönülden tebrik edıorummm

Suleulku Koçum,benim menüyü yorumlamamış mısın ben mi görmedim acaba?:44:

günlüklisteyi az önce yayınladığı içnyazmamıştım puanını ayrıytten..... puanın 8

demi yaaaa........ bizde nerdeyse hayatı zehirediyouz 2- kilo için......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…