50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda bana +1 hamilelik puani verebilirsiniz hergun diy mi..

dermisim

saka sakaaa

günlüklisteyi az önce yayınladığı içnyazmamıştım puanını ayrıytten..... puanın 8

demi yaaaa........ bizde nerdeyse hayatı zehirediyouz 2- kilo için......

düşünüorum bazen nie bu kadar takıorum die bundan 2 sene önce 60 kiloydum ne deişti şimdi verdim de :S kıyafet bedenlerim o kadar

aslinda bana +1 hamilelik puani verebilirsiniz hergun diy mi..

dermisim

saka sakaaa

hhıııımm hç aklıma gelmemişti okadar güzel besleniyorsun ki hamile olduğunu unutuyorummmmm... amm bugun sana yarın bana bunun içinn sana kıyak geçiyorummmmm ve bu günden itbaren menülerine

+1 puan ekliyorum......

:)) süper :))) hatta soyle de olabilir 2 can = toplam puan*2

:)))

hem hamileligi özendirmis de olurus :)) peppermint yalniz kalmas :))

Son düzenleme:

ayyy çok güzzel fikir çok güldüm....

1,5 saat var daha ve gitmeme.... ve dondum... okul çok soğukk dışarısı bugüün çokgüzell güneşli ılık bir hava var.... ama okulda sadce kalorifereri sabah yakıyolar o kadar şimdi ılıktan bile soğuk...kabanla oturuyorum kaşkol beremde var.... ve parmaklsarımdondu bende donup kastaki kalacam valla zorla yazıyorum.....

ay okulda bir ark var üzründen gömlek ve içindede atlet yokkk bide ince süveter.. ayyy sıcacıkk her yeri gömleğinn altında göbeğine dokundum o bile sıcak..... anam benim er yerim kapal donuyorum.... onun gibi giyinsemm kesin hasta olurum....

off yaa ben hiç ısınmıcak mıyım....:84:

kan degerlerini bi ölctürsen.. kansizliktan olabilir... bende ayni durumdayim.. hatta benim ellerim parmaklarim morarir bir de...

dusuk kan degerleri ve dusuk tansiyonum varmis dr ona bagladi...

kan degerlerini bi ölctürsen.. kansizliktan olabilir... bende ayni durumdayim.. hatta benim ellerim parmaklarim morarir bir de...

kanım normal çıktı baktırdımmm.... dr sordum nörolojik olabilir dedii...

ama bende düşük tansiyon va acaba ondan mıki????

Canım bu liste bu gününmü yoksa dününmü?
Ona göre yazıyım yedklerimi?

Canım bu liste bu gününmü yoksa dününmü?
Ona göre yazıyım yedklerimi?

dünkü ama sen yaz dünkü menünü haftanın toplamı için gerekli... hatta belliyse bugünü de yaz....

alalalala kan değerlerin mi düşük acaba sulecim bi tahlil yaptırsan

gzmnc sen benden çok yaşıcan görmedim senin yazdığını aynı tepkiyi vermişiz

ben çok acıktım yaa.... akşama balık alıp pişircez evde yemek yokkk... sizde ne var menüde.....???

he heee hee,

kizlar cok kossunuz vallaaa

yasasinn kaptim 1 puani.. tesekkur ederim sulecigimmmmm

evett, bugun bana yarin da sizlere innnnsaaalllaahhhhhhhhhhhh

zaten kilosu fazla olanlar dikkat edince kilo kayibi daha hizli oluyor..

ben fingerfish yapmayi düsünüyorum ve karnabahar haslayip firina vermeyi yada salcayla tavada. yada öyle. anneme dedim o ne yapar bilemiyorum

bugün herkeste balk var her halde....:)))) beinmde karnıbaharım var aslındaaa buzlukta haşlanmış... ama çıkartsam çözmez hemen..

yarın okula salata yapıp getircem ozaman ( börülceli kırmızı fasülyeli vs....) onun içinemi katsam acaba nasıl olurki??? öfff canım istedi şimdi...iyiki hamle faan değlim ne görsem canım çkerdi kesin.....

ben fingerfish yapmayi düsünüyorum ve karnabahar haslayip firina vermeyi yada salcayla tavada. yada öyle. anneme dedim o ne yapar bilemiyorum

Karnabahar salçalı nasıl oluyo ki Aygirl?

Ben hiç sevmem de karnabaharı pek yemem ama faydalı biliyorum,yemem lazım,

Belki değişik güzel bi tadı oluyosa denerim diye sordum...
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…