50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzelllll tebirk ederim büyük gelişmeee özellikle suda....

kahvaltın ve ara öğünlerin çok güzellllll yalnız öğlen yemeğinde kahvaltılık yemekten vazgeçççç...sağlıklı yaşamak ve beslemek istiyorsan tencere yemeği yemelisin bağırsakların çalışsın bağışıklık sistemin güçlensin...

sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
öğlen ve akşam yemeğini 3 gruptan 1 er ürün alarak oluştur az ye ama bu şekilde yeeee

kesinlikle ikincisi olmaz ama 3 gündür üst üste yiyorum...

hergün bir kaçamak hakkımız var :)))

çok güzel bir menüüüü yalnız çyrek dilim pizza nasıl oluyorrr ne kadar büyüktüde çeyrek yedin... az olmuş her koşulda. pizza sağlıksız bir şey değilki.... puanın 9

yazları yalnız kalıyordum bekarken, sadece işyerinde yiyordum. ayda 2-3 kilo veriyordum o yüzden.
50 kiloya düşmüştüm. Ben bekar olsam yalnız yaşasam 50nin üstüne çıkmam herhalde :)

ayyy kesin 50 olursun bu kadar az yemeyleee

ben bekarkendee böleydim hem çok yemek pasta börek yapardım yerdim arklarımı çağırırdım. hi öyle zayıf olamadım ((

görmedim canım kusura bakma..... çok güzellll harika bir menüüüü sonunda :))) akşamda karnıbahar yemeğini yanına ekmek yada pilav vee ayran yoğurt yerse puanın 10 olur ama bu menüye göre puanın 8

selamlar
bugünkü menüm

sabah
yarım simit bir kupa çay

ara
elma

öğlen yemeği
4 köfte, servis kaşığı pilav, salata, ayran

ara
yarım kase kspecial denen mısır gevreğinden

akşam
tarhana çorbası haşlanmış erişte üzerine yoğurtlı salçalı sos

yemekden sonra ne yiycemi bilmiyorum yazarım eğer yersem
suleulkucum yorumlarını bekliyorum :)

çok güzellll tebirki ederim araların öğle yemeğin harika..... sen bu işi öğreniyorsunnnnn akşam yemeğide sebze+et+tavuk+balık+kurubaklagil grubundan besin almamışın. akşamdan sora 1 kayısıda olsa aranı yap puanını verdim şimdin ona göre puanın 9

Hemencecik bugünkü menümü yazıp kaçayım kızlar Arkadaşın doğum günü var bugün...

Sabah :
3 dilim ekmek
Bal
Çok az tereyağı
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay

Ara :
1 adet golden çikolata (Kaçamak yaptım biraz... Dayanamıyorum tatlıya... )

Öğle :
5 adet minik tuzlu kurabiye
Ton balığı (Ekmeksiz)
Şekersiz çay

Akşam :
1 porsiyon mercimek çorbası
Küçük porsiyon bulgur pilavı
Bir kaç kaşık cacık

Akşam çok yememeye çalıştım. Arkadaşımın doğum gününde ufak boyutlarda bir şeyler yicem. Biraz dengelemek istedim. Bugün bunları yedim koçummmm!

suleulku değerlendirmen için tşkler ama eklemek istediklerim var öğlenden sonraki ara da bir mandalina 2 adet fıstık ve 1 adet fındık yedim
akşamda 1 tabak sulu et yemeği 1 orta boy dilim kepek ekmek ufacık bir kare (küçük parmağın yarısı kadar var yok) çikolata 100 leblebi (artık sayarak yiyiyorum) 9 adette de kuru üzüm şimdi de tamamen şekersiz 1 ya da 2 bardak siyah çay içeceğim bu günün menüsü nasıl sence iyi mi çok mu tşkler şimdiden

teşekkür ederimm
ama ben bu kadar yersem kilo veremem gibi geliyo bana
tamam dikkat ediyorum akşamları ağır kızartma vs yemiyorum ama
genede çok yiyorum sanki :)

bide bu kspeciali ana yemek olarak yemen lazım ara öğün olmaz dedi ofisden arkadaşlar
ne dersin şuleulku?? yanlış mı yapıyorum

iyi akşamlar kızlar. bugün ben de temzilik vardı. çok kötü beslendim.puanım kötü olacak ama yazmam şart..

sabah: 2dilim çadar ekmeğine hellimli sandviç ,şekersiz çay

ara: 1 mandalina

öğle: yook

ara: 4-5 dilim kabak tatlısı

akşam: 5-6 kaşık yoğurtlu makarna, yarım bardak kola

ara: 3 draje çikolata,1 avuç cips

ne kadar kötü olduğunun farkındayım.

Canım çeyrek dilim pizza,en küçük boy pizzanın 4'te 1'i oluyor..Sabah yumurta yediğim için öğlenleri çok acıkmıyorum aslında, ondan genelde öğle menülerim az oluyor

kocummmmmmmmmmm,

yarin öglene, pilav salata ve tiramusu yesem abartmis olur muyum??

aksam da kursum basliyor, yogurt+balik yerim olur mu??

bütün gün yediklerim ,içtiklerim

sabah kalkınca
500 ml ılık su
1 kuru kayısı

kahvaltı

2 dilim kepekli ekmekten tost
2 ince dilim kaşar peyniri
2 tatlı kaşığı kadar acılı ketçap
4 zeytin
2 ceviz
1 tatlı kaşığı bal
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

ara : 500 ml su
1 kahve fincanı beyaz leblebi

ara: 500 ml su

öğlen
3yk kaşığı sebze yemeği ( kereviz- patates -havuç)
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
250 ml ayran

ara: 200 ml muzlu süt
4 adet limonlu kepekli bisküvi

ara: 2 kuru erik
3 badem
250 ml su

ara: 1 elma
250 ml su

ara: 1 portakal
500 ml su

akşam
3 yk barbunya yemeği ( kuzu kuşbaşı etli havuçlu üzerine de maydanoz doğradım )
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
4-5 yk brokoli salatası ( zeytin yağlı limonlu )
250 ml ayran

yatana kadar galiba 500 ml daha su içerim çünkü hiçbirşey canım istemiyor yorumlarınızı bekliyorum genel olarak değerlendirdiğinizde nasıl ?

Son düzenleme:

o kadar da kötü değil de sağlıksız. sen genelde süper menüler yazıyorsun, arada olur böyle bence. şimdi sana özendim ben de 2 avuç cips yedim cips bir de iştahımı mı açtı ne ardından midem kazındı, pul biberli yoğurt yedim bir kase de. şulem puanımı düşebilirsin. akşam arası ananas yerine böyle oldu

Bu arada ben pazartesi krem karamel yaptım, bugün bozulmuş mudur sizce?

öğlenle akşam ara sayısı biraz çok olmuş. arada baya zaman farkı oldu ondan herhalde.
onun dışında sabahki ketçapı çözemedim ama diğerleri güzel:)

buqünkü menümde pek olmadı hastayım biraz bide sabah tatanoz aşısı yaptırdım kolum çok fena ağrıyo yattım bütün qün

sabah hiç halim yoktu aşıyı aç olmim die qiderken bi poğça aldım saat 11 de sadece onu yedim

saat 3 te bi kase şu hazır tahıllı diyet qevreklerden yedim sütlü
öğle yemeği yerine qeçti

saat 4 te bi elma yedim

akşam yemeğim se saat 6 buçuktu sanırım
yarım tabak mercimek çorba
iki ince dilim yağsız kızarmış tavuk
yarım kase yoğurt
ve yeşil salata

son olarak elma ve portakal bu kadar
pek su içemedim yine

iyi aksamlar kizlarrrrr,
ay benim menüm bugün hem düzensiz hem berbat,dis dr.randevüm vardi aksamada arkadasa davetliydim,neyse yazayim
sabah:

2dilim kizarmis tost ekmegi
salatalik,1kasik bal,
1kasik pekmez,cay

ara:

1tane muz

öglen:

birsey yemedim cünki disciden geldim 2saat yemek yasagi vardi

ara:

1kutu vanilya pudding
2tane kurabiye

aksam:iste burada bagdan bosandim

2kasik pilav
2kasik sebzeli mantar yemegi
1kücük güvec kasesinde sebzeli et yemegi
2kasik salata,1kasik pirincli taze fasulye
bunlari yedikten yarim saat sonrada kücük bir dilim tiramisu....

kendimi suan patlayacakmis gibi hissediyorum,neolur koc lütfen bir kelimede yorumla fazla söze gerek yok cok kötü oldugunun farkindayim ama bugün böyle oldu nedense.....

spor:60dk.yürüdüm

sorma kiz...o bayan da cok gicik konusmus ya.. takma sen, yakinda incecik olucaz

severim aslında bazı türleri hariç ama kırmızı et sağlıksızya ondan dedim

olurmu ya, eti ben sevsem, daha hizli zayiflardim. özellikle aksamlari haftada bir iki kere cok yagli olmamak üzere et yemekleri zayiflamayi bile destekler. hem doyurucu hem de söyle düsün gece yattigimizda yakmaya baslariz eger karbonhidrati cok yersek aksam, gece ilk onlar yakilirmis, ama onun yerine et yumurta süt ürünleri gibi proteinler ve yesillik yada meyve sebze yersek (onlarin sindirimi uzun sürer diye), gece yakacak karbonhidrat olmayinca fazla, kendi yaglarimiz yakilirmis..

• Sabah: 2 dilim cekirdekli siyah ekmek, biri tereyagli biri diyet labneli yaninda 2 büyükyesil zeytin
  • Ara: 2 ceviz birkac kara üzüm (kücük kücük), 2 kesmesekerbüyüklügünde peynir (küp küp yag icinde baharatli, iste yiyebilirim diye düsündüm)
  • Ögle: eve geldim,melemen yedim 1 beyaz brötchen yani ekmekcik ile birlikte, bir tane de cavdar ekmekcigi, tahin helvasi ile yaninda 2 bardak cay (dün gece annemler yanimda helvayi bi götürdü kendimi zor tutmustum öglene sakladim )
  • Ara: 1 Knoppers
  • Aksam:3 tane fingerfish ile sandvic, yaninda karnibahar yiyecektimama annem onu haslamayip onun yerine tereyagli cörek yapmis sicak sicak, dayandim yemedim (yarin kahvalti icin ise götürcem ondan) sebze olmadigi icin ben de kornison tursu yedim, acilisindan..
  • Ara: ne yiyecegimi bilmiyorum, meyveye niyetlensem de canim istemiyor su an :s
  • Spor: 15 dakika Stepper (yapicam birazdan)

iyi akşamlar kızlar, final haftasındayım , menümü yazıp direk yatıcam mesajlara göz gezdiremiyorum malesef herkesede iyi akşamlar diliyorum.Suleulku dünkü menümle 8 puan almışım sevindim valla :) değerlendirmen için teşekkür ederim bugünkü menümde hiç fena değil

kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, çeyrek kk peynir,1 yumarta haşlaması,3 tane yeşil zeytin,çok az terayağ, az şekerli 1 fincan çay( dünler sonra ilk defa terayağ tükettim ama gerçekten azdı)

ara : 1 yemek kaşığından daha az ıspanak kavurması yumurtalı, 2 lokma ekmek

öğle: 1 dilim ekmek, 5-6 dilim piliç- dana karışımı yağsız sucuk

ara: 1 kupa salep(süt ile yapıyorum bu arada )

akşam: 2 kase tavuk suyu çorbası(içinde tavuğun etleride vardı) ve hamuru( arabaşı dün bahsettiğim yöresel yemek hamuru tavuk göğsü kıvamı ve görünümünde çorbayla yutuluyor, hamuru ekmek yerine sayabiliriz)

ara: 1 lokma browni intense( çeyrek)

ara ara yapılmış toplamda 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…