parlaksiyah benden bi tane daha varmış meğerfarkındayım canım hiç tencere yemeği istemiyor sürekli kahvaltılık filan yemek istiyorum ya da abur cubur ama yemiyorum tabiki öyleyse 1 tabak et yiyeyim
Canım yaa evdeyken daha çok dikkt ediyorm aralara ama bütün gün dışarıda olnca insann aklna bile gelmiyorki ara yapmak
ama o kiyafet bedeni iyi bisey beaa
parlaksiyah benden bi tane daha varmış meğer
şuleulku koçum sayesinde kurtuldum abu cburdan tüm gün diyet biskuvi leblebi domates salatalıkla yaşıodum doğru duzgun yemek yemıodum :26: hep kraker biskuvi leblebi:26: şimdi yavaş yavaş başladım tencere yemeklerine
evet aynı ben eskiden domates pek sevmezdim ama şimdi sürekli domates salatalık şu bu
öyleyse bende akşam yemeğimde eti yiyiyorum gerçi kırmızı et ama offf ne yapsam bilmiyorum
yani tabi insan mutlu oluo
önce olmayan pantolonlar olmaya başlıooo spnra bi bakıosun onlarda bol gelıo
et ye cnm protein alman lazım hem uzun süre tok tutar suyundan almasanda etlerini ye bence afiyet olsun=)
benim herseyim oluyo hala ama karnim cok görünüyor. cirkin bi görüntü. bu ay sonu 58 olmaliyim..
olursun hayatım ya kışın insan zor kilo verıo yemeklerine pul biber ek mutlaka metabolizma hızlandrıo o kesin
benim herseyim oluyo hala ama karnim cok görünüyor. cirkin bi görüntü. bu ay sonu 58 olmaliyim..
siyah baksana kirmizi eti sevmiyorsan tavuk hasla ye ? birkac damla yagda kizartip ?
severim aslında bazı türleri hariç ama kırmızı et sağlıksızya ondan dedim
ama aci istah da acar diye biliyorum
orası da doğru ama sonuçta 2 saatte bir yiyoruz kan şekerimizi dengelioruz ya da mesela akşam yemeklerine bolca katabilirz zaten sonrasında 1 ara yapıp yatıoruz yemeğe vaktimiz kalmaz
kızlar selam herkese ben bu hafta misafirim biliyorum ama yineden en azından iyi kötü az çok diye yorum alsam :18:
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 kk diyet peynir
1 salatalık (yaklaşık)
1 domates
Ara
0.5 mllik pet şişede yarım yağlı süt
Öğle
2 fincan 5 i bir yerde çay
1 orta boy dilim kepek ekmek
1 kk diyet peynir
yarım kase yeşillik (roka, marul, dereotu, maydanoz ve yarım biber)
beyaz ekmeğin en ucundan şöyle azıcık tadımlık :18:
10 adet leblebi
yarım muz
1 küçük mandalina
ve yaklaşık yarım saat sonra da bir çay kaşığı bal
Ara
henüz yemedim bu kısım ve sonrasını ama bir mandalina yemeyi düşünüyorum
Akşam
düdüklü tencerede kırmızı et var suluyesem mi yemesem mi diye düşünüyorum ama yiyeceğim sanırım yanında da bir bardak tuzsuz ayran içmeyi düşünüyorum sizce akşam menüm çok mu ve etten ne kadar yesem ki :26::26::26:
akşamdan sonra öğün koymuyorum hiç günde toplam (artık doğru yolu buldum) 2 lt su ve 40 dk tempolu yürüyüş ve 45 dk pilates
kesinlikle ikincisi olmaz ama 3 gündür üst üste yiyorum...
Koçum bugünkü menümü hemen yazıyorum;
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği, kk peynir, domates, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı bal, şekersiz çay
ara:
1 tane elma
Öğle:
çeyrek dilim pizza, bir bardak ayran
ara:
1 mandalin
akşam:
şehriye çorbası, bir kaç parça yağsız, derisi yok tavuk eti, 3 kaşık pilav ve salata yemeyi düşünüyorum..
ara:
havuç ve portakal yiycem..
spor;
30 dk hızlı tempoda yürüyüş..
Umarım bugün menümü beğenirsin
yazları yalnız kalıyordum bekarken, sadece işyerinde yiyordum. ayda 2-3 kilo veriyordum o yüzden.
50 kiloya düşmüştüm. Ben bekar olsam yalnız yaşasam 50nin üstüne çıkmam herhalde :)
Hayr boyum 162 çok uzun değil.cacansu bişi dikkatimi çekti bizim cetvellerde BMI 19 lardayken seninkisi 15 falan gösterıo:S
boyun mu çok uzun :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?