50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farkındayım canım hiç tencere yemeği istemiyor sürekli kahvaltılık filan yemek istiyorum ya da abur cubur ama yemiyorum tabiki öyleyse 1 tabak et yiyeyim
parlaksiyah benden bi tane daha varmış meğer
şuleulku koçum sayesinde kurtuldum abu cburdan tüm gün diyet biskuvi leblebi domates salatalıkla yaşıodum doğru duzgun yemek yemıodum :26: hep kraker biskuvi leblebi:26: şimdi yavaş yavaş başladım tencere yemeklerine

evet aynı ben eskiden domates pek sevmezdim ama şimdi sürekli domates salatalık şu bu
öyleyse bende akşam yemeğimde eti yiyiyorum gerçi kırmızı et ama offf ne yapsam bilmiyorum

evet aynı ben eskiden domates pek sevmezdim ama şimdi sürekli domates salatalık şu bu
öyleyse bende akşam yemeğimde eti yiyiyorum gerçi kırmızı et ama offf ne yapsam bilmiyorum

et ye cnm protein alman lazım hem uzun süre tok tutar suyundan almasanda etlerini ye bence afiyet olsun=)

benim herseyim oluyo hala ama karnim cok görünüyor. cirkin bi görüntü. bu ay sonu 58 olmaliyim..

canım napıcaz bu göbüşleri ya hakkatten.yani kiloyu her türlü veririm sıkmıyorum o kadar da doğumdan sonra kaldı kocaman.dün bir tanıdığımız bana ay yavrum ya sen ikisine birden nasıl bakıcan daha bu çok küçük bekleyemedin mi dedi.:))a be kadın a be densiz denirmi bu:)başımdan vurulmuşa döndüm.spordan da nefret ediyorum ya.off

Anladım canım,sağol,ben bi deneyeyim bakalım nasıl olacak...teşekkürler...

severim aslında bazı türleri hariç ama kırmızı et sağlıksızya ondan dedim

kirmizi et gayet de saglikli tabi kararinca yersen. hergun yagda kizartmalar, tencere tencere etli sulu yemekler ya da izgaralar yemedigine göre ve yasinda suan tüm besin maddelerine ihtiyac duydugu icin yemelisin canim....

öğlen yemek yemen gerekiyor sürekli kahvaltılıkla olmazzz........araların çok güzelllll .akşam tabiki et yeeee...... gerçi ben söyleyene kadar arkadaşlar sana gerekli ikazı yapmışlaar.... hiç bir besin zararı değilll yeterki sen kararında ve sağlıklı pişirerek ye.....

kesinlikle ikincisi olmaz ama 3 gündür üst üste yiyorum...

olsun hergün 1 kaçamak hakkımız var :))

menün çok güzelll tebrik ederimmmm....yalnız çeyrek dilim pizza nasıl oluyorrr ne kadar büyüktüde çeyrek dilim yedin..... az olmuşşş çeyrek dilim ... puanın 9

yazları yalnız kalıyordum bekarken, sadece işyerinde yiyordum. ayda 2-3 kilo veriyordum o yüzden.
50 kiloya düşmüştüm. Ben bekar olsam yalnız yaşasam 50nin üstüne çıkmam herhalde :)

ay kesin verirsin zamannnnn okadar az yiyince.... ben bekar olsamda aynıydım hep yediğim için :))

cacansu bişi dikkatimi çekti bizim cetvellerde BMI 19 lardayken seninkisi 15 falan gösterıo:S
boyun mu çok uzun :S
Hayr boyum 162 çok uzun değil.
BMI ne ki bilmiyorum canım.Kilo çizelgesini yanlş yapmş olabilirim kilomu doğru gösteryr ama ing olan yerleri pek bilmediğimden yanlş yazmşmdr sanırım

Şule menümü görmedn sanırım yormlamamşsn canm onun için tekrar yazdım.

Bugünkü menüm

Sabah:

1 tane tost
4 tane siyah zeytin
peynir

Ara:

1 bardak vişne suyu

Öğlen:

1 servis kaşığı erişte makarna
Karnıbahar
Yoğurt
Beyaz peynir

Ara:

1 tane kivi

Akşam :

1 tabak karnıbahar yemeği

Ara:

Kuru inicir
kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…