50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anammm hugocuk bana poşetleneceğini sölemedi ben de öylece fırına verdim kuru kuru oldu beğenmemiştim... hemen poşet alıp yarın tekrar deniyorum...

ben poşetlemeden yapıyordum canım. benimki kurumuyor belki fırındandır canım. ama bende poşetlerim artık. eee el elden üstün demişler. ben söyledim devrimcim geliştirip söyledi sende kuruyorsa poşetle tatlım. ben bu sayede bıraktım papates kızartmasını. hiç yemiyorum. ama fırında baharatlı çok hoşuma gidiyor ve çokta tok tutuyor.

dün akşam yazabildim ancak cuma günü endokrinolojiye gittim tahlil sonuçlarında bir problem olmadığını söyledi doktor ben troid yetmezliği zannediyordum çok şükür değilmiş her şey normalmiş diyete devam ediyorum

hımmm anladım canım olabilir belki fırındandır... çünkü çok kurudu tıkır tıkır oldu...fırın kayınvalidemin ısı ayarı yok...

günaydın rosecim ev temizliği yapıyorum aradada buraya uğruyorum. ben 13 kilo verdim 8 kilom kaldı. 5 ay oldu. diyetisyene gidiyorum. geri kalan kilolarımıda inşallah burdaa sizlerle veririm. siz maşallah ellili kilolarda çok çıtırsınız. bizde yeni katılan arkadaşlarımda aranızda sizden etkilenerek geri kalan kilocuklarımızı sağlıklı veririrz inşallah

günaydın canlarrr yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hızlıca okudum rahatsız olanlara da geçmiş olsun diyorum

sabah yine yürüyüşümü yaptım geldim mis gibi açık havada şimdide kahvaltı yapıyorum

günaydın canım. maşallah sporunu yapmışsın canım benim bugün ev temizliğim var. yarın koşarım. koşu bandında koşuyorum ben. buralar pek müsait değil çünkü. birgün koşuyorum birgün pilates yapıyorum. 2 haftadır gripti falan derken yıprattı ancak toparlandım. yarından itibaren allahın izni ile başlarım sporuma

çok geçmiş olsun canım benim süpersin koşu + pilates mükemmel bi ikili bende 4 ay ara vermek zorunda kaldım sürekli boynum tutuluyodu dr. gidip kas gev. ağrı kesici verip gönderiyolardı en son dr. emar çekti boynumda darlma ve düzleşme warmış o yüzden yürüyüş ve pilatesi yapmamı önerdi şimdilik..ben yaklaşık 3 senedir spor yapıyordum 4 ay ara verdim işte bide ara verince başlamak zor oluyo 55 ten 59 a çıktım ( biraz yürüyüşle fazlalıklarımı atıp araya pilateste serpiştiricem :81: önceden yapıyodum ama belim kütük gibi oldu sanki incelip sora başlamak istiyorum

maibeyaz çıkmışsın sanırım ama dikkatimi çekti asker yolu bekliyorsun sanırım benim nişanlımda kasım ortasında geldi daha yeni sayılır yani tez zamanda kavuşursunuz umarım

geçmiş olsun canım. bende 3 yıldır düzenli spor yapıyorum. bi ara bıraktım sorma hiç heryanım şişti ödem oldu. uykudan uyanamadım. 3 yıldır koşuyordum. şimdi böyle yapıyorum. yağ oranım çok değil. kilom 70. boyum 170. yağ oranım yüzde 24. spor yapınca 3 yıl iyi çıktı. eskiden spor yapmazken yüzde 45 lerdeydi. sporla yağ oranım düştü kasım arttı canım. 13 kilo verdim 10 kilosu yağdı. 3 kilosuda ödem falandı. kas kaybım olmadı hiç. vitamin eksilği oldu ilaçla falan hallediyorum. 4 ayda verdim bende. yordu biraz ama arı poleni kullanmaya başladım iyiyim.

5 kilo versem yetecek. bebek düşünüyoruz allahın izni le 5 kilo daha vereyim inşallah kızlar. 5 kilomuda burda sizlerle motive olarak veririm artık. sporu zaten bırakma şansım yok heryanım ödem oluyo artık 3 yıldır yapınca bırakınca zor oluyor heryanım ağrıyor. eskiden çok koşardım şimdi kilo vermek için yapıyorum. sonrada sağlık için yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…