50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayyyy süpersin valla sporcu arkadaşım :87: çok bilinçli gitmiş kiloların maşallah arı poleninide duymuştum çocuğu olan arkadaşlar alıyodu onlara vermek için mutlaka faydalı bişeydir inş. gücünü toplarsın
bende spor yapmadım zamanlarda çok mutsuz hissettim kendimi spor bambaşka bişey hem fiziksel hemde zihinsel açıdan insanı rahatlatıyo :86:

inş. herşey gönlünce olur

çokk tşk ederim koçumm :79: bu aradaa 59 la başlamıştım dün tartıldımm 58 olmuşummmmm bi haftadır burdayım az yiyerek spor yaparak dahada faydasını qörüceemm inşalaahh

tebrikler

sağol tatlım allahın izniyle verdim. 8 kilom kaldı. kilo azaldıkça vermekte zorlaşıyor ama yılmak yok. 10 kilo yağ verince canım yordu beni ama işte arı poleni birde keçiboynuzu pekmezi yedim bugün gayet iyiyim şükürler olsun. eşim istiyordu zayıfla diye o da çok memnun artık. çok göbeğimde yağ vardı. pasta ve cola çok yer içerdim. meğer insülin direnci varmış bende. şekeri tatlıyı tamamen bıraktırdı diyetisyenim göbekte gitti şükürler olsun. bazen inanamıyorm 4 ay önce nasıldım şimdi nasılım diye. sizin aranızda inşallah geri kalanda gidecek.

şimdi ev temizliği yapıyorum arada burayada uğruyorum. kuşlarım var 4 tane muhabbet kuşum. onlarada turp pancar havuç kereviz rendeledim brokoli haşlıyorum onları yiyorlar.

şekeri tatlıyı tamamen bıraktın demek ne güzel benide onlar yakıyo zaten çok sewiyorum tatlıyı hamur işini çayda kahvede bıraktım şekeri 2 yıl önce ama diğerleri olmuyo ... belki senden ilham alırım bende azaltırım ama 1 haftadır dikkat etmeye başladım bi cuma günü yemeğe çıkmıştık arkadaşlarla o gün yedim tatlı üstelik bugün reglimin 1 günü hiç bişeye saldırasım yok :) hafta içi canım tatlı istediğinde annemin şeker ilavesiz yaptığı üzüm pestillerinden yemiştim ara ara onlar işe yaradı sanırım :87:

şimdi ev temizliği yapıyorum arada burayada uğruyorum. kuşlarım var 4 tane muhabbet kuşum. onlarada turp pancar havuç kereviz rendeledim brokoli haşlıyorum onları yiyorlar.

hehee onlarda sağlıklı besleniyo ne güzel kolay gelsin sana temizikte bende valizimi toplamaya başlıcam daha tatile 6 gün war ama olsun

maibeyaz çıkmışsın sanırım ama dikkatimi çekti asker yolu bekliyorsun sanırım benim nişanlımda kasım ortasında geldi daha yeni sayılır yani tez zamanda kavuşursunuz umarım
sağol bitanem... evet asker bekliyorum... eşim gitti canım... ne zormuş ayrılık hala alışamadım... sizin de son ayrılığınız olsun canım...

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 0 3 1 2 1 1 7
peppermint 1 1 2 1 1 2 8
gzmnc 1 1 3 1 3 1 10
nazz menüsü gelmedi 0
jelyb10 0
aybukeeslem 1 1 2 1 0 1 6
azul 1 1 2 1 3 1 9
tuğbaaa menüsü gelmedi 0
anchusa 1 1 2 0 3 1 8
parlaksiyah 1 1 2 1 3 1 9
yaamuur 1 1 3 1 3 1 10
coturnix 1 0 3 1 2 0 7

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma toplam
gzmnc 9 10 10 9 10 48
peppermint 10 10 9 10 8 47
parlaksiyah 8 9 9 10 9 45
anchusa 9 9 9 9 8 44
şule 10 7 10 8 7 42
aybukeeslem 7 8 10 10 6 41
azul 8 7 7 8 9 39
yaamuur 5 5 8 9 10 37
coturnix 8 7 6 5 7 33
tuğbaaa 8 6 8 7 0 29
jelyb10 8 9 6 0 0 23
nazz 7 6 7 0 0 20

canım bende yani şeker ve tatlı mahvetti hayatımı. şimdi pekmez tahin meyve yiyorum geçiyor. birde canım şekersiz sütlü türk kahvesi pişiriyoruz arkadaşlarımda yapıyorlar. o da çok kesiyor. süte kahveyi ekleyip pişiriyoruz o da çok etkili oluyor. diyet bittikten sonrada keklerimi kuru meyveli pekmezli yaparım artık. beyaz un yerine esmer un kullanırım. insülin direnci vardı ama geçti çok şükür. o yüzden o zamnalar ne kadar sporda yapsam yani tatlı yediğimde arkası geliyordu yine yemek istiyordum bi türlü düzenim oturmuyordu. çok şükür bıraktım hiçte canım istemiyor. ama o pekmezli pestiller falan varya onlarda iyi. veya bitter çikolatada iyi. kana hızlı karışıp kan şekerini yükseltmiyor böylece yine tatlı yemek istemiyorsun. biz buraya o yüzden geldik canım. topiğimizde sürekli tatlı resimleri öve öve anlatılan tatlılar vardı. beni etkilemiyordu ancak şeker hastası arkadaşlarımız vardı. onlar etkileniyordu. bir değil iki değil sürekli inadına yapılınca onlar üzüldü. bende baktım onlara haksızlık oluyor bende çıktım geldim buraya canım. böyle oldu işte. sürekli yenilen içilen şeylerin markası veriliyordu bizde rahatsız olduk geldik aranıza. siz maşallah bize göre oldukça çıtırsınız ama aranızda bizde öyle olucaz allahın izniyle canlarım

bu haftanım en güzel besleneni GZMNC tebrik ediyoruz ve kupasını takdim ediyoruz

esw bebişim seni gördüğüme sevindim canım nasılsın. hougocuk yine ev temizliyor yarında başlıyorum spora yine. arı poleni kullanıyorum canım çok iyi geldi. keçiboynuzu pekmezide kullanıyorum. valla kendime geldim. yıprandım o kadar verince dünden beri maşallah bomba gibiyim

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
şule 45 0 0 45 0 0 0 0 0 20 0 0 60 0 0 17
anchusa 60 0 0 60 0 0 60 0 0 60 0 0 60 0 0 30
gzmnc 60 0 0 30 0 0 30 0 0 50 0 0 30 0 0 20
aybukeeslem 0 0 40 30 0 30 0 0 60 0 0 52 0 0 0 33
azul 30 0 0 30 0 0 45 0 0 75 0 0 60 0 0 24

ohoo burası tam bana göreymiş. ne güzel spor çizelgenizde varmış. bende artık yarından itibaren yazarım herşeyi. kilo veren sağlıklı beslenen spor yapan arkadaşları çok tebrik ediyorum kızlar çok disiplinli gördüm sizi. bende öyleyimdir burası tam bana göreymişti keşke daha önce gelseymişim.

yeni gelen arkadaşlarımız, biz böyle bir spor listesi yapıyoruz dahil olmak ister misiniz???

aslında ben sizin topiğe gelmiştim ( yani eskliden sizin olan topiğe) bunları paylaşmak için....sonuçta biz çok fayadını gördük diye.... siz neler yapıyorsunuz diye sordum ( hemen kendim atlamamak için) sadece spor yapıyoruz bitki çayı içiyoruz dedi birisi..sizler neler yapıyorunuz desene hemen anlatacaktım bunları paylaşacaktım ama benim kazıyan olmadı :))))

kısmet burayayamış......

yeni gelen arkadaşlarımız, biz böyle bir spor listesi yapıyoruz dahil olmak ister misiniz???

isterim istemezmiyim hiç çok sevinirim. ben birgün kardiyo birgün pilates yapıyorum birgün en az 45 dakika en fazla 1 saat tempolu koşu bandında koşarım diğer gün pilates yapıyorum yarım saat. hafta sonu 2 gün dinlenme. cumartesi geziyoruz eşimle pazarda ev temizliyorum. böyle benim düzenim. diyetisyenim ayarladı. eskiden dumbelle kas ağırlık çalışıyordum şimdilik bıraktım diyetten sonra yine çalışıcam ama. sizde maşallah süpersiniz. çok sevindim. banada moral olur daha istekli yaparım böylece.

menümü yazayım

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su 4 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
5-6 yaprak marul...
her gün aynı menüyü yemekten de yazmaktan da sıkıldım... inşallah kontrole gidince biraz değiştirir menümü....

arada 1 greyfurt çeyrek portakal yedim

öğle yemeğinde 8 kaşık patlıcan yemeği
2 köfte byüklüğünde haşlama tavuk eti yicem...

sonra plates yapacağım inşallah...

kızlar merhabalar
ben 60-69 topiğindenim
hugoma ve sizlere bi merhaba demek istedim
hugocum mesajlarını hep sonradan gördüm tatlım ve çok üzüldüm böyle olmasına
orayı biraz daha kollıycam ve senin rahatsız olduğun şeylerden ben de rahatsızım, böyle devam ederse ve arkadaşlar kabul ederse ben de gelirim yanınıza

bu arad bu sabah 57.1 geldim, nasıl mutlu oldum anlatamam ama tartının pilinin zayıflamış olmasından korkuyorum, çünkü o zaman az gösteriyomuş
bi ara komşununkini alıp gelicem, onda da aynı çıkarsa kilom doğrudur demekki :)))))))))))))))

canım ben görmemişimdir veya yoğunumdur yoksa muhakkak yazardım sana. spor yapıyoruz birde spor yapanı herzaman desteklerim ben. çok beyendim hepinizi. disiplinlisiniz. böyle olunca herkes spor yapar yani imkanları elverdiği kadar. ben en çok zaten spor konusunda paylaşım yapıyordum spor yapın diyordum zaten.

çok güzellll...bizde yaptığımız sporun süresini ve cinsini yazıyoruz.........ozaman listeye ekliyoruz seni.....

merhaba hoşgeldn aramıza...biz menülerimizi hafta içi ve tüm günü içerecek şekilde yazıyoruz...pualama için...haftasonu özgürüz yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…