kızlar merhabalar
ben 60-69 topiğindenim
hugoma ve sizlere bi merhaba demek istedim
hugocum mesajlarını hep sonradan gördüm tatlım ve çok üzüldüm böyle olmasına
orayı biraz daha kollıycam ve senin rahatsız olduğun şeylerden ben de rahatsızım, böyle devam ederse ve arkadaşlar kabul ederse ben de gelirim yanınıza
bu arad bu sabah 57.1 geldim, nasıl mutlu oldum anlatamam ama tartının pilinin zayıflamış olmasından korkuyorum, çünkü o zaman az gösteriyomuş
bi ara komşununkini alıp gelicem, onda da aynı çıkarsa kilom doğrudur demekki :)))))))))))))))
kızlar merhabalar
ben 60-69 topiğindenim
orayı biraz daha kollıycam ve senin rahatsız olduğun şeylerden ben de rahatsızım, böyle devam ederse ve arkadaşlar kabul ederse ben de gelirim yanınıza
bu arad bu sabah 57.1 geldim, nasıl mutlu oldum anlatamam ama tartının pilinin zayıflamış olmasından korkuyorum, çünkü o zaman az gösteriyomuş
bi ara komşununkini alıp gelicem, onda da aynı çıkarsa kilom doğrudur demekki :)))))))))))))))
esw bebişim seni gördüğüme sevindim canımnasılsın. hougocuk yine ev temizliyor yarında başlıyorum spora yine. arı poleni kullanıyorum canım çok iyi geldi. keçiboynuzu pekmezide kullanıyorum. valla kendime geldim. yıprandım o kadar verince dünden beri maşallah bomba gibiyim
hoşbulduk canım... biz her gün yazardık ben de ondan yazmıştım... been de hafta içi yazayım ozaman...:78:çok güzellll...bizde yaptığımız sporun süresini ve cinsini yazıyoruz.........ozaman listeye ekliyoruz seni.....
merhaba hoşgeldn aramıza...biz menülerimizi hafta içi ve tüm günü içerecek şekilde yazıyoruz...pualama için...haftasonu özgürüz yani :))
sağol bitanem... evet asker bekliyorum... eşim gitti canım... ne zormuş ayrılık hala alışamadım... sizin de son ayrılığınız olsun canım...
canım bende yani şeker ve tatlı mahvetti hayatımı. şimdi pekmez tahin meyve yiyorum geçiyor. birde canım şekersiz sütlü türk kahvesi pişiriyoruz arkadaşlarımda yapıyorlar. o da çok kesiyor. süte kahveyi ekleyip pişiriyoruz o da çok etkili oluyor. diyet bittikten sonrada keklerimi kuru meyveli pekmezli yaparım artık. beyaz un yerine esmer un kullanırım. insülin direnci vardı ama geçti çok şükür. o yüzden o zamnalar ne kadar sporda yapsam yani tatlı yediğimde arkası geliyordu yine yemek istiyordum bi türlü düzenim oturmuyordu. çok şükür bıraktım hiçte canım istemiyor. ama o pekmezli pestiller falan varya onlarda iyi. veya bitter çikolatada iyi. kana hızlı karışıp kan şekerini yükseltmiyor böylece yine tatlı yemek istemiyorsun. biz buraya o yüzden geldik canım. topiğimizde sürekli tatlı resimleri öve öve anlatılan tatlılar vardı. beni etkilemiyordu ancak şeker hastası arkadaşlarımız vardı. onlar etkileniyordu. bir değil iki değil sürekli inadına yapılınca onlar üzüldü. bende baktım onlara haksızlık oluyor bende çıktım geldim buraya canım. böyle oldu işte. sürekli yenilen içilen şeylerin markası veriliyordu bizde rahatsız olduk geldik aranıza. siz maşallah bize göre oldukça çıtırsınız ama aranızda bizde öyle olucaz allahın izniyle canlarım
hoşgeldin cnm ... tartın sinboysa olabilir... ben öyle kötü bi anı yaşadım. tartımın pili azmış 5 kilo eksik tartıyomuş... pil takınca doğru göstermeye başlamış ama ben bozuk diye çoktan atıp yenisini almıştım...
merhabaa bizim kapımız herkese açıktırrr her zaman bekleriz.......
kızlar merhabalar
ben 60-69 topiğindenim
sulecim benide eklermisin spor listesineyeni gelen arkadaşlarımız, biz böyle bir spor listesi yapıyoruz dahil olmak ister misiniz???
menümü yazayım
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su 4 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
5-6 yaprak marul...
her gün aynı menüyü yemekten de yazmaktan da sıkıldım... inşallah kontrole gidince biraz değiştirir menümü....
arada 1 greyfurt çeyrek portakal yedim
öğle yemeğinde 8 kaşık patlıcan yemeği
2 köfte byüklüğünde haşlama tavuk eti yicem...
sonra plates yapacağım inşallah...
kızlar merhabalar
ben 60-69 topiğindenim
canım yani sabrettim sabrettim olcak gibi değil. zayıflama topiğinden çıktı artık. beni tanıyorsun. saldırı başlamıştı artık. hakaretede uğradım baktım devrime haksızlık oluyor ben devrimci nugya maibeyaz buraya geldik. arkadaşlar iyiler. spor konusunda falan burda motivasyon güzel orası gibi değil. orda sanki spor yapılınca suçlu gibi oluyorduk. yada sanki biz boşu boşuna yapıyo gibi oluyorduk. bence sende gel canım.kilo vermene çok sevindim canım. seni burda görmekten mutluluk duyarım gelirsen çok sevinirim
sulecim benide eklermisin spor listesine
çok güzel beslenmişsin
merhaba canım hoşgeldinvede tebrik ederim
sulecim benide eklermisin spor listesine
zayıflamaya çalışıyoruz burda düzen var spor konusundada öyle. öbür türlü motivasyon düşüyor. burda ne güzel sporunuzu yazıyorsunuz yediklerinizi yazıyorsunuz. ben diyetisyene gidiyorum. listem var ona uygun besleniyorum. maibeyazda öyle diyetisyene gidiyor. yazarız hergün buraya.
teşekkür ederim tatlım
darısı hepinizin başına inşallah :)
tamam canım ekledim...
tamam o daha güzel olur.... sizin listenizde varmış daha kolay olur sağlıklı beslenmeniz.....
canım bende kalanchoeyi nerudayı xxyi çok seviyorum üzüldümde ayrılırken ama artık tadı kaçtı geldik buraya. burası oldukça disiplinlibiliyorum canım
devrime çok üzülmüştüm zaten, hatay muhabbetini nerudayla biz yapıyoduk ama sonra iş çığrından çıkmıştı, bizim yüzümüzden hastalandı kızcağız, kendimi çok kötü hissetmiştim o yüzden
evet burası da çok güzel bi topiğe benziyo, biraz bakayım, burayı da takip edeyim, karar vereyim
orda da neruda kalanchoe xxy var, onları bırakmak istemiyorum ama biraz düşüneyim canım
sağol tatlım ya, walla gidiyo kilolar, eğer tartım doğruysa 57 kiloyum, 2 kilo kaldı hedefime, pilatese de devam ediyorum zaten, daha iyi yapmaya başladım onu da, bide kociş koçluk yapıyo bana, bacağımı düzeltiyo ben ekrana bakamadığımda, kalçama bastırıyo ebrununkine göre havadaysa,halimiz tam komedi yani
eminim evliyken daha zordur sabır diliyorum sana... kısa dönem sanırım şanslısın yinede:) nişanlım kısa işaretlediği halde uzun dönem çıkmıştı :84: yaza evlenicektik :84: :84: :95: bu yaza kaldı kısmet işte naparsın
maşallah canım çok doğru bi karar alıp irade hakim olabilmişsinsütlü kahveye bende bayılırım annem çocukken kahve istediğimizde sütümüze kaşığın ucuyla koyardı bende biraz ondan esinlenip sütü pişirip içine 1 çay kaşığı kadar türk kahvesi koyuyorum dediğin gibi iyi geliyo ... birde spor saloluna giderken orda diyetisyenimiz vardı spor öncesi kafein almamı önermişti metobolizmayı canlandırıp vücüt daha fazla yağ yakıyomuş o nedenle 1 taşal 2 kuş vurmuş oluyorum
burası sizler içinde değişiklik olur:)) umarım hepimiz kendimizi iyi hissettiğimiz kiloya ulaşırızseninde boyun iyi bi 5-6 kilo versen zaten uzun süredir spor yaptığın için çısçıtır olursun :86:
zayıflamaya çalışıyoruz burda düzen var spor konusundada öyle. öbür türlü motivasyon düşüyor. burda ne güzel sporunuzu yazıyorsunuz yediklerinizi yazıyorsunuz. ben diyetisyene gidiyorum. listem var ona uygun besleniyorum. maibeyazda öyle diyetisyene gidiyor. yazarız hergün buraya.
biliyorum canım
devrime çok üzülmüştüm zaten, hatay muhabbetini nerudayla biz yapıyoduk ama sonra iş çığrından çıkmıştı, bizim yüzümüzden hastalandı kızcağız, kendimi çok kötü hissetmiştim o yüzden
evet burası da çok güzel bi topiğe benziyo, biraz bakayım, burayı da takip edeyim, karar vereyim
orda da neruda kalanchoe xxy var, onları bırakmak istemiyorum ama biraz düşüneyim canım
sağol tatlım ya, walla gidiyo kilolar, eğer tartım doğruysa 57 kiloyum, 2 kilo kaldı hedefime, pilatese de devam ediyorum zaten, daha iyi yapmaya başladım onu da, bide kociş koçluk yapıyo bana, bacağımı düzeltiyo ben ekrana bakamadığımda, kalçama bastırıyo ebrununkine göre havadaysa,halimiz tam komedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?