50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cnm ... tartın sinboysa olabilir... ben öyle kötü bi anı yaşadım. tartımın pili azmış 5 kilo eksik tartıyomuş... pil takınca doğru göstermeye başlamış ama ben bozuk diye çoktan atıp yenisini almıştım...

Son düzenleyen: Moderatör:

merhabaa bizim kapımız herkese açıktırrr her zaman bekleriz.......

iyiyim canım ama olanlara gerçekten çok üzüldüm
keşke yaşanmasaydı bunlar aman neyse buranın tadını kaçırmayayım şimdi, dimi bebişim :))))
canımcım kolay gelsin sana, ben o işi dün hallettim walla, tupperın bezlerinden almıştım, 10 dkda camları sildim, süper oldu, herkese tavsiye ederim yani :))))

o polenden ben de alsammı ki acaba, ben de direncimin düşmesinden korkuyorum, zaten bademciklerim de tam düzelmedi

hoşbulduk canım... biz her gün yazardık ben de ondan yazmıştım... been de hafta içi yazayım ozaman...:78:

sağol bitanem... evet asker bekliyorum... eşim gitti canım... ne zormuş ayrılık hala alışamadım... sizin de son ayrılığınız olsun canım...

eminim evliyken daha zordur sabır diliyorum sana... kısa dönem sanırım şanslısın yinede:) nişanlım kısa işaretlediği halde uzun dönem çıkmıştı :84: yaza evlenicektik :84: :84: :95: bu yaza kaldı kısmet işte naparsın

maşallah canım çok doğru bi karar alıp irade hakim olabilmişsin sütlü kahveye bende bayılırım annem çocukken kahve istediğimizde sütümüze kaşığın ucuyla koyardı bende biraz ondan esinlenip sütü pişirip içine 1 çay kaşığı kadar türk kahvesi koyuyorum dediğin gibi iyi geliyo ... birde spor saloluna giderken orda diyetisyenimiz vardı spor öncesi kafein almamı önermişti metobolizmayı canlandırıp vücüt daha fazla yağ yakıyomuş o nedenle 1 taşal 2 kuş vurmuş oluyorum
burası sizler içinde değişiklik olur:)) umarım hepimiz kendimizi iyi hissettiğimiz kiloya ulaşırız seninde boyun iyi bi 5-6 kilo versen zaten uzun süredir spor yaptığın için çısçıtır olursun :86:

hoşbulduk canım
canım sunny benimki, 2 sene önce elektronik marketlerinden birinden almıştım ve hiç pil değiştirmedim
5 kilo eksik olamaz ama belki 1 kilo olabilir
cuma beni 58.1 tartan tartı dün ve bugün 57.1 tartıyor, anlamadım, 1 günde 1 kilo gitmezki dimi
ama şu var cuma yediklerim çok azdı bilemedim walla

merhabaa bizim kapımız herkese açıktırrr her zaman bekleriz.......

sağol canımmm, çok teşekkür ederim :)))

canım yani sabrettim sabrettim olcak gibi değil. zayıflama topiğinden çıktı artık. beni tanıyorsun. saldırı başlamıştı artık. hakaretede uğradım baktım devrime haksızlık oluyor ben devrimci nugya maibeyaz buraya geldik. arkadaşlar iyiler. spor konusunda falan burda motivasyon güzel orası gibi değil. orda sanki spor yapılınca suçlu gibi oluyorduk. yada sanki biz boşu boşuna yapıyo gibi oluyorduk. bence sende gel canım. kilo vermene çok sevindim canım. seni burda görmekten mutluluk duyarım gelirsen çok sevinirim

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlarımız, biz böyle bir spor listesi yapıyoruz dahil olmak ister misiniz???
sulecim benide eklermisin spor listesine

çok güzel beslenmişsin

merhaba canım hoşgeldin vede tebrik ederim

zayıflamaya çalışıyoruz burda düzen var spor konusundada öyle. öbür türlü motivasyon düşüyor. burda ne güzel sporunuzu yazıyorsunuz yediklerinizi yazıyorsunuz. ben diyetisyene gidiyorum. listem var ona uygun besleniyorum. maibeyazda öyle diyetisyene gidiyor. yazarız hergün buraya.

biliyorum canım
devrime çok üzülmüştüm zaten, hatay muhabbetini nerudayla biz yapıyoduk ama sonra iş çığrından çıkmıştı, bizim yüzümüzden hastalandı kızcağız, kendimi çok kötü hissetmiştim o yüzden
evet burası da çok güzel bi topiğe benziyo, biraz bakayım, burayı da takip edeyim, karar vereyim
orda da neruda kalanchoe xxy var, onları bırakmak istemiyorum ama biraz düşüneyim canım

sağol tatlım ya, walla gidiyo kilolar, eğer tartım doğruysa 57 kiloyum, 2 kilo kaldı hedefime, pilatese de devam ediyorum zaten, daha iyi yapmaya başladım onu da, bide kociş koçluk yapıyo bana, bacağımı düzeltiyo ben ekrana bakamadığımda, kalçama bastırıyo ebrununkine göre havadaysa,halimiz tam komedi yani

sulecim benide eklermisin spor listesine

tamam canım ekledim...

tamam o daha güzel olur.... sizin listenizde varmış daha kolay olur sağlıklı beslenmeniz.....

canım bende kalanchoeyi nerudayı xxyi çok seviyorum üzüldümde ayrılırken ama artık tadı kaçtı geldik buraya. burası oldukça disiplinli

sağol canım... ahh keşke uzun dönem çıksaydı bizde gidecektik ozaman.... 2 tane de bebeğim var.... hep beraber olacaktık... hayırlısı olsın bakalım... sizin için de haırlısı böyledir belki... askerliği beklemeniz iyi olmuş.. biz beklemedik işte sonuç daha zor...

bu arada kehveyi öğrendiğim iyi oldu teşekürler canım bilgi için ben de spor öcesi içeyim ozaman...

heee ben de diyetisyene gidiyom 1 haftadır... 1500 kalorilik fil diyeti verdi diyetisyenim bana... çatlamazsam çıtır olucam inşallah...

eswcim sen devrimcinin şeker hastası olduğunu bilmiyordun zatende resmi sen koymadın canım. olan oldu. iş buralara kadar geldi. özür beklendi ancak hala iradesiz yerine konuldu arkadaşımız o yüzden o gitti bende gittim. maibeyazda geld,. nugyada geldi. hayellde geldi.

doğrudur tartı canım yaa...bazen gitmiyo gitmiyo bi anda gidiyo... tebrik ediyorum seniii...darısı benim başıma inşallah... sen zaten manken gibisin maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…