50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost ve portakkal suyu

ara
1 elma

öğle
1 kase ezogelin çorbası
fırında pişmiş 2 baget 1 patates

ara
1 kuru incir

akşam
marul ile 6 tane çiğ köfte

ara
6-7 tane çilek

suyumu içtim 2 lt

spor
40 dk oryantal

yarindan itibaren artik düzenli yemek listesini yapmayi düsünüyorum..sabah pilates yaptim az öncede leslie yatim..ama 1 mil yaptim sadece..canim istemedi..

tebrik ederim canım pilatese başlamışsın çok sevindim bende yarın koşuya başlayacağım artık

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim acaba

ayy burda herkes spor yapıyo . çok sevindim herkes maşallah sporunu yapıyor bilseydim çok önceden gelirdim. spor konusunda insan birbirinden çok etkileniyor. o yaptı bende yapayım diyor çok motive edici

ayy burda herkes spor yapıyo . çok sevindim herkes maşallah sporunu yapıyor bilseydim çok önceden gelirdim. spor konusunda insan birbirinden çok etkileniyor. o yaptı bende yapayım diyor çok motive edici

aynennn öylee...gaza geliyoruz birbirimizi görerek......

iyi akşamlar kuzucuklar

şulecim bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım...az öncede 17 dklık zumba flat abs videosunu yaptım :) :124:

selam kızlar.ara ara girip ancak okuyabildiğim kadar geçmişi okuyorum.pek sohbetlerinize katılamıyorum evde olamıyorum çünkü.

suleulku koçluğundan yararlanamasam da harika bir koçtun.teşekkürler.

yeni koçumuza hayırlı olsun ...
bu hafta yediklerimi ben de yazacağım.

sabah: kalkınca 2 tane kuru kayısı

öğle: 2 dilim tam buğday ekmeğine hellimli yağsız tost,şekersiz çay

ara: 1 yeşil elma

öğle: 5-6 kaşık ekşili köfte, 1 büyük sb ayran,salata, 1 dilim esmer ekmek

ara: 2 ceviz, 1 tk elmalı turtanın iç malzemesi

akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 yk kereviz yemeği, pancar salatası

ara: ıhlamur

ara2: kefir içeceğim.

tamam suleulku çok teşekkür ederim bende bundan sonra buradan paylaşıöda bulunayım

selam kaptan :80:
bende genelde o şekilde beslenmeye dikkat ediyorum
7 aylık bir kızım var ve emziriyorum zaten kesinlikle aç kalınarak kilo verileceğine inanmıyorum.
ben haftanın 5 günü plates hemen ardından en az 15 dk leslıe ile yürümeye karar verdim.
aslında şimdiye kadar daha çok spor yapıyordum ama vücudum fazlasına alışır ve bırakınca tekrardan kilo alırım korkusu ile bukadara indirmeye karar verdim.
herkese keyifli kilo vermeler diliyorum

tabi katılabilirsin...hoşgeldin....

kızlar spor konusnda azcık tecrübem azcıkta bilgim vardır. gerçi siz biliyorsunuzdur ancak bilmeyen olabilir diye bilgilerimi paylaşayım dedim. yağ yakmak için kardiyo sporu yapılmalıdır yani bisiklet, yüzme, kürek çekme, tempolu yürüyüş, yürüyüş, merdiven çıkma vs.. sporlar ancak yağ yaktırır. aynı şekilde dansta yani tempolu yapılan danslarda yağ yaktırır. kardiyo kişinin belli nabız ritmi aralığında tutularak yapılır. yani herkeste farklıdır bunu hesaplama ile bulunur. yani mesela 25 yaşında 170 boyunda birinin (120 ile 145 nabız aralığında çalışması kardiyodur bu sadece örnektir gerçek değildir kızlar gerçek hesaplamayla bulunur). veya bulunmazsada tempolu yapılmalıdır çok hızlı veya yavaş değil. kişinin yakabileceği maksimum yağ kapasitesi vardır fazlasını yakamaz. spor yapılırken vücut ilk dakiikalarda şeker karbonhidrat vs.. yakar ancak aşarı yukarı 20 li dakikalardan itibaren yağ yakımı başlar ve 1 saat sürer. 1 saatten sonra yağ yakımı durur o yüzden 1 saatten fazla bir seferde spor yapılmamalıdır. yani ideal olanı en az 45 en fazla 1 saattir bir seferde. yarım saatten önce bırakılmamalıdır çünkü yağ yakımı ancak başlar. daha aşarısı ısınma olur. yani günde 20 dakika sabak 20 dakika öğlen 20 dakika akşam yürünüyorsa günlük 1 saat spor olmuş olmaz sadece 20 şer dakikalık 3 kez olmuş olur ve bu yağ yakımı için ideal değildir.
metabolizma sürekli yapılan spora alışıp daha az kalori yakmaya çalışır bunu engellemek için sporda ufak değişiklikler yapılmalıdır. yani koşu bandı kullanan arkadaşlar farklı tempoda koşşunlar. mesela ben 4.7 ile 5.1 arasında koşuyorum. 4.7 ile başlıyorum bir hafta sonra 4.8 yapıyorum sonra böyle böyle 5.1 bitiyo sonra tekrar 4.7 ye dönüyorum. bazen 45 bazen 50 bazen 55 bazende 1 saat yapıyorum bir seferde. hergün kardiyo çalışmıyorum bir gün kardiyo birgün pilates yapıyorum ve bazen değişiklik ve daha çok kalori yakmak için sırt çantasına dumbell koyup öyle yürüyorum ağırlıkla

Bugünkü menümle geldim koçummmm Yavaş yavaş tatil modundan çıkıp düzene girmeye başlıyorum. :)))

Sabah:
3,5 dilim ekmek
Fındık ezmesi
Çok az kaşar peyniri
7 adet yeşil zeytin
1 büyük bardak şekersiz çay

Öğle :
1 kanat, 2 küçük parça kızarmış tavuk
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

Ara:
1 çay bardağı yağsız süt

Akşam:
1 porsiyon yoğurtlu çorba
Biraz ekmek
Biraz salatalık turşusu

Ara :
1 bardak salep
Biraz karışık kuruyemiş

Daha sporumu yapmadım. Başlarım birazdan... Başladıktan sonra onu da yazarım.

Son düzenleme:
bak simdi..bende gaza geldim..1 mil leslie yapmistim az geldi icim rahat deyildi zaten..ben cikiyorum kizlar biraz lesli yapem..yemekten sonra iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…