50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Koçumuz mu değişti? Hayırlı olsun :))

Şuleülkü eski koçuummmmmmmm harikaydın. Menüler hemen değerlendiriliyordu. Umarım bundan sonrada öyle yapar yeni koçumuz.

çok teşekkür ederim.....

çok güzel şeyler yazmışın çok teşekkür ederim.....zevkle okudum çok bilgilendirici.......
Koçumuz mu değişti? Hayırlı olsun :))

Şuleülkü eski koçuummmmmmmm harikaydın. Menüler hemen değerlendiriliyordu. Umarım bundan sonrada öyle yapar yeni koçumuz.

teşekkür ederimmmm.....her hafta koç değişiyor..geçen hafta koç bulamadığımız için ben 1 hfta daha yapmıştım.....

bende menümü yazayım.....

sabah
2 dilim çavdar ekmeği ile yeşillk haşlanmış yumurta peynir ve kahvaltılık sosla kahvaltı

ara
büyük bardak mandalina suyu

öğle
bir tabak etli yeşil fasülye
2 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

ara
1 elma
2 çiğ köfte

akşam
iglonun sebzeli kıtılarından 5 tane
ıspanak salatası ( içinde bulgur ceviz lahana nar vardı)
hoşaf

ara
1 portakal
1 kivi

spor yapamadım hava çoksoğuk ve rüzgarlıydı yürüyüşe gidemedim...regli olacam bu hafta sonu evde spor yapmak istemedim.....

Merhaba kızlar :80:

Misafirimiz gitti, artık spor yapmak için tüm şartlar uygun. Cuma günü tartılamadığımdan kilomu bildiremedim. Bugün tartıldım, kıyafetle 56 çıktım, yani 55 ten bile fazlayım bi kaç yüz gram ( O yüzden artık kilo vermek istiyorum.

Şulecim, çok istikrarlısın, tebrikler

Ohm ben cok guzel tatlimida yiyerek sebzemide yiyerek zayifladim hihihi simdii benim boyum 163 kilom 60ti iphonuda yeni aldim sayilirdi soyle appstoreda uygulamalara bakarken bi tanesi caroti gozume hemen indirdim iate gunluk almam gereken kalori miktari falan sonra bide hurriyet kelebekte cikan bi yazi vardi 1000kalori eksin yiyin diye iste ben her yedigimi yazdim boyle yazinca insan siniri asicak seyleri yemiyo ama kalori sinirini gecmedikce istedigi tatliyida bi guzel yiyebiliyo oneririm yani bide programda bugun su kadat kalori verdiniz veya fazla yiyip siniri astiysaniz su kadar kalori aldiniz diye yaziyo icindede her seyin kalorisi var ama olmayan varsada siz kendiniz ekleyebiliyorsunuz :) simdii yaklasik 3 ayda 57 kiloya dustum ama en iyisi bu ayda 1 kilo verirseniz geri almazsiniz artik kalori malori takmiyorum ama hala 57 kiloyum yani yavas yavas verek enniyisi tabii zamaniniz varsa :) bu arada uygulamanin adi kalorimetre :)

slm canım nbr kılo almıssın dulci hemen duzenlı spor yap ve beslenmene dıkkat et kepek ekmek falan al duzene sok kendını

suleyı bende arada gırdıgımde goruyrm yaa gercekten ne azımlı ve dısıplınlı benım duzenım cok bozuldu evde yemek yıyemyrm hep dısarıdayım artık evımde yemek yapıp yemegı ozledım bırde ıyıkı spora gıdıyrm vucudum bayagı sıkılastı

iyi geceler kızlar bugünkü yediklerimi yazayım
sabah: saat 7 de
kalkınca yarım lt ılık su
2 kibrit kutusu tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
maydanoz
bir dilim kepek ekmek
şekersiz ıhlamur
ara: 10:45
bir tane elma
öğle 12:45
3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsünü 2 tane taze soğan,bir domates,bir tane biber ve baharatlarla yağsız soteledim ve yedim.
3 yk yoğurttan ayran yaptım içtim
1 dilim kepek ekmek
marul,roka yedim salata canım istemedi sade yedim
ara45
bir tane portakal
akşam yemeği misafirlikteydik
bir kepçe tarhana çorbası
1,5 kepçe menemen
bir dilim kepek ekmeği
3 çay bardağı şekersiz çay
5 tane kestane
bir su bardağı tarçınlı şekersiz süt
şimdide bir elma yiyorum
bugünlük bu kadar iyi geceler hanımlar

sekkerkiz biz de kalori hesabı yapmıyoruz. Hemen hemen aynı mantık var burda da... Fark olarak saatlere ve sağlıksız şeyler yememeye özen gösteriyoruz (belki sen de aynı şeyleri yapıyorsundur).. Adı da kısaca sağlıklı ve düzenli beslenme :)) Ben o şekilde 7 kilo kadar verip, 4-5 ay boyunca kilomu hiç çaba sarfetmeden korudum. Ama ısrarla kötü beslenince 2 kilo aldım.

Watercım doğru diyorsun, düzene girmek için elimden geleni yapacağım. Yemek olayına bi şekilde el at sen de Sen en azından sporu bırakmamışsın. :81:

suleülkü ıspanak salatasını yazdım denicem inş.teşekkürler..sebzeli kıtır dediğin nedir? bir de yeni spor listesi mi var farkı nedir..burda çok plates yapan var galiba ben hiç yapmadım nasıl öğrenebilirimmmmmmmmmm

Nugya menün gayet güzel, bol çeşitli... tebrikler.

kızlar siz kaç kiloya zayıflıcaksınız daha.zaten 50den aşağısı çok az değil mi.

Burdakilerin çoğu genelde 1,60 civarında, öyle olunca 50 kilo ideal oluyor. Hedef de kişinin boyuna ve zevkine göre değişiyor, bence de 50 den aşağısı az oluyor baya.

canım sporada haftada 2 gun ama 2:30 saat kadar calısısyrz cuma gunu memlekete gıdıyrm artık yemegımı tatıl donusunde duzene sokarım. tatılde de plates yapmayı planlıyrm

neyse kızlar ben yatıyrm artık kendınıze ıyı bakın

evt benim boyum da 160.şu an 50-51 kiloyum.47 falan olunca çok kötü oluyo.pantolonlar düşüyo belimden.eşimde hiç beğenmiyo öyle 50nin altına düşünce.dışarda bi yere girerken kimlik lazım olan yerlere öğrenci kimliğinizi görelim diyince sinir oluyodum o zamanlar.şimdi iyiyim.aslında doğıumdan snra böyle oldu. yoksa alamıyodu. bu arada platesim soran arkadaşım netten indirebilirsin ebru şallıyı.en iyi o yapıyor ve gzl anlatıyor yoğun araştırmalarım sonucu bunu gördüm.plates sıkılşamya yarıyor.ben de yapıyordum bayadır yapmıyoru saldım.başlıcam yakında. apartmandaki herkes sendeki göbek kaybolduysa herkesinki kaybolur diyolar. düşünün artık

sevgili koçum pazartesi menümü yazıyım
SABAH KALKINCA
1 br ılık su
2 tk pekmez

KAHVALTI
2 dilim denge ekmek ve 1 dilim kaşarla tost
1 dilim denge ekmekle yarım yumurta
1 kupa yeşil çay
azıcık reçel

ARA
yarım paket etiform çubuk kraker
1 kuru kayısı
1 br 5i bir yerde

ÖGLE
salata(içinde yeşil mercimek bulgur mısır ve yeşillik vardı)
biraz yoğurt

ARA
az yağlı patlamış mısır
3/4 elma

AKŞAM
2 y.k.kereviz çorbası
1 srvsk.sebze yemeği(ıspanak patates brokoli ve havuç vardı)
öglenki salatadan çok az
1,5 dilim kadar ekmek ve biraz pekmez(kereviz
çorbasını kızım alışsın diye yaptım ama ben alışamadım doymadım ekmekle pekmez yedimmmmmmmmm

ARA
1 kase meyveli yoğurt

su:1lt

O kadar yoğun çalışmak iyi bişi mi watercım, tabi sen daha iyi bilirsin.

İyi uykular, iyi tatiller

Ay ne güzel, ideal kilondasın :81: Ben de hiç beğenmiyorum çok zayıf olunca. Kadınsı hatlar tamamiyle kayboluyor.

Sende o kiloyla ne kadar göbek varolabilirdi ki :))

Ben de kaçıyorum kızlar, iyi geceler :80:

doğumdan snra göbek kalıyo ya onu diyolar cnm.hakkaten kötüydü neyseki şimdi ii.bi de boy kısa olunca bizlerde 1 kilo alsak bile farkediliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…