evt benim boyum da 160.şu an 50-51 kiloyum.47 falan olunca çok kötü oluyo.pantolonlar düşüyo belimden.eşimde hiç beğenmiyo öyle 50nin altına düşünce.dışarda bi yere girerken kimlik lazım olan yerlere öğrenci kimliğinizi görelim diyince sinir oluyodum o zamanlar.şimdi iyiyim.aslında doğıumdan snra böyle oldu. yoksa alamıyodu. bu arada platesim soran arkadaşım netten indirebilirsin ebru şallıyı.en iyi o yapıyor ve gzl anlatıyor yoğun araştırmalarım sonucu bunu gördüm.plates sıkılşamya yarıyor.ben de yapıyordum bayadır yapmıyoru saldım.başlıcam yakında. apartmandaki herkes sendeki göbek kaybolduysa herkesinki kaybolur diyolar. düşünün artık
günaydin kizlar.....patetes püreside güzel..ama bi tarf vereyim istersen...hugocuk arkadasimdan almistim tarifi..patetesleri dilimliyoruz..tuz,pulbiber kekik,1 kasik siviyaglan karistirip biraz bekletip 15 dakika kadar...sonra firin posetine verip firinda pisiriyoruz..cok lezzetli ve hafif oluyo...
teşekkürler
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma toplam
gzmnc 9 10 10 9 10 48
peppermint 10 10 9 10 8 47
parlaksiyah 8 9 9 10 9 45
anchusa 9 9 9 9 8 44
şule 10 7 10 8 7 42
aybukeeslem 7 8 10 10 6 41
azul 8 7 7 8 9 39
yaamuur 5 5 8 9 10 37
coturnix 8 7 6 5 7 33
tuğbaaa 8 6 8 7 0 29
jelyb10 8 9 6 0 0 23
nazz 7 6 7 0 0 20
yaaaaaa 1 haftada mı verdin.tebrik ederimmmmmmmmm
ben de cuma tartıldığımda başlangıca göre 1 kilo falan vermişim ama haftasonu sanki hepsi geri geldi. yine 53 ü gördüm moralm bozulduuu
bu arada resimdeki oğlun galiba kaç aylık?
Kizlar bu hafta bildirim neredeyse yapilmadi diyebilirim.
Listemiz asagidaki gibi.
Aybukeeslem birincimiz.Parlaksiyah ta aramiza yeni katildi...Umarim daha sonraki haftalarda daha uzun listeler ve daha fazla kilo kayiplari olur.
8/1/2011 14/1/2011 21/1/2011 kilo farki
aybukeeslem 53.2 53.1 52.4 700 gr vermis gzmnc 52 51.8 51.4 400 gr vermis
anchusa 52.5 52.4 52.4 kilosunu koruyor
lachesis 58.2 58.2 58.2 kilosunu koruyor
parlaksiyah 48.1 aramiza yeni katildi
günaydın hugocuk ceza almışsınneyse geçmiş olsun canım
HUGOCUK öncelikle hoşgeldinsporla ilgili yazın için çok teşekkürler.
hugocuk ben çıkıyorum canım arada uğrarım
Merhaba kızlar :80:
Misafirimiz gitti, artık spor yapmak için tüm şartlar uygun. Cuma günü tartılamadığımdan kilomu bildiremedim. Bugün tartıldım, kıyafetle 56 çıktım, yani 55 ten bile fazlayım bi kaç yüz gram( O yüzden artık kilo vermek istiyorum.
Şulecim, çok istikrarlısın, tebrikler
slm canım nbr kılo almıssın dulci hemen duzenlı spor yap ve beslenmene dıkkat et kepek ekmek falan al duzene sok kendını
suleyı bende arada gırdıgımde goruyrm yaa gercekten ne azımlı ve dısıplınlı benım duzenım cok bozuldu evde yemek yıyemyrm hep dısarıdayım artık evımde yemek yapıp yemegı ozledım bırde ıyıkı spora gıdıyrm vucudum bayagı sıkılastı
Ya ben yeniyimde o kilo tablolarini nasil yaptiniz
evet canım spor listesi var....herkes yaptığı sporu ve süreni bildiyor...hepsi puandırılyor ve haftanın en çok spor yapanı seçiliyor..... sebzeli kıtır...parmak şeklinde...içinde mısır havuç bezelye var dışı patates nişastası ile kaplanmış... pane gibi aynı....fırına verip pişiriyorsun 15 dk... kızaryor altı üstü..suleülkü ıspanak salatasını yazdım denicem inş.teşekkürler..sebzeli kıtır dediğin nedir? bir de yeni spor listesi mi var farkı nedir..burda çok plates yapan var galiba ben hiç yapmadım nasıl öğrenebilirimmmmmmmmmm
pazartesi qünkü menümm
sabah :
bi bardak meyve suyu
bi dilim kepek ekmeğinden tost
içinde beyaz peynir vardı ve yağsızdı tostum
bi domates yarım salatalık
ara :
bi avuç tuzlu balık kraker
bi bardak meyve suyu
öğlen :
iki köfte
iki kaşık pilav
bi kase yoğurt
ara yok
akşam :
bi kase tarhana çorbası
iki köfte ve biraz patates ( fırında soslu yağsız )
biraz yeşil salata
bi kase yoğurt
iki ksşık pilav
ara :
iki fincan az şekerli çay
bi kaç tane bissküvi ve bi qofret
zaman sonra biraz cips biraz çekirdek ve bi bardak meyve suyu
su buqün 1 lt anca içtim
ve sabah 45 dk plates hepsi bu koçum pek düsenli olmadı ama yine misafirim vardı yapaamdım istediğim qibi
sabah uyanınca ılık su
kahvaltım: 1 dilim peynir domates biber ve 1 adet kivi. 1 dilimde çavdar ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?