50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım..benim bi arkadaşım da platesle 15 kilo falan verdi.kızım pek fırsat vermiyor 14 aylık bilgisayarı kapatıyor falan cd şeklinde almayı düşünüyorum inş...

bence de al canım. bende vardı dvd indirmiştim virüs girmiş flashdiske gitti
neyseki komşuya kopyalamıştım da ondan alcam

iyi geceler kızlar.inşallah hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz de sabit kalırsınız ömmürr boyuuuuuuuu.yedikleriniz inşallah kilo aldırmaz.
canınız inşallah tatlı çekmez.....1buçuk iskender yeseniz bile tartılınca 1 kilo vermiş çıkarsınız tartıda inşallahhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar birseyler yeme krizinde ilginc bir yöntem paylasmak istiyorum sizinle...hani ev esanslari var yagli ..kücük siselerde oluyo.. vanilya kokusu olanlar istahi kapatiyormus..almanlarin bi ilginc yöntemleriden biri..

Son düzenleme:

hmm buna benzer tarsda yemiştm sanırım daha önce tşkler denicem

oooo tşklerr kendimi iyi bi yrde qörüyormm allahım bozmasın inşş

tşk ederimm canımm bozma moralini olur öle arada
evett oğlum resimdeki halinde 1 aylıktı şuan 6 nın içinde ayın 30 da 6 biticek allahın izniyle

yaa bildirimler buraya yazılmıymu ?
bende 59 dan 58 e düşmüşüm onu söylemiştim ama

pazartesi qünkü menümm

sabah :
bi bardak meyve suyu
bi dilim kepek ekmeğinden tost
içinde beyaz peynir vardı ve yağsızdı tostum
bi domates yarım salatalık

ara :
bi avuç tuzlu balık kraker
bi bardak meyve suyu

öğlen :
iki köfte
iki kaşık pilav
bi kase yoğurt

ara yok

akşam :
bi kase tarhana çorbası
iki köfte ve biraz patates ( fırında soslu yağsız )
biraz yeşil salata
bi kase yoğurt
iki ksşık pilav

ara :
iki fincan az şekerli çay
bi kaç tane bissküvi ve bi qofret

zaman sonra biraz cips biraz çekirdek ve bi bardak meyve suyu

su buqün 1 lt anca içtim
ve sabah 45 dk plates hepsi bu koçum pek düsenli olmadı ama yine misafirim vardı yapaamdım istediğim qibi

sabah uyanınca ılık su
kahvaltım: 1 dilim peynir domates biber ve 1 adet kivi. 1 dilimde çavdar ekmeği

teşekkür ederimmmm cicim..... desene rtıkhem menü listesinde hem spor listesinde senin görcez.....

çok teşkkür ederimmm canım....artık bir düzen tutturum inş bozulmaz...özellikle tatilden korkuyorum...evden ayrıldımmmı düzenim alt üst oluyor :26::26:

Ya ben yeniyimde o kilo tablolarini nasil yaptiniz

bizim her hafta aramızdan seçtiğimiz koçlarımız var meülerimiz değerlendiriyor ve biz puan veriyr eskikliklermiz söylüyor....bide spor listesi yapıyouz....herkes sporunu ve süresini bildiyor böylece haftanın en çok spor yapanını ve en güzel beslenenini seçiyoruz....

evet canım spor listesi var....herkes yaptığı sporu ve süreni bildiyor...hepsi puandırılyor ve haftanın en çok spor yapanı seçiliyor..... sebzeli kıtır...parmak şeklinde...içinde mısır havuç bezelye var dışı patates nişastası ile kaplanmış... pane gibi aynı....fırına verip pişiriyorsun 15 dk... kızaryor altı üstü..

platesi hergün tv8 e 10.30 ebru şallı ile yapabilirsin.... yada internetten dvd sini indirebilirsin yada satın alabilirsin....

spor listemize katılmak ister misin????

sabah uyanınca ılık su
kahvaltım: 1 dilim peynir domates biber ve 1 adet kivi. 1 dilimde çavdar ekmeği

canım menünü böyle tek tek yazma koçumuz değerlndiremez....tüm günü birden yaz......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…