50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kilo değişikliklerinizi hangi gün belirtiyorsunuz.yani hangi gün tartılıyoruz.haberim olsun.

didem özgünmü neydi. o da buralıymış canım. çatlaklar için dediği susam yağıda çatlaklarıma iyi geldi.

susam yağını nasıl kullnıyorsun canım? kese falan mı yapıp,banyodan sonra?

bu arada kilo değişikliklerinizi hangi gün belirtiyorsunuz.yani hangi gün tartılıyoruz.haberim olsun.

hoşgeldin tutaste85 .cuma günü tartılıp normalde anchusaya özel mesajla bildirim yapıyorduk.ama şu an taşınma aşamasında hala ona mı yapıyoruz blmiyorum.o da pazartesi günü burada yayımlıyordu.

gzmc koçum bugünkü menüm:

sabah kalkınca: 2 tane kuru kayısı

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine,hellimli yağsız tost,şekrsiz çay

ara: 1 yeşil elma, 1 susamlı çubuk

öğle: 1 kase mercimek çorbası,salata, 3*4 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara: 2 tane kuru kayısı

akşam: 2 kase yayla çorbası( pirinçli,yoğurtlu), salata, 1 dilim çavdar ekmeği

ara: 1 çay bardağı kefir

canım yogun ama haftada ıkı gun ben alıstım evde de spor yapamıyorum bu sıralar ama bayagı bır faydası oldu bana bugun arkadas sen ıyıce zayıfladın aşıkmısın dedı:) bende spora gıdıyrm o yuzden olmalı dedım o da faydası bellı oluyor dedı :) insanı cok motıve edyr bu tur konusmalar

bu menü ile yıkmışsın ortalığı bacısı...kıskandım yarın görüşürüz...

Koçummmmmmmmmmmmmmm ( Beni cezalandır (( Yaaaa bugün çok saçmaladım ben... Annemi bulmuşken çay keyfi yapalım dedim, amaçsızca yedik içtik. (

Sabah:
1 büyük bardak şekersiz çay
1 dilim fındık ezmesi sürülmüş Karadeniz ekmeği
1 dilim krem peynir sürülmüş Karadeniz ekmeği
(Normal ekmekte toplam 3 dilime denk geliyor)

Ara:
1 mandalina

Öğle:
Yarım porsiyon soğanla kavrulmuş et
1 dilim ekmek
2 su bardağı tuzsuz ayran

Ara:
1 tane çikolatalı gofret

Akşam:
( Çay demledik, abur cubur yedik içtik ( Yazayım en iyisi :/ )
2 bardak şekersiz çay
2 adet halley
Biraz çubuk kraker
4 adet biskrem
1 adet muz

Ara:
5-6 adet kestane
1 bardak şekersiz çay
2 adet halley

Yarın çok az yiyerek dengelemem lazım bugünü... İpin ucunu fena kaçırdım.

Son düzenleme:
çarşamba qününün menüsüü koçumm

sabah :
1,5 dilim çavdar ekmeği
menemen
2 fincan açık az şekerli çay
ufak dilim beyaz peynir
yarım salatalık

ara :
bi elma

öğlen yok çok qeç kalktım sabah öğlen bir oldu

akşam :
yarım kase tarhana çorbası
iki ufak dilim tavuk yağsız kızarmış
bi kaşık patates püresi
bi kaşık pilav
yeşil salata ve bi kase yoğurt

ara :
bi mandalina

zaman sonra yarım bardak meyve suyu
bi ısırık metro ve bi çokoprenss

bi lt su spor yapamadım yarın bunların acısını çok fena çıkarıcam inşşş
yinee 4 puan almak istemiyorumm yaaaa

Zuzucum spor yaparken 1 buçuk saatten fazlası - puan ediyor, ona dikkat edersin :86:

bilmiyodum canım o kuralı ama olsun :))) o gün öğlen bi arkadaşa davetliydim anneme tatilde şunuda yapalım bunuda yapalım dediğim hemen hemen her şey vardı :86: bende affetmedim tabi sabah ramp it yapmıştım ama baktım akşamüstü oldu hala erimedi midemdekiler :89: bende az yürüyeyimde biraz insin dedim yoksa akşam bişi yiyemicektim ölede sağlıksız olcaktı öle işte zuzum bu arada - alınca noluyo tam olarak ?

herkese günaydın iyi bir gün geçirmenizi dilerim

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım bugün. sağlıklı zayıflamalı bir gün geçirin inşallah

Günaydin kizlar

dünki menüm:

sabah: bir dolu kase cornflakes ve süt
ara: yok
ögle: kidney fasülye, misir, bezelye ve biberli salata üzerine az ton baligi, azcik pulbiber ektim
ara: bir duplo cikolata
aksam: bir dolu tabak ispanak yemegi (az salcali, icinde cok az pirinc var) üzerine az yogurt, yaninda bir dilim pide
ara: bir minik pogaca, ici bostu. sonra bi hazir bardak ayran
30 dakika yürüdüm

günayidn kizlar,

kusura bakmayin ben bu gurupdan cikiyorum,yazdigim 2 gurup daha var burayada yazarim dedim ama olmadi yetisemiyorum,saglikli zayiflamalar hepinize

gunaydinnnnnnnn

dunku menum

sabah
2 dilim kizarmis ekmek
1 kk ezine peyniri
yarim salatalik

ara
2-3 cubuk kraker

ogle
3 ad.kadinbudu kofte(tavuklu)
2 kasik pure
1 kase cacik

ara
1 dilim kizarmis ekmek
1 kk ezine peyniri
yarim slatalik

aksam
1 kase mercimek corbasi
yarim tabak bamya
1 bardak ayran

ara
-
(uyuyakalmisim ara yapamadim:-((

herkese günaydın kızlar.burada hava kapalı akşamdan beri yağmur tağıyor sabah zar zor kalkıp okula gelebildim.

KIZLAAAAR
spor 1,5 saati geçince neden eksi puan oluyooo bi zararımı var fazlasının merak ettim de

aslında yapılan spor 45-60 dk arasında olmalıymışşşş...en ideali....çok spor yapnca çok zayıflanmıyor...bizde sınırlama koyduk...yoksa güne 2-2,5 saat spor yapanlar oluyordu.... en fazla 90 dk olsun dedik.. - vererekte yaptırımuygulamak istedik..

günaydınnnn herkese..... burdada hava çok kapalı...karlı gösteriyor ama henüz yağmadı....bende 11.30 da okula gideceğim.... birazdan kndime öğlen için pancar salatsı yapacam....ama önce size bir bakayım dedim ...... menümüe yazayım hemen

sabah
1 simit
peynir
yeşillk
1 kutu süt

ara
yok....öğle ile saahın arası 3 saat olunca ara kaldı

öğle
1 kase mercimek çorbası
çeyrek ekmek içine kuru biber ve kuu domates koydum
3-4 kaşıkk barbunya
2 kaşık yoğurt

ara
çeyrek simit
1 elma

ara
1 galeta

akşam
1 büyük kase patates çorbası
1 tabak yumurtalı ıspank + yoğurt
1 dilim ekmekle yoğurtlu kuru biber domates
veee ketçaplı mayonezli mini sebzeli pizzadan 1 dilim ( zorla eşim yedirdi sevmem dedikçee hepisine sıktı kepcap mayonezi sonrada bana yedirdi)

ara
1 elma
1 paket çubuk kraker

ara
1 portakal
1 kivi
2 dilim ayva
2 dilim elma

spor yok...

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım bugün. sağlıklı zayıflamalı bir gün geçirin inşallah

günydın canım........pazartesi spor yapmamıştın.....salı yaptınmı acaba...çarşamba 60 dk yürüyş yazmışımda....salıyı benmi atladım yoksa diye sorayım dedim

gunaydin herkese....

puanlamadan once sunu belirteyim;

bazi arkadaslar meyve yemiyorrrrr

yütfen ama olmassss

merhaba canim

s--1
a--1
ö--2 (protein grubu eksik canim)
a--1
ak--3
a--1

toplam 9 puan....

merhaba canim tatli ile yapialn aralara puan vermiyoruz.. hem sicak cikolata hem de gofret yemissin....

s--1
a--0
ö--3
a--1
ak--3
a--1

toplam puanin 9

merhaba canim,

s--1
a--1
ö--2
a--1
ak--3
a--1

aslinda öglene tek kisir eksik olmus.... bol yesillikli oldugunu varsayarak 2 verdim...

toplam 8 puan..

merhaba örtmenim:
s--1
a--1
ö--2 (protein grubu eksik)
a--1
ak--2
a--1

toplam 8 puan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…