50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canim.. carsamba kacamaklari cok olmus bu yuzden sana -1 puan veriyorum.. kacamaklari gunduz yapabilirsen vok daha iyi olur...

s--1
a--1
ö--3
a--0
ak--0
a--1

toplam 5 puan....

merhaba canim.... sen öglenleri pek yapamiyorsun galiba...

s--1
a--1
ö--0
a--0
ak--3
a--1

puanin 6 canim :))

s--1
a--0
ö--3
a--0
ak--3
a--1

toplam puanin 8 canim....

cok cok guzel bir menu yine...
masallah hem kendine hem bebisine cok iyi bakiyorsun....

bebis puaniyla 10 puan.. (son ara olmadigi icin canim...)

günaydinlar hamarat örtmenim.....

puanin 9 canim, o da ara olmadigi icin....

bugüünnn bir aksilik olmassa laplop bakacagim kendime ve insallah da alabilcem....

dua edin lutfen hayirlisiyla birtane olsun artik.....

carsamba listesi.....

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan

sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 0 3 1 3 1 0 9
peppermint 1 1 3 1 3 0 0 10
aybukeeslem 1 0 3 1 3 1 0 9
azul 0
tuğbaaa 1 1 3 0 0 1 1 5
anchusa 0
parlaksiyah 1 1 2 1 2 1 0 8
yaamuur 1 1 0 0 3 1 0 6
hasretim34 0
Aygirl 1 0 3 0 3 1 0 8
nugya 0
melahat 1 1 2 1 2 1 0 8
Hatice_84 0
eebruli 1 1 3 1 2 1 0 9
tutaste85 1 1 2 1 3 1 0 9
devrimc66 1 1 2 1 3 1 0 9
hugocuk 1 1 2 1 3 1 0 9
coturnix 0

mrb şekerler.sevgili koçum benim inşallah istediğin laptopu alırsın.ben tam günlü bir okulda çalışıyorum o yüzden okulda ne çıkarsa onu yiyorum açıkçası.dün de öğrenciler kısır partisi yapnışlardı ondan yedim.öğlenlerim istediğim gibi olmuyor aslında.iki binamız var ana binada olduğum günler yemekhaneden yiyorum şubede olduğumda da ne bulursam onu.yani işte böylee.

bugüünnn bir aksilik olmassa laplop bakacagim kendime ve insallah da alabilcem....

dua edin lutfen hayirlisiyla birtane olsun artik.....

GZMNC hangi marka almayı düşünüyorsun hangisi iyidir ben de düşünüyorum da biraz daha idare edicez bununla
bir de sıcak çikolata 1 br sütle olduğu için kaçamak olmaz diye düşünmüştüm çok mu kalorili acaba:97::97:

ya suan media markt da %0 vade farki ile 30 ay taksit yapiyor ya.. oraya bakcam.. insallah aradiklarimi bulabilrim...

benim icin 1.8 Ghz'den buyuk islemcili en az 2GB ram li ve hardisc enaz 250GB olsun da... :)

ama hp, sony, dell öncelikli bakacagim modeller...

bir de 15 inchden kucuk dusunuyorum. tasima problemi olmasin die....

arkidişler bu leslie sansone yi indiren var mı.ben bir türlü indiremiyorum.nasıl olacak bu iş.birisi ayrıntılı anlatsın.dün indirdiklerim sadece sesi vardı.görüntü vardı.diğerlerini de açamadım.leslienin linkini eklesek olmaz mı.

canim iPad düsündün mü ? Laptop daha iyi gerci. Samsung´unkiler de iyi.

bende bu sabah pilatesimi yaptim 45 dakika kadar..öyleden sonrada lesli yapmayi düsünüyorum..

masallah 11 ziyaretci var..korkmayin gelin..cay kahve iceriz hep beraber..

esw nasilsin canim..spor yaptinmi bugün..

iyiyim canım sağol, sen nasılsın?
maşallah sporunu da yapmışsın
canım ben çalıştığım için akşamları yapabiliyorum sadece
dün akşam pilatesi açamadım net çok yavaş olduğu için, leslie de canım istemedi

ben de 55 dk uzay yürüyüşü yaptım hiç yoktan iyidir diyerek kalçamı da sıktım yaparken, baya iyi oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…