iyiyim canım sağol, sen nasılsın?
maşallah sporunu da yapmışsın
canım ben çalıştığım için akşamları yapabiliyorum sadece
dün akşam pilatesi açamadım net çok yavaş olduğu için, leslie de canım istemedi
ben de 55 dk uzay yürüyüşü yaptım hiç yoktan iyidir diyerek kalçamı da sıktım yaparken, baya iyi oldu :))
gzmnc..dün gece atistirmadim..menü listesinin disina cikmadim.
9 puan almisim dünki menü icin..tesekkürler canim..
burasi cok disiplinli..buraya katildim sporumu düzenli yapmaya calisiyorum artik..spor listesinede katildim bakalim sonuc ne olacak [/QUOTE
senin adına çok sevindim canım
sporu düzenli yapınca daha iyi kiyo verirsin hem de sıkılaşırsın
ben de baya inceldim
dün daha önce içine giremediğim bi pantalonumu taytın üstüne giydim, çok rahat oldu wallahi
uzay yürüyüsüde güzel calistiriyo vücüdü...fitnes salonunda bende yapardim önceki zamanlarda...bayagi bi terletiyordu
bende iyim canim..cok sükür sekerimi ölcüyorum son günlerde cok iyi cikiyo sonuclar
inşallah hep iyi olur sonuçlar
şeker çok dikkat istiyo çünkü
ben çok terlemeyiorum onu yaparken ama bacaklarım özellikle baya zorluyo
leslie ve pilates acaip terletiyo beni :)))
selam parlaksiyah..vücüd zamanla saglikli besinlere alisinca o seker cikolata isteyi git gide azaliyo...hatta ben sütlü normal cikolatadan tiksindim yiyemiyorum artik..ama bitter cikolatayi cok severim..ara sira yerim bitterden abartmadan tabiselam kızlar
az önce çoook uzun zamandır içmediğim muzlu greyfurt suyumu içtim, şu şekerler çikolatalar iyi güzel ama o miss gibi doğal şeyleri yiyip içince vücudumuzda oluşan hissi hiçbiri vermiyor
selam parlaksiyah..vücüd zamanla saglikli besinlere alisinca o seker cikolata isteyi git gide azaliyo...hatta ben sütlü normal cikolatadan tiksindim yiyemiyorum artik..ama bitter cikolatayi cok severim..ara sira yerim bitterden abartmadan tabi
hamileyken sütün her türlüsünü denemiştim. o da güzel ama kaynatmayınca olmuyo..kaynatsam cezbe berbat oluyyoo..neyse bakalım dikkat ederim artıksekersiz kakao katsanaa
ya suan media markt da %0 vade farki ile 30 ay taksit yapiyor ya.. oraya bakcam.. insallah aradiklarimi bulabilrim...
benim icin 1.8 Ghz'den buyuk islemcili en az 2GB ram li ve hardisc enaz 250GB olsun da... :)
ama hp, sony, dell öncelikli bakacagim modeller...
bir de 15 inchden kucuk dusunuyorum. tasima problemi olmasin die....
uzay yürüyüsüde güzel calistiriyo vücüdü...fitnes salonunda bende yapardim önceki zamanlarda...bayagi bi terletiyordu
bende iyim canim..cok sükür sekerimi ölcüyorum son günlerde cok iyi cikiyo sonuclar
kızlar benim bugün çok başım dönüyor yaa.her regl döneminden sonra demirim biraz daha düşüyormuş.ama ilaç kullanmakta istemiyorum çünkü kilo yapıyor ne tavsiye edersiniz..pekmez falan da kilo yapar heralde..:94:
mrb koçum bugün ki menüm
Sabah
1,5 dilim kepek ekmek
1,5-2 kk diyet peynir
yarım salatalık
1 domates
2-3 yaprak marul
2-3 dal roka
1 kuru kayısı
4-5 petit beurre bisk.
15 adet beyaz leblebi
Ara
1 kupa sade mate çayı
Ara
1 elma ve
1 greyfurt ile yarım muzu blendera atıp içecek yaptım şeker vs. atmadan içtim (tavsiye ederim)
Öğle
1 simit
3 çorba kaşığı yoğurt
biraz yeşillik (marul, roka, tere)
1,5 kk diyet peynir
4 adet lahana dolması (kıymasız)
1 mandalina
7 adet fındık
3 adet beyaz leblebi
1 adet kuru kayısı
Ara
çeyrek muz, çeyrek elma ve 1,5 kupa kadar yarım yağlı sütü blendera atıp ne çıkarsa içeceğim
Akşam
1 kase pul biberli tarhana çorbası
1 ya da yarım porsiyon pırasa yemeği (içinde 1,5 çorba k. pirinç var ve salçalı)
salata (marul, roka, tere vs.) (yağsız-tuzsuz)
Not: akşam menümü henüz yemedim en çok ne kadar yerim diye düşünerek yazıyorum çünkü şu anda feci tokum miktarları biraz azaltabilirim tşkler =)
Ara
bir miktar beyaz leblebi
1-2 kupa sade mate çayı
Ara
1 ya da 2 meyve
2,5-3 lt su
45-50 dk pilates
50-55 dk tempolu yürüyüş
600-650 ip atlama
20-30 dk dans olabilir (kesin değil)
koçum çok mu yemişim bu gün(
yorum için tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?