50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uzay yürüyüsüde güzel calistiriyo vücüdü...fitnes salonunda bende yapardim önceki zamanlarda...bayagi bi terletiyordu

bende iyim canim..cok sükür sekerimi ölcüyorum son günlerde cok iyi cikiyo sonuclar

Son düzenleme:
selam kızlar
az önce çoook uzun zamandır içmediğim muzlu greyfurt suyumu içtim, şu şekerler çikolatalar iyi güzel ama o miss gibi doğal şeyleri yiyip içince vücudumuzda oluşan hissi hiçbiri vermiyor

selam parlaksiyah..vücüd zamanla saglikli besinlere alisinca o seker cikolata isteyi git gide azaliyo...hatta ben sütlü normal cikolatadan tiksindim yiyemiyorum artik..ama bitter cikolatayi cok severim..ara sira yerim bitterden abartmadan tabi

kesinlikle öyle inş. hep böyle sağlıklı beslenerek yaşarız

iyiymiş valla 30 ay taksit..ama bizim sıra laptopa gelene kadarrrrrrrr

kızlar benim bugün çok başım dönüyor yaa.her regl döneminden sonra demirim biraz daha düşüyormuş.ama ilaç kullanmakta istemiyorum çünkü kilo yapıyor ne tavsiye edersiniz..pekmez falan da kilo yapar heralde..:94:

demir eksikliği için kırmızı eti, yumurtayı, kuru meyveyi öneriyor doktorlar bir de yemeklerden hemen sonra siyah çay içilmemeliymiş demir emilimi olmuyormuş diye biliyorum canım

Devrim ne güzel bir resmin var öyle bayildim...

Aybükeeslem, ben öyle seyleri mikrodalgada yapiyorum :)

Gzmnc anliyorum canim, güzel bisiy al :)

mrb koçum bugün ki menüm

Sabah
1,5 dilim kepek ekmek
1,5-2 kk diyet peynir
yarım salatalık
1 domates
2-3 yaprak marul
2-3 dal roka
1 kuru kayısı
4-5 petit beurre bisk.
15 adet beyaz leblebi

Ara
1 kupa sade mate çayı

Ara
1 elma ve
1 greyfurt ile yarım muzu blendera atıp içecek yaptım şeker vs. atmadan içtim (tavsiye ederim)

Öğle
1 simit
3 çorba kaşığı yoğurt
biraz yeşillik (marul, roka, tere)
1,5 kk diyet peynir
4 adet lahana dolması (kıymasız)
1 mandalina
7 adet fındık
3 adet beyaz leblebi
1 adet kuru kayısı

Ara
çeyrek muz, çeyrek elma ve 1,5 kupa kadar yarım yağlı sütü blendera atıp ne çıkarsa içeceğim

Akşam
1 kase pul biberli tarhana çorbası
1 ya da yarım porsiyon pırasa yemeği (içinde 1,5 çorba k. pirinç var ve salçalı)
salata (marul, roka, tere vs.) (yağsız-tuzsuz)

Not: akşam menümü henüz yemedim en çok ne kadar yerim diye düşünerek yazıyorum çünkü şu anda feci tokum miktarları biraz azaltabilirim tşkler =)

Ara
bir miktar beyaz leblebi
1-2 kupa sade mate çayı

Ara
1 ya da 2 meyve

2,5-3 lt su

45-50 dk pilates
50-55 dk tempolu yürüyüş
600-650 ip atlama
20-30 dk dans olabilir (kesin değil)

koçum çok mu yemişim bu gün (

yorum için tşkler

Son düzenleme:
Herkese selam arkadşlar yine yeni yeniden aranızdayım ben. :)
Nasılsınız kilo vermeler nasıl gidiyor arkadaşlar?
Bu arada aranızda yoktum bir süredir kusura bakmayın. =)

canim oldukca guzel... hem saglikli hem bol cesit... tebrikler..

puanin 9--

aksam et baklagil grubu eksik...

muhabbetiniz bol ve sağlıklı olsun ve zayıflamanız dileğiyle kızlar....
bende 57 kiloyum diyete başlıycam inşallahhh... bugün katılsam aranıza bi sorun olurmu menülerimi bugün yazsamm..

laplopumu aldimmmmmmmmmmmmm aldimmmmmmmmmmmmmmmmm :))))

Cok sukur tam istedigim.. 7 aydir bekledigim i alabildim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…