50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ammaaa cook yorgunum yatacagim hemen... yarin da sabah kalkip hazirlanmam lazim...
iyi aksamlarrr......

örtmenim gecmis olsun, ilk dönemi bitirdiniz... iyi yolculuklar.... aman tatilde memlekette cok kacirmayin :) bu biraz kizim sana soyluyorum gelinim sen isit gibi ama

menun cok guzel sade tatli ile yapilan aralari kabul etmiyoruz..++puanin 9...

canim guzel bir menu.. sadece son aran eksik. puanin 9.

tesekkürler canim.. insallah siz de alirsiniz...

menun ufak kacamaklar disinda guzel canim.. bugun mutluyum kesmiyorum puan

10 :)))

canim krema basemel sos gibi seyler cisss yiyecekler grubundan...

onun disinda menun guzel.. 10

merhaba canim.. menun guzel.. sadece aksam protein grubundan almamissin...

9 puan

Ahanda bogun yidiklerim:

Sabah: 1 yarim cavdar brötchen,üzerine recel, 1 yarim siyah kabak cekirdekli brötchen az yagli labne ile
ara: bir kivi
ögle: firinda patates, üzerine quark (koyulasmis süt galiba), yaninda ayran
ara: bir halley
aksam: karnabahar yemegi, ekmeksiz
araortakal / nar

20dakika yürüdüm.

Tabiki seviliyorsun
Kilon gayet güzel. Kocluk neden olmasin,Anchusa´ya bi sor.
Wow, ne kadar cok mekik cektin öyle. iyisin vallahi...bence o kadar mekik cekene baska spor pekde gerekli degil.. Özellikle sorunlu bir bölgen varmi ?

iyi geceler herkesee bu akşam cozuttum iyice 650-700 ip atladım 200-250 kadarda mekik çektim göbeğim uyuştu sızlıyor

Tabiki seviliyorsun
Kilon gayet güzel. Kocluk neden olmasin,Anchusa´ya bi sor.
Wow, ne kadar cok mekik cektin öyle. iyisin vallahi...bence o kadar mekik cekene baska spor pekde gerekli degil.. Özellikle sorunlu bir bölgen varmi ?

Evet tek sorunlu bölgem göbek.
Ne kadar kilo versemde gitmiyor.50 kilodan aşağıya inmekte istemem boyum zaten 160 çocuk gibi görünürm.
Artık spora ağırlık vermem gerekiyor benim.

canımm benimkide dell ram 2qb ama diğerlerinin ne olduğunu tam bilmiyorum 3 4 aydır kullanıyoruz yeni sayılır yani ama henüz bi sorununu qörmedik sölim dedim :) belki yardımcı olurum

koçumm menümü yazıp kaçimm çok qeç oldu :)

sabah :
bi dilim çavdar ekmeği tost (( içine beyaz peynir ve domates koydum ))
bi bardak süt

ara :
bi elma

öğlen :
iki köfte
bi kç tane patates fırında soslu yaptım kızartamadım yağzsız
bi kase yoğurt

ara :
bi kase nestle nesfit tam tahıllı

akşam :
bi tabak şehriye çorbası
iki kaşık bulqur pilavı
yeşil salata
bi kase yoğurt

ara yok

yemekten sonra ablamlara çaya qittik bi çay bardağı açık çay
yanına iki bisküvi minicik qofret ve bi dilim kek zorla yedirdi
hepsi bu koçum
sabah 45 dk plates ve bi lt su
kaç qündür eltim bendeydi koçum qece çok qeç yatıyoduk e öle oluncada sabah kalkamıyoduk o yüsden öğlen sabah bi oldu

Evet tek sorunlu bölgem göbek.
Ne kadar kilo versemde gitmiyor.50 kilodan aşağıya inmekte istemem boyum zaten 160 çocuk gibi görünürm.
Artık spora ağırlık vermem gerekiyor benim.

Mekik cektigin icin tahmin ettim zaten. Bende ayniyim. Cok ince olunca daha da cocuksu olunuyor dimi. Pilatesi denedin mi ? Bölgesel zayiflamada cok etkiliymis.

Bu arada herkese günaydinlar

Mekik cektigin icin tahmin ettim zaten. Bende ayniyim. Cok ince olunca daha da cocuksu olunuyor dimi. Pilatesi denedin mi ? Bölgesel zayiflamada cok etkiliymis.

Bu arada herkese günaydinlar

Pilatesi denemedim.O topu alsam annemin demediği laf kalmaz.Çok yer kaplıyor diye. xD
Nereye koyacam yok ben bnu falan filan.Onun için biraz mekik çekeceğim.Olmazsada spor salonuna yazılırım 1 aylığına. diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum işte.

veee evden kk'a girebilmenin tadini cikariyorum :)))

aaaa sen bu sabah gitmiyormuydun eve........

bu arada günaydın herkese......bizde sabah karnemizi verdik geldi.....şimdi kahvaltı yapacz...hemen girip kilomu yazayım dedim.....

51,7 çıktım geçen hftya göre 200 gr vermişim.....

bence bir aylik spor salonu ise yaramaz, arada ama düzenli yaptigin birsey olsun. mekik iyi

Naber canim ? Afiyet olsun.51,7 harika ! Ben 57,6 ciktim. gecen hafta 58,4 tüm, ki o hafta cok cok az yemek yedim rahatsizligimdan dolayi. Bu hafta ac kalmadim hic ama düsmüsüm hayretler icerisindeyim

perşembe günkü menüm.....

sabah
2 dilm ekmek
yeşilik yağda yumurta
peynir yeşillik

ara
yok

öğle
küçük kase pancar salatası ( içinde lahana yeşillik garnitür mısır var) ( bu kdar az yememin sebebi okulda topluca yedik anca okadar düştü payıma )

ara
elma

ara

yarım fincan sütlü nescafe 1 dilim tatlı

akşam
1 büyük kase patates çorbası
salata
parmak balık 4 tane

ara

yarım ayva
yarım muz
1 portakal

spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…