selam kızlar.yarın karneler veriliyor. 1 haftalığına memlekete gideceğim inşallah.
sohbetlerinize dahil olamıyorum hep geç geliyorum bu aralar eve.bugünkü menümü yazayım okuayblirsem geçmişi okuayayım.
sabah kalkınca: 2 tane kuru kayısı
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğiyle hellimli yağsız tost,şekersiz çay
ara: 2 tane kuru kayısı( aslında elmam vardı ama vaktim olmadı,nöbetçiydim)
öğle: 1 kase salçasız -pul biberli nohut yemeği, 4-5 kaşık yoğurt.
ara: incecik paskalya çöreği,çay
akşam: yine 1 kase nohut yemeği, salata,4-5 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: bitki çayı içerim ve elma yerim.
gzmnc canım hayırlı olsun laptopun güle güle kullan.yarın memlekete mi gidiyorsun.güle güle git. ben bugün kü menümü yazayım
sabah:ılık limonlu su,ılık süt
avuç içi kadar hellimli ekmek
ara:yeşil çay ik su bardağı sıcak su.birşeyler atıştırmaya vaktim olmadı
öğlen:mercimek çorbası bir lahmacun yarım domates
ara:yeşil elma,bir çay b. açık çay,üç su b. sıcak su
akşam:fırında soğan ve domatesli çupra balık.avuç içinden daha büyük bir ekmek ve salata.
arayı yapmadım taze sıkılmış portakal-mandalina suyu ve biraz da belki patlamış mısır olabilir.
spor yok.belki yaparım ama sanmıyorum.
Teşekkür ederim parlaksiyah inşallah kendime dikkat etmem lazım galiba
gzmnc laptopun hayırlı olsun canım,darısı başımıza
menümle geldimm
KALKINCA
2 kuru kayısı
1 br ılık su
SABAH
1 dilim ekmek
1 br limonlu açık çay
2 çy k. bal ve tereyağ
2 çy k.kuşburnu marmelatı
1 yumurta
ARA
1 kupa 5i 1 yerde
1 paket balık kraker
birazcık kuru üzüm
ÖGLE
1 kase yayla çorbası
yarım tabak haşlama et (havuç ve patatesli)
2 parça karnıbahar pane
2 çatal ıspanak salatası
1 dilim ekmek
ARA
1 portakal
3 biskrem
AKŞAM
1 tabak haşlama et
ıspanak salatası
2 parça karnıbahar pane
1.5 dilim ekmek
Yemekten önce birkaç tane kuru üzüm( kanım düşüyor o yüzden gelip gidip yiyorum) ve çok az pekmez yedim
ARA
ketentohumlu yoğurt yicem inşallah
1 lt kadar su
spor daha yapamadım şimdilik 20 dk bisiklet
MerhabalaaaaaaaaaaaaaarBen geldiiiiiiiiiiimm. :2: Fatmagül'ün suçu ne var bugün... Menümü yazıp kaçayım hemen...
Sabah:
Çeyrek ekmek
1 bardak şekersiz çay
Fındık ezmesi
4 adet yeşil zeytin
Yumurta
Azıcık yeşil soğan
Ara:
1 muz
Öğle:
1 porsiyon kremalı tavuk çorbası
1 dilim ekmek
1 adet közlenmiş çarliston biber
Ara:
2 adet halley
Ara:
1 mandalina
Akşam:
1 porsiyon pilav
Biraz haşlanmış tavuk
1 bardak vişneli komposto
Ara:
1 Türk kahvesi
Ara:
1 bardak portakal suyu
benim bugünki yediklerim.....
kahvalti---1 su bardagi sütlen esmer kelogs
ara---1 armudu küplere dogradim 4 kasik tarcinli yogurtlan yedim.
öylen---2 kepce mercimek corbasi,,2 kasik mantarli soganli parboiled pilav,,3 kibrit k. büyüklügü kadar ince dilim misir unu ekmeyi..,,,,,6 kasik brüksel lahana yemeyi...2 kasik yogurt
ara---1 elma,,,5 badem
aksam---1 kepce mercimek corbasi,,3 kasik mantarli soganli parboiled pilav,,2 kibrit k.büyüklügü kadar misir unu ekmeyi
ara---kücük domates,,2 ince dilim kibrit kutusu büyüklügündel light kasar peynir...
spor....sabah 40 dakika pilates
aksam...2,5 mil leslie...50 dakika
tadı çok güzel cnm portakallada güzel oluyrmuş ama henüz denemedim tavsiye ederim
Demek özlettim kendimi haa
Sevildiğim için özlendiğimi düşünüyorcum aygirlcim.Çok teşekkür ederm bu sıcak yaklaşımın için. :)
Bu arada bu süre zarfı içinde 52 ile 51.5 arasında gidip geliyorum.Tabikı bu sizlerin sayesinde özelliklede şuleulkunun :)
Onun muhteşem koçluğu sayesnde ona bir teşekkür borçluyum.Bu arada benide koç yaparmısınz sorun olmazsa. ?
Tabi benden ne kadar iyi bir koç olur o tartışılmaz.Canım bu arada mekik çekmeye başladım her gün en az 100 tane mekik çekiyorum çok faydasını gördüm bazen 150 tane. :)
Önceden 30 tane çekebilen mekiği ben en fazla 50 çekmişimdir yani günde.
Şimdi 100 150 çekiyorum başka bir spor yapmıyorum ama bu benim için çok büyük gelişme.=)
burdan bakabilirsin aygirl..o siyah cizgi tavsan larda cok hos..cok komikler..
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-264.html
Tabiki seviliyorsun
Kilon gayet güzel. Kocluk neden olmasin,Anchusa´ya bi sor.
Wow, ne kadar cok mekik cektin öyle. iyisin vallahi...bence o kadar mekik cekene baska spor pekde gerekli degil.. Özellikle sorunlu bir bölgen varmi ?
iyi geceler herkesee bu akşam cozuttum iyice 650-700 ip atladım 200-250 kadarda mekik çektim göbeğim uyuştu sızlıyor
ya suan media markt da %0 vade farki ile 30 ay taksit yapiyor ya.. oraya bakcam.. insallah aradiklarimi bulabilrim...
benim icin 1.8 Ghz'den buyuk islemcili en az 2GB ram li ve hardisc enaz 250GB olsun da... :)
ama hp, sony, dell öncelikli bakacagim modeller...
bir de 15 inchden kucuk dusunuyorum. tasima problemi olmasin die....
laplopumu aldimmmmmmmmmmmmm aldimmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
Cok sukur tam istedigim.. 7 aydir bekledigim i alabildim :))))
burdan bakabilirsin aygirl..o siyah cizgi tavsan larda cok hos..cok komikler..
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-264.html
Evet tek sorunlu bölgem göbek.
Ne kadar kilo versemde gitmiyor.50 kilodan aşağıya inmekte istemem boyum zaten 160 çocuk gibi görünürm.
Artık spora ağırlık vermem gerekiyor benim.
Mekik cektigin icin tahmin ettim zaten. Bende ayniyim. Cok ince olunca daha da cocuksu olunuyor dimi. Pilatesi denedin mi ? Bölgesel zayiflamada cok etkiliymis.
Bu arada herkese günaydinlar
veee evden kk'a girebilmenin tadini cikariyorum :)))
Pilatesi denemedim.O topu alsam annemin demediği laf kalmaz.Çok yer kaplıyor diye. xD
Nereye koyacam yok ben bnu falan filan.Onun için biraz mekik çekeceğim.Olmazsada spor salonuna yazılırım 1 aylığına. diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum işte.
aaaa sen bu sabah gitmiyormuydun eve........
bu arada günaydın herkese......bizde sabah karnemizi verdik geldi.....şimdi kahvaltı yapacz...hemen girip kilomu yazayım dedim.....
51,7 çıktım geçen hftya göre 200 gr vermişim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?