bence bir aylik spor salonu ise yaramaz, arada ama düzenli yaptigin birsey olsun. mekik iyi
selma kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.eminim sizlerle zayıflamak çok keyifli olacak.beni de kabul ederseniz aranıza memnun olurum.
hoş geldin aramıza
teşekkür ederim canım.umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde veririz kilolarımızı
selma kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.eminim sizlerle zayıflamak çok keyifli olacak.beni de kabul ederseniz aranıza memnun olurum.
ben de deneyeceğim mate çayını kullanmama ginerayla yaşamama gerek kalmadan devam etmek istiyorum. evlenmeden önce daha kiloluydum kendime güvenim kalmamıştı çok kapsül hap kullandım zayıfladım ama artık korkuya dönüştü heran kilo alabilirim hastalanabilirim.
tüm bunlardan sonra anne olamama korkusu ve en kötüsü yaş ilerliyor =(
Tamam Efsun.İnş yaza kadar göbeksiz olurum. :)
Berrin hosgeldin aramizaSöyle bakem, kac kilosun, sorunlu bölgen neresi ve boyun kac ?
hoşbulduk canım maşallah kilo cetvelinde yolun yarısından fazlasını bitirmişsin.bayağı kilo vermişsin.bize de yardımcı olursn umarım
ne kadar sürede verdin canım?
vucut kitle endeksinde normal kilolu çıksam da ben üniversiteye ilk başladığım zamanlardaki kiloma dönmek istiyorum. 8 kilo vermem lazım.
Naber canim ? Afiyet olsun.51,7 harika ! Ben 57,6 ciktim. gecen hafta 58,4 tüm, ki o hafta cok cok az yemek yedim rahatsizligimdan dolayi. Bu hafta ac kalmadim hic ama düsmüsüm hayretler icerisindeyim
tabii nedemek burdaki amacımız bu zaten......
benimki 1 seneyi buldu....6 ayda verdim sonra tatil ramazan derken geri aldım okullar açılınca eri başladım dikkat etmeye.....
veririrn verirsin merak etme seninle boyumuz aynıymış....benimde göbek bel sorunum vardı..sporla hepsi düzeliyor....
bende bel fıtığı olduğu için pek fazla mekik filan çekemiyorum. o yüzden göbek konusunda ne yapabilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?