50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gzmnc
cnm belki gece bakarim demistim,
eger bakardan diye bugunku menumu de yazayim dedim cnm (dunku menumu zaten yazmistim)

sabah
yarim simit
1,5 kk ezine peyniri
yarim salatalik

ara
1 ad kuru kayisi

ogle
1 kase tahrana corbasi
2 kasik barbunya
2 kasik pilav
1 kase cacik

ara
yarim simit
1,5 kk ezine peynir
yarim simit

aksam
corba+taze fasulye yicem sanirim
ara olarak da meyve yerim cnm

optum kocamannn

hayirli yolculuklar cnm turkiye yee

selma kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.eminim sizlerle zayıflamak çok keyifli olacak.beni de kabul ederseniz aranıza memnun olurum.

Sabah
yaklaşık 2 dilim kepek ekmek
1,5-2 kk diyet peynir
biraz domates
biraz salatalık
biraz yeşillik ( marul,roka vs.)
büyük hanımeller paketinden 3 adet hanımeller bisk.
2 kuru kayısı

Ara
1 elma

Öğle
yok çünkü rahatsızdım yiyemedim

Ara
1,5 kupa yarım yağlı süt
yaklaşık 1 dilim kepek ekmek
1 mandalina

Ara
1-2 kuru kayısı

Akşam
2 ya da 3 adet kabak dolması
bir miktar yoğurt
birkaç kaşık tarhana çorbası
salata (yağsız-tuzsuz-sossuz)
belki yarım ekmek

Ara
1 yada 2 kupa mate çayı
biraz beyaz leblebi

Ara
1 ya da 2 meyve

3-3,5 lt su
45-50 dk pilates
80 dk tempolu yürüyüş
100 ya da 200 mekik
600-650 ip atlama

gzmnc canım iyi tatiller keyfini çıkar gez bol bol =)

Son düzenleme:
hoşbulduk canım maşallah kilo cetvelinde yolun yarısından fazlasını bitirmişsin.bayağı kilo vermişsin.bize de yardımcı olursn umarım

Canim mate cayini icmeye bence devam et. Hepimizin amaci, saglikli bir sekilde güzel saglikli bir kiloyla fit ve bize iyi gelen bir fizige kavusmak yada onu korumak. kilo alirim korkusuyla haplara sarilmani hic tavsiye etmem, bu senin sagligin acisindan zararli olur. Kalici olacaksa beslenme aliskanligimizi gözden gecirmeliyiz. Umarim kisa sürede istedigin kiloya ulasir ve daha sonra güzel bir haber aliriz senden :)
Kac yasindasin ve evlisin dimi ?

vucut kitle endeksinde normal kilolu çıksam da ben üniversiteye ilk başladığım zamanlardaki kiloma dönmek istiyorum. 8 kilo vermem lazım.

selam kızlar.karneleri verdik bugün.ama ben grip olacağım sanırım.boğazım acımaya başladı ve halsizim umarım olmam.tatilde gezmek istiyorummmm.

menümü yazayım.

kalkınca: 2 adet kuru kayısı

sabah: 2 dilim çavdar ekmeğiyle hellimli yağsız tost, şekersiz çay

ara:yok

öğle: 4/3 simit, 1 siyah zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1 sb ayran

ara: rezene çayı

akşam: 1 kase nohutlu tarhana çorbası, 2 kaşık yoğurt, salata, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 parça et

ara: 1 çay bardağı kefir içerim

hoşbulduk canım maşallah kilo cetvelinde yolun yarısından fazlasını bitirmişsin.bayağı kilo vermişsin.bize de yardımcı olursn umarım

tabii nedemek burdaki amacımız bu zaten......

ne kadar sürede verdin canım?

benimki 1 seneyi buldu....6 ayda verdim sonra tatil ramazan derken geri aldım okullar açılınca eri başladım dikkat etmeye.....
vucut kitle endeksinde normal kilolu çıksam da ben üniversiteye ilk başladığım zamanlardaki kiloma dönmek istiyorum. 8 kilo vermem lazım.

veririrn verirsin merak etme seninle boyumuz aynıymış....benimde göbek bel sorunum vardı..sporla hepsi düzeliyor....

Naber canim ? Afiyet olsun.51,7 harika ! Ben 57,6 ciktim. gecen hafta 58,4 tüm, ki o hafta cok cok az yemek yedim rahatsizligimdan dolayi. Bu hafta ac kalmadim hic ama düsmüsüm hayretler icerisindeyim

valla ben de hayretler içerisindeyim
geçen hafta 700 gr vermişim bu hafta ilk girdiğim kiloya çıkmayı başarmışım
gerçi tartıdan tam sonuç aldığımı düşünmüyorum bu hafta bağırsaklarım çok tembel
onunlada ilgisi olabilir diii miiiiiiiii
bu arada çizelgeni niye kaydırmıyosun baya vermişsin canımmm

bende bel fıtığı olduğu için pek fazla mekik filan çekemiyorum. o yüzden göbek konusunda ne yapabilirim bilmiyorum

bende bel fıtığı olduğu için pek fazla mekik filan çekemiyorum. o yüzden göbek konusunda ne yapabilirim bilmiyorum

hııımm ozaman tehlikeli tabi..... google da zumba cardio yaz videoya bir bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…