Naber canim ? Afiyet olsun.51,7 harika ! Ben 57,6 ciktim. gecen hafta 58,4 tüm, ki o hafta cok cok az yemek yedim rahatsizligimdan dolayi. Bu hafta ac kalmadim hic ama düsmüsüm hayretler icerisindeyim
oooo 57.6 mu süper.....desene marta kalmadan 55 olacaksın.....çizelgeni değiştirsene hemen.......
kilo vermeye başladım 2.600gr gitti. bu çayın yarısı bitti kızlar yoksa fazlamı kullandım(mate çayı)
2.600 grammmi. ?? Bir haftada mi ?
az mı?
61 kgyum fx15den sonra bu daha iyi geldi bana bilmiyorum kullanan varsa bilgilendirsin
o dedigin nedir ? ne azi. coooook
teşekkür ederim =))
fx15 zayıflama kapsülüydü ama şuan ginera aldığım için mate çayı mantıklı geldi.
peki beslenmene dikkat ettin mi ? O haplara cok güvenemiyorum ben...
tabiki dikkat ettim zaten ginera çok yedirmiyor.
aç karnına uyuyorum o da etki etmiş olabilir
onun etkisi coktur. ama düzenli beslenmeyi tercih et bence. bak ne güzel vermissin kilolari, bu sekidle vermen pek saglikli degil ama düzenli yemek ve sporla yavas yavas sabitlemeni tavsiye ederim.
biraz zor dönem geçiriyorum.
beslenmeme dikkat edemiyorum tek amacım zayıflamak anne olmak sitiyorum kilo şuan benim için engel.
hayrola , nedir SIKINTIN ? Beslenmeye dikkat etmek inan cok zor degil. Burada kac tane örnegi var.
Özellikle anne olmak istiyorsan bence daha bi özen göstermelisin saglikli beslenmeye. Radikal kilo kayiplari hic bir zaman saglikli degil. Kac kilosun ? Zannediyorum ki, hamile olmadan incelmek istiyorsun ki, hamilelikte asiri fazlan olmasin diye dimi?
162 oy 59kgyum şuan zayıflarsam endometriosis rahatsızlığım geçecek. doktorum cerrahi müdahele yapmadan iyileşebileceğimi söyledi. bu rahatsızlık kısırlık yapabilirmiş.
kola çikolata kahve çay sosis salam gibi yemekler içeçekler tüketmiyorum aslında sağlıklı besleniyorum ama biraz yesem kilo yapıyor şişiyor elim yüzüm.
Rahatsizligin umarim gecer, gecmis olsun. Zayiflaman sart o halde tabiki. Metabolizmani calistirman lazim, biliyorum zor ama mümkün. Spor yapiyor musun ?
çalışan bir kadınım ve spora zaman ayıramıyorum
bende calisiyorum. cok zaman ayiramiyorum ama önceleri hic yapmazdim, simdi az da olsa yapiyorum ve inan faydasi var. Bu konuda buradaki diger arkadaslar daha aktif. Cogu evde yapiyor sporunu. Mekik, pilates, Leslie, Zumba,... Mutlaka senind e yapabilecegin birsey vardir.
Bu arada bu hafta icerisinde bi rahatsizligimdan dolayi doktorum bana spor yapmami önerdi. Yapmazsam sürekli hap almam gerekiyormus. Kondisyonumu arttirirsam bu sorunun giderilebilecegini düsündügünü söyledi, yani bana da sart oldu. Eve bir stepper aldim ben, arada biniyorum Tv izlerken. Hicten iyidir.. asansör yerine merdivenleri kullanmaya gayret ediyorum her yerde. Bazen araba yerine yürümeyi tercih ediyorum, böyle seylerin mutlaka faydasi vardir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?