50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selam bu gece biraz geç girdim.malum tatil başladı hazırlıklarla uğraştım. bugün pek de sağlıklı beslendiğimi söyleyemem.vakit problemim vardı ve hiç iştahım yoktu.hem grip hem sinüzit beni mahvetti.bir de üstüne adet olacağım sanırım. neyse koçum beniiiim menümü pek beğenmeyeceksin ama yazayım ben

sabah:ılık süt,biraz peynir ekmek

ara:yok(karneler verildi toplantı yapıldı derken öğlen oldu)

öğlen:iki kibrit kutusu sayılacak kadar peynir,bir domates,biraz yoğurt avuç içinden küçük ekmek

ara:üç yada dört büyük çay bardağı tarçınlı karanfilli çay,yeşil elma

akşam:bir buçuk tabak yoğurtlu pirinçli kuşbaşılı çorba salata-ekmek yemedim et ve pirinç olunca

ara:iki bardak çay.

bugünkü yediklerim...

sabah :1 dilim esmer ekmek,,1 yesil sivri biber,,1 dal maydanoz,,3 zeytin,,1 kupa meyve cayi sekersiz
1 tatli kasigi labne peynir,,1 ince dilim kasar peynir,,1 kan portakal

ara:1 kurabiye,,1 domates

öyle: 2 kepce mercimek corbasi,,1 dilim misir unu ekmeyi-cavdar unuylan karisik,,2 kasik tarcinli yogurt

ara: 1 elma,,6 badem

aksam: 4 lahana sarmasi -bulgurlu ve kiymali-
4 yem.kas. kapuska -bulgurlu ve kiymali
3 yem.k.sarimsakli yogurt
1 adet 2 kk. kadar köfte

ara: sütlü türk kahvesi
yarim kan portakal

spor: 45 dakika pilates

Son düzenleme:
bu arada ben 500gr verdim sanırım.dijital taetı olmadığı için tam kestiremiyorum aralığı.sanırım bir dijital alma vakti geldi.bu değişikliği çizelgeme nasıl yansıtacağım kızlar bi yardımcı olsanız.

yeni gelen BERRİN ve MAİBEYAZ arkadaşlarıma da hoş geldiniz diyorum.inşallah istediğiniz kilolara erişirsiniz.herkese iyi tatiller bu arada .
arkadaşlar belki bu günden itibaren tatilde çok giremeyebilirim umarım bir problem olmaz.

teşekkür ederim canım hoşbulduk .umarım dediğin gibi hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız.

tabiki olabilir. sakin ha, kendini salma. haftaya bak az da olsa inme olacak yine.bazen öyle oluyor..
ben cizelgeyi kaydirmayi bilmiyorum

Sabah: hazirliksiz olunca dünden kalma biraz kidney fasülye, misir, bezelye, biberden olusan seylerden yedim bir kücük kase
ara: bir naneli seker
ögle yemegim aksama dogruydu ögleyemi aksama mi saysak bilmiyorum: tavuklu sehriye corbasi 2 tabak, biraz yumurtali ispanak
aksam/ ara ne dersek artik: birkac leblebi ve fistik, toplam 10 tane olabilir, bir pötibör bisküvi, yarim kivi , altin kiviymis tadini hic sevmedim, sonra normalinden yedim

Kocum umarim sag salim varmissindir

cuma qünkü menümm
sabah :
bi dilim çavdar ekmeği
bi yumurta
bi domates ve salatalık
bi bardak süt

ara :
bi mandalina

öğlen :
bi kase şehriye çorbası
iki kaşık bulqur pilavı
bi kase yoğurt

ara :
bi mandalina

akşam :
bi tabak şehriye çorbası
iki kaşık patates yemeği
iki kşık bulqur pilavı
yeşil salata ve bi kase yoğurt

ara :
bi elma
bi portakal

zaman sonra biraz peynirli çubuk kraker

1,5 lt su
sabah 45 dk plates
herkese iyi haftasonları diliyorumm tartı bulabilirsem kilomuda bildiricem pzrtesiye kadar

sana da iyi haftasonlari... umarim sende kilo vermissindir

kizlar benide araniza alirmisiniz?
bende kilo vermek istiyorum, boy 1.61 kilo 59.3 ve ben 53 kilo olmak istiyorum, su anda diyet yapmiyorum 'diyetsiz kalici zayiflama' yi uyguluyorum, bu siteden gördüm, kötü beslendigimi biliyorum ama yinede yazmak istiyorum, belki motive olup dengeli beslenirim, bu arada yas 22, bugünki yediklerim;

SABAH: 1 tane kiprit kutusundan az küçük incirli bisküvi
ARA : çok küçük bir parça bitter çikolata
ÖGLE : yarim dilim beyaz ekmek
1 kahve kasigi tulum peyniri, 1 kahve kasigi krem peynir
1 çay kasigi marmelat
2 çatal pasta
AKSAM : 1 avuç içi kadar haslanmis tavuk + bir lokma ekmek
ARA : 1 dilim pudingli kek
birkaç kuru üzüm

toplam: 2.5 litre ilik su
150 kere ip atladim
20dk tempolu dans

elestirilerinizi bekliyorum :26:

tabiki olabilir. sakin ha, kendini salma. haftaya bak az da olsa inme olacak yine.bazen öyle oluyor..
ben cizelgeyi kaydirmayi bilmiyorum

100 gr bile olsa vermek motive ediyor..aldığımı görünce daha çok yiyorum..
ben de çizelgeyi yapamadım malesef format uygun değil diyor

kızlar merhaba ben bugünlerde çok düzensiz beslendim o yüüzden paylaşmadım öğün atladım kaçamak yaptım toparlanana kadar gelmeyim en iyisi

günaydın kızlar...herkese az klaorili, mutlu huzurlu bi hafta sonu diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…