sulisim ben 155 im hedef olarak 50 seçmiştim ama siz 160 la hedef 50 ise benim 45 mi olmam lazım...
bu arada dün yarım saat bisiklet ve 45 mekik çektim
bugünde yarım saat bisiklete bindim ve 50 mekik çekmeyi düşünüyorum..
hııımm ozaman tehlikeli tabi..... google da zumba cardio yaz videoya bir bak....
hımm valla ılk defa duyuyorum bunu sagol.sence bu şekild vücudum şekillenir mi?daha doğrusu göbek ve basen gider mi?
canım turbo jam var bi de ona bak istersen... hareketleri kolay ama sana uygun mu bilmiyorum...
selam kızlar beni hatırladını mı... geçen hafta bi uğramıştım sonra ceza aldım bi daha uğrayamadım...
kızlar beni de alır mısınız spor listenize... sizinle motive olur ben de yaparım...
kuzular iyi akşamlar
şulecim dün ramp it up (48 dk) , birde 30 dk yürüyüş
bugün ramp it up, zumba flat abs(17 dk)
birde bu liste olayına tatilde devam edemeyebilirim yarın ailemin yanına gidiyorumorda net yok ama kardeşimin yanına geçicez orda girebilirim ama ne zaman gideriz tam belli değil ... en kötü ihtimal cuma toptan bildirim yaparım :26:
ooooo bomba gibi dönüş yaptın sahalara bakıyorumda..... eskilerin acısını çıkartıyorsun sanıım....
Koçummmmmmmmmm ben dün yarım saat egzersiz yaptım, söylemeyi unutmuşum.Bugün bir şey yapmadım ama... Çok yorgunum. Yoğun bir gündü.
hıımmmm iyi tatiller şimdiden.....ozaman cumaya kadar beklerim yazarsan senide eklerim listeye.... ortam nasıl uygun olursa öylee yaparsın...
Kızlaaaaaaaaarr!Bir şey sorcam. Bu sporları nereden bulupta yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?