50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugünkü menüm
Sabah:

2 dilim kadar peynir
1 domates
yarım salatalık
1 kupa yeşil çay

Ara:

-

Öğlen:

1 tabak sade makarna.
Salata

Ara:

4 yemek kaşığı un helvası.
Peynir zeytin.

Akşam:

Balık
Salata

2 litre su
100 mekik.

Biliyorum uzun zamandır menümü yazmıyorum ama yazmak istedim pazartesinden sonra her gün yazmaya devam edeceğim. :)
Bu arada kilo bildirimimizi anchuscaya mı bildiriyoruz yine?

sulisim ben 155 im hedef olarak 50 seçmiştim ama siz 160 la hedef 50 ise benim 45 mi olmam lazım...
bu arada dün yarım saat bisiklet ve 45 mekik çektim
bugünde yarım saat bisiklete bindim ve 50 mekik çekmeyi düşünüyorum..

canım yaa 170 ile 50 olmayı düşünenlerde var.....bende nasılsa 1-2 kilo alıyorum geri oyüzden fazladan vereyim diyorum.....

bugünkü menümm

SABAH
1 kase k-fleaks

ARA
3 tana incir

ÖGLE
1 tabak yayla çorbası
2parça karnıbahar pane 3 kaşık yoğurtla
1 dilim denge ekmek

ARA
yok maalesef

AKŞAM
1,5 Kıymalı pide
1 br ayran
birazcık salata
7 tane küp gofret

ARA
Keten tohumlu yogurtla biraz kraker yerim

su 4-5 br

selam kızlar beni hatırladını mı... geçen hafta bi uğramıştım sonra ceza aldım bi daha uğrayamadım...
kızlar beni de alır mısınız spor listenize... sizinle motive olur ben de yaparım...

selam kızlar beni hatırladını mı... geçen hafta bi uğramıştım sonra ceza aldım bi daha uğrayamadım...
kızlar beni de alır mısınız spor listenize... sizinle motive olur ben de yaparım...

tabi alırız canım hoşgldin yeniden...... yaptığın sporun adını ve süresini söylüyorsun bende listeye yazıyorum....

kuzular iyi akşamlar

şulecim dün ramp it up (48 dk) , birde 30 dk yürüyüş
bugün ramp it up, zumba flat abs(17 dk)

birde bu liste olayına tatilde devam edemeyebilirim yarın ailemin yanına gidiyorum orda net yok ama kardeşimin yanına geçicez orda girebilirim ama ne zaman gideriz tam belli değil ... en kötü ihtimal cuma toptan bildirim yaparım :26:

kuzular iyi akşamlar

şulecim dün ramp it up (48 dk) , birde 30 dk yürüyüş
bugün ramp it up, zumba flat abs(17 dk)

ooooo bomba gibi dönüş yaptın sahalara bakıyorumda..... eskilerin acısını çıkartıyorsun sanıım....

hıımmmm iyi tatiller şimdiden.....ozaman cumaya kadar beklerim yazarsan senide eklerim listeye.... ortam nasıl uygun olursa öylee yaparsın...

Koçummmmmmmmmm ben dün yarım saat egzersiz yaptım, söylemeyi unutmuşum. Bugün bir şey yapmadım ama... Çok yorgunum. Yoğun bir gündü.

Menümü de bildireyim hemen...

Sabah:
1 adet tatlı kurabiye
1 adet lokmalık patatesli börek
1 adet peynirli küçük boy ev yapımı poğaça
1 bardak şekersiz çay

Öğle:
1 adet lahmacun
1 tombul ayran
Azıcık salata

Akşam:
1 porsiyon dana ciğer kavurma
1 yeşil biber
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

Ara:
Yarım dido çikolata
1 adet probis
1 bardak şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…