ne olduki tugba..yoksa yolculukmu var...Kızlar bu hafta bildirim yapamıcam ben... Haber vereyim dedim.(
Sağlıklı günler dilerim size...
kızlar 59 olmusum acil yardım masa basındayım abur cuburu kestim az da olsa suan yeşil cay içiyorum beyaz ekmek arada yiyorum peksimete basladım ama tuzu bırakamıyorum en büük düşman nasıl olucak bu iş bu kiloyla hamilede kalınmaz gerci düşünmüyoruz ama zayıflamam lazım 55 olmak istiyorum yardımlerınız bekliyorum tesekkürler..
SULİSİMMMMMMMMM..
ben sporlarımı bildirmeyi unuttum.GERÇİ PEK BİŞEY YAPMADIM AMA
PAZARTESİ 20 mekik
SALI 50 mekik yarım saat bisiklet
ÇARŞAMBA 50+30 mekik 100 ip atlama
hepsi bu kadar canım
59 kiloyum 1ayda 10 kilo verdim o yüzden 69 değil de 59 aralığındaki guruba katıldım
bunu nasıl başardığını biraz anlatırmısın canım 10 kg olmasada benim de bir ayda epey versem çok iyi olucak59 kiloyum 1ayda 10 kilo verdim o yüzden 69 değil de 59 aralığındaki guruba katıldım
canım ben süreleri yazıyorum...mekikilerin kaç dk sürdğünü söylersen listeye yazayım...sadece bisikleti yazabildim...
ne olduki tugba..yoksa yolculukmu var...
tebrikler arkadaşım çok güzel bir haftada 600 gr vermek kadar mutlu edici birşey yok bende senin kilonda olmak isterdim ahhh ahh :2:
Evet tatlım yolculuk var, nereden bildin? :)))))
Haftasonu dönüyorum artık... Dün yazmaya niyetlendim ama hatırlayamadım salı günü yediklerimi... Çokta yoğunum bu hafta... 1 haftalık bir aksama olacak yani... Sonrasında yine devam ama :)))
Bu arada 600 gram vermişim kızlar... Çok mutlu oldum.
kıslar bi süre aranısda olamıcam kısa bi süreliğine diyet listesinden ayrılıyorum
bebem hasta yemeğime dikkat edemiyorum yiyesimde yok zaten iyileştiğinde yeniden katılıcam kısmetse hepinize bol şanss
Evet tatlım yolculuk var, nereden bildin? :)))))
Haftasonu dönüyorum artık... Dün yazmaya niyetlendim ama hatırlayamadım salı günü yediklerimi... Çokta yoğunum bu hafta... 1 haftalık bir aksama olacak yani... Sonrasında yine devam ama :)))
Bu arada 600 gram vermişim kızlar... Çok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?