50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SABAH

Yarım bazlama
1 tatlı kaşığı tereyağ
4 dilim kaşar
yarım domates
2 tatlı kaşığı labne peynir
8 tane zeytin
YEŞİL ÇAY

öĞLE

1 kase şehriye çorbası
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

ARA

2 TANE KURABİYE
3 FİNCAN 2 ŞEKERLİ ÇAY

akşam

limon soslu salçalı domatesli erişte
tarhana çorbası

2 lt su içtim yarım saat plates ve 250 mekik

Sevgili kocum,

bugün yediklerim:

sabah: bir dilim cörek
ara: bir naneli seker
ögle: kidney fasülye, bezelye, misir, kirmizi biber, beyaz peynir ve taze dereotlu salata (yag eklemedim, peynir yagin icinde duruyor süzdüm, yani cok cok az yag icerdi, üzerine bolca pul biber ve azcik salata cesnisi tozu ekledim
ara:3 bisküvi, ikisi cikolatali
aksam: domates corbasi (icinde azcik sehriye vardi), firinda köfte ve patates
ara:bir milch-schnitte
bu arada 5i bi yerde cayi yaptim ictim biraz. kalanini siseye doldurdum sabah ise götürcem icmek icin

2x 15 dakika stepper

Son düzenleme:
çarşamba qnkü menüm

sabah :
3 dilim kızarmış ekmek
iki fincan az şekerli çay
kızarmış ekmeklerin ikisi az yağlı biri çikolatalı
ve bi yumurta

ara yok
öğlen yine yok buqünde qeç kalktım

akşam :
yarım tabak mercimek çorbası
iki kaşık ıspanak
iki bardak ayran
bi lahmacun

ara : bi elma

zaman sonra iki avuç kadar patlamış mısır
bi bardak meyve suyu
bi adet qofret

SULİSİMMMMMMMMM..
ben sporlarımı bildirmeyi unuttum.GERÇİ PEK BİŞEY YAPMADIM AMA
PAZARTESİ 20 mekik
SALI 50 mekik yarım saat bisiklet
ÇARŞAMBA 50+30 mekik 100 ip atlama
hepsi bu kadar canım

Selam kızlar,herkese günaydın,

Koçum Salı ve Çarşamba menülerimi yazıyorum,bu arada 2 kestanenin bi dilim ekmek olduğunu

duyunca şok oldum,ben bi oturuşta 15-20 tane yiyorum da...:26:

Salı:

Sabah:Bir mandalina,ardından bi buçuk dilim çavdar ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,az çemen,iki ceviz,bi bardak az şekerli çay

Ara:bir muz

Ara:10 kaju fıstığı

Ara:çeyrek simit

Öğle:4 küçük kuru biber dolması,iki kase yoğurt,iki dilim çavdar ekmeği

Ara:Bir elma,bir ceviz

Akşam:iki buçuk dilim çavdar ekmeği,iki tabak tarhana çorbası,3-4 turşu,bi kase yoğurt,ardından bi küçük fındıklı cezerye

Ara:bir kivi,yarım ananas

Spor:15 dk. yürüyüş malesef.2 lt.su içtim.

Çarşamba:

Sabah:yarım porsiyon kaşarlı yumurta,az çemen,iki zeytin,2 ceviz,bi bardak az şekerli çay,bi buçuk dilim çavdar ekmeği

Ara:bir portakal

Ara:10 adet antep fıstığı

Öğle:İki tabak tarhana çorbası,üç dilim çavdar ekmeği,iki dal yeşil soğan

Ara:bi ceviz,iki üç kuru üzüm,bi küçük fındıklı cezerye

Akşam: Bir tabak tarhana çorbası,iki buçuk dilim çavdar ekmeği,bir küçük karnıbahar(yumurtayla kızartılmış),sarmısaklı yoğurt biraz,2-3 turşu,ardından bi fındıklı cezerye

Ara:20 kadar kestane yedim,üzgünüm...

Spor yapamadım yine,2 lt.su içtim.

Bu kadar...

tuzu bırakma zaten tuz zararlı değil aşırısı zararlı günde 1 tatlı kaşığını geçmezsen sorun değil zaten iyot vücut için şart şekeri zaten kesmişsin beyaz ekmek ya da kepekli ekmek bunlarda bize lazım miktarda ayarlama yapabiirsin özellikle yemeklerde tuz oranı az olanları yapmaya özen göster mesela salata yaptığında içine nar ekşisi koy elma sirkesi koy tuz az koyarsın eminim.
bende senin gibi 2 aya kadar verebildiğim kadar kilo vermeyi düşünüyorum 2. bebek için vücudumu biraz toparlamam lazım canım ama üzülme birlikte el ele zayıflayacağız kilolarımız aynı benim boyum 1.58 yani orantı olarak dıt dıt sinyallerdeyim 70 ile doğuma girmiştim tabi bu hamileliğimde daha sağlıklı beslenerek en az kiloyuda almak istiyorum 56 kilo olsam süper olacağım ama bakalım. sana 5i1 arada çay tavsiye ediyorum günde 2 fincan olarak .

SULİSİMMMMMMMMM..
ben sporlarımı bildirmeyi unuttum.GERÇİ PEK BİŞEY YAPMADIM AMA
PAZARTESİ 20 mekik
SALI 50 mekik yarım saat bisiklet
ÇARŞAMBA 50+30 mekik 100 ip atlama
hepsi bu kadar canım

canım ben süreleri yazıyorum...mekikilerin kaç dk sürdğünü söylersen listeye yazayım...sadece bisikleti yazabildim...

ne olduki tugba..yoksa yolculukmu var...

Evet tatlım yolculuk var, nereden bildin? :)))))

Haftasonu dönüyorum artık... Dün yazmaya niyetlendim ama hatırlayamadım salı günü yediklerimi... Çokta yoğunum bu hafta... 1 haftalık bir aksama olacak yani... Sonrasında yine devam ama :)))

Bu arada 600 gram vermişim kızlar... Çok mutlu oldum.

tebrikler arkadaşım çok güzel bir haftada 600 gr vermek kadar mutlu edici birşey yok bende senin kilonda olmak isterdim ahhh ahh :2:

kıslar bi süre aranısda olamıcam kısa bi süreliğine diyet listesinden ayrılıyorum
bebem hasta yemeğime dikkat edemiyorum yiyesimde yok zaten iyileştiğinde yeniden katılıcam kısmetse hepinize bol şanss

Geçmiş olsun,ALLAH şifa versin arkadaşım...

süppppppeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…