50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sali gunu:
sabahtan oglene 3 ara biraz fazla degil mi sekerim.
menunun kalani iyi ma
puanin 9

carsamba,
20 kestane ve cezeryeden uzgunun 1 puan kirmam gerekiyor
puanin 9 cnm

sali gunu:
sabahtan oglene 3 ara biraz fazla degil mi sekerim.
menunun kalani iyi ma
puanin 9

carsamba,
20 kestane ve cezeryeden uzgunun 1 puan kirmam gerekiyor
puanin 9 cnm

Ya öğle yemeğini geciktirdim biraz ondan öyle oldu,puanlar için teşekkürler...:97:

Son düzenleme:
Günaydın Efsun,ayy ben bugün tartılmayı unuttummm...:44:öff yarın tartılayım bari..

olsun bugünde olur. ama ac karnina tartilmak daha motive edici.yarin daha iyi.
ben 58i sabitledim. iki gün evvel bakmistim 58,5 dum, bu sabah 58,0 diyor. gecen hafta sanirim 57,6 miydim ne, ama gercekci gelmedi cünkü hastaydim ondan evvel, birden düsmem ondandi. yinede mutluyum, hedefim Ocak sonu 58di ve 58im. simdi ay sonuna kadar hedef 57, bakalim basarabilecek miyim.

tebrikler canım tartıdaki rakamlar seni yanıltabiliyor içtiğin su dahi etkileyebiliyor bu arada şubata girdik sanırım şubat sonu diyicektin yaklaşık olarak bir ayda 1 kg az gibi geldi bana biraz daha fazla verebilirsin

kesinlikle etkiliyor. tskler canim, ocak sonu dogruydu, gecen hafta 58in altindaydim. aylik hedefim bir kiloydu ve o dogrultuda ilerliyorum. daha önce birkac aydir bi 58e inememistim 59larda 60larda takildim durdum. Metabolizmami harekete ancak gecirebildim, sorun bu. daha önce daha inceyken de böyleydi. 58 sinir gibi birsey bende, 58i astigimda zor kilo veriyordum altina gelince gidip geliyordum ama 58i gecmiyordu. birkac ay evvel 64lere dayanmistim ta, bu yüzden cok mutluyum öncelikle 60in altina gelmeme, ve simdi de normal sevdigim kiloya kavusmama daha yaklastim. Eskiden hic dikkat etmezken 55-57 arasi gidip gelirdim ama simdi malesef öyle degil. Hedefim Nisanda 55, olmadi 56 kilo olmak.

Son düzenleme:

Hadi hayırlısı bakalım,ben kendime bi zaman sınırlaması koymadım,çünkü yaza zaten çok

zayıflayacağımı biliyorum,yazın sıcaktan falan yemek yenmiyor ya ondan yani,

Bi de benim sorun kalça ve basenlerde,ne yesem oraya gidiyo,

ondan spor yapmam şart,yediklerim o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum...ama sporu bırakmamam lazım...
:97:

Burada yaz o kadar belirgin olmuyor bazen. Gecen yaz toplasan belki 2 hafta dereceler 30u gecmistir iyice. Maglum istah da kaliyor :)
Benim Nisanda bir is seyahatim var, hedefim orada giydiklerimi rahatca tasimak, hep karin kismimi gizlemekten biktim ve bu insanin özgüvenine de yansiyor. Kendini iyi hissettiginde durusun, aklin hersey degisiyor. Istahim kismen azaldi, buna seviniyorum ama daha da azalmali, o zaman bende sirf spora yönelirim. Zaten Doktorum da tavsiye etti hatta yapmalisin dedi. Kalca ve Basenlerden kilo alanlar genellikle spor yaptiklarinda süper bir fizige sahip oluyorlar. benim sorunum göbek. Spora devam et kesinlikle cok güzel olur.

Belim avatarimdaki kizdaki gibi olsa yaaa :)

Son düzenleme:

Ahh canım benim,ablam da senin gibi,şu göbeğim bi dümdüz olmadı gitti diyo,

Ama beden yapısı da önemli bu durumda,benim karnım dümdüz,üst tarafım ince kalçalar çok,ablamın

da kalça yok göbek var,işte değişik olunca vücut yapısı farkediyo herşeyde,masa başı işte çalışınca

böyle oldum ben de,üniversitedeyken süperdim,neyse aynısı olucaz inş.

Bence de sen karnını sıkılaştırıp düzgün yapacak sporlar yapmaya bak,azmin elinden ne kurtulur...

Ha bu arada sen alamanyanın neresindesin?

Sirf su göbek yüzünden bazen kendimi iki cocuk annesi gibi hissediyorum, ki bazen onlarda bile olmuyor göbek Sen tam Kum Saati vücuduna sahipsin o zaman ne güzel. Armut diyorlar hani, benim tipe de elma diyorlar :) Sonuc olarak hepimiz incecik olucaz insallah fistik gibi oluruz :97:
aynen dedigin gibi, azmin elinden ne kurtulur yeter ki isteyelim. Karnimi sikilastiracak egzersizler yapmiyorum simdilik cünkü o zaman kasa dönüssede incelmiyorum az daha gitsin, insallah bir ay sonra baslarim mekiklere.. belki de pilatese becerebilirsem
Düsseldorf yakinindayim canim.

cnm yine de fena degil menun,
yalniz ara olmamasindan (-1)
ogle ve aksamin ayni olmasindan da birer puan kirdim (-2)
7 aldin cnm

cnm kahvaltini pek begenmedim ne yazik ki(-1)
bir de aran eksik (-1)
puanin 8 cnm

super cok begendim
sonunda 10 puan alabildin bak

guzel cnm.
hadi bir 10 da sana

cnm haftanin diger gunlerine ait menulerin yok,
o yuzden puanlamaya dahil etmiyorum seni ok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…