Sirf su göbek yüzünden bazen kendimi iki cocuk annesi gibi hissediyorum, ki bazen onlarda bile olmuyor göbekSen tam Kum Saati vücuduna sahipsin o zaman ne güzel. Armut diyorlar hani, benim tipe de elma diyorlar :) Sonuc olarak hepimiz incecik olucaz insallah fistik gibi oluruz :97:
aynen dedigin gibi, azmin elinden ne kurtulur yeter ki isteyelim. Karnimi sikilastiracak egzersizler yapmiyorum simdilik cünkü o zaman kasa dönüssede incelmiyorum az daha gitsin, insallah bir ay sonra baslarim mekiklere.. belki de pilatese becerebilirsem
Düsseldorf yakinindayim canim.
Aaa ciddi misin?ablamlar Dormagen'de ...
Var ya başka bi forumda bi arkadaşla konuşuyoduk,ordan burdan derken hemşeri çıktık,hem de aynı
şehrin aynı ilçesinden çıktık,ve hatta köylerimiz de komşu köymüş,tabi ikimiz de köyleri pek
bilmediğimiz için sadece adını bildiğimiz için kimin nesiyiz tam olarak çıkmadı ama biraz daha araştırsak
baya baya akraba çıkacaktık nerdeyse...
kizlar sagolun,
ciddi bisey yok; hamileligin verdigi bir takim rahatsizliklar iste.
simdi daha iyiyim.
yarin doktor kontrollerim var;
siteye giremem buyuk ihtimalle;
o yuzden cuma menulerinizi yorumlamasam bana kizmazsiniz diy mi.
Oo Dormagen :) Orada cok Türk var. Ne güzel uzakta da olsa insan yakinini buluyor ya bu cok ilginc.
:)
Ben de diyorum bişey unuttum diye,menümü yazmamışım...
Perşembe menüm koçum:
Sabah:Bir buçuk dilim çavdar ekmeği,iki ceviz,bi kk peynir,az tereyağ,az çemen,iki zeytin,bi bardak az şekerli çay
Ara:bi avuç yaban mersini
Ara:iki mandalina
Öğle:çeyrek bazlama,içine kaşar peyniri ve bol yeşillik,dere otu,maydanoz,nane,yeşil sarmısak,
Ara:bir elma
Ara:7-8 kaju fıstığı
Akşam:bi tabak mercimek çorbası,bi tabak fırında karnıbahar,bi kase yoğurt,az da sarmısaklı yoğurt,bol yeşillik,ardından bir ısırık fındıklı cezerye
Ara:yarım portakal
Spor:Bir saat leslie yürüyüş ve fitness yaptım,2 lt.su içtim.:97:
Ben de diyorum bişey unuttum diye,menümü yazmamışım...
Perşembe menüm koçum:
Sabah:Bir buçuk dilim çavdar ekmeği,iki ceviz,bi kk peynir,az tereyağ,az çemen,iki zeytin,bi bardak az şekerli çay
Öğle:çeyrek bazlama,içine kaşar peyniri ve bol yeşillik,dere otu,maydanoz,nane,yeşil sarmısak,
Akşam:bi tabak mercimek çorbası,bi tabak fırında karnıbahar,bi kase yoğurt,az da sarmısaklı yoğurt,bol yeşillik,ardından bir ısırık fındıklı cezerye
cnm cok guzel,
ozellikle kahvaltini ve aksam yemegini +aralarini cok begendim.
10 puan cnm sana da
aman iyi ol da canimkizar miyiz hic önce saglik buradaki en temel hedefimiz
(pssht kizlar kocumuz yok bugün saldirin yimeklere)
saldirmak yok
Nişanlıyken geldim oraya,yani 2007 idi sanırım,ablam heryeri gezdirdi bana,
Hatta netten tanıştığım arkadaşlarla bile buluştuk,kermese falan gittik,hediyeler aldık birbirimize,
Ne güzeldi iyi ki evlenmeden iyice gezmişim,şimdi iş yüzünden bi yere gidemiyoruz...
He he Peppermint yoksa bugün hemen ben bi çikolata yemek istiyom yaaa...duymaz de mi?
Ayy çok teşekkür ederim,ilk kez on puan alıyorum,inş. hafta sonu da böyle devam ederim...
canım kim söyledi bu kadar kiloda olman gerektiğini bu arada boyun kaç ?58 kiloyum 51-52 civarı olmalıymışım
ben bir tavsiye buluncaktım özellikle akşam yemeklerini kaşık hesabı yersen miktar olarak azaltmana yardımcı olur kase büyük müydü küçük müydü bir de kase olayı insanın iştahını arttırıyor kaşık sayarsan iştahınıda kontrol edebilmiş olursun onun dışında gayet beğendim benBen de diyorum bişey unuttum diye,menümü yazmamışım...
Perşembe menüm koçum:
canım bu liste ne oluyor bende girebilir miyim gerçi ben böyle çok aşırı kilo veremiyorum haftada en fazla 600gr -700 gr veriyorum yani nasıl yapıcam menülerimi yemeden önce mi yazmam lazım ben planlı yemek yapmıyorum da napsamX 31.Oca 01.Şub 02.Şub 03.Şub top
aybukeeslem 8 9 9 10 36
azul 7 9 9 10 35
mailbeyaz 10 10 8 7 35
devrimc66 10 10 5 8 33
efsun 8 5 8 10 31
imparatogrly 9 8 8 25
edatuccar 8 7 15
parlaksiyah dtx 8 6 14
yaamuur 4 4 4 12
kizlar tablo yapmayi da bilmiyorum burda,
umarim olmustur
persembe menuleri gelirse eklerim.
optum hepinizi.
genelde puanlar yuksekti bu hafta,
hepinizi tebrik ediyorum bu basaridan oturu)
tamam canım bundan sonra hergün gece yazıyorum buraya beni de dahil et :86:canım kim söyledi bu kadar kiloda olman gerektiğini bu arada boyun kaç ?
cnm haftanin diger gunlerine ait menulerin yok,
o yuzden puanlamaya dahil etmiyorum seni ok ?
Perşembe Menüm (tam hatırlamıyorum umarım doğrudur)
geçmiş olsun bu arada koçum iyi bak kendine
Sabah (öğlen saatinde oldu)
2 dilim kepek ekmek
2 kk diyet peynir
3 kuru kayısı
1,5 küçük kupa yarım yağlı süt
biraz yeşillik (marul, tere falan)
biraz domates ve salatalık
Ara
26 adet sarı leblebi
Akşam
1 kase acılı tarhana çorbası (içinde biraz nohut vardı)
1 kase karnabahar yemeği kıymalı ve salçalı sulu
biraz salata (yağ-sos-tuz yok)
1,5 dilim kepek ekmek
1 küçük kivi
Ara
104 adet beyaz leblebi (biliyorum fazla napayım akşamları gözüm dönüyor zaten çok geç yattım bunu 9.30-10 arası yedim gece 4 gibi yattım)
1 elma
Ara
1 kupa 5 i bir yerde çay
toplm 3 lt su
45-50 dk pilates
45 dk koşu-tmpolu yürüyüş
650-700 ip atlama
300-350 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?