50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar :119:

Şulecim bu haftaki sporlarımı komple yazıyorum:

Salı 35 dk zumba +dambıl
Perşembe 40 dk yürüyüş
Cuma 90 dk yürüyüş

Ben de sakız çiğniyordum, tam isabet oldu
..herkeze iyi gelmeyebilir ama o topikteki arastirmacilar tarafindan yazilanlarin hepsi dogru..yani ben cok faydasini görüyorum..ama sadece evde cigniyorum sokakta sakiz cigneyemiyorum..

Son düzenleme:
yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
devrimc66 30 30 25 0 0 0 45 0 0 0 45 0 30 45 0 31
mailbeyaz 30 30 25 10 35 15 0 45 0 0 35 0 0 0 0 30
dulcina 0 0 0 0 0 35 0 0 0 45 0 0 90 0 0 19
şule 0 0 0 45 0 0 20 0 0 0 0 40 60 0 0 19
efsun 25 0 40 0 0 0 0 0 30 0 0 15 0 0 0 17
aybukeeslem 0 0 0 0 0 30 0 0 0 0 0 35 0 0 0 11
azul 0 0 0 15 0 0 0 0 0 60 0 0 0 0 0 8

evettt bu haftanın 1.si devrimc66...tebrikler.......

çok teşekkür ederim... 5 gündür yediklerimi yazıyorum. şimdiden 1 kilo verdim. Ama bugün zuvanadan çıktım, çok yedim akşam:)
Haftada bir öğün kaçamak yapmaktan birşey çıkmaz sanırım:)
henüz spora başlamadım... spora başlarsam daha çabuk zayıflayacağım

ay ben bayıldım bu tabloyaaaa
bundan sonra ben de varım arkadaşlar:)
5 günde 1 kilo verdim bu arada...
okullar açılınca yürüyüşe de başlayacağım. zaten evde pilates yapıyorum, ağırlık çalışıyorum.
SÜPER MOTİVE EDİCİ BU TABLO:)
KİMİN AKLINA GELDİYSE TEBRİKLER

Puanlar gayet güzelmis. Aybükeeslem tebrikler Umarim puanlar dogrultusunda bolca kilo vermisizdir.

Nanecim, bu arada koclugun icin cok tesekkür ederim

Evlenmeden evvel güzel olmus. Umarim yine gelirsin de biz de görüsürüz :)
Umarim cikülata yememissindir

Göbekli olmak evet hic hos degilmis. Ama gidecek göbekler insallah. Yok mekik iyi ama bu insanin yapisiyla ilgili ben kendimde "civima" hissetmezsem, incelme olmuyor bende. dolayisiyla mekik cektigimde de olmamisti. eriticez göbecikleri. öncelikle karbonhidrati azaltmakla gidiyor diye kendimce tespit ettim.

teekkür ederiimm:)
boyum 152 .bugun tartılıp da tartıdaki sayıya ınanamayanlardanım( 55.5 kg olmuşum.. eskiden 17 iken 47-48 arası gider gelirdim.. şimdi 23 yaşındayım ve kilolar gittikçe artıyor eskiden hemen verebilirdim şimdi veremiıyorum...
kasım ayında 1 ay fitnesse gittim ve 52 kilodan 54e çıktıgımı gördüm... önce kas oranım arttı falan dedim ama bugun yıne tartılınca öyle olmadıgını ve yağlarımın arttıgını fark ettim....
boy kısa olunca kiloda öok gözüküyo ideal kilom 46 diye gözüküyo hesaplara göre ama ben sadece 48 olmak ıstyrum... ve destekkk ıstıyrum...
çalışıyorum üstelik bi anaokulunda öğretmenm ve çocuklar ne yerse bende onlarla birlikte homili gırtlakkk yiyorumm((
düşdünceyle zayıflama konusunu araştırdım sadece 1 hafta denedim 700 gr vermıştım sonra bıraktım... şimdi hem diet( sağlıklı beslenme) hemde düşünceyle zayıflama olayını da devam ettirip 2 ayda 8 kılo vermek ve bunu korumak istyrum...
adım ölçer sipariş ettim gecen hafta ve de masaj yastığı belki otururken selülitlere de titreyerek faydası olur diye...
biz bu kadınların derdi ne zaman biticekkk...

Dogru yerdesin.O tartiya bakip kalmayi iyi bilirim, daha birkac ay evvel bende tartida 64ü görmüstüm, oysa en fazla 60 hissediyordum, ama dikkatten kacinca öyle oluyor. eskiden bende dikkate etmezdim cok iyiydi kilom, bazen az cogalsada dengesini bulurdu, ben bisey yapmadan. Ama zaman gectikce dikkat etmek gerekiyor yoksa gitgide cogaliyoruz malesef. benim bide masabasi isim var, hareket neredeyse hic yok, istah masallah yerinde habire bisey yiyesim geliyor. Ama buna dur demeli.
senin isinde zormus, cocuklarla birlikte eminm yememek cok zor olur. ama cok da güzel bir is.

düsündükce zayiflama yöntemini bize anlatir misin ? Bence 8 kilo icin iki ay biraz az,eger geri almak istemiyorsan, kendini cok zorlamamalisin zaten azalma basladikca devami geliyor.

Bizim buradaki temel hedef, saglikli beslenerek kilo vermek. Yani kötü aliskanliklarimizi kökünden sökmek, dolayisiyla birden kilo almayi ve vermeyi önlemis oluyoruz. Öncelikle yeme aliskanligimizi gözden geciriyoruz, mesela sen yenisin ya, pazartesi ile cuma arasi günlük yediklerini tek tek yaziyorsun, o haftaki koc (her hafta degisebilir o kisi, buradan bildiriliyor, mesela haftaya kocumuz Azul) yediklerini degerlendirerek seni dogru yönlendirmeye calisiyor. cuma günleri sabah tartiliyoruz ac karnina ve sonucu anchusa´ya özel mesajla bildiriyoruz. Kendisi pazartesi günleri kilo bildirimi yapanlarin kilolarini listeliyor, yani her hafta aslinda kendimizi kontrol etmis oluyoruz.
Dengeli, saglikli beslenme disinda dikkat ettigimiz hususlar, yeterince su icilmesi, ve kilo vermeyi destekleyici caylar icmek ve tabiki hareket. Buradaki arkadaslar cesitli sporlar yapiyor. Yürüyüs, Pilates, Zumba Dance, Leslie Walk, Spor aletleri,... bircok sey yapiyor. Düzenli olarak spor yapmaya kararli olanlar o hafta icerisinde, buradan kac dakika hangi sporu yaptigini yaziyor ve sulisim de bu bilgileri kydedip bizlere liste haline sunuyor. Burada sohbet ediyoruz. dertesiyoruz bazen, tarifler paylasiyoruz, cok sicak bir ortam var ve eger düzenli olarak gelirsen eminim kisa sürede sende kilo vereceksindir.

neyseki foruma uzak ve yabancı biri değilim her aksam düzenli olarak girebilirim.
2 ayda 8 kilo iyi gibi geldi tabiki sınır noktamda kalıp onu kırmaya uğraşmam gerekmezse cünkü haftada 1 kilo vermek istyrum fazla değil bende yavaş ama güzel olsun istyrum. ben spor yapmasamda gün içinde çocuklarla serbest ve oyun saatlerinde zıplayıp hoplayıp hareket ediyorum.
hareket konusunda hiç zorlanmıcağıma eminim:)))
düşünce gücüyle zayıflama konusuna da gelince...... nette araştırma yaptım. müzikler falan var kulaklığı takıp dinliıyorum... 21 gün süreyle bozmadan yapmak gerekirrmiş... secret gibi bişey aslında bu... mesela ben bel çevremin incelmesini istyrum ya o müzik çalarken sadece o kasalrımın hareket ettiğini düşünüyorum gün içinde yediğim hiç bişeye sen kalorilisin seni yersem kilo alırım demiyorum... ne yersem yiyim aa sen ne kadar güzel bi yiceksin seni yersem kilo verebilirim diyorum:))) komik ama gerçekkDDD
deli gibi her yiyeceğe harikasın kalorisizsin demek gerekiyomuş. biz böyle her yemeğe korkarak bakınca vucut tepki gösterirmiş. düşününce doğru aslında..

bu arada yeteri kadar su içiyorum... ama tek sorun okulda ne pişerse yemek zorundayım. eve 6 da geliyorum ve o saatten sonra annem ne pişirirse biraz yiyorum. 8 den sonra ağzıma lokma koymuyorum.. ki zaten bütün gün yorgunluğu ile 9 da yataktayım tavuk gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…