50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

X 31.Oca 01.Şub 02.Şub 03.Şub top
aybukeeslem 8 9 9 10 36
azul 7 9 9 10 35
mailbeyaz 10 10 8 7 35
devrimc66 10 10 5 8 33
efsun 8 5 8 10 31
imparatogrly 9 8 8 25
parlaksiyah dtx 8 6 8 22
edatuccar 8 7 15
yaamuur 4 4 4 12

listenin son hali kizlar

Ayy bilmem ki ben daha yeniyim ama becerebilir miyim ki?:26:

cnm neden beceremeyesin.

saglikli ana ve ara ogunlere puan verirsin;
sagliksiz, yuksek kalorili kacamaklardan da not kirarsin ; bu kadar

sonra (ben bu hafta pek yapamadiysam da) ; bilgilerini, okuduklarini, duyduklarini paylasirsin
olmaz mi :79:

Hmmm deneyeyim o zaman napayım,artık eksiklerim olursa tamamlarsınız,

Yardımcı olursunuz ok?
:44:

Hmmm deneyeyim o zaman napayım,artık eksiklerim olursa tamamlarsınız,

Yardımcı olursunuz ok?
:44:

canlarım siz bana cevap yazmadınız ama ben yine de listeye dahil olmak istiyorum. diyete başlamak için en uygun zaman pazartesi hem o gün e kadar evde alıştırma yaparım. listenize beni de dahil edin lütfen. pazartesi ilk işim tartılıp ilan etmek olacak..

azul ok canim,
bak ben bu hamile halimde; yemeklerden tiksinirken bile zor da olsa yapabildim; sen de yaparsin.
destek oluruz elimizden geldigince.

kizlar,
simdiden duyrulur;
haftaya pazartesiden itibaren kocumuz azul'dur.

canimm kusura bakma,
benim artik eski enerjim yok;
zar zor 2 satir yaziyorum suraya;

gel cnm,
katil tabi bize,

pazartesiden itibaren menulerini duzenli yazarsin
sabah

ara

ogle

ara

aksam

ara

seklinde.

kocumuz da sana puan verir

spor yaparsan da sulisim arkadasimiz spor gunlugu tutuyor, sporlarini ona bildirirsin, o da sana spor puani verir

ok cnm?

Afedersin kaçırdık galiba,kusurabakma tabi gel seni de ekleriz gruba,

Düzenli ve sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo vermeye çalışıyoruz biz,önceki sayfaları biraz

okursan daha iyi anlarsın arkadaşım ok?

cnm sen bu kadar leblebiyi nasil yiyosun,
hadi yemeyi birak nasil sayiyosun yerken soktayim

uzgunum 2 puanini kirmak zorundayim;

8 aldin

sayıyla söyleyince çok gibi geliyor halbuki bir avuç bu sitede şöyle bir şey görmüştm akşamdan sonraki her ara öğününde bir avuç kuruyemiş yiyen birisi (zayıflama topiklerinde birindeydi) sayma meselesine gelecek olursak onu bir ben bir allah bilir bıktım artık yediklerimi sayarak yemekten tüketmekten aslında leblebi kuruyemişler arasında kalorisi en düşün olanıymış n'yapayım benden değerli değilya takmaktan bıktım artık salmak istiyorum yoruldum bunu mesele haline getirmekten oof of

neyse vazgeçtim kızlar az önce soru sormştumya salep kilo yapar mı diye biliyorum yapar kendimi kandırmak falan istemiyorum içmiycem sonra niye içtim/yedim diye dert yapmaktansa

teşekkür ederim arkadaşlar önemli değil evet hakim oldum galiba konunuza yavaş yavaş alışırım hatalarımı yok syın artık hedefim 52 olmak bu andan itibaren başlıyorum
peppermint canım bebeğini allah bağışlasın tedavimden sonra ben de hamile halim diye bahsedebilirim inşallah. iyi hafta sonları pazartesi listemle karşınızdayımm

insallah cnm,
Allah istedigin zamanda nasip etsin.
benimkini de bana ve babasina bagislasin insallah canim

cnm,
yedikten sonra gece ya da ertesi sabah tum gunluk menunu yazarsin,
o hafta koc kimse puanini verir, yorumlar.
cuma gunu de tum puanlari liste seklinde yayinlar cnm.

sen pztden itibaren yaz cnm menu yazmaya
[/QUOTE]
tamam canım hergün yazarım ama sporu ayrı birine mi yollayacağız orasını anlamadım.ben tümden yazıcam ama aynı dün yazdığım gibi

yediklerin çok çeşitli geldi bana ama sporların çok harika

kızlar böyle bir yazı buldum link vermek yasak diye bildiğimden vermiyorum

UZUN KIŞ GECELERİ İÇİN SAĞLIKLI ABUR CUBUR ÖNERİLERİ

Tatlı grubundan ayva veya elma tatlısı gibi az şekerli olanları tercih edin

Hazır gıda ve abur cuburlar yerine, ev yapımı az yağlı kekler, az yağlı süt ile meyve karışımları, taze meyve ile yoğurt karışımları, yağsız patlamış mısır, kuru meyveli gevrekler, meyve tatlıları, 5-6 tane kestane ve taze meyve suyu gibi gıdaları tercih etmeliyiz.

Az yağlı meyveli yoğurtlar, diyet süt ile beraber kuru meyveli tahıllı ürünler, kuru meyveler, az şekerli meyve tatlıları, yağsız sütün içine tarçın ve bal katarak hazırlanmış içeceklerin tercih edilmesi; kilo almamızı engelliyeceği gibi atıştırma isteğimizi de yatıştırır.

Haftada 2 gün 1 su bardağı boza ya da salep tüketebilirsiniz

Asitli ve kolalı içecekler yerine taze sıkılmış meyve suları, sade soda, meyve çayları, ayran, süt ve su tüketiminin artırılması kalsiyum ve vitamin almamızı sağlarken, sıvı tüketimine de artırmış olur.

Kuruyemiş grubu içerisindeki Omega 3 yönünden zengin olan 5-6 kavrulmamış fındık, kavrulmamış badem veya 2 tam ceviz tüketilebilir. Yağ içeri ve kalorisi diğer kuruyemişlere nazaran en az olan beyaz veya sarı leblebiden 1 -2 çay bardağı tüketilebilir.

Kuru yemiş yerine yağsız patlatılmış 1 su bardağı mısır veya en fazla 5 kestane tüketilebilir.

demek ki kestane en fazla 5 adet olmalıymış ay çokta severim ama en azından leblebi dediğim gibi 1-2 çay bardağı olabilirmiş buna sevindim

kizlar anchusa yok

koc secme isi bize kaldi

onumuzdeki hafta kim koc oluyor ?

aybukeeslem,
azul
efsun;
mail beyaz;

yuksek puan alan arkadaslar,
sizler istermisiniz haftaya koc olmak ???

ben de çok sevindim 10 aldığıma ama bugün kendimi acayip saldım.kendimi çok berbat hissediyorum sabah tartıldım sadece 200 gr vermişim.ben katılalı ay oldu.sinirimden akşama kadar gözüm dönmüş gibi yedim..hep böyle oluyor zaten o kadar uğraşıp veremeyince de nasıl olsa yemeyince de zayıflayamıyorum diyorum..birde kansız olanlar zor zayıflarmış diye duydum doğrumu acaba bilmiyorum..kanımda düşüyor gitgide artık ellerim titriyor..bana tavsiye edebileceginiz bir detoks falan var mı...yardımmmmm ediiiiiinnnnn

ya efsuncum ben de aynı dertten muzdaripim.göbekten nefret ediyorum ama beni terkedip gitmiyorr.ben de mekiğe başlamıştım ama yanlış mı yapıyorum sadace kas mı yapıyormuş..pilates istiyorum ama o da biraz zamn gerektiriyor..nasıl ericek bu göbekler yaaaaa offfff..bugün çok berbat hissediyorum kendimii

kahvalti...
6 kasik müsli ..1 bardak sütlen...1 tel örgü peynir önceden suda beklettim..3 dilim mango..

ara 1 elma...1 cay bardagi yogurt

öyle...2 kepce mercimek corbasi..1,5 dilim cavdar ekmeyi...2 dal karnibahar salatasi...

ara..1 elma..1 cay bardagi yogurt

aksam..2 kepce mercimek corbasi...1 dilim cavdar ekmek....1 konserve ton balik..1 catal kiymali lasanya....

ara...bir parca salatalik...

spor..45 dakika pilates...30 dakika leslie..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…