Ayy bilmem ki ben daha yeniyim ama becerebilir miyim ki?:26:
cnm neden beceremeyesin.
saglikli ana ve ara ogunlere puan verirsin;
sagliksiz, yuksek kalorili kacamaklardan da not kirarsin ; bu kadar
sonra (ben bu hafta pek yapamadiysam da) ; bilgilerini, okuduklarini, duyduklarini paylasirsin
olmaz mi :79:
Hmmm deneyeyim o zaman napayım,artık eksiklerim olursa tamamlarsınız,
Yardımcı olursunuz ok?:44:
canlarım siz bana cevap yazmadınız ama ben yine de listeye dahil olmak istiyorum. diyete başlamak için en uygun zaman pazartesi hem o gün e kadar evde alıştırma yaparım. listenize beni de dahil edin lütfen. pazartesi ilk işim tartılıp ilan etmek olacak..
canlarım siz bana cevap yazmadınız ama ben yine de listeye dahil olmak istiyorum. diyete başlamak için en uygun zaman pazartesi hem o gün e kadar evde alıştırma yaparım. listenize beni de dahil edin lütfen. pazartesi ilk işim tartılıp ilan etmek olacak..
cnm sen bu kadar leblebiyi nasil yiyosun,
hadi yemeyi birak nasil sayiyosun yerkensoktayim
uzgunum 2 puanini kirmak zorundayim;
8 aldin
kızlar canım ne zamandır salep çekiyo 1 kupacık içsem kilo yapar mı
canimm kusura bakma,
benim artik eski enerjim yok;
zar zor 2 satir yaziyorum suraya;
gel cnm,
katil tabi bize,
pazartesiden itibaren menulerini duzenli yazarsin
sabah
ara
ogle
ara
aksam
ara
seklinde.
kocumuz da sana puan verir
spor yaparsan da sulisim arkadasimiz spor gunlugu tutuyor, sporlarini ona bildirirsin, o da sana spor puani verir
ok cnm?
Afedersin kaçırdık galiba,kusurabakma tabi gel seni de ekleriz gruba,
Düzenli ve sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo vermeye çalışıyoruz biz,önceki sayfaları biraz
okursan daha iyi anlarsın arkadaşım ok?
teşekkür ederim arkadaşlar önemli değil evet hakim oldum galiba konunuza yavaş yavaş alışırım hatalarımı yok syın artık hedefim 52 olmak bu andan itibaren başlıyorum
peppermint canım bebeğini allah bağışlasın tedavimden sonra ben de hamile halim diye bahsedebilirim inşallah. iyi hafta sonları pazartesi listemle karşınızdayımm
tamam canım bundan sonra hergün gece yazıyorum buraya beni de dahil et :86:
ben bir tavsiye buluncaktım özellikle akşam yemeklerini kaşık hesabı yersen miktar olarak azaltmana yardımcı olur kase büyük müydü küçük müydü bir de kase olayı insanın iştahını arttırıyor kaşık sayarsan iştahınıda kontrol edebilmiş olursun onun dışında gayet beğendim ben
canım bu liste ne oluyor bende girebilir miyim gerçi ben böyle çok aşırı kilo veremiyorum haftada en fazla 600gr -700 gr veriyorum yani nasıl yapıcam menülerimi yemeden önce mi yazmam lazım ben planlı yemek yapmıyorum da napsam
Perşembe Menüm (tam hatırlamıyorum umarım doğrudur)
geçmiş olsun bu arada koçum iyi bak kendine
Sabah (öğlen saatinde oldu)
2 dilim kepek ekmek
2 kk diyet peynir
3 kuru kayısı
1,5 küçük kupa yarım yağlı süt
biraz yeşillik (marul, tere falan)
biraz domates ve salatalık
Ara
26 adet sarı leblebi
Akşam
1 kase acılı tarhana çorbası (içinde biraz nohut vardı)
1 kase karnabahar yemeği kıymalı ve salçalı sulu
biraz salata (yağ-sos-tuz yok)
1,5 dilim kepek ekmek
1 küçük kivi
Ara
104 adet beyaz leblebi (biliyorum fazla napayım akşamları gözüm dönüyor zaten çok geç yattım bunu 9.30-10 arası yedim gece 4 gibi yattım)
1 elma
Ara
1 kupa 5 i bir yerde çay
toplm 3 lt su
45-50 dk pilates
45 dk koşu-tmpolu yürüyüş
650-700 ip atlama
300-350 mekik
kizlar anchusa yok
koc secme isi bize kaldi
onumuzdeki hafta kim koc oluyor ?
aybukeeslem,
azul
efsun;
mail beyaz;
yuksek puan alan arkadaslar,
sizler istermisiniz haftaya koc olmak ???
Sirf su göbek yüzünden bazen kendimi iki cocuk annesi gibi hissediyorum, ki bazen onlarda bile olmuyor göbekSen tam Kum Saati vücuduna sahipsin o zaman ne güzel. Armut diyorlar hani, benim tipe de elma diyorlar :) Sonuc olarak hepimiz incecik olucaz insallah fistik gibi oluruz :97:
aynen dedigin gibi, azmin elinden ne kurtulur yeter ki isteyelim. Karnimi sikilastiracak egzersizler yapmiyorum simdilik cünkü o zaman kasa dönüssede incelmiyorum az daha gitsin, insallah bir ay sonra baslarim mekiklere.. belki de pilatese becerebilirsem
Düsseldorf yakinindayim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?