Sulisim, , pazartesi sendromu yaşamamayı nasıl başarıyorsun:44:
Baya iş yapmışsın, hareketli bir gün olmuş yediklerini fazla fazla yakmışsındır
herkesin kandilini kutluyorum.
Bugün peygamber efendimiz(sav)in doğum günü ve sevgililer günü inşallah manevi olarak peygamber efendimize sevgili olanlardan oluruz.. onun sevdği gibi bir ümmet oluruz...
bu gece yapacağımız bütün dualarımız kabul olsun inşallah..
selin88, senden duyup internetten araştırıp ben de mateye başladım funda suyunun faydası ne acaba?
herkesin kandilini kutluyorum.
Bugün peygamber efendimiz(sav)in doğum günü ve sevgililer günü inşallah manevi olarak peygamber efendimize sevgili olanlardan oluruz.. onun sevdği gibi bir ümmet oluruz...
bu gece yapacağımız bütün dualarımız kabul olsun inşallah..
gzmnc koçluğunda inşallah bol bol gr lar veririz.
Efsun'cum, Pedometren hayırlı olsun...
aa efsun aldın mı canım sonunda pedometrenii süper hayırlı olsunn:))
Akşam:
Bol limon sıkılmış çiğ köfte
Biraz marul[/B][/FONT]
tesekkür ederim canim. umarim ise yarargünde kac adim atmaliyiz kilo vermek icin bilgisi olan varmi ?
evet sonunda aldim, kiydim 20 üroya napiym, netten siparis edince de dandik mi iyi mi belli degil, böyle bildigim spor magazasindan aldim, kötü cikarsa rahatca degisirim.. ayinsallah yürümeye tesvik eder bu beni
Günaydın arkadaşlar,
yarım saat sonra üç minik sucuk kadar gofret yedim
...:97:
Bu kadarcık gofret hiiiç bişi yapmaz hele de sabah yemişsin
eee kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor....ne var ne yok görüşmeyeli.... ben grip olcam sanırım hapşırık burun akıntısı başladı...... okadarda dikkat ediyorum ama..... sanırm gece üşütüyorum terlemişti kalktım üstümü değiştim falan....okullar olsa okulda üşüttüm dicem ama tatilde gayet iyiydim
15000 adım kilo vermek için 10000 adım kilo sabitlemek için
teşvik eder merak etme..benimde var yürümek için bahane yaratıyorsun dahabir atom karınca oluyorsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?