selin88'cim ve Efsuncum, Funda çayı hakkındaki yanıtınız için teşekkürler, sanırım mate bitince (doğadan'ın matesi) 5'i bir yerdeyi alabilirim ikisini de içerdiği için...
Yürüyüş konusuna gelince adım sayısı ve kilo bağlantısı konusunda bilgim yok malesef, ancak vücudun tempolu yürüyüşün 12. ila 15. dakikasından sonra yağ yakmaya başladığına dair bir teori var. Ama tabi ki ne kadar çok hareketli olunursa, ne kadar çok adım atılırsa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.
Güzel menülü, sporlu bir salı günü diliyorum hepinize...
Geçmiş olsun sulişim,biz de iyiyiz işte bildiğin gibi,:97:
Çalışıyorum ben işteyim...öyle.....senin okul nasıl hala buz gibi mi?
15000 mi ! dün ögleden sonradan itibaren 2500 olmus o halde benim cooook yürümem gerek cooook.. yürümediklerimi stepper ile telafi edicem artik adim hesabi da yaparim onda... ama deminden beri zaten postalari tek tek götürüyorum ki daha cok yürüyeyim diye
Günaydin, kolay gelsin kizlar
dün çok soğukmuş okul Allh tan dersim yoktu...bugünkalın giyindm geldim....el örgüsü kazak üstüne el ölgüsü ceket..o yüzden soğuksada ben hissetmiyorum bugün.......
İyi o zaman,az kaldı artık bahar gelecek inş...
ooooo nerde hareket orda berekt......kendine hareket için daha çok fırsat yaratıyorsun o küçücük alet sayesinde.....çok yakında alışırsın sende.....
eee kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor....ne var ne yok görüşmeyeli.... ben grip olcam sanırım hapşırık burun akıntısı başladı...... okadarda dikkat ediyorum ama..... sanırm gece üşütüyorum terlemişti kalktım üstümü değiştim falan....okullar olsa okulda üşüttüm dicem ama tatilde gayet iyiydim
ben 1 dakikada 100 adım atıyorum ortalama günde toplam 1 saat yürüyüyorum bu 6000 adım oluyor15000 adım kilo vermek için 10000 adım kilo sabitlemek için
teşvik eder merak etme..benimde var yürümek için bahane yaratıyorsun dahabir atom karınca oluyorsun.....
ben 1 dakikada 100 adım atıyorum ortalama günde toplam 1 saat yürüyüyorum bu 6000 adım oluyor
zayıflamak için benim o zaman nerden baksanız 2 bucuk saat yürümem lazımçok fazla değil ama bölündüğünde rahat olur ender saraç sağlıklı bir insanın günde 7777 adım atması gerektiğini söylediğini biliyorum sonuçta kaç dakika yürürsek yağ çözmede çok faydalı kızlar.
ben yürüyüp spor yapmasam bol su içmesem gram bile veremezdim.bu arada 5i1 yerde çay çok işe yarıyor mutlaka kullanın kızlar.otları aktardan alamam uğraşamam derseniz bim de paket halindede satılıyor ben 2 tane sallıyorum ancak rengini alıyor bir tanesi kesmiyor beni .
ben 1 dakikada 100 adım atıyorum ortalama günde toplam 1 saat yürüyüyorum bu 6000 adım oluyor
zayıflamak için benim o zaman nerden baksanız 2 bucuk saat yürümem lazımçok fazla değil ama bölündüğünde rahat olur ender saraç sağlıklı bir insanın günde 7777 adım atması gerektiğini söylediğini biliyorum sonuçta kaç dakika yürürsek yağ çözmede çok faydalı kızlar.
ben yürüyüp spor yapmasam bol su içmesem gram bile veremezdim.bu arada 5i1 yerde çay çok işe yarıyor mutlaka kullanın kızlar.otları aktardan alamam uğraşamam derseniz bim de paket halindede satılıyor ben 2 tane sallıyorum ancak rengini alıyor bir tanesi kesmiyor beni .
3 gun sonunda cok sukur zumba cardio u 3 sefer yaptim ama cok yorucuuuu.iyi ter attim. simdi bi davete gidecegim.hic insallah sadece cayla gecistirebilirim.bide step tarzi hareketleri birakinca bacaklarin cabuk yaglandigini duymustum. bnilgisi olan varmi.
canimya sen cok zayifsin nerene zayiflicaksin daha
boy ve kilon aranda 10 kilo fark var
ben 156 boyda 59 kiloyum senin gibi 51 kilo olsam zayif olurum senden kisa oldugum halde
merhaba koççç:))
ve de kızlarrr hepinize iyi kandiller ve aşk dolu sevgililer günü diliyorumm...
sabah kalkar kalkmaz hemen funda suyumu içtim...(08:00)
20 dakika sonra 1 elma yedim
kahvaltıda peynirim domatesim ve yarım altın ekmeğimle mate çaylı bi menüm vardı 08:30
09:45 de domatesli yarım dilim kibrit kutusu kadar ekmek yedim
ara ya fırsat olmadan öğle yemeğimiz oldu çünkü çocuklarımın karnelerini yazdım
12:00 de bir bardak çorba yarım kabaklı börek yedim.
2 de mate çayımı içtim.
3 de 1 elma
şimdi saat 6 oldu ve birazcık zeytin otlandım..
ve çook üzülerek söylüyorum ki annem malesef sevgililer günü aşkına patates kızartmış(( yanında kırmızı et ile
ama tabiki de sınırımı biliyorum. az yicem...
zaten 9 da da uyudugum içinnnnnnnn fazladan bi ara yemedennn zzzzzzzzzz:))))
yarın bademli elmalı bi ara menüm olucak çünkü pazartesileri okulda karışıklık var... haftaya hazırlık sanat etkinliklerimiz gibi şeylerin haftalık programı yapılıyor tuvalete gitmeye bile fırsat olmuyor o yüzden bugun puanım çok çok kırılabilir((
gzmnc şimdiden bu haftalık puanlaman için teşekkür ederim kolay gelsinn
Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun, oruç tutanları da Allah kabul etsin. ve mutlu aşklar diliyorumm herkese..
Sevgili koçumuz gzmnc şimdiden teşekkürler
Bugün ilk günüm heyecanla başladım güne ama sizler kadar iyi değilim
Sabah
bir bisküvi( kahavaltıdan önce)
bir simit, üçgen peynir, çay( 1 çay kaşığı şekerli)
Ara
3 tane lokum( Arkadaş Afyondan getirmiş)
öğle
6 kaşık barbunya yemeği, 2 kaşık pilav
ara
1 dilim ananas, yarım muz, yarım portakal, yarım salatalık( çok acıkmıştım)
akşam
bir tavuk but, 3 dilim patates, 2 biber, 3 arpacık soğanlı yemek, 2 yemek kaşığı pilav
birazdan da bir dilim pasta ve çay
bugünkü menüm.....
kahvalti....
1 dilim bugday taneli esmer ekmek
3 kk kadar light camembert peynir
1 sivri biber
ara..1 elma...yarim bardak yogurtlan 1 kasik müsli
öyle ..1 dilim kepekli ekmeklen 1 tane yagsiz harzer käse..(harzer peynir)....
1 dolu tabak karnibahar yemeyi
ara....1,5 kan portakal...yarim bardak yogurtlan 1 kasik müsli
aksam....
2 kepce mercimek corbasi
1 dilim bugday taneli esmer ekmek..
ara....1 elma....1 fincan türk kahveli süt.......
Gzmnc, oruç tutmuşsun, allah kabul etsin. ve koçluğunda puanlanacak olan ilk menüm işte aşağıda:
Bugünki menüm:
Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk lor, 1 zeytin, tavuk jambon, domates, salatalık
Ara: 1 adet küçük boy yerli muz
Öğle: Haşlanmış tavuk göğüslü salata, 2 yemek kaşığı haşlanmış emer pirinç, 1 yemek kaşığı bamya
Ara: 3 fıstık içi, 1/3 muz, 1 ince dilim çikolatalı pasta
Akşam yemeği: Yok (çikolatalı pastanın vicdan azabı ile...)
Ara: 1 adet yeşil elma -Yani pasta yedim diye akşam sadece 1 elma yedim.
1,5-2 lt su, 3 fincan kahve, 1 fincan melisa çayı, 1 fincan erikli tarçınlı çay
Bugünki spor:
30 dk yürüyüş (treadmillde ve eğimli) 30 dk fitness (ip atlama, mide ve bacak egzersizleri)
herkesin kandilini kutluyorum.
Bugün peygamber efendimiz(sav)in doğum günü ve sevgililer günü inşallah manevi olarak peygamber efendimize sevgili olanlardan oluruz.. onun sevdği gibi bir ümmet oluruz...
bu gece yapacağımız bütün dualarımız kabul olsun inşallah..
gzmnc koçluğunda inşallah bol bol gr lar veririz.
menüm:
SABAH
1 kase k-fleaks
ARA
künefe(buzluktaydı dün akşam aklıma düştü gece yemeyim diye sabah yaptım.):18:
1 portakal
ÖĞLE
yemekten yarım saat önce 1 elma(marankinin kürü)
1 Kepçe şehriye ç.
1 tabak yarısı pilav yarısı ızgara et
ARA
2-3 kepekli galeta
küçük kase keten t. yoğurt
AKŞAM
1 elma
nohut bulgur ve yeşillikli salata
ARA
BİRAZ BİSKÜVİ
1lt kadar su
spor
60 mekik
40 dk kadar pilates
14.şubat menüm
sabah 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elmalı sirke kattım 1 çay kaşığının ucuyla bal ile karıştırdım yudum yudum içtim.
kahvaltı:2 yemek kaşığı kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt kattım yedim.
öğlen:1 elim kadar lavaş ekmek içine 1 tane çigköfte ve 1 dal marul koydum sardım yedim.yanında 3 su bardağı su tükettim.bu arada oğluma patates püresi yediriyordum sade idi ondan 3 çatal aldım yedim.
yarım saat seri yürüyüş yaptım.
ikindi:1 tane greyfurt yedim.
akşam yemeğinden öncede yarım saat seri yürüyüş yaptım
akşam yemeği:tahmini tek avuç büyüklüğünde bir patates küp küp doğradım yarım domates az soğan,maydanoz,1 dal marul,ufak bir yeşil biber den oluşan patates salatası yaptım.
3 yemek kaşığı kadar cacık,3 yemek kaşığı kadar patlıcan sögüç yağsız,1 dilim ekmek,ve 2 ısırımlık simitkociş almış oğlan yerken artmıştı.
sonra bu yediklerimden sonra tekrar bir yarım saat seri yürüyüş yaptım.
2 dilim kakaolu yaş pasta yedim bugünlük hoş görün vallasevgililer günüymüşya ondan
ve 100 tane mekik aletimle mekik çektim.
gün içinde toplam:2 litre su tükettim.
gece yatarken de 1 su bardağı suya 2 yk kadar elmalı sirke koyup içeçeğim.
yağlardan oluşan masajımda var göbişime onuda yapacağım.
kocum, öncelikle Allah kabul etsin orucunu da, dualarimizi da
bugün yediklerime gelince:
sabah: 1 dilim siyah ekmekle labne
ara: yok
ögle: bir kase hazir sütlac, cikolata soslu olandan
ara: birkac ceviz ici ve az kuru kan üzümü
aksam: pul biberli ispanak corbasi /yemegi, icinde az bulgur var. ardindan bir kücük kase yogurt yedim.
ara: cokaz sekerli, sütlü kabak (bir kase)
suyu az ictim, cay may da yok, 1 l anca malesef
sulisim, malesef spor sifir, halsizlik var bende, bide basim dönüyo (reglim)onun icin yapmiyorum asil
Bende geldimmmmmmm sonunda...Geç girebildim bugün... Şöyle bir geçmişi okudumda insan inanılmaz hırs yapıyor burada... Herkes yapıyor bende yapabilirim diyor. Pekte iyi olmayan bir menü ile geldim ilk günden... Yavaş yavaş düzeltirim artık... Çokta kolay değil bu aslında... Öğrenci olunca yurtta ne çıkarsa yiyor insan... :S
Sabah:
1,5 dilim ekmek
1 üçgen peynir
Domates
2 dilim kaşar peyniri
Çok az bal
Ara yok, öğle ile sabah arasında çok vakit yok çünkü...
Öğle:
1 rulo ekmek
1 porsiyon dana yahni
1-2 çatal makarna
Çok az cacık
Ara:
1 elmalı pay
2 kaşık sade dondurma
Üzerine azıcık çikolata sosu
Akşam:
Bol limon sıkılmış çiğ köfte
Biraz marul
Ekmek, lavaş vb yok.
1 kutu cola
Ara:
1 adet kivi
1 bardak ayran
Ara:
1 dankek ıslak kek
1,5 saatte yavaş tempoda yürüyüş... Gezer gibi
günaydın herkese..... hemen dünkü menümü yazayım.....
sabah
2 dilim uzunca çavdar ekmeği
5 zeytin
peynr kahvaltılık sos
yumurta
1 çatal nutella
ara
1 dilim portakal
öğle
2-3 kaşık yoğurt
pancar salatası ( lahana,k.bahar,brokoli,yeşillik,pancar)
1 portakal
ara
1 adet tarcinli bisküvi
akşam
1 kase mecimek çorbası
2 adet etli kuru patlıcar dolması
2 adet etli kuru biber doması
2-3 kaşık yoğurt
ara
3-4 kaşık un helvası ( komşum getirmiş kandil diye...kalmasın diye yedim biraz fazla oldu ama)
ara
1 elma
spor 20 dk yürüyüş...
günaydınnnnnlar herkese pazartesi menümü yazaıyorum
sabah: 1 dilim ekmek
3 dilim kaşar peynir,
1 t.k. krem peynir
ara: 1 kepekli galeta
1 salatalık
öğle: 1 dilim ekmek
1 t.k. krem peynir
4-5 yk bulgur pilavı
maalesef 1 bardak hazır meyve suyu
ara: 1 muz
2 adet yulaflı bisküvi
akşam: 3 yk mantar sote
2 yk yoğurt
ara: :))))
küçük yuvarlak pastaların 1/6 dilimi
1 bardak hazır meyve suyu
pazartesi sendromu beni de yoruyo kızlar
2 litreye tamamlayamadım galiba suyu
emin değilim.
Günaydın arkadaşlar,
Pazartesi menümü yazıyorum,
Sabah:bi dilim kepek ekmeği,az tereyağ,az çemen,bi kk peynir,bi bardak az şekerli çay,yarım saat sonra üç minik sucuk kadar gofret yedim
Ara:bi avuç yaban mersini
Öğle:bi tabak nohut,yarım tabak pirinç pilavı,çeyrek ekmek
Ara:15-20 adet çekirdek
Ara:bir buçuk kivi
Akşam:bi tabak tarhana çorbası,bi dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt
Ara:yok
Spor:bugün spor yapamadım malesef,1.5 lt.su içtim.bu kadar............:97:
gunaydin efsun gnaydin herese kac gundur girip bi menumu bile yazamadim.herkesin gecmis kandili mubarek olsun.bari dunkunu yaziyim bakalim kac puan alicam.ben hala bi duzene giremedim.cunku disari cok cikiyorum.
kahvalti
3-4 capati(tam bugday unundan evde acilmis kucuk yufkalar)
1 domatesin 4/3`u
1 kk peynir
4 zeytin
oglen
1 kase yogurt
2 capati
1 kucuk dilim kitir ekmek
4 kasik taze fasulye
ara
fistikli sekerleme buyukce
aksam
1 kasik pilav
4 kasik tereyagli tavuk yemegi
1yufka ekmekle
hergun 1 yada 2 kupa yesil cay icmeye calisiyorum su 1.5 -2 lt.icmeye calisiyorum.sanirim suyu artirmam lazim cunku hizli kilo verdigim zamanlar dikkat ediyorum da suyu istekli ve cok icebiliyorum.malesef bu yogun 3 gunde hic hareket yok.
arkadaşlar boyum170 kilom58 ama hedef 54 bana göre bölgesel vermem lazım son 8.9 aydır hiç kilo veremiyom çok zorlaştı bu nasıl olacak bilmiyom yememe gayet dikkat ediyom spor çok fazla yapamıyom zannedersem hareketsizlik bitiriyor işi acaba zayıflama ilaçlarında mı bulsak çare
ahh aaahhh canim... malesef eksiklikler var. cok az yemeye mi basladin bana mi oyle geliyor. öglen tatli olmamis. -3. ilk aran yok -1.
puanin 6.
Bakın ne buldum :26:
Bade İşçil ile ilgili internette bir haber:
'Nişantaşı ile İstinye Park arasındaki 10 kilometreyi, 20 bin 700 adım yürüyerek gitti...
Her gün en az 20 kilometre yürüdüğünü söyleyen Bade İşçil, önceki gün evinin bulunduğu Nişantaşı’ndan İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne 10 km yürüyerek gitti. Yürüdüğü mesafe için “Ben normal değilim, biraz deliyim” diyen İşçil, yaklaşık 20 bin 700 adım attı.'
Doğru mu atmasyon mu bilmiyorum tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?