50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5i bi yerde burada yok, ben tek tek malzemelerini aldim, kendim yapiyorum arada. faydali oldugunu söyleyebilirim. steppere binince zaten 15 dakika yapiyorum en az, yoksa ise yaranatmis..

Geçmiş olsun sulişim,biz de iyiyiz işte bildiğin gibi,:97:

Çalışıyorum ben işteyim...öyle.....senin okul nasıl hala buz gibi mi?

dün çok soğukmuş okul Allh tan dersim yoktu...bugünkalın giyindm geldim....el örgüsü kazak üstüne el ölgüsü ceket.. o yüzden soğuksada ben hissetmiyorum bugün.......

ooooo nerde hareket orda berekt......kendine hareket için daha çok fırsat yaratıyorsun o küçücük alet sayesinde.....çok yakında alışırsın sende.....

Günaydin, kolay gelsin kizlar

gunaydin efsun gnaydin herese kac gundur girip bi menumu bile yazamadim.herkesin gecmis kandili mubarek olsun.bari dunkunu yaziyim bakalim kac puan alicam.ben hala bi duzene giremedim.cunku disari cok cikiyorum.
kahvalti
3-4 capati(tam bugday unundan evde acilmis kucuk yufkalar)
1 domatesin 4/3`u
1 kk peynir
4 zeytin
oglen
1 kase yogurt
2 capati
1 kucuk dilim kitir ekmek
4 kasik taze fasulye
ara
fistikli sekerleme buyukce
aksam
1 kasik pilav
4 kasik tereyagli tavuk yemegi
1yufka ekmekle
hergun 1 yada 2 kupa yesil cay icmeye calisiyorum su 1.5 -2 lt.icmeye calisiyorum.sanirim suyu artirmam lazim cunku hizli kilo verdigim zamanlar dikkat ediyorum da suyu istekli ve cok icebiliyorum.malesef bu yogun 3 gunde hic hareket yok.

Ayy bu gün de benim hiç hareket edesim yok valla,oturuyom hep.....:95:

Sulisim geçmiş olsun, C vitaminli şeyler ye ara öğünlerinde, kivi gibi, portakal gibi...

3 gun sonunda cok sukur zumba cardio u 3 sefer yaptim ama cok yorucuuuu.iyi ter attim. simdi bi davete gidecegim.hic insallah sadece cayla gecistirebilirim.bide step tarzi hareketleri birakinca bacaklarin cabuk yaglandigini duymustum. bnilgisi olan varmi.

15000 adım kilo vermek için 10000 adım kilo sabitlemek için

teşvik eder merak etme..benimde var yürümek için bahane yaratıyorsun dahabir atom karınca oluyorsun.....
ben 1 dakikada 100 adım atıyorum ortalama günde toplam 1 saat yürüyüyorum bu 6000 adım oluyor

zayıflamak için benim o zaman nerden baksanız 2 bucuk saat yürümem lazım çok fazla değil ama bölündüğünde rahat olur ender saraç sağlıklı bir insanın günde 7777 adım atması gerektiğini söylediğini biliyorum sonuçta kaç dakika yürürsek yağ çözmede çok faydalı kızlar.
ben yürüyüp spor yapmasam bol su içmesem gram bile veremezdim.bu arada 5i1 yerde çay çok işe yarıyor mutlaka kullanın kızlar.otları aktardan alamam uğraşamam derseniz bim de paket halindede satılıyor ben 2 tane sallıyorum ancak rengini alıyor bir tanesi kesmiyor beni .

hareket olduktan sonra illaki ise yarar. sayi aslinda cok da önemli degil ama bir hedefim olsun istiyorum ki, zayiflamam da etken olsun cünkü zaten cok az hareket ediyorum, özellikle kisin ve genel olarak isim geregi. 5i bi yerde sicakken benim hosuma gidiyor da soguyunca icemiyorum. ben demledigim icin, bayagi bi cikiyor, siseye doldurup gün icerisinde tüketmeye calistim gecen, zor oldu.

2 SAAT AĞIR SPOR YAPMAK YERİNE, SADECE EL SALLAYARAK ZAYIFLAYIN - Dr.Fevzi ÖZGÖNÜL
canım şu yazıyı bir oku istersen

Önerilerinize bakarak mate çayım bitince beşi bir yerde almaya karar vermiş bulunmaktayım. beşi bir yerde sinameki içermiyor değil mi?

Efsun'cum, bence de hedef koymak insanı daha çok motive ediyor. peki koydun mu hedef? kaç adım atacaksın karar verdin mi?

Sadece step değil, sporu bırakınca malesef öyle oluyor:2:
Davetler sakıncalı ortamlar insan kendini bu tip ortamlarda çok zor tutuyor. İkramların sadece tatlarına bakabilirsin ya da bir tane en beğendiğini gözüne kestirip ufak bir porsiyon yiyebilirsin.

canimya sen cok zayifsin nerene zayiflicaksin daha
boy ve kilon aranda 10 kilo fark var
ben 156 boyda 59 kiloyum senin gibi 51 kilo olsam zayif olurum senden kisa oldugum halde

arkadaşlar boyum170 kilom58 ama hedef 54 bana göre bölgesel vermem lazım son 8.9 aydır hiç kilo veremiyom çok zorlaştı bu nasıl olacak bilmiyom yememe gayet dikkat ediyom spor çok fazla yapamıyom zannedersem hareketsizlik bitiriyor işi acaba zayıflama ilaçlarında mı bulsak çare

canim menün genel olarak cok az... ana ögünlerde proteinli gidalara biraz daha yer vermelisin.

puanin 6...

aralari tatli ile yapmiyoruz. ayrica da sadece 1 kacamak hakkimiz var :) 3 lokum malesef -1 puan. -2 puan da 2 ara yok. -1 öglen salata yogurt grubu eksik.

puanin 6.

canim aksam protein grubu eksik -1, salata grubu eksik -1.

puanin 8.

günde 1 tane kacamak hakkimiz var. pasta yedin diye aksam yemegi yememen olmamis malesef -3.

puanin 7.

insallah kabul olur canim. cok sagol...

canim son aradaki bisk olmamis -1.

puanin 9 canim.

canim ana ögünlerin guzel ama ara ögünün yok. sabah-ögle-aksam ve aksamdan sonra ara ögün yemeliyiz. meyve yogurt olabilir... malesef -3 oradan.

puanin 7.

ahh aaahhh canim... malesef eksiklikler var. cok az yemeye mi basladin bana mi oyle geliyor. öglen tatli olmamis. -3. ilk aran yok -1.

puanin 6.

canim iki aran yok -2. ayrica kacamak da 2 tane -1.

puanin 7.

yüpperr canim.. 10 puan...

canim aksam eksik. kacamak 2 tane..

puanin 7.

son ara ve aksam protein grubu eksik malesef...

puanin 8 canim...

son ara yok canim -1. sabahla öglen arasindaki arada yok -2.

puanin 8.

canim bölgesel zayiflamak istiyorsan yediklerine dikkat edip spor yapmalisin....

Bakın ne buldum :26:

Bade İşçil ile ilgili internette bir haber:

'Nişantaşı ile İstinye Park arasındaki 10 kilometreyi, 20 bin 700 adım yürüyerek gitti...

Her gün en az 20 kilometre yürüdüğünü söyleyen Bade İşçil, önceki gün evinin bulunduğu Nişantaşı’ndan İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne 10 km yürüyerek gitti. Yürüdüğü mesafe için “Ben normal değilim, biraz deliyim” diyen İşçil, yaklaşık 20 bin 700 adım attı.'

Doğru mu atmasyon mu bilmiyorum tabi...

Son düzenleme:
selamlar herkese ben bugün cozuttum millet kilo verdiğini görünce daha hırslanır bende nasılsa vermişim yesemde olur diyorum neyse bugünlük böyle oldu sadece şimdi menülerimi yazayım

Pazartesi

Sabah
2 dilim kepek ekmek (incecik kızarmış)
biraz salça (ev yapımı baharatlar var içinde ceviz vs. yok belki fındık olabilir ama bilmiyorum:85:)
1-1,5 kk diyet peynir
yarıma yakın salatalık
1 domates
1 çay b. yarım y. süt

Ara
bire yakın elma

Öğle
1 dolu tabak makarna
azıcık yoğurt
ve sos (hazır sos kullanmiyim diye uydurdum bi şeyler ama güzel oldu aynen şöyle yarım domates rendeledim tavaya koydum içine biraz kekik, nane ve pul biber bunları biraz tavada karıştırdım ama hiç yağ-tuz yok tabi bunu koydum makarnanın üstüne hazır sos yemektense )
80 grmlık ton balığı
1 lokma kepek ekmek

Ara
yok malesef

Akşam
1-2 kepçe mercimek çorbası bol pul biber ve limonlu (hazır çorba)
1-1,5 yaprak marul
biraz höşmerim tatlısı (yazdığına göre içindekiler peynir telemesi, beyaz şeker, irmik, yumurta)

Ara
1 portakal
yarım salatalık

Ara
1 kupa 5 i 1 yerde

2,5-3 lt su
45-50 dk pilates
ip atlama (sayısını tam hatrlamıyorum ama 600 den fazla)
hemen hemen 1 saat yürüyüş (yük ile)
mekik (bununda sayısını tam hatırlamıyorum ama 250den fazla)

Salı

Sabah
2 dilim kepek ekmek (incecik kızarmış)
biraz salça (ev yapımı)
1-1,5 kk diyet peynir
1 domates
yarım salatalık
birkaç yaprak marul

Ara
1 portakal
1 max antep fıstıklı dondurma

Öğle
2 kepçe bol pul biberli limonlu mercimek çorbası (hazır çorba)
börek, içinde biraz ot vardı ıspanak falan sanırım, birazda kıyma (4-5 adet minik dilimler)
1 ekler

Ara
yarım salatalık (belki yemeyebilirim )

Akşam
biraz marul, domates ve salatalıktan oluşan yağsız tuzsuz salata =( çünki gündüz ekler yedim ceza olsun bu bana

Ara
1 meyve ya da salatalık

Ara
1-2 kupa 5 i 1 yerde çay

Son düzenleme:
ahh aaahhh canim... malesef eksiklikler var. cok az yemeye mi basladin bana mi oyle geliyor. öglen tatli olmamis. -3. ilk aran yok -1.
puanin 6.

bende farkindayim canim ama su an bi düzene sokamiyorum kendimi nedense. bide istahim bi var bi yok bende anlamadim. reglden mi acaba ?:44:bugün farkli olacakti ama daha beter oluyor gibi.

bunu bazen bende yapıyorum ama 10 km kadar yoktur sanırım benimki, ne kadar zamanda bir yapıyor acaba nişantaşı istinye park arası hergün yürünür mü ya insan zaten halsizlikten yemek yiyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…