teşekkürler koçum bugün 10 puan aldım,çok rahattı bügün. hiç diyet yapıyormuşum gibi hissetmiyorum. eskiden kendi kendime hep stres olup, zor bir kaç günden sonra içimdeki canavarı dışarı çıkarıp mutlu olmak için çikolatalara saldırıyordum.böyle çok mutluyum
eskiden hiç su içmiyormuşum meğer buraları okudukça yanımdaki su şişesine saldırıyorum hemen, yanımda taşıyorum.çayı çok tüketiyorum ben hemen hemen her teneffüs, bitki çaylarını sevmiyorum. bu yararlı ya da zararlı mı sizce kızlar. herkese iyi akşamlar:79:
sende tekrar hosgeldin dulcine..ayrica gecmis olsun..Bi sürü yeni arkadaş gelmiş sanırım, hoşgeldiniz kızlar
Ama eskilerden hemen hemen hiç kimse yok, herkes hedefine mı ulaştı ben yokken yahu
Merhaba kızlar :80:
Bayadır giremedim foruma, fena hastaydım. Yavaş yavaş toparlanmaya başladım ama hala normale dönemedim.
ŞULİŞİM yukarıda yazdıklarım sebebiyle spor yapamıyorum hala.
Bi sürü yeni arkadaş gelmiş sanırım, hoşgeldiniz kızlar
Ama eskilerden hemen hemen hiç kimse yok, herkes hedefine mı ulaştı ben yokken yahu
Merhaba kızlar :80:
Bayadır giremedim foruma, fena hastaydım. Yavaş yavaş toparlanmaya başladım ama hala normale dönemedim.
canim sabahki süt dilimi su cikolatali kekli cocuk seysi olan mi( malesef eksik..öglen de sadece müsli olmamis.puanin 7.
kızlar elma sirkesinin faydası saymakla bitmez ya benim için en büyük faydası güç vermesi. baya ara vermiştim elma sirkesine geçen yıl uyku tutmuyordu doğuda öğretmenken, spora gidiyordum, okulda çok hareketliydim yine uyuyamıyordum, beş, en fazla altı saat uyuyordum . elma sirkesi içiyordum obenigüçlü yapıyordu. dün baya bi geç yattım sabah aklıma geldi 2 gündürde çok halsizdim, sabah elma sirkeli ballı ılık su içtim bugün reglimin 1. günü ağrılı olmama rağmen atom karınca gibiydim tavsiye ederim. bide 2 gündür daha dengeli beslendiğimden mi, bilmiyorum yüzüm filan daha canlı daha pürüzsüz geldi gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?