50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim gecer, sen merak etme. Hasta olan bebis miydi ben sen zannetmistim ama hastalk cekilmiyor, umarim hemen gecer. Meyve detoksu yapabilirsin tüm gün sirf meyve yiyorsun ama bence sen düzenli olarak saglikli beslenmeye devam et, emzirirkenle kiyaslama o dönemde cok yiyen bile kilo kaybi yasiyor genelde..

canim aksama keske yogurt salata da ekleseymissin... puanin 9...

Tesekkür ederim canim niyahet düzgün bir puani hakettim tekrar sevincliyim :)

Bugün Sabah: bir brötchen yedim ve bir kk kadar beyaz peynir
ara: yok
ögle: yemege ciktim, somon baligi filetosu, yaninda yagsiz patates, az rokali salata, tavada yesillik (galiba ispanakti)
ara: süt dilimi (taktim bu ara buna)
aksam: muhtemelen bir pogaca, kisir /salata cinsi biseyler ne varsa (gidicem birazdan aile ici yasgünü var) ve ufak bir dilim pasta da alirim, son araya sayarim cünkü aradan zaman gecer

canim lahmacun güzel bir besin, cünkü doyurucu oldugu gibi salatayla yenilirse hem cok lezzetli hem de saglikli bir sey. iyi yapmissin.

biz genelde ac karnina tartiliyoruz. asil kilomuz o cünkü ama sana önerim ya öyle tartil yada tok, ama bi öyle bi öyle yapma. bazen azcik icecek iki lokma sey 2 kilo fark yapiyor, o seni korkutmasin. regl döneminde ödem oluyor vücutta. haftaya bak bi sonuca.

selam kızlar iyi akşamlar herkese ben bugünümün menüsünü hiç yazmayacağım koçum 0 ver zaten
bugün yine yeme atağı yaşadım kızlar canım istemediği halde tatlı bir şeyler yedim gerçi önceki ataklarıma göre çok değildi ama şu anda midem öyle bulanıyorki bisküvi falan yedim çok fazlada yemedim ama ne zamandır yemiyordum ondan belki de sanki kaşık kaşık yağ yemişim gibi hissediyorum meğer ne kadar alışmışım sağlıklı beslenmeye sanırım artık çok uzun bir süre bisk. vb. yemek istemiycem bu kadar alışacağımı düşünmemiştim demekki gerçekten bunu yaşam tarzı haline getirmeye başlamışım bir daha (büyük konuşmayayım ama) çoook uzun bir süre abur-cubur görmek istemiyorum yarından itibaren 2 ya da 3 gün meyve detoksu yapacağım bir arkadaş yazmış galiba o da yapmayı düşünüyormuş eğer ilk detoksun olacaksa daha kolay detoks menüleri var onlarla başlamalısın bence (nacizane fikrim ) ben ilk detoksumda çok zorlanmıştım artık alıştım ayda 1 kere yapıyorum sadece meyve ve sebze yiyorum özellikle yeme ataklarımdan sonra gerçekten çok iyi geliyor bir yandan iyi aslında bu ataklarım öbür türlü pek detoks yapasım olmuyor neyse kızlar ben çıkıyorum çok uzun yazdım yine herkese abur cubursuz günler diliyorum

teşekkürler Efsuncum

canim menun guzel. lahmacun et ve unlu mamul icerdiginden abartmadigin surece guzel.

puanin 10.

9 puan canim...

8puan canim...

Parlaksiyah
, seninle benzer yönlerimiz var

Ben dün menümü yazdıktan sonra akşamın o saatinde krize girdim, (regl oldum dün) tam 'sorunsuz atlatacağım herhalde' derken bir anda kiloyu miloyu boşverip saldırdığım çukulatanın, tatlı ve tuzlu kurabiyelerin, bisküvilerin, kuruyemişlerin vs (evde ne bulduysam anlayacağınız) haddi hesabı kalmadı!!! Tıkınrcasına yeme atağı geldi.

Yani gzmnc, bana perşembe için verdiğin 9 puanı geri alman gerek. 0 güzel 9 puanlık menünün üzerine gelen atak sayesinde puanı 0'ladım.

Önceden de benim bu tip sorunlarım oluyordu, neyse bu uzun ve unutmak istediğim hikaye... Bu seferki 1 gün sürecek! Sürmek zorunda.

Sonuç: sabah tartıldım 51,1 kiloyum. Geçen hafta 50,2 idim. 1 haftayı sorunsuz geçirerek 49 lu bişey olmayı hedefliyorum. Şimdi çizelgemi yenileyeceğim üzülerek.

Son düzenleme:
Bugünki menüm: (Dün geceki atak yüzünden midem çoook dolu olduğu için saçma sapan bir menü oldu.)

Kahvaltı: yok
Ara:yok
Öğle: 6 adet köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 çatal makarna
Ara: 2 ısırık kurabiye
Akşam:1 elma
Ara:yok

1-1,5 lt su, 2 fincan bitki çayı, 2 fincan kahve

Bugünki spor: yarım saat fitness (ip atlama, karın, bacak, omuz, kol egzersizleri)

Son düzenleme:
sabah:3 yk kadar kellogs kırmızı meyveli tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt katıldı içildi.
ara:3 ısırımlık develi armut
öğlen:yarım su bardağı haşlanmış kepekli makarna 4 yk kadar yoğurt ve sarımsakla yenildi.
ara:büyük bir kupa 5i1 arada çay yanında 6 adet diyet form bisküvi limonlu.
akşam:4 yk kadar mercimek çorbası,5 yemek kaşığı karnıbahar yemeği,2 dilim light ekmek,salata
ara:4 dilim greyfut,1 dilim portakal

ara olmayınca puan verimiyor ama ben akşam saat 7 de yemiştim yemeği yani tok karnına ara yapmak zorunda kalmak kilo yapmaz mı sırf burdan puan almak adına sonra eritemezsem ya .
benim bünyem akşamdan sonra pek yememeye adepte olmuş vaziyette yemesem olur mu?

selam kizlar...bugünki yediklerim....

kahvalti...1 dilim esmer ekmek 2 t.k.labne peynir sürdüm üzerine
3 zeytin,
1 kupa yesil cay

ara ..2 mandalina ...2 kasik cavdarli bulama

öyle..sarimsakli yumurta..(sarimsak kavurdum üzerine 2 yumurta kirdim)
1 dilim esmer ekmek
2 kepce kuru fasulye

ara... 4 kurabiye..1 elma....3 kasik bulama..1 bardak 1 limonlu su

aksam..4 parca hindi boynu..tavada az yagda kizarttim..
1 dilim esmer ekmek
1 kepce kuru fasulye
1 yesil sogan..
1 cay bardagi yogurt
1 y.k.kadar fistik 1 kurabiye..
1 bardak sirkeli su..

ara ögün yok aksam yemeyinde biraz fazla yedigim icin..

su bugün pek fazla icmedim..1´litre ancak icmisimdir su ana kadar....yatana kadar 0,5 litre icerim daha..

spor birazdan yapmayi düsünüyorum..yaparsam yazarim

bugünkü menümü de yazayım.

sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği
2 kk dil peyniri
yeşil çay

ara: 200 ml süt

öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği ve dil peyniriyle yağsız tost
şekersiz çay

ara: 1 büyük su bardağı yağsız tost
çeyrek yeşil elma

akşam: 4 tane ızgara köfte
bol salata
1 dilim çavdar ekmeği
1 büyük sb ayran

ara: 1 büyük muz

Son düzenleme:

evet canim malesef cok cok zayif ve sagliksiz bir menu olmus....

puanin 4.

dün dündür... önenli olan günlük saglikli beslenme. dün kötü oldu diye bugunu aksatirsan emin ol yarin da kendini cok ac hissedeceginden yine fazla yemek isteyeceksin.

net yazdigin icin cok tesekkür ederim canim. puanin 9 :))

benim bildigim aksam 7-8 den sonra yemek 9-10 dan sonra da meyve nin yenmemesi lazim. aksam yemeginden 2 saat sonra yiyecegin kalorisi düsük meyvenin, light yogurdun zarari olmaz.

Ketçap ve köri sos neden cıs listesinde?

fazla kimyasal icerdigi cok kalorili oldugu icin.. hazir seylerden olabildigince uzak durmaliyiz.

sagligimiz icin...

iclerindeki emulgatörlerde kansorojen maddeler bulunmaktadir.

son ara olmadigi icin 9 puan canim...

gzmnc ..benim mutvaga artik mayonez ketcap köri gibi sozlar girmiyo...ama hardal aliyorum.odami ciss listesinde:26:..

ebek malesef.... hazir ama guzel olan hersey

ögretmenim notunuz 10 :))

Sağlıksız menülerimden biriyle geldim yine... Annemin evine gitmek istiyorum ben ((

Sabah :
1 adet pizza şeklinde satılan poğaça
Biraz beyaz peynir
4 siyah zeytin
1 domates

Kahvaltıyı 12 gibi yaptım. Dersim yoktu bugün... Ara ve öğle yemeği yalan oldu.

Öğle:
Cips

Akşam:
1 porsiyon çorba
1 porsiyon kabaklı, patatesli türlü tarzı bir yemek
1 dilim tavuk göğsü

Ara:
200 ml süt

Spor yok. İki gündür sağ bacağım inanılmaz derecede ağrı yapıyor :S

Arkadaslar merhaba...

hemen hemen bütün menüler yollandi, ben de elimden geldigince degerlendirmeye calistim. Bu hafta gercekten cok cok yogundum, bu yüzden nete sadece aksamlari ya da sabahlari girip toplu degerlendirmeler yaptim. Yalnisim eksigim mutlaka ki vardir, cünkü beslenme uzmani da degilim. Eksiklikler, yanlisliklar yaptiysam özür dilerim. Umarim memnun kalmissinizdir.

canim puanin 5...

Gözüme carpan birkac husustan bahsetmek istiyorum.

1. burada amacimiz kilo vermek DEGIL.... Saglikli kilo vermek....

2. bizler robot degil insaniz... Nefsimiz var....

3. Saglikli beslenmek herseyden önemli....

Benim puanladigim menülerde AC kalinarak kilo vermeye calisilan menuler az puan, tam tersine vücuda her besin degerinden YETERINCE alinan menüler yüksek puanlar aldilar.

Siz de farkettiyseniz, kendinizi ac birakarak cezalandirdiginizda, bir sonraki menu de ya da bir sonraki gunde vücut daha fazla yemek istedi ve daha kötü beslendiniz...

3 ANA 3 ARA ögünün mantigiyda buydu. Vücudu ac birakip herseye saldirmasini engelleyerek, dengeli beslenmek...

Vücut mekanizmasini oturttmak ve vücudun ona göre davranmasini saglamak...

5 i 1 yerde cay saglikli, vücut icin gerekli, toksinleri atmaya faydali bir icecek, ama ara ögünlerde sadece onu kabul etmedim. Cünkü vücudumuzun daha fazlasina ihtiyaci var. Ve o kurutulmus ürünlerin suyu alindiginda tam da istenilen besin degerlerinin karsilandini düsünmüyorum.

Hmmmm, kacamaklar elbette yapacagiz ve caniniz birsey istediginde onu yok saymamak en iyisi. ama bunu h.ici abartmadan yapmaliyiz PP

Simdilik aklima gelenler bunlar..

Umarim herkes icin saglikli bir hafta olmustur.

Iyi haftasonlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…