teşekkür ederim canım inşallah geçer bir an önce çocukların hastalığı çok zor oluyor derdini de anlatamadığı için..
neyse acaba detoks mu yapsam bi arkadaş elma detoksu diye bişeyden bahsetmişti.1 günde1 kilo giyoyomuş.şimdi ona bakcaktım netten..ya ben kızımı emzirirken51.5 e düşmüştüm sizinle o zaman tanışsaydım en azından kilomu korurdum..emzirmeyi bırakınca 53.5 falan oldum.
kızlar bu hafta 300 gram verdim.58.7 idim şuanda 58.4 az azda olsa sürekli her hafta düzenli kilo kaybım oluyor.
canim aksama keske yogurt salata da ekleseymissin... puanin 9...
Selam kızlar bugün içimdeki canavarı çıkardım aslında canım dün deli gibi lahmacun istiyordu ve bugün okula öğleyin bir arkadaş lahmacun getirmiş onu yedim hem de büyük bir iştahla bu hoşuma gitti ve akşam da devam ettim . belki de bu canavar sabah tartıda beni hayakırıklığına uğratmasındandır. birmiyorum siz nasıl tartılıyorsunuz bugün aç karnına tartıldım 58. 4 çıktım400 gram vermişim , bu az geldi bana..beni en çok üzen sirkeli su içip kahvaltı yaptıktan sonra üstümü giyindim ve tartıldım 59.5 i gördüm, ben 59 muyum yoksa. aç karnına ve kıyafetsiz olduğum mu gerçek kilom regl oluyorum 3 gündür ayrıca
canim lahmacun güzel bir besin, cünkü doyurucu oldugu gibi salatayla yenilirse hem cok lezzetli hem de saglikli bir sey. iyi yapmissin.
biz genelde ac karnina tartiliyoruz. asil kilomuz o cünkü ama sana önerim ya öyle tartil yada tok, ama bi öyle bi öyle yapma. bazen azcik icecek iki lokma sey 2 kilo fark yapiyor, o seni korkutmasin. regl döneminde ödem oluyor vücutta. haftaya bak bi sonuca.
Sevgili koçum cuma günü menüm
sabah
sirkeli ballı su
1,5 dilim kepek ekmek, peynir, bal, ceviz, çemen, çay
Ara
kuru incir, 3 badem, 5i bir yerde çay
öğle
1,5 lahmacun, salata
Ara
1 portakal,yarım ayva, 1 avuç kuru yemiş(badem, fındık ,leplebi,üzüm)
akşam ( bunları saat sekizde yiyeceğim )
yarım dolma,
yarım karnıyarık
3 kaşık yoğurtlu erişte
slatalık domates söğüş
ara
çay ve bir kaç fındık( yerim)
1,5 litre su, 5i biryerde, bir sürü çay
58. 8 den 58.4 oldum regl oldum 3 gün önce. 3 haftada 1kilo vereceğim galiba böyle
Koçum Cuma menümü yazıyorum.
Sabah:Bir buçuk dilim çavdar ekmeği,biraz kaşarlı yumurta,bi kk peynir,üç zeytin,4-5 lokma kırmızı tatlı biber,az şekerli çay,
Ara:bir portakal
Ara:biraz kuru üzüm,yaban mersini ve 4-5 ceviz
Öğle:iki buçuk dilim kepek ekmeği,iki kase yoğurt,6-7 ceviz(yemek canım istemedi)
Ara:10-15 antep fıstığı
Akşam:Bir tabak bulgurlu kuru madımak yemeği,iki dilim çavdar ekmeği,3-5 lokma da haşlanmış tavuk eti yemeyi planlıyorum.
Ara:bir portakal yerim.
Spor yapamadım bugün yine,2 lt.su içerim...
Herkese iyi akşamlar...
Tesekkür ederim canim niyahet düzgün bir puani hakettim tekrar sevincliyim :)
Bugün Sabah: bir brötchen yedim ve bir kk kadar beyaz peynir
ara: yok
ögle: yemege ciktim, somon baligi filetosu, yaninda yagsiz patates, az rokali salata, tavada yesillik (galiba ispanakti)
ara: süt dilimi (taktim bu ara buna)
aksam: muhtemelen bir pogaca, kisir /salata cinsi biseyler ne varsa (gidicem birazdan aile ici yasgünü var) ve ufak bir dilim pasta da alirim, son araya sayarim cünkü aradan zaman gecer
canim menun guzel. ama ketcap kori sos falan bunlar 'cis' listesinde. puanin 9.
Bugünki menüm: (Dün geceki atak yüzünden midem çoook dolu olduğu için saçma sapan bir menü oldu.)
Kahvaltı: yok
Ara:yok
Öğle: 6 adet köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 çatal makarna
Ara: 2 ısırık kurabiye
Akşam:1 elma
Ara:yok
1-1,5 lt su, 2 fincan bitki çayı, 2 fincan kahve
Bugünki spor: yarım saat fitness (ip atlama, karın, bacak, omuz, kol egzersizleri)
sabah:3 yk kadar kellogs kırmızı meyveli tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt katıldı içildi.
ara:3 ısırımlık develi armut
öğlen:yarım su bardağı haşlanmış kepekli makarna 4 yk kadar yoğurt ve sarımsakla yenildi.
ara:büyük bir kupa 5i1 arada çay yanında 6 adet diyet form bisküvi limonlu.
akşam:4 yk kadar mercimek çorbası,5 yemek kaşığı karnıbahar yemeği,2 dilim light ekmek,salata
ara:4 dilim greyfut,1 dilim portakal
ara olmayınca puan verimiyor ama ben akşam saat 7 de yemiştim yemeği yani tok karnına ara yapmak zorunda kalmak kilo yapmaz mı sırf burdan puan almak adına sonra eritemezsem ya .
benim bünyem akşamdan sonra pek yememeye adepte olmuş vaziyette yemesem olur mu?
Ketçap ve köri sos neden cıs listesinde?
selam kizlar...bugünki yediklerim....
kahvalti...1 dilim esmer ekmek 2 t.k.labne peynir sürdüm üzerine
3 zeytin,
1 kupa yesil cay
ara ..2 mandalina ...2 kasik cavdarli bulama
öyle..sarimsakli yumurta..(sarimsak kavurdum üzerine 2 yumurta kirdim)
1 dilim esmer ekmek
2 kepce kuru fasulye
ara... 4 kurabiye..1 elma....3 kasik bulama..1 bardak 1 limonlu su
aksam..4 parca hindi boynu..tavada az yagda kizarttim..
1 dilim esmer ekmek
1 kepce kuru fasulye
1 yesil sogan..
1 cay bardagi yogurt
1 y.k.kadar fistik 1 kurabiye..
1 bardak sirkeli su..
ara ögün yok aksam yemeyinde biraz fazla yedigim icin..
su bugün pek fazla icmedim..1´litre ancak icmisimdir su ana kadar....yatana kadar 0,5 litre icerim daha..
spor birazdan yapmayi düsünüyorum..yaparsam yazarim
gzmnc ..benim mutvaga artik mayonez ketcap köri gibi sozlar girmiyo...ama hardal aliyorum.odami ciss listesinde:26:..
bugünkü menümü de yazayım.
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği
2 kk dil peyniri
yeşil çay
ara: 200 ml süt
öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği ve dil peyniriyle yağsız tost
şekersiz çay
ara: 1 büyük su bardağı yağsız tost
çeyrek yeşil elma
akşam: 4 tane ızgara köfte
bol salata
1 dilim çavdar ekmeği
1 büyük sb ayran
ara: 1 büyük muz
Sağlıksız menülerimden biriyle geldim yine... Annemin evine gitmek istiyorum ben((
Sabah :
1 adet pizza şeklinde satılan poğaça
Biraz beyaz peynir
4 siyah zeytin
1 domates
Kahvaltıyı 12 gibi yaptım. Dersim yoktu bugün... Ara ve öğle yemeği yalan oldu.
Öğle:
Cips
Akşam:
1 porsiyon çorba
1 porsiyon kabaklı, patatesli türlü tarzı bir yemek
1 dilim tavuk göğsü
Ara:
200 ml süt
Spor yok. İki gündür sağ bacağım inanılmaz derecede ağrı yapıyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?