Canim gecer, sen merak etme. Hasta olan bebis miydi ben sen zannetmistim ama hastalk cekilmiyor, umarim hemen gecer. Meyve detoksu yapabilirsin tüm gün sirf meyve yiyorsun ama bence sen düzenli olarak saglikli beslenmeye devam et, emzirirkenle kiyaslama o dönemde cok yiyen bile kilo kaybi yasiyor genelde..
Parlaksiyah seninle benzer yönlerimiz var
Ben dün menümü yazdıktan sonra akşamın o saatinde krize girdim, (regl oldum dün) tam 'sorunsuz atlatacağım herhalde' derken bir anda kiloyu miloyu boşverip saldırdığım çukulatanın, tatlı ve tuzlu kurabiyelerin, bisküvilerin, kuruyemişlerin vs (evde ne bulduysam anlayacağınız) haddi hesabı kalmadı!!! Tıkınrcasına yeme atağı geldi.
Canım bizim için zamanını ayırıp ilgilendiğin için ben teşekkür ederim san.gayet güzel yönlendirmelerArkadaslar merhaba...
hemen hemen bütün menüler yollandi, ben de elimden geldigince degerlendirmeye calistim. Bu hafta gercekten cok cok yogundum, bu yüzden nete sadece aksamlari ya da sabahlari girip toplu degerlendirmeler yaptim. Yalnisim eksigim mutlaka ki vardir, cünkü beslenme uzmani da degilim. Eksiklikler, yanlisliklar yaptiysam özür dilerim. Umarim memnun kalmissinizdir.
kızlar meraba uzun zamandır yoktum ama farkettim ki burdan uzaklaştıkça kilolar aldı başını gidio ve bu hiç ii değil benim için.gene aranızdayım benide alın aranıza yarından itibaren diyete başlıcam..ayy nolur acil beni denetimize alın yaza kadar 5 kilo vermem lazım
aynen aynen bende öyle hatta eve de çok almıyordum görüpte canım istemesin diye o yüzden pek abur cubur yoktu evde çıktım dışarı sırf abur cubur almayahalime gülüyorum artık ama ben dikkat ettim 2-3 aydır falan oluyor bu bana ve ayda sadece 1 kere (çok şükür ) yani tabi ay içinde başka kaçamaklar olabiliyor 1 meyveli dondurma ve ya ufak parça çikolata vb. ama bu feci ataklar ayda 1 e 1 kereden de bir şey olmaz bence tabi ben şöyle yapıyorum ataklardan sonra 2-3 gün süren meyve detoksu yapıyorum yani 2-3 gün boyunca sadece meyve ve sebze yiyorum hem kendimi zinde hissediyorum hem atakta aldığım kalorilerin acısını çıkarıyorum ve dediğim gibi 2-3 aydır böyle ama henüz kilo aldırmadı bana o ataklar belki daha fazla zaman gerekli belki de ayda 1 kereden bir şey olmuyor yediğim de yanıma kar kalıyor umarım hep böyle devam eder ve 1 web sitede ayda sadece 1 kere canımız ne istediyse (iskender, çikolata, bisk. vb.) yiyecekmişiz metabolizmayı şaşırtıyormuşuz ama sadece ayda 1 gün bilmiyorum ne kadar doğru amaaan ayda 1 kereden bi şey olmaz ki dimi ama
canim puanin 5...
Arkadaslar merhaba...
hemen hemen bütün menüler yollandi, ben de elimden geldigince degerlendirmeye calistim. Bu hafta gercekten cok cok yogundum, bu yüzden nete sadece aksamlari ya da sabahlari girip toplu degerlendirmeler yaptim. Yalnisim eksigim mutlaka ki vardir, cünkü beslenme uzmani da degilim. Eksiklikler, yanlisliklar yaptiysam özür dilerim. Umarim memnun kalmissinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?