50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar meraba uzun zamandır yoktum ama farkettim ki burdan uzaklaştıkça kilolar aldı başını gidio ve bu hiç ii değil benim için.gene aranızdayım benide alın aranıza yarından itibaren diyete başlıcam..ayy nolur acil beni denetimize alın yaza kadar 5 kilo vermem lazım

evet canım kızım hasta..
inşallah dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum.sen demeseydi ben bugün kendimi bırakmıştım bile ama toparlandım..haftaya yokum kayınvalidemlere gidicem ne zaman döneriz belli değil..dikkat etmeye çalışacağım.

aynen aynen bende öyle hatta eve de çok almıyordum görüpte canım istemesin diye o yüzden pek abur cubur yoktu evde çıktım dışarı sırf abur cubur almaya halime gülüyorum artık ama ben dikkat ettim 2-3 aydır falan oluyor bu bana ve ayda sadece 1 kere (çok şükür ) yani tabi ay içinde başka kaçamaklar olabiliyor 1 meyveli dondurma ve ya ufak parça çikolata vb. ama bu feci ataklar ayda 1 e 1 kereden de bir şey olmaz bence tabi ben şöyle yapıyorum ataklardan sonra 2-3 gün süren meyve detoksu yapıyorum yani 2-3 gün boyunca sadece meyve ve sebze yiyorum hem kendimi zinde hissediyorum hem atakta aldığım kalorilerin acısını çıkarıyorum ve dediğim gibi 2-3 aydır böyle ama henüz kilo aldırmadı bana o ataklar belki daha fazla zaman gerekli belki de ayda 1 kereden bir şey olmuyor yediğim de yanıma kar kalıyor umarım hep böyle devam eder ve 1 web sitede ayda sadece 1 kere canımız ne istediyse (iskender, çikolata, bisk. vb.) yiyecekmişiz metabolizmayı şaşırtıyormuşuz ama sadece ayda 1 gün bilmiyorum ne kadar doğru amaaan ayda 1 kereden bi şey olmaz ki dimi ama

Gzmnc, koçluğun için teşekkürler
Haftayı değerlendirmen ve yorumlaman da hoş olmuş. Eline sağlık

Canım bizim için zamanını ayırıp ilgilendiğin için ben teşekkür ederim san.gayet güzel yönlendirmeler
n var.bu arada ben çayla ara yapıyordum bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım.bir de kuru meyve ara olmuyor mu anlamadım.mesela fındık badem falan olmaz mı.onları ne zaman yiyelim.

hosgeldin canim....

en kisa zamanda yine kilo vermemen ve bu sefer bizlerden uzaklasmayip yeni kilonu koruman dilegiyle...

Senin durumunun bir sıkıntısı yok bence, çünkü dediğin gibi ayda 1 kez olması hiç zarar vermiyor, ama bu durum 2-3 günden fazla sürdüğünde kilolar o kadar hızla geri dönüyor ki... Sonra vermek için misli misli uğraşmak zorunda kalınıyor, yazık oluyor onca emeğe... Gzmnc'nin yazdıkları çok doğru, sağlıklı beslenip arada kaçamak da yapmak lazım, aksi takdirde insan kendini çok kısıtladığında saldırı olasılığı çok çok yüksek oluyor.

herşey için teşekkür ederiz koçumm...
cuma menüm
kalkınca 3kuru kayısı
SABAH 2dilim kadar ekmek 1 br yeşilçay kaşar p.zeytin tereyağ marmelat
ARA k-fleaks
ÖGLE 1 poğaça 1 dilim börek 1 br doğadan kayısılı 1 çatal bisküvili pasta 1-2 çatal patates salatası(koçum çok gibi görünüyor ama gerçekten az yedim.pasta falan tadımlık oldu yani.)
ARA 1 portakal
AKŞAM 4-5 k.pırasa 1 kase yoğurt 7k.vişne kom.1 dilim patates 3fındık
ARA çok karnım ağrıyordu kızımın artan çorbasına karabiber atıp içtim SADECE 4 KAŞIK ve igde

SU 1,5 LT

gzmnc..puanlaman ve bizlere zaman ayirdigin icin tesekkürler canim...aslinda hazir kurabiyeleri yemiyorum genelde..cok sevsemde görmemezlikten geliyorum..dedigin gibi yok sayorum..ama ev yapimi kurabiye olunca biraz zor oluyo...ev mis gibi kurabiye kokunca dayanamiyorum..cocuklar cok istedigi icin onlara yapmistim aslinda..,.

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar.ben perşembe menümü yazdım mı hatırlamıyorum onun için onu da yazıyorum.
PERŞEMBE MENÜM:

SABAH:iki kuru kayısı,ılık ballı sirkeli su,bir dilim k. ekm. lor sürdüm,bir bard. layt süt.

ARA:1 elma,1 havuç,beşi bir yerde çay

ÖĞLEN:bir hamburger köftesi yagsız pişirdim,iki yeşil biber,bir tabak salata,iki dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt.

ARA:yoktu sanırım,hatırlamıyorum.

AKŞAM:beş yemek kaşığı karnıbahar yemeği,bir kase yoğurt,bir tabak salata,bir yeşil biber,bir dilim kepek ekm.

ARA:arkadaşa davetliydim bir porsiyon sade dondurma yedim,iki bardak tarçınlı karanfilli çay içtim.yarım muz yedim.

bu ara leslie yaptim sadece 21 dakika ...
eskisi gibi sonuna kadar devam etmiyo leslie...neyse birdahaki sefere cd den yapayim..bizimkiler tv ye baktigi icin dvd den yapamadim bugün..

SULİSİM SEN BU ARALAR YOKSUN AMA BEN SPORLARIMI TOPTAN YAZIYIM
PAZARTESİ 40 dk plates 60 mekik
SALI 40-45 dk pilates 100 mekik 35 dk bisiklet
ÇARŞAMBA 30dk bisiklet 100 mekik
PERŞEMBE yarım saat yürüyüş 100 mekik
CUMA yarım saat yürüyüş 100 mekik

inşallah görürsün canım..

CUMA MENÜM:
SABAH:ik kuru kayısıı, ılık ballı sirkeli su,bir bardak ılık layt süt,bir dilim kepek ek.lor sürdüm

ARA:altı tane badem

ÖĞLEN:beş kaşık karnıbahar yemeği,bir turp,iki yeşil biber,bir kase yoğurt,iki dilim kepek ekmeği,canım çok çekmişti bir dilim turunç kabuğu reçeli:)))napim çok güzel görünüyordu.

ARA:bir kase yoğurtun içine küçük parmağımdan biraz daha küçük dört grisini.

AKŞAM:et haşlama bir tabak.Kemilkli etti koçum yanlış anlaşılmasın çoğu kemikti yani.

ARA:arkadaşa davetliydim üç bardak çay ,bir poğaçadan iki küçük ısırık,bir börekten bir ırık bile sayılamayacak bir parça börek.bir de karışık mayva suyu içeceğim.

bu arada ben 900GR vermişim arkadaşlar.neyse bu da bir başarı sayılır.dün daha zayıftım tartıda bu gün 200gr daha fazla çıktım.

dün tesadüfen bi alman sitesinde okudum..yemek yerken su icmek pek iyi deyilmis..eyer yemek yani sira su icilirse ya limonlu yada sirkeli su icilmesi iyiymis...sade su icildigi zaman midedeki asit dengesini bozuyormus..yemek daha zor hazmediliyormus...bana cok mantikli geldi bu bilgi..

bu arada aslında yazmak istemiyorum ama 53,5 tim.53,8 olmuşum..reglim bitmek üzere ama yinede karnımda şişkinlik var..haftaya kim koç olacak gerçi ben yokum ama..

Çok teşekkürler canım ilgin için çok şey öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…