canım ben de bildirmiştim sanırım.900gr verdim.57.1 şuan. bir de cuma 10 puan ama yanlış toplamışsın sanırım 9 vermişsin.
18-02-2011
selin88
cilekli_seker 58.4
devrimc66
ambitious 51.1
aybukeeslem
ayyildizim
Efsun
Tugbaaaaa 57
sulisim
leblebisekeri
azul
sevdacicegi
parlaksiyah
tutaste85
melahat
imporatogrly
pakize85 58.2
tutaste85
bana kilo bildiren bu kadarcik((
he he baktim ama onu kabul etmiyorum, erkek cikiyor cunkuu
yeni koçumuz sulisim şimdiden teşekkürler
sabah
bir dilim kek, 4 tuzlu kurabiye (minikti)teneffüste arkadaşlar getirmiş
yarım simit, üçgen peynir, çay
Ara
1 tane kuru kayısı, çay
Öğle
4 kaşık nohut yemeği, 3 kaşık pilav,turşu
Ara
1 çorba kasesi kadar cips1 kase sütlü cornfleks, meyve tabağı ( bu ara 8 saat olduğu için)
Akşam
1 uskumru buğulama, salata, 1 yada yarım dilim kepek ekmek( saat 8 de yiyeceğim)
Ara
çay, az kuru yemiş( fındık, üzüm, leblebi)
1,5 litre su
valla şekeri hiç sana göre bir mün değil çok şaşırıdm okuyunca...gün boyu hep simit yemişin.....bide kurallarımda ana öğünlerde tek çorba salata yada meyve yiyenlere puan vermicem demiştim. bu yüzden puanın 6bugün biraz garip beslendim.
sabah: çeyrek simit, 4-5 tane yeşil zeytin
ara: 1 diet bisküvi,çay
öğle: yarım tahıllı simit,4-5 tane cherry domates,2 kk dil peyniri
ara: çeyrek tahıllı simit daha:)))
ara2: 200 gr yoğurt
akşam: 2 kase yayla çorbası
ara: 1 meyve yerim.
Bugünki menüm:
Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk light beyaz peynir, 1 adet zeytin, domates, salatalık
Ara: 6 adet fındık, 1 adet kuru kayısı, limonlu sıcak su
Öğle: tavuk göğüs haşlama, haşlanmış karnabahar, brokoli, taze fasulye, yarım dilim esmer ekmek
Ara: 1 adet elma, limonlu sıcak su
Akşam: haşlanmış kabak, tavuk göğüs ızgara, bol salata
Ara: 1 kase yağsız yoğurt
2-2,5 lt su, 3 fincan kahve, 2 fincan bitki çayı
Bugün yaptığım spor:
30 dk yürüyüş (%15 eğim, 5,5 km/h hız)
Yuppiii kaçamaksız bir gün
PAZARTESİ MENÜM
SABAH:
ılık ballı sirkeli su.bir dilim kepek ekmeği üzerine lor,ılık layt süt.
ARA[/B
bir havuç,beşi bir yerde çay.iki kupa sıcak su.
ÖĞLEN:
üç servis kaşığı bulgur pilavı,bir parça haşlama et,bol salata,bir kase yoğurt.
ARA:
karnı bahar vr brokoli köklerini soyup yedim.bir büyük salatalık boyunda.çok severim de:))
AKŞAM:
karnıbahar,brokoli,havuç buharda haşladım.üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm yanına bol havuç-kara lahana salatası ve bir küçük bilim kepek ekmek.(bu arada benim bu sebze haşalamam iki tabak kadar vardı ve salatama da iki tabak kadar vardı acaba çok mu oldu.karnım çok şişti de:)) sebze ne de olsa diye abarttım mı .
ARA:
bir portakal bir elma.
kızlar bu ara bana ne oluyor bılmıyorum ama tatılden geldıkten sonra reglım 1 hafta once bıtmıstı tatılın bıtısınde hava degısımınden mı bılmıyorum artık göğsüm yıne regli olacakmıs gıbı agrıyor sureklı açlık var canım tatlı ıstıyor sızce reglımı olacagım kı tekrar olsam da kurtulsam ısın komuık yanı beraber tatıle gıdıp dondugum arkadasda da aynı durum var :)
yarın benı spor lıstesıne ekleyın kı yapmak zorunda kalayım
heeeAllah gönlüne göre versin inş.....
.....
valla şekeri hiç sana göre bir mün değil çok şaşırıdm okuyunca...gün boyu hep simit yemişin.....bide kurallarımda ana öğünlerde tek çorba salata yada meyve yiyenlere puan vermicem demiştim. bu yüzden puanın 6
....
selam kızlar geçmişi okuyamadım.sadece 1 sayfa gerisini ordan anladığım kadarıyla sulişim koç.kolay gelsin canım. ben bu hafta kilo bildirim, yapmadım.aynı kilodayım.
kuaföre gittim bugün saçımı kestirdim. bir de kaşlarımı aldırdım.ama kaş tasarımı diye yapıyorlar.bildiğin kaş alımı yani.fakat ismi sosyete ya kendimi pek bir farklı hissettim aldırınca.çok güzel olduuu:)
kızlar bu ara bana ne oluyor bılmıyorum ama tatılden geldıkten sonra reglım 1 hafta once bıtmıstı tatılın bıtısınde hava degısımınden mı bılmıyorum artık göğsüm yıne regli olacakmıs gıbı agrıyor sureklı açlık var canım tatlı ıstıyor sızce reglımı olacagım kı tekrar olsam da kurtulsam ısın komuık yanı beraber tatıle gıdıp dondugum arkadasda da aynı durum var :)
yarın benı spor lıstesıne ekleyın kı yapmak zorunda kalayım
slm arkadaşlar bn forumda yeniyim bu birlikte kilo verme olayına katılmak istiyorum ama hiç bişey anlamadım ne yapcam nası yapcam analtabilirmisiniz?
• sağlıksız şeyler yemek yenmeyecek ( nescafe,cappicuno,ketçap,mayonez salam, sosis,vb…….)
• Ana öğünlerde çorba ekmek yada salata yada tek meyve yemek yasak direk “0” puan verilecek
• Günde 2-2,5 litre su içilecek
• 2-3 fincan bitki çayı içilecek ( 5’i bir yerde ,yeşil çay tavsiyemdir)
• Menüler aşağıdaki şekilde oluşturulacak ve öyle değerlendirilecektir…lütfen dışarıda yerken yada evde yemek hazırlarken bu kombinasyona uygun menü hazırlayalım…
düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 p
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 p
• Lütfen menülerinizi tek renk ve sadece öğün adları Kalın olacak şekilde yazın
Sabah
yediklerim
Ara
yediklerim
Gibi…….
• Tek tatlı ile ara öğün yapılmıcak…direk – puan verilecek…yanında yada telafi arasında zararsız şeyler yenilecek…bunlar yapılırsa 1. Kaçamak görmezden gelinecek…ama genede mümkün olduğunca kaçamaklar hafta sonuna bırakılacak..
• Geç yedim acıkmadım diye ara öğün atlanmıcak…. hiç değilse 1-2 fındık yada 1-2 leblebi yenilecek….
• Tek bitki çayı ile ara öğün olmaz puan verilmez mutlaka yanında besleyici bir şey yenilecek
• Birde kilo bildirimleri en geç Cuma akşamı 21.00 kadar olsun….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?