50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar geçmişi okuyamadım.sadece 1 sayfa gerisini ordan anladığım kadarıyla sulişim koç.kolay gelsin canım. ben bu hafta kilo bildirim, yapmadım.aynı kilodayım.
kuaföre gittim bugün saçımı kestirdim. bir de kaşlarımı aldırdım.ama kaş tasarımı diye yapıyorlar.bildiğin kaş alımı yani.fakat ismi sosyete ya kendimi pek bir farklı hissettim aldırınca.çok güzel olduuu:)

bugün biraz garip beslendim.

sabah: çeyrek simit, 4-5 tane yeşil zeytin

ara: 1 diet bisküvi,çay

öğle: yarım tahıllı simit,4-5 tane cherry domates,2 kk dil peyniri

ara: çeyrek tahıllı simit daha:)))

ara2: 200 gr yoğurt

akşam: 2 kase yayla çorbası

ara: 1 meyve yerim.

Bugünki menüm:

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk light beyaz peynir, 1 adet zeytin, domates, salatalık
Ara: 6 adet fındık, 1 adet kuru kayısı, limonlu sıcak su
Öğle: tavuk göğüs haşlama, haşlanmış karnabahar, brokoli, taze fasulye, yarım dilim esmer ekmek
Ara: 1 adet elma, limonlu sıcak su
Akşam: haşlanmış kabak, tavuk göğüs ızgara, bol salata
Ara: 1 kase yağsız yoğurt
2-2,5 lt su, 3 fincan kahve, 2 fincan bitki çayı

Bugün yaptığım spor:
30 dk yürüyüş (%15 eğim, 5,5 km/h hız)

Yuppiii kaçamaksız bir gün

Son düzenleme:
canım ben de bildirmiştim sanırım.900gr verdim.57.1 şuan. bir de cuma 10 puan ama yanlış toplamışsın sanırım 9 vermişsin.

PAZARTESİ MENÜM

SABAH:
ılık ballı sirkeli su.bir dilim kepek ekmeği üzerine lor,ılık layt süt.

ARA[/B
bir havuç,beşi bir yerde çay.iki kupa sıcak su.

ÖĞLEN:
üç servis kaşığı bulgur pilavı,bir parça haşlama et,bol salata,bir kase yoğurt.

ARA:
karnı bahar vr brokoli köklerini soyup yedim.bir büyük salatalık boyunda.çok severim de:))

AKŞAM:
karnıbahar,brokoli,havuç buharda haşladım.üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm yanına bol havuç-kara lahana salatası ve bir küçük bilim kepek ekmek.(bu arada benim bu sebze haşalamam iki tabak kadar vardı ve salatama da iki tabak kadar vardı acaba çok mu oldu.karnım çok şişti de:)) sebze ne de olsa diye abarttım mı .

ARA:
bir portakal bir elma.

kızlar bu ara bana ne oluyor bılmıyorum ama tatılden geldıkten sonra reglım 1 hafta once bıtmıstı tatılın bıtısınde hava degısımınden mı bılmıyorum artık göğsüm yıne regli olacakmıs gıbı agrıyor sureklı açlık var canım tatlı ıstıyor sızce reglımı olacagım kı tekrar olsam da kurtulsam ısın komuık yanı beraber tatıle gıdıp dondugum arkadasda da aynı durum var :)
yarın benı spor lıstesıne ekleyın kı yapmak zorunda kalayım

he he baktim ama onu kabul etmiyorum, erkek cikiyor cunkuu

heee Allah gönlüne göre versin inş.....

öğlene turşu olmamış yanında salata yoğurt yada ayran olsaydı keşke bu yüzden puaın 9 bunun dışında çok güzel bir menü.....

valla şekeri hiç sana göre bir mün değil çok şaşırıdm okuyunca...gün boyu hep simit yemişin.....bide kurallarımda ana öğünlerde tek çorba salata yada meyve yiyenlere puan vermicem demiştim. bu yüzden puanın 6

çok güzel bir menü...öğlen 3. grup eksiki kalmış ( ayran,yoğurt,m.suyu,salata)
akşam yemeğindede 2.grup eksik kalmış ( ekmek,pilav,makarna )
puanın 8

yarn menün yazarken

sabah
yediklerim

ara
yedikerim

şeklinde yazarmısın....

Son düzenleme:

çok güzl ve sağlıklı bir menü olmuş.....sadece akşam yemeğinde ekmek rubun eksik kalmış puanın 9

tamam canım ekliyorum....bence menünde yazmaya başla ozaman insan kendini frenliuorhesap verecem diye.....

sen yumurtlama dönemine girmişin o yüzden bu belirtilerin...regli olduğun günden itibarn sayınca 10.günde başlar ...internetten bakabilirsin hesaplama sitelerine.....

bende menümü yazayım.....hiç iç açıcı değil evde olunca geç kalkınca tüm öğünler birbirne karıştı....

sabah
2 dilim ekmek
sucuk,peynir 3 zeytin kahvaltılık sos
reçel 2 ceviz

ara
yok

öğle
cevizli kuru üzümlü dut kurulu nesfit

ara

4-5 tane kuru erik

akşam
1 kase çorba
2 kepçe etli kuru fasülye
1 lokma ekmek
yoğurt
turşu

ara
1 fincan ekinezya çayı
1 avuç leblebi

ara
1 portakal
1 kivi
yer elması

spor yok 25:

puanım 7

Son düzenleme:

biliyorum tatlım.neyse ki çarşambadan itibaren okulda yemek çıkacak.orada daha sağlıklı beslenirim .üşendim yanımda bir şey götürmeye.yarınki öğle yemeğimi hazırladım.ozaman ona da mı puan yok cevizli nar ekşili bol salata yaptım.yanında 200 gram yoğurdum ve 1 dilim çavdar ekmeğim var.evde götürebilecek yemeğim yok malesef(

Slm kizlar o kek tarifini yapan varsa paylassin nasilmis. görüntü gayet iyi, eger sekeri de azcik azaltilirsa cok iyi ..

Sulisim canim koclugun hayirli olsun. Direkt menüme geceyim:

sabah: 2 dilim labneli kepekli ekmek, bir domates
ara: bir kuru erik
ögle: bol kalorili bir tatli
ara: süt
aksam: brokoli, kereviz, pirasa, havuc haslama, suyuyla birlikte iki corba tabagi yedim
ara: muz olabilir henüz yemedim

spor: 30 dakika stepper, canim adimsayarim diyorki 13.000den birkac adim az yürümüsüm

nanecim, sonucu merakla bekliyoruz bizde hemen haber et bize emi :)

vayyy tasarim ha:) yakinda mimarligi da cikar ha güzel olduysa süper insan kendisini bambaska hissediyor öyle memnun kalinca dimi

Koçuummmmmmmm!
Ben bugün ipin ucunu biraz kaçırdım sanırım... Güne erken başlayınca doymak bilmiyorum ben...

Sabah:
1 dilim meyveli kek
1 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
1 üçgen peynir

Ara yok, öğle ile sabah arası 3 saatti.

Öğle :
4 yemek kaşığı vitamin çorba
1 porsiyon bulgur pilavı, üzerine tavuk döner eti
Ayran
1,5 dilim baklava

Ara:
2 minik turta

Akşam :
2 adet hamburger ekmeği arası sucuk
1 bardak şekersiz çay

Ara:
4 adet hoşbeş gofret

Ara:
1 muz
1 minik çikolata

Spor yok :S

senin hormonlar kafayi yemis kuzum arkadasda da mi var ? bu ilginc bak :) stres mi yaptiniz rehl olucaz diye ?

slm arkadaşlar bn forumda yeniyim bu birlikte kilo verme olayına katılmak istiyorum ama hiç bişey anlamadım ne yapcam nası yapcam analtabilirmisiniz?

slm arkadaşlar bn forumda yeniyim bu birlikte kilo verme olayına katılmak istiyorum ama hiç bişey anlamadım ne yapcam nası yapcam analtabilirmisiniz?

öncelikle hosgeldin pazartesi-cuma arasi hergün yediklerini buraya yaziyorsun, sabah, ara, öglen,... diyerek. o haftaki kocumuz menünü kurallarina göre degerlendiriyor. buradaki amacimiz saglikli ve dengeli beslenerek kilo vermek. Bu hafta kocumuz sulisim, birazdan buraya eklerim bu haftaki kurallari. kac kilosun cnm ? hedefin nedir ? spor yapiyor musun ?

sonea icin.................................................

merhaba arkadaşlaaarrrr bi kaç hafta aradan sonra bomba qibi dönüyorum dermişimm
vallaa qelemediğim bu zaman içinde bişiiii farkettimkii burası olmadan yemeğe kural konmuyo aklına ne eserse onu yiyosun az yiyorum nslsa diyosun qeçiştiriyosun
ama dün tartıldım en azından hala 58 im qerçi 200 300 qram almışım ama nyseee şimdiden sonraa burdan qazz alıpp kilolarımdan qöbeğimden kurtulucam inşallaah :)
koçumusda sulisimmiiss :)) çokkk sevindimm hemen menümü yzipp kaçim çok qeç oldu

sabah :
bi dilim su böreği
bi fincan çay
bi adet yumurta
yarım domates ve yarım salatalık
ince dilim beyaz peynir

ara :
bi elma

öğlen :
bi kase sebzeli mercimek çorbası
3 kaşık nohutlu tavuk parçalı pilav
bi kase yoğurt

ara :
bi adet muz

akşam :
3 kaşık pırasa
3kaşık nohutlu tavuklu pilav
yanında salata
bi kase yoğurt

ara :
bi bardak sıkma portakal suyu

zaman sonra 5 6 tane çizi

sabah 45 dk plates ve 1 ltye yakın su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…