50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar,

Efsun Kazen anket yapmış da gerçek seçim şeyi değil tabi de,heralde üyelerinin tercihini merak etmiş

sanırım,ister kullan ister kullanma yani,sana kalmış,ben kullandım da size de haber vereyim dedim,

Koçum Çarşamba menüm:

Sabah:
2 haşhaşlı çörek,bi kk peynir,bi haşlanmış yumurta,yarım ceviz,bi bardak az şekerli çay

Ara:biraz yaban mersini,4 ceviz

Öğle:Bi dilim kepek ekmeği,bi tabak madımak,bi kase yoğurt,ardından 2 ısırık çikolata

Ara:bi elma

Akşam:bi tabak mercimek çorbası,bi top kepek ekmeği,yarım porsiyon tavuklu bulgur pilavı,bi kase yoğurt,biraz

söğüş yeşil biber,kuru soğan

Ara:bi hurma

Spor:1 saat leslie yürüyüş ve fitness yaptım,2 lt.su içtim...

Son düzenleme:
düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 1 3 1 3 1 10
efsun 1 1 2 1 3 1 9
gzmnc 1 1 3 1 3 1 1 9
melahatt 1 1 1 1 2 0 6
cilekli_seker 1 1 2 1 2 1 1 7
aybukeeslem 0 0 0 0 0 0 0
azul 1 1 3 1 3 0 9
parlaksiyah 1 1 0 1 2 1 6
imporatogrly 0 0 0 0 0 0 0
tutaste85 1 1 3 1 3 1 10
tugbaaaa 1 0 2 0 3 0 1 5
yaamuur 1 1 2 1 3 0 8
pakize85 1 1 3 1 3 1 10

günaydinnnnn.....

nasilsiniz??? ben dün yatmadan once alarmi kurmayi unutmusum... uykumu alana kadar uyudum :)) ohh cok ii oldu.. ama tüm isler kaldi.. ins yarn ki toplantiya yetistirebilirim bisiler de iyi gecer....

günaydinnnnn.....

nasilsiniz??? ben dün yatmadan once alarmi kurmayi unutmusum... uykumu alana kadar uyudum :)) ohh cok ii oldu.. ama tüm isler kaldi.. ins yarn ki toplantiya yetistirebilirim bisiler de iyi gecer....

sagol cnm iyidir.. uykunu almissin iyi iste. yetistirisin isleri

sagol cnm iyidir.. uykunu almissin iyi iste. yetistirisin isleri

ins... acayip stress yapiyorum bu da uykumu cok etkiliyor... gecen dr gece 12 den sabah 8 e kadar calisan bi makine bagladi vücuduma. gece boyunca uyku düzenimi tepkilerimi ölctü.. ve ona göre 8 saatlik uykuda 1280 kez nefes almadigimdan uykmdan irkilmisim... ben de farkindayim geceleri cogu zaman uyanirim ve cok fazlaa dönerim... ama 1280 rakami fazla :))

kulak burun bogaz ciya sevk etti. randevu alip oraya gitmeliyim.. ama tek nedeni bence stress...

Geçmiş olsun gzmnc...

çarşamba günkü menün: öğlen çok eksik olmuş keşke yanında süt ayran falan olsaydı en azından akşamda ekmek grubuneksik olmuş arada yok....puanın 6

aran yok öğle yemeğinde eksiklik var 1.grp eksik (sebze,baklagil,et,tavuk,balık ) puanın 8

öğle yemeğin eksik puanın 7

menülerin hiç iç açıcı değil..... senden daha güzel menüler bekliyordum.... hep öğünlerin eksik...atlanmış..olmamış

pazartesi günü
tek çorbayı öğün olarak kabul etmiyorum ordan puan veremedim.... puanın 5

salı günü
öğle yok ara yok akşamyemeğinde 1 grup eksik puanın 4

çarşamba günü
ara yok...öğlen tek grisiiyi kabul etmiyorum puanın 5

bir de bu sporun cinsini söylersen listeye ekleyebilrim seni......

sadece öğlendeeksilik var çok güzel menü puanın 9

çok güzel menü puanın 10

gecmis olsun canim ya, cok stres yapiyorsun demek ki. bakalim onlar ne diyecek ama belli, stresten oluyor..

çok geçmiş olsun canımmmmm..herşeyi başı stres değilmi zaten..... bende bir ara stressden dişlerimi sıkıyordum farkında olmdan...bir bakıyorum dişlerim acıyor çenem uyuşmuş sıkmaktan...

aman çok dikkat et kendine....

kocum ben de bugün ki menümü yazayim...

sabah

1 bardak m.suyu
2 dilim kepek ekmegi arasinda beyaz peynir+kasar

ara

elma

ögle

tonbalikli makarna
turp

ara

elma

aksam

2 dilim kepek ekmegi ile bol peynirli sandvich
150 gr yogurt

ara

m.suyu

öğe yemeğinde tek turpu 3. grup olarak kabul edemiyorum ama ayran yoğurt olurs daha güzel olur.... tide akşam yemeğinde 1. grup eksik..... puanın 8

kızlar nasılsınız???? ben barut gibiyim patlıcak yer arıyorum...... reglim yaklaştı sanıım ondan...

birde gerizekalı bir sınıfta dersteyim beni sinir ediyorlar..geçen dönemde öğrendiklerimizi tekrar ediyorum tın tın ayyy çıldıratacaklar beni......öğretmenlikten soğutuyorlar......

Canim Allah sabir versin ne diyim.. zor tabe....

tembellik, aylaklik... marifet saniyorlar...

ouu rgl yaklasinca fena oluyo canim derste nasil yaziyorsun onu anlamadim cepten mi ?

GASTROÖZOFAJEAL REFLÜ rahatsızlığım var ona göre yemeye çalışmak zorundayım..

sabah 1 bardak su içtim..
kahvaltıda 1 yufka ekmek tereyağlı ve tulum beyaz peynir karışık 2 fincanda çay..
birde sabah geç kalkıyoruz zayıflamayı başaramıycam galiba..((

canim menülerini tüm günü icerecek sekilde yazar misin?? bu sekilde koclar icin degerlendirmek cok zor oluyor.....

sulisim benim salı menümü puanlamamışsın

Çarşamba Menüm

Sabah
1 ince dilim kepek ekmek
1,5 küçük kupa süt
1-2 ince dilim domates-salatalık

Ara
500 ml süt

Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
1 gül börek (ıspanak ve lorlu)

Ara
yok malesef

Akşam
biraz patlıcan salatası (içindekiler: közlenmiş patlıcan-biber ve rendelenmiş domates ve sarımsak)
biraz da pancar salatası (rendelenmiş kırmızı pancar, yoğurt, sarımsak)
azıcıkta sade yoğurt
ekmek (hatırlamıyorum ama yediysemde yarım ya da 1 dilim kepek e. yemişimdir)
1 çay bardağı az tarçınlı süt

Ara
1 çorba k. fıstık
1 çorba k. leblebi
(dolu dolu değildi)

Ara
1 küçük elma
yarıma yakın portakal
1 kupa 5 i 1 yerde

2,5-3 lt su

45-50 dk pilates
tempolu yürüyüş (40dkdan fazladır)
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik
birazda dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…