50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum başım kilolarımla dertte 2.5 sene önce hamileyken çok kilo aldım 52 kilodan 80 kiloya çıktım çok şükür geçen sene 54 kiloya kadar indim ama şu sıralar yine kilo almaya başladım ve çok tuhaf yaptığım ufak diyetlerle kiloyu dengelerken şimdi bir türlü dengeliyemiyorum ve abur çubura dayanamıyorum 2 ayda üç kilo almışım 54 ten 57 ye çıktım.boyum 1:55 ideal kilom 48 en fazla 50 yardımmm.

canim bence az yedigin icin aurcubura saldiriyorsun.. vücudunda birseyler eksik ki beyin saldiri sinyallerini yolluyor....

ayrica sinyal geldiginde eline 1 adet havuc al. yemesi zor oldugundasn beyin de pes eder emin ol :)))

canım aynen öyle oldu.bir havucu yarım saatte yedim neredeyse. pazardan bolca havuç , yer elması filan alacağım

Hoşgeldin canım ben de abur cubura dayanamıyorum. 158 boyundayım ve 58.8 im ben de 50 oolmalıyım. bu sayfayı okuyunca acyip gaza geliyorum. sen de oku 10 sayfa geriden başla okumaya menüler hakkında bilgi sahibi ol her gün koç 10 üzerinden puanlar veriyo. haftada yarım kilo versek ayda 2 kilo eder, yavaş ama sağlıklı veriliyor burda.ayrıca doğru yemek yeme alışkanlığı kazanıyoruz.

Sevgili koçum bugün ki menüm

Sabah
elma sirkeli ballı su,1 simit, 1 light üçgen peynir, çay

Ara
bir kuru incir, 5i bir yerde çay

Öğle
3 kaşık tavuklu patates yemeği,2 kaşık makarna, bir dilim ekmek, ayran

ara
1 bisküvi, 1 havuç,bir kase light sütlü cornfleks, 1kuru incir

Akşam ( akşam 20.00 de yiyeceğim)
4 kaşık etli kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
salata
2 kaşık sütlaç

Ara
meyve

1 litre su içtim bir litre daha içmeye çalışacağım

Hoşgeldin Verdiğin kilolar için kutlarım seni :81: Bu başarıyla kalanını burda çok kolay verirsin.

Öyle özel bi diyet uygulamıyoruz. Dengeli ve düzenli beslenerek, miktar ve saatlere dikkat eder kalıcı sonuç alıyoruz :87: İsterse menüleri yazarsın ve özellikle haftanın koçu yönlendirir seni. Spor listemiz de var, ona da dahil olabilirsin.

Teşekkürler canım

Çok şükür iyiyim. Ama hala uyku problemim var. Çok uykuya ihtiyaç duyuyorum. Spor da yok :78:

Sen nasılsın? Kilo durumları falan?

umarim bu problemin en yakin zamanda gecer. Spor niye yok ? :)
Hamd olsun canim ben iyiyim biraz isle ilgili son ara gerginim ama sanirim yavas yavas ilerleme var.
Gecen hafta sanirim 57,8dim, 58in altina düstügümü hissediyorum en azindan sabitledigimi.. Cünkü uyandigimda göbegim asiri sis gibime gelmiyor, giysilerimde biraz bolluk hissediyorum, önceleri de bu bende öyleydi, 58in altindayken 55-57 arasi gider gelirdim ama 58e varinca bi daha inememistim bu belki 2-3 yildir ilk ve cok mutluyum bu yüzden. Kendimi kontrol edemiyorum henüz tam ama öncekidnen cok daha fazla özen gösteriyorum, her menüm berbatken simdi arada bir yada iki ögünüm saglikli ve dengeli oluyor sanirim ben yavas yavas alisiyourm saglikli beslenebilmeye :)

O uyku problemi ile bağlantılı aslında. Baya ağır hastalık olduğu için spor konusunda kendime esnek davranayım dedim :) 3-4 gün hiç bişi yememiştim o dönem, baya vitaminsiz falan kaldı vücut sanırım. Hafta başlamaya niyetliyim ama :86:

İş konusunda mümkün oldukça umursamaz ol canım. İnan değmez kendini yıpratmaya sonuç aynı olur hep. Stres ancak hasta eder insanı.

Tebrikler ve de gözün aydın o halde. Senin kilonu uzun zamandır takip ediyordum, genelde hep aynı kaldı, çok yavaş verdin ama 57 li kilolarla farkı çok rahat hissedersin. Hedefine yaklaştıkça alışveriş moduna da iyice girersin :81:
Tabi gönül ister ki menüler çok güzel olsun ama o konuda da kendini çok sıkma, sonra toptan isyan edersin :) Kilo vermede önemli olan miktar ve saatler zaten. O sağlıklı olmayan gıdalardan da yemek istiyor insan

Sulisim, regl öncesi ben de çok gergin ve duygusal oluyorum. Allah kolaylık versin o sınıfın karşısında

günaydinnnnn.....

nasilsiniz??? ben dün yatmadan once alarmi kurmayi unutmusum... uykumu alana kadar uyudum :)) ohh cok ii oldu.. ama tüm isler kaldi.. ins yarn ki toplantiya yetistirebilirim bisiler de iyi gecer....

Yetiştirebildin mi işlerini gzmnc, o uykunun üstüne daha verimli çalışmışsındır belki

sulisim benim salı menümü puanlamamışsın

45-50 dk pilates
tempolu yürüyüş (40dkdan fazladır)
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik
birazda dans

Parlaksiyahcım, bu sporları hemen hergün yapıyorsun, tebrik ederim seni. Bir spor salonuna mı üyesin yoksa kendin mi yapıyorsun?

rica ederim canım ne demek bende 2 haftadır burdayım hepinize yavaş yavaş alışıyorumm

ben her sabah işe gelince ilk olarak bu sitelere bakarım her ay mutlaka bişeler alırım :)

Valla ben de bakıyorum iki gündür alışverişler de yaptım bakalım nasıl olacak... elbise-ler aldım, çok hoş ürünler var, umarım üzerimde güzel durur, denemeden alınıyor zira Şimdi bir heves gelmelerini bekliyorum bakalım gelince üzerime uyarlar umarım da hevesim kırılmaz...

Günaydin güzeller

Ooo iyiymis, rica ederim canim. Ah bide yurt disina siparis verseler de ben de alsam..
ldigini sonra görmek isteriz cnm

Yurt dışında da başka başka sipariş siteleri vardır ama değil mi... Elbiselerim gelsin de sonucu yazıcam kızlar

wow, hiza bak ben almadim cnm buraya siparis yapmiyorlar. ama olaki birgün yaparlarsa diye üyeyim.güzel elbiseler var ya. anlattigin uyumludur bence..

yaa ben almaya cesaret edemedım bugun journeyde buldum bır tane o da kolsuz ustune hırka falan dusunmek gerekıyor kıs gunu ne dıye kolsuz yaparlar anlamam

canım ramp 45 falan heralde bırazdan yapacagım kesın sonuc yazarım canım benım pek farketmıyor %90 36 oluyor ama gıyınce nasıl duruyor bılmedıgım ıcın cesaret edemedım

dulci nerdesin tatlım gıttın mı merhaba hastaymıssın gecmıs olsun canım kendıne dıkkat et dulci yaa menulerımı yazmayınca cok bozdum ben vucut dengem sastı sureklı bırseyler yemek ıstıyorum yaa acaba aksama kadar yeterlı beslenmıyorum sekerım dusuyor aksamda saldırıyormuyum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…