50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zuzum bende bu konuda eski günlerimizi arar oldum..sadece koç diil hepimiz birbirimize yorum yapardık muabbet ederdik ah ahhh nerde o eski günler

eskilerin hepsi ayrıldı aramızdan ne yazıkkki... artık sadece gelen menü yazıp gidiyorlar kimse sohbet etmeye durmuyor....

zuzum bende bu konuda eski günlerimizi arar oldum..sadece koç diil hepimiz birbirimize yorum yapardık muabbet ederdik ah ahhh nerde o eski günler

He ya

Zuzum mesajını her zamanki pişmiş kelle modunda okudum... Ama hemen söylemezsem çatlarım, düğün mekanına hayran kaldım. Açık hava büyük çamlar falan derken ağzım açık kaldı Ne kadar mutlu oldum bilemezsin :119:

bende iyiym canımmmm..ahhh nerdee regli olacam her yerim ağrıyorrrr

Geçmiş olsun şulişim, ağrılı regl olmak da çok zor Sıcak tut kendini. İyi gelen bişi varsa da eşin yapsın

canım çok sağol..benim de şu sıralar wc problemim ve aşırı şişkinlik var.. zaten günde 2 kupa içiyorum..5i bi yerde al dedim eşime aktar bu daha etkili demiş dikkatli olayım yine de.çok sağol..İçindekiler: biberiye, adaçayı,funda,mate sinameki, rezene, kekik kuşburnu, mayıs papatyası, ginseng...

İyidir şulişim, senden naber??? İçimden bir ses bomba gibisin diyor

Ndurmaz öğlen hamur işi yesen de menün gayet güzel bence. Ama bi uyarım olacak, çay ve kahveyle ara öğün olmaz :80:

teşekkürler.tamam cnm :))Dikkatli olacağım çok teşekkürler

sinamakiyi bencede cok ıcmeyın bagırsakları tembellestırıyor duzgun calısan metabozlımayı bozarsınız sureklı sınamekı ıcmek zorunda kalırsınız arada ıyı ama sureklı ıcmeyın derım zaten 2. denemeden sonra cokda etkısı olmaz cunku bunye buna alısır sinamekıye bıle alısan bunye artık nasıl calısır bılmem :)

senın menuyu gorunce kendımı gordum sankı ole kotu hıssedıyorumkı bende kendımı tartılamıyorum bıle ama bence menunde cok abur cubur var kek gofret tutku antep fıstıgı tahın pekmez oooo dıkkat

dulcim nbr ben hergun yesıl cayı duzenlı olarak ıcıyorum bugun kahvaltıda yesıl cay ıctım ınanamadım. bugun menu yazacaktım ama arkadasa bır ugradım ve olanları anlatmıyayım ben neler neler yedım ama doymadım bıle cunku abur cubur fakat doyurucu degıl eve yenı geldım bıraz magaza gezdım eve gelmeden :) ayy tam masraf yapacaktımkı son anda elımdekılerı bıraktım cıktım bırazdan spora baslıyorum ben sen ne yaptın spor yaptın mı

eskilerin hepsi ayrıldı aramızdan ne yazıkkki... artık sadece gelen menü yazıp gidiyorlar kimse sohbet etmeye durmuyor....

menü yazılsın ama bari arada herkes birbirinede yorum yapsın ...sonuçta koçlar da gönüllü olarak yapıyolar bu yorumlama işini

ayyy cidden mi çok saol canım benim :86: zuzum umarım sorun çıkmaz da tarihide alırız kafamı kurcalamaya başladı artık oda...

bende öle aynen devam ..

waterspider nbr canım uzun süredir görüşemedik nasılsın bakalım

canım yaa merhaba ıyıyım bende senı gorunce sasırdım sende yoktun sanırım bende arada ugruyor cıkıyorum ıyı sayılır bu aralar kendımı hımbıl gıbı hıssedıyorum sankı heryerımden yaglar fıskırıyor gıbıme gelıyor kosu bandım yarın gelecekmıs cok sevındım bugun burn it up ı ındırmıssem onu yapayım ancak kendıme gelırım sen nasılsın canım

İyidir watercım. Ben de sana yeşil çayı soracaktım Ben de her gün içtim. O tarz ortamlara girince kontrolsüz beslenmeler çok normal watercım. Ama erken saatte yedin neticede. Bi çay daha iç, miden rahatlar. Hem mağaza gezerken erittin birazını süslü water

Benim ev müsait değil bugün canım, belki geç saatte dambıl yaparım bugün. Ama cuma cmt tempolü yürüdüm mecburen de olsa.

Kolay gelsin :81:

menü yazılsın ama bari arada herkes birbirinede yorum yapsın ...sonuçta koçlar da gönüllü olarak yapıyolar bu yorumlama işini

...

puanlama sistemi uyguladığı için genelde koçlar onlar puan veriyor kendine göre.....ama herkes yorum yapabilir onda yasak kısıtlama yok....

sabahları kahvaltıdan önce meyve yemeyi denedin mi kabızlık için? kuru incir kuru erik kayısı üzerinede ılık su bi güzel komposto oluyo şölede işe yarıyo akşamdan ılık suya 2 incir ısla kalkınca suyunu iç incirleride ye ...

vaayyy be burayı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim.... çok süper olmuş

yoktum canım baydır bi kaç defa geldim ama denk gelmedik sanırım:) aynı beni tarif ediyosun uzun zamandır spor yapamadım ve kötü beslendim bende ama 4 gün önce dur dedim inş. böle dewam ederim bakalım :87: burn muu aman dikkatli yap ben yazın 2-3 defa yaptımda şu oblik kaslarımı incitmiştim sora tekrar ramp it up a döndüm.. bu arada slim serisi yenilenmiş. ramp 56 dk falan çıkmış görüntü kaliteside çok iyi yeni hareketlerde eklenmiş bende onu indirdim aklında bulunsun canım

canım sana ve linguiste bır sorum var eger baska bılen varsa cevaplıyabılır en eskı sız olunca ole dedım leslıe nın en cok etkılı olan ve kılo verdıren prograamı hangısı sızce yada en etkılı spor nedır bır an once ıncecık olup kılo vermek ıstıyorum artık ay ne guzel haftasonu ıcın tebrıkler ben cmtsı kompla ev temızlıgı bun cam halı mutfak dolabı dahıl pazar gunu komple dınlenme yaptım ::)

zuzum benimde çarşamba nöbet günüm ve herkes bişiler getiriyo okulda kahvaltı yapıyos ben tam buğday ekmeği alıyom kahvaltı olayı çözülüyo bölece çünkü simit falan alınıyo yoksa.. ama bu hafta öğle içinde ismi lasım değil bi sürü mama olcak rapor falanmı alsam okula gitmesem yemesi değil iştahımı açıyo 2-3 gün kendime gelemiyom :78:

canım burnun sadece part 1 ındrmıs bırakmısım o baska zamana kaldıda yenı seıyı nerden ındırdın bende hep eskıyı yaıyordum sımdı karar veremedım ama leslıe walk away the pounds mı yapsam dıye dusundum sızden tavsıyeler beklıyorum karar veremedım sankı bugun spor yapınca gıdecekler kılolar :)

Watercım leslie yi ben hiç beğenmiyorum. Masum gözükse de, evde ayakları sakatlamaya çok müsait cidden. Sebebini tam çözebilmiş değilim. Belli bi noktadan sonra kontrolsüz yere bastırıyor sanki. Bence zumba cardio olarak leslie den çoook daha etkili. Üstüne de şekillendirici sporla süper olur. Slim in 6 ler zaten o konuda çok acımasız :18: Start it up da pes ettiydim.

slim pack te yenilenmiş mi?

bence fast 4 mil hem koşu var hem diğer hareket çok terletiyor 50 dk falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…