50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vaayyy be burayı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim.... çok süper olmuş
aman nazar değmesin

canım leslienin lastikli videoları en etkili olanlarıdır sanırım ama ben onları bi ara baya bişi indirince hard diskim olmadan önce silmiştim bide sıkılmaya başlamıştım leslieden ... o yüzden isimleri neydi hatırlamıyom.. bana göre slim mucize gibi bi şey..kurtarıcım diyebilirim yine başladım 3. günüm bitti...sen ne düşünüyosun bilmiyom ama tüm vücudu çok iyi çalıştırıyo ...

Sizin plan program az çok belli zuzum, daha fazla ertelemeyin bu işleri bence. Yoğun dönem neticede...

ewet haklısın canım dua et bi pürüz çıkmasın geç kalmamışızdır inş.

linguist sana ogle yemegı ıcın tavsıyem var bugun bır arkadas yapmıs bayıldım sımdı kucuk termoslar var ya 2 bardak su alacak kadar kucuk olanlar ıcıne tavuk sulu corbayı koymus arkadas kase getırmıs yanında ıcıne bır doktu kı sıcacık dumanı tutuyordu super dedım yaa o termoslardan alıp bende aynı teknıgı uygulamayı dusunuyorum boylece ogle vaktı cubuk kraker vb bıskuvılerı yemek zorunda kalmayız

hiç denemedim ama çok güzel bir fikir teşekkür ederim deneyeceğim incir alayım bari Bu arada dün akşamdan beri biraz biraz rahatladım şükür :)))
cnm nereden indirebilirim bu yeni hallerini

aynen bende öyleee start it bir kere yaptım 2 gün yürüyemedim..... bir dahada denemedim....çok zorlayıcı....

bende zumba cardio yu seviyorum benim yaptığım 27 dk ve iyide terletiyor.....

sende zayıfla külubnden indirdim canım ... canım hiç hatırlamıyom leslinin hangi videosu nasıldı sıkılmıyosan yap spor spordur

zumba da zumba diyosun yani dün bende akşam içimden geldi otururken flat abs yaptım

slim pack te yenilenmiş mi?

bence fast 4 mil hem koşu var hem diğer hareket çok terletiyor 50 dk falan

canım ona dikkat etmedim sende zayıfla k. bi bakıwer istersen

ok o zaman ben yıne rump it upıma devam edeyım sonra plates oo super

Oblik kas ne ola ki :89:

Delüü ne raporu Bence kendine evde cozutmama sözü var, kendini o gün ödüllendir. Öbür türlü eleştirilerle uğraşmak zorunda kalırsın. Zaten tam buğday ekmek götürerek yetince malzeme vermişsin :))

İştahın açılsın diye yer arıyorsun sen zaten obur zuzu. :80:

ben mekik çekme özürlüsüyüm sanırım boynum öyle kötü ki 2 gündür ağrıyo boynumu çekiyorum sanırım sürekli dikkat ettim ama olmuş (

ayy walla iyi fikir sıcaık çorba iyi gider... ben okulda olduğum günler sandviç yapıyom ton balıklı marullu falan yada peynirli domatesli maydonozlu ama bu hafta için geçen haftadan sözleşildi bakalım napcam

aynen bende öyleee start it bir kere yaptım 2 gün yürüyemedim..... bir dahada denemedim....çok zorlayıcı....

bende zumba cardio yu seviyorum benim yaptığım 27 dk ve iyide terletiyor.....

Kolları bile baya çalıştırıyordu ağırlıksız olduğu halde. Ben yazın tüm slimleri indirmiştim ama hepsini sildim

Şulişim benim yaptığım zumbanın live ını bi incelemeni tavsiye ederim. Tahmin ediyorum ki, en çok enerji harcatan o. Hem değişiklik olur senin için de, neticede görüntüler daha kaliteli...

zumba da zumba diyosun yani dün bende akşam içimden geldi otururken flat abs yaptım
Aynen :118: Cardio party i denedin mi zuzu, en çok sevdiğim o... Bi tek amerikan müzikli kısmı sıkıcı.

ok o zaman ben yıne rump it upıma devam edeyım sonra plates oo super

Kızlar siz ramp it up yazdıkça benim bacaklarıma ağrı giriyor :18: Kolay gelsin watercım.

hiç denemedim ama çok güzel bir fikir teşekkür ederim deneyeceğim incir alayım bari Bu arada dün akşamdan beri biraz biraz rahatladım şükür :)))
cnm nereden indirebilirim bu yeni hallerini

sende zayıfla külubnden canım

oblikler şu karnın yan tarafları oluyo zuzum ...
yok kıs tam buğdayı kendileri dedi yoksa çok yiyos olmuyo diye bende ben alırım her hafta dedim... yok walla hiç oburluk yapmak istemiyom bu sefer uslandım
dediğin gibi az cık yiyem ben yine sandviç falan alim yanıma tadımlık yerim orda da

ben mekik çekme özürlüsüyüm sanırım boynum öyle kötü ki 2 gündür ağrıyo boynumu çekiyorum sanırım sürekli dikkat ettim ama olmuş (

mekık cekerken karnını ıcıne cek ve kalkarken boynundan degıl karın kaslarından guc al onları zorla basının altına kollarını koyunca kapatma dumduz acık dursunlar hatta ben basıma dokundurmuyorum bıle karın kaslarımı zorluyayım dıye dıkkat et fıtık olursun boynunu zedelersın

ayy walla iyi fikir sıcaık çorba iyi gider... ben okulda olduğum günler sandviç yapıyom ton balıklı marullu falan yada peynirli domatesli maydonozlu ama bu hafta için geçen haftadan sözleşildi bakalım napcam

canım bende kepeklı ekmekden yapıyorum bazen tost falan ama kuru seyler hep ama okulda soguk oluyor zaten sıcak bır corba ıyı gıder hatta arkadas ben ıcıne sebze yemegıde koyuyorum fasulye falan ıyı oluyor dedı once corbayı denıyeyım yemegı evde yemek ıcın zor yapıyorum bırde okul ıcın cesıt dusunmek zor olur :)

neyse kızlar sızın muhabbetınıze doyum olmuyor ben kacıyorum spora bıtıreyım gelırım kendınıze ıyı bakın

benım vucut alıstı artık canım pek etkılemıyor burn ıt up ındırmsem ıyı olur neyse hadı gorusuruz kactım bu sefer

yok canım denemedim bi kaç video war ama o warmı bilmiyom bakem bi:) aslında ilk gün hamlıyon ama iyice esnersen oda geçiyo sora alışıyo insan

Yanlış çekiyorsun o zaman canım. Boynun etkilenmemesi gerekiyor. Eğer ki karın ve sırt kasların yetersizse önce onları başka şekilde güçlendirmeye bak.

İyi akşamlar

Evet ya, beyaz ekmekle insan ne yediğini bilmiyor. Sanki pamuk şeker gibi eriyor Yok yaw, niye sandviç alasın. Ye işte. Sanki kendine evde hamur işi yapacaksın

aklımızda bulunsun saol canım önerin için kolay gelsin sporda da

kızlaar ben kaçıyorum iyi akşamlar hepinize...görüşürüzz iyi sohbetler

iyi akşamlar canım

şulecim slim pack te yenilenmiş...

zuzum videolara baktım zumba live war sadece bide basic war ... live nasıl sence iyimi?

yok canım denemedim bi kaç video war ama o warmı bilmiyom bakem bi:) aslında ilk gün hamlıyon ama iyice esnersen oda geçiyo sora alışıyo insan

Doğru diyorsun zuzum, özellikle esneme hareketleri alışır insan ama bu zumba ile tanıştıktan sonra bildiğin kolaya kaçıyorum. Hiç bi sporda o kadar terlemiyorum (benim harcanan enerji hesaplama yöntemim ) hem de yaparken zorlanmak bi yana eğleniyorum. Yerde debelenmeye de gerek yok. Daha nolsun Tabi şekillendirici spor da gerekli, onlara da yaza doğru başlamayı düşünüyorum.

vebali boynuna yiyeyim barii çok ısrar ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…