zuzum videolara baktım zumba live war sadece bide basic war ... live nasıl sence iyimi?
Doğru diyorsun zuzum, özellikle esneme hareketleri alışır insan ama bu zumba ile tanıştıktan sonra bildiğin kolaya kaçıyorum. Hiç bi sporda o kadar terlemiyorum (benim harcanan enerji hesaplama yöntemim) hem de yaparken zorlanmak bi yana eğleniyorum. Yerde debelenmeye de gerek yok. Daha nolsun Tabi şekillendirici spor da gerekli, onlara da yaza doğru başlamayı düşünüyorum.
sürekli yapmak için zevk almakta önemli tabi .. hem senin ilgin de wardı diye hatırlıyom bu danslara hem ritimleri öğreniyon hem de eriyon daha nolsun zuzumbende rample şekileniim de yürüyüş ve pilatese başlıcam o zaman daha zewkli olacak
Basic spor için değil zaten zuzum. Live serinin en çok enerji harcatanı. Bi o kadar da keyifli. Ama hareketler daha zor, bi de diğer insanları da çektikleri için öğrenmesi de biraz zor. Özellikle sen sadece flat abs i yaptıysan. En kolayı o çünkü(hareket öğrenme olarak)
Sonuç olarak tavsiye ederim. Tam olarak uyum sağlayamayıp, hareketleri kendine uyarlayabilirsin.
n bide 55 dk mı ne baktım baktım sadece bakmakla yetindim hiç denemedim
demek flat abs kolay diyon ama zewkli arada bi yapılabilr hem kısada sürüyo.. ben tracy anderson dans videolarını falanda indirdim ama sadece arşivde duruyooda madonnanın hocasıymış ... elbet yaparıs bi gün :86:
Aynen öyle :118: Pilates olarak hangi videoyu yapıyorsun zuzu? Buarada inceltme videolarında favorim callanetics. Selülite de iyi geliyor.
zuzum ya ne zaman call a başlasam cozuttum biliyonmu call ile ilgili güzel anılarım yok bide çok sıkılıyom ben ..pilates daha zewkli geliyo :) lk başta ebrunun dvd lerinden yapmıştım sonra winsor pilatesi buldum onu yapıyodum 20 dklık kısa videolarıda mewcut karın , kalça, üst kısım için.. ayrıca tüm vücut için 55 dk videosaıda vardı hangisi denk gelirse... bide az önce söledim tracy nin de pilatesimsibi videosunu indirdim değüşük biraz hareketler.. yapmaya adam olsun yeterki :89: epey videom war elimde ..
Ben flat abs la, cardio party nin sevdiğim kısımlarını birleştiriyordum. Toplamda 1 saat sürüyordu. Ama live ın üstüne başka cardio zor olur sanırım.
Çok merak ettim zuzum, o dediğin videolarla da zumba gibi spor yapılır mı??? (normalde latin dansı severim, ama diğer türlere de açığım)
Haklısın zuzum, sıkılınmayacak gibi değil :)) Ben hareketlerini çok sevdiğimden huzur verici diye polyannacılık oynuyorum. Zuzum toplamda kaç gb video var elinde yahu. Zumbadan sonra, bi bölgeye yoğunlaşıp, zorlana zorlana spor yapmak o kadar itici geliyor ki:97:
dance aerobics diye geçiyo adı zaten ben izlerken eğlendim ... ama hoppidi hoppidi dans ediyolaraslında hoş olurda geniş bi oda lasım bide sağlam bi ayakkabı bide aynalar falan toplanıp yapsak daha bi hoş olurdu
Ay çok komikmiş zuzu bu ya... Sek sek sekiyor ceylan gibi:122: Ben bunu evde yaparsam %100 sakatlarım kendimi. Başka güzel danslı video bulamadım bi türlü. Bi tane hiphopçu abi yaptıyordu, ama o da itici geldiydi betodan sonra :86:
iyi geceler kızlar ben çıkayım artık.....
Evet canım bı hafta ısınma turu olsun kendime şartlar koyup menü hazırlarm
Menü konusunda sizlerin tavsiyesini de almak isterim
Bide şunu söylemek istiyorum malesef benim tartım yok ancak arkadaşıma gittiğimde tartılabiliyorum.
2 hafta sonra alıcam ve 2 hafta içinde ancak 1 kere kiloma bakabilirim
Sorun olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?