50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım Pazartesi menüm

sabah : 2 dilim kepek ekmeği
domates,salatalık
diyet peynir

ara : kuru kayısı
yeşil çay

öğlen : az mercimek çorbası
brüksel lahana zeytinyağlı
az patates salatası

ara : 1 tane portakal

akşam : haşlama kabak sarımsaklı yoğurtlu
mercimek yemeği 3 kaşık
bol yeşillik
sıkma greyfurt

ara :ligth süt

30 dk dans yüksek tempo
100 mekik

3 lt su
yeşil çay beşi bir çay 2'şer kupa

zuzum videolara baktım zumba live war sadece bide basic war ... live nasıl sence iyimi?

Basic spor için değil zaten zuzum. Live serinin en çok enerji harcatanı. Bi o kadar da keyifli. Ama hareketler daha zor, bi de diğer insanları da çektikleri için öğrenmesi de biraz zor. Özellikle sen sadece flat abs i yaptıysan. En kolayı o çünkü (hareket öğrenme olarak)
Sonuç olarak tavsiye ederim. Tam olarak uyum sağlayamayıp, hareketleri kendine uyarlayabilirsin.

sürekli yapmak için zevk almakta önemli tabi .. hem senin ilgin de wardı diye hatırlıyom bu danslara hem ritimleri öğreniyon hem de eriyon daha nolsun zuzum bende rample şekileniim de yürüyüş ve pilatese başlıcam o zaman daha zewkli olacak

Pakize menün çok güzel, tebrikler :81: Söyledim mi bilmiyorum daha önceden, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş, aklında bulunsun.

Aynen öyle :118: Pilates olarak hangi videoyu yapıyorsun zuzu? Buarada inceltme videolarında favorim callanetics. Selülite de iyi geliyor.

n bide 55 dk mı ne baktım baktım sadece bakmakla yetindim hiç denemedim
demek flat abs kolay diyon ama zewkli arada bi yapılabilr hem kısada sürüyo.. ben tracy anderson dans videolarını falanda indirdim ama sadece arşivde duruyo oda madonnanın hocasıymış ... elbet yaparıs bi gün :86:

Ben flat abs la, cardio party nin sevdiğim kısımlarını birleştiriyordum. Toplamda 1 saat sürüyordu. Ama live ın üstüne başka cardio zor olur sanırım.

Çok merak ettim zuzum, o dediğin videolarla da zumba gibi spor yapılır mı??? (normalde latin dansı severim, ama diğer türlere de açığım )

Aynen öyle :118: Pilates olarak hangi videoyu yapıyorsun zuzu? Buarada inceltme videolarında favorim callanetics. Selülite de iyi geliyor.

zuzum ya ne zaman call a başlasam cozuttum biliyonmu call ile ilgili güzel anılarım yok bide çok sıkılıyom ben ..pilates daha zewkli geliyo :) lk başta ebrunun dvd lerinden yapmıştım sonra winsor pilatesi buldum onu yapıyodum 20 dklık kısa videolarıda mewcut karın , kalça, üst kısım için.. ayrıca tüm vücut için 55 dk videosaıda vardı hangisi denk gelirse... bide az önce söledim tracy nin de pilatesimsi bi videosunu indirdim değüşük biraz hareketler.. yapmaya adam olsun yeterki :89: epey videom war elimde ..

Haklısın zuzum, sıkılınmayacak gibi değil :)) Ben hareketlerini çok sevdiğimden huzur verici diye polyannacılık oynuyorum. Zuzum toplamda kaç gb video var elinde yahu. Zumbadan sonra, bi bölgeye yoğunlaşıp, zorlana zorlana spor yapmak o kadar itici geliyor ki:97:

dance aerobics diye geçiyo adı zaten ben izlerken eğlendim ... ama hoppidi hoppidi dans ediyolar aslında hoş olurda geniş bi oda lasım bide sağlam bi ayakkabı bide aynalar falan toplanıp yapsak daha bi hoş olurdu

38.8 gb varmış :))) ama yapıcaksanda yaza bırakma derim zuzum yinede sen bilin .. yazın ıscakta daha bi zor gelcek

Ay çok komikmiş zuzu bu ya... Sek sek sekiyor ceylan gibi :122: Ben bunu evde yaparsam %100 sakatlarım kendimi. Başka güzel danslı video bulamadım bi türlü. Bi tane hiphopçu abi yaptıyordu, ama o da itici geldiydi betodan sonra :86:

bende unutmadan menümü yazayım

sabah
3 ince dilim tam buğday ekmeği
süzme yoğurt
kahvaltık sos
2 zeytin
2 diş ceviz

ara
yok

öğle
1 kase çorba
2-3 kaşık erişte
sebze salatası
yoğurt

ara.
1,5 avuç leblebi

akşam
4 biber dolması
yoğurt
limonlu brüksel lahanası haşlama

ara
2 adet tarçinli bisküvi
2 bardak bitki çayı

ara
1 portakal
1 kivi
yer elması

spor
40 dk yürüyüş....

iyi geceler kızlar ben çıkayım artık.....

ewet banada riskli geldi... benimde ewin içinde sporda kullandığım ayakkabıda çok korumaz gibi geliyo beni .. ama yapmayı isterim hele bi istediğim şekle gireyim zumba olsun bu video olsun dans ederek formumu korurum

bende ufaktan toparlanayım artık yatmam 11 i bulur:) dulcican öptm canım seni:))

herkese ii geceler kızlar

Sorun degil tartiyi alinca bakariz kilo durumuna, zaten insan az da olsa incelip incelmedigini anliyor.
Menülerini yazdikca bizler tavsiyelerde bulunuruz, öncelikle dogrulari yanlislari bulalim..

selam kızlar.geçmişi henüz okuyamadım.koç kim bilmiyorum.

menümü yazayım.sonra geçmişe bakayım.

sabah: 2 kuru kayısı başka yok ne yazık kiii

ara: 200 ml süt

öğle: 1 kepçe çorba, 2 yk pilav, 1 dilim çavdar ekmeği, salata( sonunda okulda yemek çıkıyooor:)))

ara: 1 avuç beyaz leblebi

akşam: 1 kepçe çorba, 2 tane fırında patets, 2 yk bulgur pilavı, 3 köfte, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek,bol salata

ara: 1 ince dilim meyveli pasta( d.gününe gittim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…