Hey maşallah38.8 gb varmış :))) ama yapıcaksanda yaza bırakma derim zuzum yinede sen bilin .. yazın ıscakta daha bi zor gelcek
ewet banada riskli geldi... benimde ewin içinde sporda kullandığım ayakkabıda çok korumaz gibi geliyo beni .. ama yapmayı isterim hele bi istediğim şekle gireyim zumba olsun bu video olsun dans ederek formumu korurum
efsuncum hayırlı olsun koçluğun.umarım iyi bir hafta geçiririz ve kilolrdan kurtuluruz.
vebali boynunayiyeyim barii çok ısrar ettin
canım Pazartesi menüm
sabah : 2 dilim kepek ekmeği
domates,salatalık
diyet peynir
ara : kuru kayısı
yeşil çay
öğlen : az mercimek çorbası
brüksel lahana zeytinyağlı
az patates salatası
ara : 1 tane portakal
akşam : haşlama kabak sarımsaklı yoğurtlu
mercimek yemeği 3 kaşık
bol yeşillik
sıkma greyfurt
ara :ligth süt
30 dk dans yüksek tempo
100 mekik
3 lt su
yeşil çay beşi bir çay 2'şer kupa
vaayy resmen zayıflama topiğinde herkesi suca tesvık edıyorlar aaaa sakın sakın duymayayım bır dahaAnnaştık...
pakize menün çok güzel, tebrikler :81: Söyledim mi bilmiyorum daha önceden, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş, aklında bulunsun.
Pakize menün çok güzel, tebrikler :81: Söyledim mi bilmiyorum daha önceden, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş, aklında bulunsun.
canım menunde sporlarında cok guzel bence
vaayy resmen zayıflama topiğinde herkesi suca tesvık edıyorlar aaaa sakın sakın duymayayım bır daha
evet sporumu yapmıs bır sekılde gerı dondum superdı
45 dakıka ramp ıt up
40 dakıka toplu ve lastıklı plates
toplam 85 dakıka yanı 1 saat25 dakıka kısaca 1:30 saat desek cok mutluyum yatayım artık gecede bıttı cunku :)[/QUO
canim benim tesekkurler senin sporda s]per
Koçuuuummmmmmmmmmm!İnanılmaz bir yeme isteği var bende... Engel ol bana... Tatlı yemek istiyorum sürekli... Canım sürekli çikolata istiyor.
Ah bide su tabelalar olsa
selam kızlar nbr? nasılsınız?
Geceleri abur cuburu kestimHe bi de yeşil çay içmeye tekrar başladım, onun da etkisi vardır kesin.
Efsuncum ne yalan söyleyeyim koç olmak içimden geçmiyor pek. Çünkü bazı arkadaşlar sürekli tek taraflı paylaşım yapıyorlar. (üstündeki soru soran bi insana bile yanıt vermiyorlar) Sadece menü yazıp yorum beklemek bi süre sonra garibime gidiyor benim. Zaten o insanlar bi süre sonra ortadan kayboluyor. İlk bir kaç gün o tarz paylaşımı anlarım da, sonradan hiç hoş olmuyor. Neticede 1 hafta boyunca tüm menüleri tek tek yorumlama baya enerji ve vakit isteyen bişi. (Belli başlı kişiler dışında da kimse koç olmaya gönüllü olmuyor.) Benim gibi menü yazmayı bile sevmeyen insan için sıkıcı hatta. Burda bazı arkadaşların menülerini zevkle yorumlarım her zaman, orası ayrı... Umarım anlatabilmişimdir. Bu sebeplerden ötürü benim şöyle bir önerim var:
Herkes üstündeki menüyü yorumlasın. Ama o menü sahibi kendinden öncekine yorum yapmamışsa, o kişinin menüsü atlasın vs vs.
Picture olarak yapıştırmayı denesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?