50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Efsun bak olmuş bu tablo

Stilin çok hoş ya, tatlı sert bi halin var, lafı uzatmadan aklındaki neyse söyleyen

Aslinda eklenti haliyle daha iyi durmus ama bu da bir cözüm ve daha hizli yapabilecegim bir sey. artik zamana göre eklerim böylesi öncesinden daha kolay oldu acikcasi.

ben aslinda tatlida olsa sert olamiyorum ama Allahtan burada yüz ifadem görünmüyor,koclugun agirligina aykiri olurdu aklima geldigigibi yaziyorum

Pazartesi yediklerimi şöyle :

Sabah : 1 kase yağsız süt ile k-flakes

Ara: yarım poğaça+yeşil çay,

Öğle : 1 tabak taze fasülye yemeği+1kase yoğurt+2 dilim tam buğday ekmeği

Ara : 1 haşlanmış yumurta

Akşam: 2 haşlanmış patates + 1 kibrit kutusu peynir + 1 kase yoğurt

Ara: 1 yeşil elma

spor yapamadım malesef

selam kızlar...dün tekrar giremedim çıkış yapmayı da unutmuşum..
efsuncum güzel geçti tatil gibi oldu kayınvalidem kızıma baktı ben arkadaşlarla falan buluştum.dinlendim yani..

pazartesi menüm:

SABAH 1 kase k-fleaks
ARA 1yumurta 1 poğaça
ARA 1 elma
ÖĞLE 1 kase kereviz çorbası balık kraker
ARA kuru üzüm ve dut 5i1 yerde
AKŞAM 1 küçük elma yoğurtlu makarna semizotu yemeği
ARA karışık bitki çayı kuru üzüm bebe bisküvisi(aslında meyve yicektim ama kendimi tutamadım)

1lt su spor yapamadım kanım bu sefer fena düştü hiiiiiiiiiç halim yok.yataktan zor kalkıyorum..:94::94:

iyi geceler canım....menün gayet dengeli güzel olmuş.... sanırım akşam yemeğini erken yemişsin :)

evet canım en geç 6 da yiyorummmm

Şulişim sporda şimdiden önce geçtin :)

ben sdece yürüyüş yapabiliyorum....sen zumbalarla beni geçersin....hadi bakalımm seni sahalara davet ediyoruz....

vayyyy be spora bak süpersin maşşallah maşallah devamını bekliyoruz.....

sagol kocum iyidir senden naber ?

bende iyiym şimdi okuldayım soğuk buz gibi bir güne uyandık....dün çok güzeldi günlük güneşlikti bu gün tam kış günü gibi......

canım menümü yorumlamışın teşekkkür ederim....

çok sağol canım.Yorumların değerlendirmelerin süper bayıldım ben valla :)

Canım çayın İçindekiler: biberiye, adaçayı,funda,mate sinameki, rezene, kekik kuşburnu, mayıs papatyası, ginseng.

günaydınnnnn ndurmazcımmm nasılsın sende erkencsin bakıyorum....

günaydınnnnn ndurmazcımmm nasılsın sende erkencsin bakıyorum....

günaydın canım benim evet eşimi işe gönderdikten sonra yatmıyorum...ben iyiyim cnm sen nasılsınn??
Pilates bakıyorum netten hangisini yapabilirim diye indirmeye çalışıyorum..sende zayıflada ebru şallı ile pilates var onu indiriyorum dvdsiymiş..Aceba winsor da indirsem mi..Hiç pilates yapmadım start it up yapıodum boynum ve kaburgalarımın birleşim yeri 3 gündür ağrıyo yanlış mekikten.o yüzden bir kaç gündür yapmıyordum bugün iyiyim.Biraz ısınma hareketnden sonra yapayım ve ellerimi boynumun altına değil de yana koyayım dedim

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar hepiniz çok şekersiniz

menümü yazıyorum gayet başarısız oldu e pazartesi sendromuu

sabah: 1 tatlı kaşığı margarin ve bal
3 zeytin
1 kk peynir
1 portakal büyüklüğünde top ekmek
2 bardak şekersiz çay

ara : 1 fincan kahve 3ü bir arada

öğle: 1 dilim ekmek
1 domates
2 kk peynir

ara : 1 muz
1 çikolata

akşam : 1,5 kepçe çorba
yarım top ekmek

1 lt den fazla suu

en güzelini yapmışın yatmamakla güne erken başlıyorsun çok güzel.... winsor bira zor o yüzden önce ebrunun kini yap iiyice alışınca öyle winsora geç....

10.30 tv 8 de ebru şallının canlı yayınca pilastes yapıyor ya onu tavsiye ederim daha güzel oluor.....

tamam canım onu takip etmeye çalışayım :) çok teşekkürler. bi de ballı limonlu su mu yoksa elma sirkeli ballı su mu daha iyi sabahları aç karna

tamam canım onu takip etmeye çalışayım :) çok teşekkürler. bi de ballı limonlu su mu yoksa elma sirkeli ballı su mu daha iyi sabahları aç karna

hımmm bilmiyorum canımm ama 2 side aynı işi yapar diye düşünüyorum....

günaydın kızlar ksağlıklı bir gün diliyorum

dün benim kaçamaksız bir gün oldu çok mutluyum

biraz fazla yedim gibi .....

sabah: 2 tane siyah ekmek üzerine yagsiz (light) peynir, domates, zeytin
1 bardak cay (sekersiz)
ara: 1 tane elma

Ögle: bir corba tagagi sebze yemegi ve yaninda az miktarda kizartilmis et

ara: 200 g kurutulmus meyve (cok kalorisi var biliyorum ama dayanamiyorum) sözverdim bidaha hic satin bile almicama onlardan )

aksam: Karisik salata( domates, misir, marul, renkli fasülye....)

ara: tv bakarken bir meyve

su icmeye calisiyorum ama hic sevmiyorum.. zorla iciyorum.. yarim litre bir litre arasi ... 2 litre icmek alzim ama olmuyor...
spor okula gittigim icin fazla yapamiyorum... günde 20 dakka yapmaya calisiyorum....

bende kilo cetveli olmuyo ondan yazim bari 6o kiloyla basladim bu hafta ücüncü hafta ve 56.6 geliyorum..

sağol canım yorumların için.beşamelim çok azdı.ikinci aramı yapmaya vaktim olmadı malesef.tam günlü bir okuldayım.yani sabah akşam.leblebilerimin şekeri de aslında bu aralar reglime yakın da ondan.iki güne kadar olurum.daha tatlı yememek için kendimi frenliyorum.bu tablo işi çok güzel olmuş ya bu arada.tebrik ederim canım.bayağı bir uğraşı gerektiriyor.eline sağlık.

herkese güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum kızlar.burada hava çok güzel bu gün.günlerden sonra güneşi görmek çok güzell....

tesekkür ederim... bende günesi özlemistim... bugün disari cikip yürüs yapalirim... hem kalori yakarim hemde günesin tadini cikaririm.. :82:

ahhhh ne güzellll benim yerimede yürü...güneşin tadını çıkar...derin derin nefes al.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…