canım menümü yorumlamışın teşekkkür ederim....
Günaydin kizlaaar
rica ederim canim. bu arada ben dünki sporumu diyeyim, 10 dakikacik yürüyüs ve 30 dakika stepper
selam kızlar...dün tekrar giremedim çıkış yapmayı da unutmuşum..
efsuncum güzel geçti tatil gibi oldu kayınvalidem kızıma baktı ben arkadaşlarla falan buluştum.dinlendim yani..
1lt su spor yapamadım kanım bu sefer fena düştü hiiiiiiiiiç halim yok.yataktan zor kalkıyorum..:94::94:
Evet canım çok haklısın,hemen bisiklet çevirmeye başlıyorum :)
çok sağol canım.Yorumların değerlendirmelerin süper bayıldım ben valla :)
Canım çayın İçindekiler: biberiye, adaçayı,funda,mate sinameki, rezene, kekik kuşburnu, mayıs papatyası, ginseng.
sen benden çok yaşıcan bende şimdi azulun sporunu yazıyorsun bir sen kalmışın bildirmeyen bende sorayayım yaptınmı yapmadınmı diye düşünürken sen yazmışın sporunu......
günaydinnnn... nasilsiniz???
Sulisim kocum ben dun 60 dk yürüdüm :)))
günaydınlarrr.... maşallah bu hafta herkes bomba gibi başladı ...tütü maşallah......
evet evet yaz yaklastikca herkeslerde bir azim :))
ya benim göbekim cikti yeniden.. ama pantolonlar falan hep bol, yüzüm bileklerim incecik kaldi.. ama göbecik... off... aksama da insallah videolardan bakarak zumba yapacagim...
söyle karin bölgesini calistiran video var mi elinizde???
günaydınlarrr.... maşallah bu hafta herkes bomba gibi başladı ...tütü maşallah......
süper olmuş koçum bu tablo olayı teşekkürler
Selam suliş,naber?
Aslında benim o tempolu yürüyüşler mecburen oldu,ankarada iki gün çizme aradım kendime,
Gezmediğim ayakkabıcı kalmadı,ama yokk bulamadım kafama göre bişey,
Tek olumlu tarafı bacaklarım ağrıyana kadar sırtımda ağır sırt çantasıyla yürümek oldu...
Ama bugün spor yapabileceğimi sanmıyorum hala bacaklarım ağrıyo...
sağol canım yorumların için.beşamelim çok azdı.ikinci aramı yapmaya vaktim olmadı malesef.tam günlü bir okuldayım.yani sabah akşam.leblebilerimin şekeri de aslında bu aralar reglime yakın da ondan.iki güne kadar olurum.daha tatlı yememek için kendimi frenliyorum.bu tablo işi çok güzel olmuş ya bu arada.tebrik ederim canım.bayağı bir uğraşı gerektiriyor.eline sağlık.
Evet canım çok haklısın,hemen bisiklet çevirmeye başlıyorum :)
Bir de her gün 4 bardak şekersiz bitki çayı , 1,5 litre kadar da su içmeye çalışıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?