50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,naber?:80:

Haftasonu yoktum,annemlerdeydim,dün geldim,menü karıştı gene ama yine yazayım,

Efsuncum koçum,torpilli puanlarını bekliyorum...

Şaka canım şaka...

Pazartesi menüm:

Sabah:Çeyrek kadar ekmek,az tereyağ,bi haşlanmış yumurta,2-3 dilim kaşar,1,5 ceviz,bol nane,maydanoz,dere otu,tere,roka,y.soğan

Ara:İki kestane

Öğle:İki üç lokma ekmek + haşlanmış tavuk,3-4 kestane

Ara:bi halka tatlı

Akşam:Bi porsiyon ızgara kanat,bi közlenmiş domates,bi köz.soğan,bi köz.biber,bi köz.patlıcan,bi bardak fanta malesef

Ara:yok

Ne kadar su içtim bilmiyorum,yollardaydım hep,ama baya içtim yani,bir-bi buçuk saat de

tempolu,hatta ağırlıklı yürüyüş yaptım koştur koştur...

Bu kadar koçum,acı bana...
:78:

Günaydin kizlaaar

rica ederim canim. bu arada ben dünki sporumu diyeyim, 10 dakikacik yürüyüs ve 30 dakika stepper

sen benden çok yaşıcan bende şimdi azulun sporunu yazıyorsun bir sen kalmışın bildirmeyen bende sorayayım yaptınmı yapmadınmı diye düşünürken sen yazmışın sporunu......

ne güzel iste degisiklik olmustur sana da.
canim suyu az icmissin bugün daha cok ic olur mu bu tansiyonu da etkiler.

çok sağol canım.Yorumların değerlendirmelerin süper bayıldım ben valla :)

Canım çayın İçindekiler: biberiye, adaçayı,funda,mate sinameki, rezene, kekik kuşburnu, mayıs papatyası, ginseng.

begenmene cok sevindim umarim dogru yönlendiririm sizi.
hmm sinameki ile ilgili negatif seyler duymustum onun disinda güzel bir karisim galiba

günaydinnnn... nasilsiniz???

Sulisim kocum ben dun 60 dk yürüdüm :)))

günaydınlarrr.... maşallah bu hafta herkes bomba gibi başladı ...tütü maşallah......

efsuncum, bugün ki menüm de hazir... son ara haric herseyi yanimda getirdim.. bugün okulda epey kalmam lazim...

sabah---> 2 dilim kepek ekmegi, 1 dilim light kasar, 1 büyük basrdak süt

ara---> elma

ögle---> bol patatesli barbunya (2 servis kasigi) + yogurt

ara---> 2 kivi

aksam---> haslanmis firinlanmis tavuk but + 1 dilim kepek ekmegi + yogurt

ara ---> salatalik + m.suyu

günaydınlarrr.... maşallah bu hafta herkes bomba gibi başladı ...tütü maşallah......

evet evet yaz yaklastikca herkeslerde bir azim :))

ya benim göbekim cikti yeniden.. ama pantolonlar falan hep bol, yüzüm bileklerim incecik kaldi.. ama göbecik... off... aksama da insallah videolardan bakarak zumba yapacagim...

söyle karin bölgesini calistiran video var mi elinizde???

slim pack 6 var...... tavsiye ederim..... yeniside çıkmış 15 dk diğerdie 12 dk ....sende zayıfla kulubu nden indirebilirisn.....

Selam suliş,naber?

Aslında benim o tempolu yürüyüşler mecburen oldu,ankarada iki gün çizme aradım kendime,

Gezmediğim ayakkabıcı kalmadı,ama yokk bulamadım kafama göre bişey,

Tek olumlu tarafı bacaklarım ağrıyana kadar sırtımda ağır sırt çantasıyla yürümek oldu...

Ama bugün spor yapabileceğimi sanmıyorum hala bacaklarım ağrıyo...

hımm kötü olmuş senin için.....zoraki spor olmuş sana ....çok geçmiş olsun.....

rica ederim canim. besamel azsa cok daha iyi. bazen bu sosdan azcik daha diyerek tüm dikkat ettigimiz menüleri mahvediyoruz malesef. kendimden biliyorum cok severim öyle tatlandirici seyleri.

Evet canım çok haklısın,hemen bisiklet çevirmeye başlıyorum :)
Bir de her gün 4 bardak şekersiz bitki çayı , 1,5 litre kadar da su içmeye çalışıyorumm...

en güzeli. nerede hareket orada bereket
caylar disinda mümkün oldugunca arada su da ic caylar yoksa carpinti yapabiliyor :94:

kızlar abur cubura dikkat bir çouğnun içinde glikoz şurubu var..... bu mısır nişatasında yapılıyormuş....normal şekerden farklıymış.... ve vücut yakamıyormuş.....göbek bölgesinde direk yağlanma yapıyormuş....

kalp karaciğer sağlığı içinde çok zararlıymış.... aman dikkat abur cubur alırken içindekilere dikkat edelim..... dün markette baktım neye elimi attıysam içinde var.... hazır keklerin bile..... düşünün artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…