50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinnnn... nasilsiniz???
Sulisim kocum ben dun 60 dk yürüdüm :)))

Iyidir canim, sen nasilsin ? Haftaya bomba gibi basladin bu hafta silip süpürcen galiba bizim Oscarlari. Ödül töreninde bir gece elbisesi de giyersin kilolar gidince

Hic affetmem valla

sulisim buldum... indirmem ama youtube dan izleyerek calisirim aksama....

baslangic icin 45 dak. nasil olur?? 1 saat yapabilir miyim bilmiyorum??? epeydir yürüyüs disinda birsey yapmiyordum..

sulisim buldum... indirmem ama youtube dan izleyerek calisirim aksama....

baslangic icin 45 dak. nasil olur?? 1 saat yapabilir miyim bilmiyorum??? epeydir yürüyüs disinda birsey yapmiyordum..

sakın yapma...... ben 12 dk bile yakınca 1-2 gün göbeğim yanıyor ....ilk defa yapınca fazla gelir.... önce zumba yap sonra bu video yu yap......

45 dk dediğin slim 6 start it up mı yoksa ? bu bacak ve kol çalıştırıyor.....

elimdeki zumba zaten 30 dk.lik. youtube dan acinca birsürü video var, onlardan karin bölgesini calistiranlar var. 10 dak. falan...

Ayy korktum valla...:18:tamam koçum valla bi daha yapmam affet...

Selam gzmnc naber?okul nasıl gidiyo?

merhaba azulcum...

iyi diyelim iyi olsun yapmam gereken bissürü sey var :) ama henuz tam olarak nasil yapacagimi bilmiyorum mutluyum, stres yapmiyorum, gayet rahatim.. ya da dünya tersine dönüyor

Kızlar Günaydın,

Zumba, Leslie, Ramp it up gibi şeyler okudum forumda, bunlar evde yapılan cardiol'ar sanırım. Ne şekilde ulaşabilirim, bana yardımcı olabilri misiniz bu konuda?

elimdeki zumba zaten 30 dk.lik. youtube dan acinca birsürü video var, onlardan karin bölgesini calistiranlar var. 10 dak. falan...

haaa tamam bende sadece göbek için sandım 45 dkyıda korktum :))))

Kızlar Günaydın,

Zumba, Leslie, Ramp it up gibi şeyler okudum forumda, bunlar evde yapılan cardiol'ar sanırım. Ne şekilde ulaşabilirim, bana yardımcı olabilri misiniz bu konuda?

sende zayıfla kuluub diye bir site var ordan indirebilirsin....

zumba o sitede var google videoya zumba cardio yazarsan farklı bir zumba izleyebilirsin....

merhaba azulcum...

iyi diyelim iyi olsun yapmam gereken bissürü sey var :) ama henuz tam olarak nasil yapacagimi bilmiyorum mutluyum, stres yapmiyorum, gayet rahatim.. ya da dünya tersine dönüyor

Aman iyi,stres olmasın da,stres olmazsa herşey güzel gidiyo zaten,okul,iş,spor,diyet...

Herkese sakin,stressiz az kilolu,bol sporlu bi hafta diliyorum,hepimize kolay gelsin...

zaten kek gibi seyleri hazir almamaya bakalim, icine ne varsa atiyorlar..

Sorun degil tartiyi alinca bakariz kilo durumuna, zaten insan az da olsa incelip incelmedigini anliyor.
Menülerini yazdikca bizler tavsiyelerde bulunuruz, öncelikle dogrulari yanlislari bulalim..

Bide şöyle bir şey var benim stajım var haftanın 3 günü.
Ve haftanın sadece 3 günü kahvaltı yapma imkanım var
İş yerinde de bişey yemiyorum
Tek öğün oluyo, sanırım o biraz zorlucak beni.

Bide şöyle bir şey var benim stajım var haftanın 3 günü.
Ve haftanın sadece 3 günü kahvaltı yapma imkanım var
İş yerinde de bişey yemiyorum
Tek öğün oluyo, sanırım o biraz zorlucak beni.

canim beslenmene dikkat et.. nerede olursan ol, günü tek ögünle gecirme, bu sagligin icin de zararli...

canim beslenmene dikkat et.. nerede olursan ol, günü tek ögünle gecirme, bu sagligin icin de zararli...

Evet canım bliyorum ama iş yerinde yiyebileceğim şeyler sınırlı
Tost,bisküvi falan var.
Acaba en azından form bisküvilerinden yesem idare eder mi :S

Evet canım bliyorum ama iş yerinde yiyebileceğim şeyler sınırlı
Tost,bisküvi falan var.
Acaba en azından form bisküvilerinden yesem idare eder mi :S

etmez. meyve yiyebilirsin, hazir yogurt, yanina önceki günden yemek alabilirsin... (diyene bak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…