günaydinnnn... nasilsiniz???
Sulisim kocum ben dun 60 dk yürüdüm :)))
Günaydın kızlar,naber?:80:
Haftasonu yoktum,annemlerdeydim,dün geldim,menü karıştı gene ama yine yazayım,
Efsuncum koçum,torpilli puanlarını bekliyorum...
Şaka canım şaka...
...
Bu kadar koçum,acı bana...:78:
sulisim buldum... indirmem ama youtube dan izleyerek calisirim aksama....
baslangic icin 45 dak. nasil olur?? 1 saat yapabilir miyim bilmiyorum??? epeydir yürüyüs disinda birsey yapmiyordum..
hımm kötü olmuş senin için.....zoraki spor olmuş sana ....çok geçmiş olsun.....
Hic affetmem valla
sakın yapma...... ben 12 dk bile yakınca 1-2 gün göbeğim yanıyor ....ilk defa yapınca fazla gelir.... önce zumba yap sonra bu video yu yap......
45 dk dediğin slim 6 start it up mı yoksa ? bu bacak ve kol çalıştırıyor.....
Ayy korktum valla...:18:tamam koçum valla bi daha yapmam affet...
Selam gzmnc naber?okul nasıl gidiyo?
elimdeki zumba zaten 30 dk.lik. youtube dan acinca birsürü video var, onlardan karin bölgesini calistiranlar var. 10 dak. falan...
Kızlar Günaydın,
Zumba, Leslie, Ramp it up gibi şeyler okudum forumda, bunlar evde yapılan cardiol'ar sanırım. Ne şekilde ulaşabilirim, bana yardımcı olabilri misiniz bu konuda?
merhaba azulcum...
iyi diyelim iyi olsunyapmam gereken bissürü sey var :) ama henuz tam olarak nasil yapacagimi bilmiyorum mutluyum, stres yapmiyorum, gayet rahatim.. ya da dünya tersine dönüyor
kızlar abur cubura dikkat bir çouğnun içinde glikoz şurubu var..... bu mısır nişatasında yapılıyormuş....normal şekerden farklıymış.... ve vücut yakamıyormuş.....göbek bölgesinde direk yağlanma yapıyormuş....
kalp karaciğer sağlığı içinde çok zararlıymış.... aman dikkat abur cubur alırken içindekilere dikkat edelim..... dün markette baktım neye elimi attıysam içinde var.... hazır keklerin bile..... düşünün artık.....
Sorun degil tartiyi alinca bakariz kilo durumuna, zaten insan az da olsa incelip incelmedigini anliyor.
Menülerini yazdikca bizler tavsiyelerde bulunuruz, öncelikle dogrulari yanlislari bulalim..
Bide şöyle bir şey var benim stajım var haftanın 3 günü.
Ve haftanın sadece 3 günü kahvaltı yapma imkanım var
İş yerinde de bişey yemiyorum
Tek öğün oluyo, sanırım o biraz zorlucak beni.
canim beslenmene dikkat et.. nerede olursan ol, günü tek ögünle gecirme, bu sagligin icin de zararli...
Evet canım bliyorum ama iş yerinde yiyebileceğim şeyler sınırlı
Tost,bisküvi falan var.
Acaba en azından form bisküvilerinden yesem idare eder mi :S
etmez. meyve yiyebilirsin, hazir yogurt, yanina önceki günden yemek alabilirsin... (diyene bak)
İşte öyle yiyebileceğim bir yer olsa yerdim de.
Yaza kadar biraz yanlış rejim olcak benimkisi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?