50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) evet yaa sen soyleyınce bende kendıme ınanamadım.yaa bırde alısverısı sıkıntıdan yapıyrm sanırım gecende alısverıs yaptım parayı verdım posetı almadan cıkıp gıdıyrdum :) maksat para harcayıp stres atmak sanırım canım evet artık uzak duruyrm tepkımı koyuyorum cok sagol dulcim.

Tatlıyı çok seviyorsan, kuru üzüm ve incir süper oluyor watercım. Ben de senin gibi düşünüyorum, modadan çok, daha güzelini görürüm diye Bi gün de aklında bi kıyafet kalmasın yahu
tamam canım ama ben meyveyıde cok severım hem meyve hemde kurular fazla oluyor o zaman tabı cıkolatayla fazla olmuyrmuydu oluyordu tabıkı:) ben sadece mevsımlık meyvamı yıyeyım. bende kendıme sasırıyorum resmen aklıma bırsey sokana kadar ugrasıyrm sonra basarıp eve donuyrm :) yaa ceyız almıyrm ama parada bırıkmıyr kıyafet almaktan para da bırıktırmek gerekıyr yada esya almak ama ben hıcbırını yapmak ıstemıyrm

hemenn son qünümüzz cumanın menüsünü yazıp kaçimm koçumm

sabah :

sucuklu yumurta
bi dilim çavdar ekm.
bi fincan çay
iki dilim hellim peynir
4 5 yeşil zeytin yarım domates

ara :
bi kase special k
ama ondan öncee bi fincan 5 li bitki çayı

öğlen :
bi kase sebzeli merc. çorb.
iki kaşık sebze yemeği
iki kaşık pilav
bi kase yoğurt ve yarım diilim çvdr ekm.

ara :
bi elma

akşam:
iki kaşık pilav
iki kaşk et kavurma

az oldu akşam yemeği biliyorum koçum kardeşimi hstneye kaldırmşlar yemk için detaya qiremedim onun yanındaydım

bi lt su 45 dk plates
yaa bu bitki çaylarını nasıl içiyosunuz kıslarrr (( midem bulanıyo tadı çok fena oluyo bunların yaaa yokmu bunların severek içmenin bi yolu ((

Watercım napcaz biz seni yaw

Okuldayken fazla olmaz bence :) Ben hiç meyve yemediğim için, öyle ince hesaplar yapmıyorum. Canım çiko isteyince de yiyorum ayrıca. Araya katı çizgi çekince cozutmalar beraberinde gelir :)) Para biriktirmen şart ama watercım... öbür türlü zor olur.

çizelge kontrol :)

Tebrikler, genelde kızlar ilk seferde yapamazdı :))

bence menunde sporunda harıka aksam da az olmamıs pılav ve et zaten yeterınce doyurucu. yesıl cayın tarcınlıları var cok guzel oluyr hatta yasemınlı nanelı tarcınlı yesıl cay karısık olarak satılıyr bır pakette ben onları cok sevıyrm

Geçmiş olsun...

Yeşil çay çubuk tarçın ve karanfille çok güzel oluyor bence :) Ben ilk olarak doğadanın yaseminli yeşil çayıyla sevmiştim.

evet sart ınsaallah bır yerden baslarım gecende dusundum her ay sadece kucuk altın alsaydım 6 mılyar param olacakmıs :) yanı cok degıl ama bu sadece kucuk bırsey sımdı 110 tl onceden daha da dusukdu kucuk bır mıktardan bıle mılyarlar cıkabılıyrmus ozlu ata sozumuzu hatırladım damlaya damlaya göl olur . artık en azından altın alayım dıyrm :)

Watercım sen hiç mi biriktirmiyorsun yahu... Ben taa ünideyken biriktirmeye başladıydım :)) Senle bir anlaşma yapalım, kendine bir alışveriş limiti koy. Yoksa seni kimse durduramayacak Şu an altın da alınmaz ki, çok pahalı..., 50 tl olduğu zamanları hatırlayıroum küçüklerin. Tabi bu artış aynen böyle devam eder mi bilemeyeceğim. Buarada sizin evlilik konusunda gelişmeler var mı? :) Yakın zamanda o olaylar varsa, kilo verme konusunda daha da motive olursun :)

tamam canım artık daha dıkkatlı olurum. ne guzel sen mantıklı davranmıssın ben genelde harcadım aslında kendıme haksızlık etmıyeyım ogrenım kredısı odedım ve anneme sozlerım vardı onları aldım kendıme bekar evı dosedım :) sonra askımla bır ıse kalkıstık ev aldık onun ıcın kredı cektım onu oduyrz bıtınce daha ıyı bır fıyata satabılırız dıye dusunduk. ama elımde nakıt olarak cok buyuk bır meblaga yok. bızım evlılık ısı ınsaallah cozume ulasacak bırgun yılan hıkayesıne dondu martın sonunda ısteme nısan dusunuyorduk babası hastalandı onun sonucları var onları beklıyrz kolon kanserınden suphelenıyorlar ınsaallah kotu bırsey cıkmaz yoksa ıyıce ısler sarpa saracak

Sağ olun kızlar :) Hepinize iyi geceler.

İyi geceler :80:

Benim ünide hiçbir harcamam yoktu canım, onun da etkisi var tabi :)) Haklısın tabi... öte yandan kirada geçimini sağlıyorsun, kolay değil.

Aaaa çok sevindim çok güzel bir işe kalmışsınız, hayırlı olsun canım, acaip sevindim. Daha nolsun yahu, ev birikimi yapıyorsunuz işte

Yılan hikayesi deme yahu, geçen sefer de aynı sebepten ertelenmişti. Çok geçmiş olsun, inşallah iyi sonuç alırsınız. Sağlık problemleri zor cidden. İşin kötüsü çevre yüzünden sen arada kalıyorsun sanırım. En sonunda ilk fırsatta yıldırım nikahıyla evleneceksiniz

Buarada isteme nişan bu sonuysa ve sen çok kilo aldıysan seni hizaya sokmak şart Bizim de isteme nişan tanışma vs bi arada olsun diye plan yapıyoruz :) Mayıs demiştik ama ben ertelemeye meyilliyim sanki :18:

Yaticam zaten.. Cnm bu ara pek sohbet edilmedi ya,söyle iki hosbes edemedik.

Simdi benim yari uykulu kafama söyleyin kim kimi istemeye gelecek ?

yinede gel be canim. moralim az önce tam gitti. kac haftadir düüsndügüm seyi , elma tilifon almayi kafaya koydum ani kararla, taksitle aliniyor yaziyor ama olmuyor reddedildim resmen, normalde hic sorun yasamam uyuz oldum. baska yerlerde cok daha pahali diye oradaki stoklarin dolmasini bekliyorudum olaya bak noldu.

Yaticam zaten.. Cnm bu ara pek sohbet edilmedi ya,söyle iki hosbes edemedik.

Simdi benim yari uykulu kafama söyleyin kim kimi istemeye gelecek ?

Sen hala ayakta mısın, ben seni çoktan yattı biliyordum

Waterla beni istemeye gelecekler canım :) iş ciddiye biniyor yani

ben unıde de aılemden uzaktım şimdi de aynı durum senelerdır kendı basıma yasıyrm.cok sagol canım nasipse evden bayagı kar edecegız cunku ıhtıyacdan dolayı acılen satılıyordu satınca karımız cok olacak gıbı. evet zaten babası bır turlu duzelemedı sorunumuz bu vucudunda kotu gıden bırseyler var ınsaallah en yakın zamanda saglıgına kavusurda bızde bırbırımıze kavusuruz. yaa onu hıc sorma babam bır taraftan soruyr cevremdekıler bır taraftan benı cok bunalttı. yıldırım nıkahına bıle razıyım artık yalnız kalmak ıstemıyrm hayat akıp gıdıyor. aslında abartılacak kadar kılo almadım buna cuma gunu sen karar verırsın artık

sen nıye ertelıyorsun kı canım hersey yolundaysa bence ertelemeye gerek yok bıraz once soyledıgım gıbı hayat akıp gecıyr nıye ayrı yasıyasınız kı bırlıkte mutluysan bence bunu ertelememelısın saglıklıyken ve elınde fırsat varken yap derım. kımın yarına cıkacagı bellı degıl o yuzden ben ayrı kalmaya cıddetle karsıyım hatta bırgun kafama esecek benımkının elınden tutup kıyacagz nıkahı :) sonra aa bız evlendık sonrasını dusunmek ıstemıyrm tabıkı bu sadece hayal

Sen hala ayakta mısın, ben seni çoktan yattı biliyordum

Waterla beni istemeye gelecekler canım :) iş ciddiye biniyor yani

haha bende bilmiyorum niye ayaktayim :90: aslinda ayakta uyuyom, ama demin dedim sunu bi deniym cok zamanimi aldi olmayinca uyuz oldum. Diyorum ki yada bu elma yasak elma mi

Hadi bakalim, ne güzel. Tarihleri yakin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…