:) evet yaa sen soyleyınce bende kendıme ınanamadım.yaa bırde alısverısı sıkıntıdan yapıyrm sanırım gecende alısverıs yaptım parayı verdım posetı almadan cıkıp gıdıyrdum :) maksat para harcayıp stres atmak sanırımBugün ikinci kez güldürdün beniSen git markete, o kadar şey al, yeşil çay alma
Anladım watercım, ama daha fazla üzerinde düşünme, anca kendini yıprattığınla kalıyorsun. Tabi düşünmemek de kolay değil... En güzeli o insanlardan mümkün oldukça uzak durmak.
tamam canım ama ben meyveyıde cok severım hem meyve hemde kurular fazla oluyor o zaman tabı cıkolatayla fazla olmuyrmuydu oluyordu tabıkı:) ben sadece mevsımlık meyvamı yıyeyım. bende kendıme sasırıyorum resmen aklıma bırsey sokana kadar ugrasıyrm sonra basarıp eve donuyrm :) yaa ceyız almıyrm ama parada bırıkmıyr kıyafet almaktan para da bırıktırmek gerekıyr yada esya almak ama ben hıcbırını yapmak ıstemıyrmTatlıyı çok seviyorsan, kuru üzüm ve incir süper oluyor watercım. Ben de senin gibi düşünüyorum, modadan çok, daha güzelini görürüm diyeBi gün de aklında bi kıyafet kalmasın yahu
çizelge kontrol :)
:) evet yaa sen soyleyınce bende kendıme ınanamadım.yaa bırde alısverısı sıkıntıdan yapıyrm sanırım gecende alısverıs yaptım parayı verdım posetı almadan cıkıp gıdıyrdum :) maksat para harcayıp stres atmak sanırımcanım evet artık uzak duruyrm tepkımı koyuyorum cok sagol dulcim.
tamam canım ama ben meyveyıde cok severım hem meyve hemde kurular fazla oluyor o zaman tabı cıkolatayla fazla olmuyrmuydu oluyordu tabıkı:) ben sadece mevsımlık meyvamı yıyeyım. bende kendıme sasırıyorum resmen aklıma bırsey sokana kadar ugrasıyrm sonra basarıp eve donuyrm :) yaa ceyız almıyrm ama parada bırıkmıyr kıyafet almaktan para da bırıktırmek gerekıyr yada esya almak ama ben hıcbırını yapmak ıstemıyrm
çizelge kontrol :)
hemenn son qünümüzz cumanın menüsünü yazıp kaçimm koçumm
sabah :
sucuklu yumurta
bi dilim çavdar ekm.
bi fincan çay
iki dilim hellim peynir
4 5 yeşil zeytin yarım domates
ara :
bi kase special k
ama ondan öncee bi fincan 5 li bitki çayı
öğlen :
bi kase sebzeli merc. çorb.
iki kaşık sebze yemeği
iki kaşık pilav
bi kase yoğurt ve yarım diilim çvdr ekm.
ara :
bi elma
akşam:
iki kaşık pilav
iki kaşk et kavurma
az oldu akşam yemeği biliyorum koçum kardeşimi hstneye kaldırmşlar yemk için detaya qiremedim onun yanındaydım
bi lt su 45 dk plates
yaa bu bitki çaylarını nasıl içiyosunuz kıslarrr(( midem bulanıyo tadı çok fena oluyo bunların yaaa yokmu bunların severek içmenin bi yolu ((
az oldu akşam yemeği biliyorum koçum kardeşimi hstneye kaldırmşlar yemk için detaya qiremedim onun yanındaydım
bi lt su 45 dk plates
yaa bu bitki çaylarını nasıl içiyosunuz kıslarrr(( midem bulanıyo tadı çok fena oluyo bunların yaaa yokmu bunların severek içmenin bi yolu ((
Watercım napcaz biz seni yaw
Okuldayken fazla olmaz bence :) Ben hiç meyve yemediğim için, öyle ince hesaplar yapmıyorum. Canım çiko isteyince de yiyorum ayrıca. Araya katı çizgi çekince cozutmalar beraberinde gelir :)) Para biriktirmen şart ama watercım... öbür türlü zor olur.
Tebrikler, genelde kızlar ilk seferde yapamazdı :))
evet sart ınsaallah bır yerden baslarım gecende dusundum her ay sadece kucuk altın alsaydım 6 mılyar param olacakmıs :) yanı cok degıl ama bu sadece kucuk bırsey sımdı 110 tl onceden daha da dusukdu kucuk bır mıktardan bıle mılyarlar cıkabılıyrmus ozlu ata sozumuzu hatırladım damlaya damlaya göl olur . artık en azından altın alayım dıyrm :)
sonuç super ılk deneme de harıka sonuc almıssın:)
Watercım sen hiç mi biriktirmiyorsun yahu... Ben taa ünideyken biriktirmeye başladıydım :)) Senle bir anlaşma yapalım, kendine bir alışveriş limiti koy. Yoksa seni kimse durduramayacakŞu an altın da alınmaz ki, çok pahalı..., 50 tl olduğu zamanları hatırlayıroum küçüklerin. Tabi bu artış aynen böyle devam eder mi bilemeyeceğim. Buarada sizin evlilik konusunda gelişmeler var mı? :) Yakın zamanda o olaylar varsa, kilo verme konusunda daha da motive olursun :)
Sağ olun kızlar :) Hepinize iyi geceler.
tamam canım artık daha dıkkatlı olurum. ne guzel sen mantıklı davranmıssın ben genelde harcadım aslında kendıme haksızlık etmıyeyım ogrenım kredısı odedım ve anneme sozlerım vardı onları aldım kendıme bekar evı dosedım :) sonra askımla bır ıse kalkıstık ev aldık onun ıcın kredı cektım onu oduyrz bıtınce daha ıyı bır fıyata satabılırız dıye dusunduk. ama elımde nakıt olarak cok buyuk bır meblaga yok. bızım evlılık ısı ınsaallah cozume ulasacak bırgun yılan hıkayesıne dondu martın sonunda ısteme nısan dusunuyorduk babası hastalandı onun sonucları var onları beklıyrz kolon kanserınden suphelenıyorlar ınsaallah kotu bırsey cıkmaz yoksa ıyıce ısler sarpa saracak
Menün berbat değildi bence yahu... sen bi de benim menüleri görsen
Ben artık her gün uğruyorum ama genelde hiç muhabbet olmadığından ben de yazacak bişi bulamıyorum.
Yorgunsan yat uyu efsuncum, en güzeli :119:
ıyıyız canım ben sahsen yuzum olmadıgı ıcın ugramıyrdum ama artık ne olursa olsun gıtmeyecegım cunku gecen sene kılo vermısım dıye kıskananları sevındırmek ıstemıyrm :) cok kotuyum yaa
sen nasılsın canım bıraz moralsızsın sanırım reglden olsa gerek bıtkı cayları ıyı gelebılır
Yaticam zaten.. Cnm bu ara pek sohbet edilmedi ya,söyle iki hosbes edemedik.
Simdi benim yari uykulu kafama söyleyin kim kimi istemeye gelecek ?
İyi geceler :80:
Benim ünide hiçbir harcamam yoktu canım, onun da etkisi var tabi :)) Haklısın tabi... öte yandan kirada geçimini sağlıyorsun, kolay değil.
Aaaa çok sevindimçok güzel bir işe kalmışsınız, hayırlı olsun canım, acaip sevindim. Daha nolsun yahu, ev birikimi yapıyorsunuz işte
Yılan hikayesi deme yahu, geçen sefer de aynı sebepten ertelenmişti. Çok geçmiş olsun, inşallah iyi sonuç alırsınız. Sağlık problemleri zor cidden. İşin kötüsü çevre yüzünden sen arada kalıyorsun sanırım. En sonunda ilk fırsatta yıldırım nikahıyla evleneceksiniz
Buarada isteme nişan bu sonuysa ve sen çok kilo aldıysan seni hizaya sokmak şartBizim de isteme nişan tanışma vs bi arada olsun diye plan yapıyoruz :) Mayıs demiştik ama ben ertelemeye meyilliyim sanki :18:
Sen hala ayakta mısın, ben seni çoktan yattı biliyordum
Waterla beni istemeye gelecekler canım :) iş ciddiye biniyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?